clubmaster zonnebril
clubmaster zonnebril
clubmaster zonnebril
clubmaster zonnebril
clubmaster zonnebril
clubmaster zonnebril
clubmaster zonnebril

Hippe clubmaster zonnebrillen met logo

Als je op zoek bent naar extra leuk, hippe of trendy zonnebrillen, dan zijn de clubmaster zonnebrillen het overwegen waard. Bij dit model zonnebril loopt het montuur door tot de helft van de glazen. De clubmaster zonnebrillen kunnen gemaakt worden met een montuur/frame van plastic of metaal. Bij plastic kun je de basiskleur bepalen. De clubmasters leveren wij standaard met zwarte brilglazen, maar het is eventueel ook mogelijk om voor andere kleur glazen of spiegelglazen te kiezen.

 • Frame/montuur van metaal of plastic
 • Zwarte glazen, gekleurde glazen of spiegelglazen
 • Bedrukking op het pootje of op het glas

Clubmaster zonnebrillen laten bedrukken

Na het samenstellen van de clubmaster zonnebrillen kun je gaan nadenken over de bedrukking. Onze meeste klanten laten de clubmaster zonnebrillen bedrukken met een logo of stukje tekst. De meest gebruikelijk positie van de opdruk is op de pootjes, maar een subtiele opdruk op het glas of de lens is eventueel ook mogelijk. Met bedrukte clubmaster zonnebrillen heb je een leuke promotie zonnebril voor reclamedoeleinden.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Meer over clubmaster zonnebrillen?

Bedrukking op clubmaster zonnebrillen

Net als onze populaire wayfarer modellen, biedt ons clubmaster model ruimte voor grote opdruk op het montuur. Clubmaster zonnebrillen bedrukken is mogelijk op:

 • De buitenkant van de pootjes
 • De binnenkant van de pootjes
 • De glazen (volledig op de gehele lenzen d.m.v. stickerprint of klein in het hoekje van de lens)
 • Wij kunnen deze zonnebrillen bedrukken in elke gewenste kleur. Specifieke wensen met betrekking tot een kleur? Wij kunnen naast gebruik te maken van basiskleur, uw persoonlijk PMS-kleur gebruiken bij het verven van de bril. Clubmaster zonnebrillen bedrukken is mogelijk met één tot drie kleuren. Bij meer kleuren gaan wij over tot full-colour bedrukking. Bij bedrukking in full-color worden er meerdere kleuren gebruikt om een soepel verloop in het kleurenpalet te krijgen.

  Waar en wanneer worden veel clubmaster zonnebrillen gedragen?

  Clubmasters staan zowel goed bij mensen met een casual kleding stijl als bij mensen met een meer formele kledingstijl. Het is een zonnebril die ingezet kan worden voor divers gebruik en zowel trendy als klassiek is. Clubmaster zonnebrillen werden altijd veel gedragen door mensen zoals: muzikanten, ontwerpers en schrijvers. Vandaag de dag worden de clubmasters door veel verschillende mensen met verschillende achtergronden gedragen. De clubmaster is uniseks en kan dus zowel door mannen als vrouwen gedragen worden.

  Promotie maken met uw bedrukte clubmaster zonnebrillen is de ideale manier om in korte tijd veel mensen te bereiken. Clubmaster zonnebrillen kunnen goed ingezet worden tijdens evenementen zoals:

  • Festivals
  • Strandfeesten
  • Concerten
  • Vintage beurzen
  offerte