Ruime keuze aan goedkope vlaggetjes met logo

Je hebt bij ons de keuze uit vele soorten vlaggetjes. De papieren zwaaivlaggetjes zien we vaak terug bij grote evenementen, zoals de intocht van Sinterklaas en Koningsdag. Ook plastic supportersvlaggen zijn populair, met name bij fans in stadions bij sportevenementen. Je kunt bij ons ook vlaggenlijnen en wimpellijnen laten maken, helemaal naar je eigen wensen. Verder kun je bij ons terecht voor bureauvlaggetjes, tafelvlaggetjes, autovlaggetjes, fietsvlaggetjes en gevelvlaggen.

Goedkope vlaggetjes laten bedrukken

Wil je puntvlaggetjes, rechthoekige vlaggetjes of vlaggetjes in eigen vorm? Je kunt de basiskleur van deze vlaggetjes zelf bepalen. Wij kunnen de vlaggetjes naar wens bedrukken met een logo, stukje tekst, naam, afbeelding of andere opdruk. Wil je de vlaggetjes dubbelzijdig of enkelzijdig bedrukken (ook full colour)? Bij een bedrukking aan weerskanten ben je er zeker van dat je reclame altijd gezien wordt.

Zwaaivlaggetjes

goedkope zwaaivlaggetjes bedrukken
  • Papieren handvlaggetjes
  • Full colour bedrukt
Supportersvlaggen

supportersvlaggen laten bedrukken
  • Grote plastic vlaggen
  • Dubbelzijdig bedrukken
Vlaggenlijnen

custom made vlaggenlijnen bedrukt
  • Eigen vorm, formaat en materiaal
  • Full colour bedrukken
Bureauvlaggetjes

bureauvlaggetjes bedrukken
  • Diverse materialen
  • Tafelvlaggetjes personaliseren

Bedrukte vlaggetjes bestellen in enkele stappen!

Wil je goedkope zwaaivlaggetjes bedrukken? Of juist vlaggenlijnen bedrukken? Wij kunnen alle soorten vlaggetjes bedrukken met je logo, stukje tekst, naam of andere bedrukking. Van onze vlaggetjes kun je kleur, vorm en bedrukking bepalen. Om je een idee te geven hebben stappenplan gemaakt. Dit stappenplan geeft je inzichten in de mogelijkheden van onze goedkope vlaggetjes.

vlaggetjes bedrukken

Stap 1. In welke kleur wil je de vlaggetjes op stokje?

Onze goedkope vlaggetjes zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Je kunt kiezen voor effen kleur vlaggetjes of vlaggetjes in een speciale kleur. Als je vlaggetjes in een speciale kleur wilt, bijvoorbeeld een kleur van je huisstijl, dan vragen wij je de kleurcode door te geven. Je kunt deze stap overslaan als je er voor kiest om de volledige vlaggetjes aan weerskanten te bedrukken in full colour!

Stap 2. Vorm van de vlaggetjes?

Onze meest verkochte vormen zijn de bekende puntvlaggetjes, vierkante vlaggetjes en rechthoekige vlaggetjes. Wil je liever vlaggetjes in eigen vorm? Dan is dat ook mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor vlaggetjes in de vorm van een (nieuw) product of vorm die symbool staat voor het bedrijf of de marketingactie. Om je een idee te geven: voor een bierproducent hebben wij een vlaggenlijn met vlaggetjes gemaakt in de vorm van het biertje. Deze bedrukte vlaggetjes in eigen vorm werden opgehangen tijdens de introductie van het nieuwe biertje.

Stap 3. Hoe wil je de vlaggetjes laten bedrukken?

Je kunt bij ons alle vlaggetjes laten bedrukken met je logo, tekst of andere bedrukking. Van cocktail vlaggetjes bedrukken tot fietsvlaggetjes bedrukken en van vierkante vlaggetjes bedrukken tot wimpellijnen bedrukken. Je kiest zelf het soort vlaggetje en bepaalt vervolgens hoe de vlaggetjes bedrukt worden. Wil je de vlaggetjes dubbelzijdig of enkelzijdig bedrukken? Bij een bedrukking aan weerskanten ben je er zeker van dat je reclame altijd gezien wordt. Wil je de volledige vlaggetjes bedrukken of de gekleurde vlaggetjes bedrukken op een vaste positie?

goedkope papieren vlaggetjes bedrukt

Gekleurde vlaggetjes bedrukt op vaste positie

Is de basiskleur van de vlaggetjes belangrijk? Dan kunnen wij de gekleurde vlaggetjes bedrukken op een door jou aangegeven positie. Dit kan groot, klein, enkel- of dubbelzijdig. Het is maar net wat je wilt. Wij raden aan om rekening te houden met de kleuren van de bedrukking en de basiskleur van de vlaggetjes. Dit vanwege het feit dat sommige kleuren met elkaar vloeken en dit ten koste gaat van de uitstraling.

full colour bedrukte vlaggetjes van papier

Volledig bedrukte vlaggetjes (in full colour)

Wil je de vlaggetjes volledig bedrukken? En is de basiskleur niet van belang? Dan is dat ook mogelijk, want wij kunnen de hele vorm van de vlaggetjes bedrukken in full colour. Een full colour bedrukking maakt het tevens mogelijk om een afbeelding, foto of opdruk met kleurenverloop, in hoge kwaliteit op het vlaggetje aan te brengen!

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heeft u na het zien van deze stappen interesse gekregen in een van onze goedkope vlaggetjes? Dan kunt u een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Geef je wensen, zoals de kleur, vorm en bedrukking aan ons door. Op basis van deze gegevens kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave toesturen. Heb je andere vragen over bedrukte vlaggetjes? Ook dan kun je gebruikmaken van een contactformulier die je vindt achter onderstaande button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte

Veelgestelde vragen over bedrukte vlaggetjes

Vraag 1. Van welke materialen worden vlaggetjes gemaakt?

Vlaggetjes worden van verschillende materialen gemaakt. In het algemeen heb je de keuze uit papieren vlaggetjes, plastic vlaggetjes en stoffen vlaggetjes. Het voordeel van papier is dat het goedkoop is, plastic vlaggetjes zijn ook bestand tegen een beetje neerslag en stoffen vlaggetjes zijn extra stevig en gaan daarom lang mee.

bedrukte supportersvlaggen van plastic

Vraag 2. Welke vorm hebben de vlaggetjes?

De meeste bekende vlaggetjes zijn de puntvlaggetjes, vierkante vlaggetjes en rechthoekige vlaggetjes. Extra leuk zijn de vlaggetjes in eigen vorm, zoals de vorm van een (nieuw) product of een andere vorm die symbool staat voor je organisatie. Je kunt zelf de vorm van de vlaggetjes ontwerpen.

full colour vlaggetjes vormen

Heb je andere vragen? Neem contact met ons op!

Is je vraag nog niet beantwoord of heb je een andere vraag? Stel je vraag dan via het ons contactformulier die je vind achter de onderstaande button. Wij zullen je op kantoordagen binnen 12 uur beantwoorden. Heb je die tijd niet? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte