pilotenbrillen bedrukken
pilotenbrillen bedrukken
wayfarere bril met logo
pilotenbril blauwe glazen
pilotenbril gekleurd
verzameling pilotenbrillen
pilotenbril

Goedkope pilotenbrillen bedrukken

Promoboer is één van de goedkoopste leveranciers van op maat gemaakte bedrukte pilotenbrillen. Pilotenbrillen zijn brillen die van oudsher veelal gebruikt werden door piloten om hun ogen te beschermen tegen fel licht tijdens vluchten. De pilotenbril of aviator zonnebril, wordt al ruim 80 jaar gebruikt en heeft tot de dag van vandaag een professionele uitstraling.

De pilotenbril wordt gekenmerkt door zijn dunne, maar gladde montuur. Dit montuur zorgt er voor dat de kern van de pilotenbril gericht is op de glazen. Onze pilotenbrillen worden geleverd met:

Metalen frame

Standaard worden onze pilotenbrillen geleverd met een metalen montuur. De kleur van dit metalen montuur is goud, zilver of zwart.

Plastic frame

De monturen van onze pilotenbrillen zijn aan te passen van metaal naar plastic. Hierbij kan er gekozen worden voor elke basiskleur.

Meer over pilotenbrillen bedrukken

Bedrukken van pilotenbrillen

Wij kunnen pilotenbrillen helemaal aanpassen en op maat laten maken, naar uw eigen persoonlijke wensen. Een pilotenbril bedrukken kan een goede manier zijn om uw promotionele boodschap te verspreiden. Aangezien het montuur van de bril te dun is voor bedrukking kan er bij de pilotenbril enkel gekozen worden voor bedrukking op de lens. Dit houdt in dat uw logo of tekst, klein in een hoekje van de zonnebril gedrukt wordt. Tijdens het dragen van de pilotenbril, blijft het zicht na bedrukking, perfect. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de zichtbaarheid naar bedrukking.

Kleurkeuze

Onze pilotenbrillen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Standaard worden deze brillen geleverd met een metalen frame. Qua metalen frame kan er gekozen worden uit een gouden, zilveren of een zwarte kleur. Bij de keuze voor een plastic frame, kunnen wij elke basiskleur leveren. Mocht u specifieke wensen hebben voor een eigen kleur. Dan kunnen wij uw eigen PMS-kleur gebruiken voor het verven van de monturen.

offerte pilotenbrillen