Goedkope yogamatten met logo

Met bedrukte yogamatten stimuleer en motiveer je personeel en relaties om meer te bewegen en te sporten. Dit is goed voor de fysieke en mentale gezondheid. Meest verkocht zijn onze goedkope yogamatten en kurk yogamatten, maar ook de fitness set met yogamat is populair. Je kunt daarnaast yogamatten in eigen vorm en afmetingen laten maken, zoals de vorm van een product of iets wat symbool staat voor je organisatie, zodat je echt een unieke weggever hebt!

Yogamatten laten bedrukken

Onze yogamatten zijn snel en bedrukt verkrijgbaar in een groot aantal basiskleuren, maar kunnen ook gemaakt worden in eigen PMS kleur. Je kunt de yogamatten laten bedrukken met een logo of andere opdruk. Yogamatten met logo zorgen ervoor dat jouw relaties thuis aan hun dagelijkse portie rek en strekoefeningen komen.

Bedrukte yogamatten in enkele stappen

Stap 1. Materiaal van de yogamatten

Onze goedkope yogamatten en de fitness set met yogamat zijn de yogamatten gemaakt van zacht PVC rubber, de yogamatten zijn van sterke maar zachte kwaliteit zodat je een fijne ondergrond heb voor tijdens de workouts. De kurk yogamatten zijn gemaakt van bestendig natuurkurk en zijn daarom milieuvriendelijk. Bij de yogamatten in eigen vorm is het mogelijk om te kiezen qua materiaal. Dus of kurk of PVC rubber. Laat nu yogamatten bedrukken.

yogamatten met logo

Stap 2. Keuze uit vormen yogamatten met logo

Ben je opzoek naar veel yogamatten voor je budget? Ga dan voor onze goedkope yogamatten, deze worden geleverd inclusief Handgrepen en draagtas. Wil je een iets milieuverantwoordelijke keuze? Ga dan voor onze kurk yogamatten, gemaakt van bestendig natuurkurk. Wil je tijdens het sporten een handige set van meerdere sportartikelen? Dan is onze fitness set met yogamat de perfecte keuze voor jou. Bestaande uit een yogamat en oefentouw voor het stretchen, in een grote canvas draagtas. Met de yogamatten in eigen vorm kan je geheel je eigen yogamat ontwerpen.

Stap 3. Bedrukte yogamatten in eigen kleur

Onze goedkope yogamatten zijn beschikbaar in een aantal diverse kleuren: rood, zwart, blauw en groen. De kurk yogamatten zijn alleen beschikbaar in de kleur van kurk. De fitness set met yogamat zijn de yogamatten blauw en de canvas draagtas is zwart. De yogamatten in eigen vorm worden gemaakt van zacht PVC rubber of kurk, deze zijn beschikbaar in eigen PMS kleur.

Stap 4. Yogamatten laten bedrukken

Wil je reclame maken met yogamatten? Laat dan yogamatten bedrukken. De bedrukkingsmogelijkheden zijn afhankelijk van de yogamatten die je kiest. Bij de goedkope yogamatten kan dit alleen op de tas, bij de kurk yogamatten kan dit op de yogamatten en op de tas. Bij de fitness set met yogamat kunnen de canvas draagtassen bedrukt worden. Bij de yogamatten in eigen vorm kunnen de yogamatten volledig bedrukt worden.

goedkope yogamatten bedrukken met logo

Yogamatten van zacht PVC rubber

De yogamatten van PVC rubber kunnen niet worden bedrukt op de mat zelf, het is alleen mogelijk om de tas van de goedkope yogamatten en de fitness set met yogamat te bedrukken met een stukje tekst, logo, foto of ander ontwerp.

kurk yogamatten bedrukken met opdruk

Kurk yogamatten

De kurk yogamatten kunnen bedrukt worden op de mat zelf, aan de rechter bovenzijde in de hoek kunnen wij een stukje tekst, logo, foto of ander ontwerp plaatsen. Het is ook mogelijk om de tas van de kurk yogamatten te bedrukken.

yogamatten in eigen vorm bedrukken met logo

Yogamatten in eigen vorm

De yogamatten in eigen vorm kunnen volledig worden gepersonaliseerd, dus met eigen stukje tekst, logo, foto of ander ontwerp kan op de yogamatten bedrukt worden. Dan kan je ook nog de eigen vorm en kleur kiezen.

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte yogamatten

Heb je interesse gekregen in bedrukte yogamatten? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de vorm, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over yogamatten met logo? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over yogamatten met logo

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste yogamatten met logo?

Onze goedkoopste yogamatten zijn de goedkope yogamatten. Voor de productie van deze yogamatten is het minste materiaal nodig en bovendien is er dan ook gekozen voor het goedkoopste materiaal. Wij kunnen deze yogamatten bedrukken in full colour aan de bovenkant en de opdruk mag aan beiden zijden van elkaar afwijken. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

goedkope yogamatten bedrukken met opdruk

Vraag 2. Hebben de bedrukte yogamatten een anti-slip bodem?

Ja, alle yogamatten hebben een anti-slip bodem aan de onderkant. Deze laag zorgt ervoor dat je tijdens je workout een goed grip op de grond hebt en niet uitglijdt. De yogamatten hebben een anti-slip TPE bodem, het is van extra sterk materiaal gemaakt voor de beste kwaliteit. De yogamatten blijven op elke grond goed liggen, de bodem van de yogamatten passen zich aan naar de ondergrond.

kurk yogamatten bedrukt

Vraag 3. Hoe kan ik reclame maken met yogamatten?

Dat kan op verschillende manieren. Je kunt er kiezen om zoveel mogelijk gepersonaliseerde yogamatten te verspreiden onder je doelgroep, bijvoorbeeld door yogamatten gratis weg te geven aan bezoekers. Je kunt er ook voor kiezen om yogamatten met logo weg te geven aan abonnees van een sportschool. Een andere mogelijkheid is om bij een bootcamp weg te geven. Tot slot kun je ook een yogamatten mailing uitvoeren door ze per post te versturen.

bedrukte yogamatten in eigen vorm

Vrijblijvende prijsopgave voor yogamatten met logo

Heb je interesse gekregen in yogamatten met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de vorm, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over bedrukte yogamatten? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!