Bedrukte spaarpotten voor jong en oud

Met bedrukte spaarpotten kun je kinderen aanmoedigen om te leren sparen en/of geld inzamelen op kantoor voor cadeautjes of uitjes. Je hebt de keuze uit diverse goedkope spaarpotten. Van spaarvarkens tot houten spaarpotten en van spaarblikken tot spaarpotten in de vorm van een wereldbol. Er is voor ieder wat wils.

Spaarpotten laten bedrukken

Onze goedkope spaarpotten zijn verkrijgbaar in een groot aantal basiskleuren of een speciale PMS kleur. Wij kunnen deze spaarpotten bedrukken met een logo, reclame of andere opdruk. Met bedrukte spaarpotten heb je een leuk geschenk voor jong en oud, voor op kantoor of voor thuis.

Ontwerp je eigen spaarpotten met logo

Gepersonaliseerde spaarpotten zijn voor verschillende en uiteenlopende bedrijven erg interessant om weg te geven als promotie- of reclameartikel. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit diverse soorten spaarpotten. Wil je zoveel mogelijk spaarpotten voor je budget? Kies dan voor onze goedkope spaarpotten. Wil je liever een milieubewuste keuze maken? Dan hebben we spaarpotten gemaakt van ecologische bamboevezels. Kortom, onze collectie spaarpotten sluit aan bij je wensen en behoeften. Onze spaarpotten worden gepersonaliseerd op basis van onderstaande stappenplan.

Stap 1. Materiaal van de spaarpotten

De eerste stap van het personaliseringsproces is het kiezen van het materiaal. Het materiaal dat je kiest is afhankelijk van je specifieke wensen. Blikken spaarpotten kunnen goed tegen een stootje, ecologische spaarpotten zijn een milieubewuste keuze, houten spaarpotten zijn decoratief en onze kunststof spaarpotten zijn het voordeligste. Onze kunststof spaarpotten worden het vaakst gekozen om weg te geven als relatiegeschenk.

Stap 2. Spaarpotten in eigen kleur

In welke kleur wil je de spaarpotten bestellen? Standaard leveren we de spaarpotten in diverse standaard kleuren. Het is ook mogelijk om spaarpotten te laten maken in eigen PMS kleur. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden. In het onderstaande overzicht hebben we de meest populaire standaard kleuren voor je op een rijtje gezet.

Stap 3. Spaarpotten met logo of tekst

Nadat je de gewenste kleur bij ons hebt aangeleverd, gaan we aan de slag met het personaliseren van de spaarpotten. De spaarpotten kunnen we bedrukken van een logo, tekst of ander ontwerp. Vaak laten onze klanten de spaarpotten bedrukken met een bedrijfslogo of herkenbare tekst.

Vrijblijvende prijsopgave voor spaarpotten met logo

Heb je interesse gekregen in onze goedkope spaarpotten met logo? Vul dan het contactformulier in. Vul hier je wensen in, zoals het formaat, de kleur, de afwerking en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over spaarpotten bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!