pilotenbrillen bedrukken
pilotenbrillen
pilotenbrillen
pilotenbrillen
pilotenbrillen
pilotenbrillen
pilotenbrillen
pilotenbrillen

Goedkope pilotenbrillen bedrukken

Pilotenbrillen werden van oudsher gebruikt om de ogen van piloten te beschermen tegen fel zonlicht, maar worden tegenwoordig gebruikt als hippe zonnebril. Onze pilotenbrillen kun je naar wens samenstellen. Ga je voor een metalen frame/montuur met luxe uitstraling? Of kies je voor een plastic frame/montuur dat verkrijgbaar is in diverse kleuren? De pilotenbrillen zijn verkrijgbaar met de volgende lenzen of glazen: transparante, gekleurde, spiegelglazen of standaard zwart gekleurd.

  • Frame/montuur van metaal of plastic
  • Zwarte glazen, gekleurde glazen of spiegelglazen
  • Gravering op het pootje of bedrukking op het glas

Pilotenbrillen laten bedrukken met logo

Onze piloten zonnebrillen worden vaak ingezet voor promotie- en reclamedoeleinden of als relatiegeschenk. Pilotenbrillen bedrukken wij graag met je logo, tekst of andere bedrukking. Het bedrukken van een logo of reclame kan in het klein op het pootje, maar het meest gebruikelijk is een (subtiele) stickerpint op het glas of de lens.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meer over goedkope pilotenbrillen met logo

Bedrukken van pilotenbrillen

Wij kunnen pilotenbrillen helemaal aanpassen en op maat laten maken, naar uw eigen persoonlijke wensen. Een pilotenbril bedrukken kan een goede manier zijn om uw promotionele boodschap te verspreiden. Aangezien het montuur van de bril te dun is voor bedrukking kan er bij de pilotenbril enkel gekozen worden voor bedrukking op de lens. Dit houdt in dat uw logo of tekst, klein in een hoekje van de zonnebril gedrukt wordt. Tijdens het dragen van de pilotenbril, blijft het zicht na bedrukking, perfect. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de zichtbaarheid naar bedrukking.

Kleurkeuze

Onze pilotenbrillen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Standaard worden deze brillen geleverd met een metalen frame. Qua metalen frame kan er gekozen worden uit een gouden, zilveren of een zwarte kleur. Bij de keuze voor een plastic frame, kunnen wij elke basiskleur leveren. Mocht u specifieke wensen hebben voor een eigen kleur. Dan kunnen wij uw eigen PMS-kleur gebruiken voor het verven van de monturen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!