Op maat gemaakte knuffels laten maken

Met op maat gemaakte knuffels heb je een uniek geschenk voor jong en oud. Je kunt knuffels laten maken in de vorm van een (nieuw) product die je wilt promoten, maar ook knuffels in de vorm van een mascotte, dier, karakter, enzovoorts. Je hebt de keuze uit goedkope knuffels in klein formaat, extra grote knuffels in XXL formaat, knuffels met sleutelhangers, knuffels van milieuvriendelijke materialen en nog veel meer.

Custom made knuffels: van ontwerp tot realisatie

Wij begeleiden je van A tot Z bij het ontwerpen van de custom made knuffels. Het begint bij het op papier brengen van je idee. Van de vorm tot de afmetingen en van de kleding tot de accessoires. Je wensen worden vertaald naar een digitaal voorbeeld. Dit geeft je een goed beeld van het uiteindelijke resultaat. Het voorbeeld kan naar wens aangepast worden. Na akkoord start het productieproces en zal je binnen enkele weken je knuffels ontvangen!

Onze knuffels voldoen aan alle veiligheidseisen van de EU (EN71,1,2,3), zijn CE gecertificeerd en uitgebreid getest door SGS Group.

Gepersonaliseerde knuffels op maat

Hoe moeten je custom knuffels eruitzien, waar wil je de knuffels inzetten, wie is de doelgroep en wat wil je ermee bereiken? Dat zijn een aantal belangrijke vragen die je jezelf moet stellen als je knuffels laat ontwerpen. Als je nog geen idee hebt wat je wilt, dan denken wij graag met je mee. Doorloop onderstaande stappen en laat knuffels op maat maken.

custom made knuffels ontwerpen

Stap 1. Vorm van de knuffels op maat

Als je knuffels wil laten maken, dan kun je zelf de vorm bepalen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe breng je het idee op papier? Wij willen het je zo makkelijk mogelijk maken en bieden daarbij verschillende opties. Je mag de omschrijving van de vorm uittypen of schetsen. Het is ook mogelijk om een voorbeeld toe te sturen, bijvoorbeeld van iets dat je gezien hebt op internet of een foto van een knuffel. Je mag ons natuurlijk ook bellen om samen te brainstormen over je idee en geven waar nodig advies.

Stap 2. Formaat van de custom knuffels

Onze knuffels worden op maat gemaakt. Je kunt dus zelf de de vorm en afmetingen bepalen. Onze goedkope knuffels tot 20cm zijn het meest verkocht. Dit is prijstechnisch het meest aantrekkelijke formaat, omdat je dan ook kleine aantallen kunt afnemen tegen een relatief lage stukprijs. Daarnaast kun je ook grote knuffels laten maken. Deze XXL knuffels zijn minimaal 50cm groot tot een maximum van 100cm. Als je een sleutelhanger aan de knuffels wilt laten maken, dan kiest men over het algemeen voor knuffels tot 15cm, zodat je ze nog gemakkelijk bij je kunt dragen.

Soort Afmetingen in cm
Goedkope knuffels Tot 50cm
Grote knuffels Vanaf 50cm
Knuffels met sleutelhanger Tot 15cm
Ecologische knuffels Op maat

Stap 3. Van idee tot digitaal voorbeeld (digital artwork)

Heb je de definitieve vorm vastgesteld? Dan gaan onze vormgevers en ontwerpers aan de slag met je idee. Zij maken de vertaalslag van idee naar schets en uiteindelijk naar een digitaal voorbeeld. Je krijgt een overzicht met voorbeelden van het zij-, voor- en achteraanzicht van de knuffels. Dit geeft een werkelijk beeld van de knuffels. Ook de posities van eventuele logo’s worden verwerkt in deze illustratie. Ben je niet helemaal tevreden over het digitale voorbeeld? Dan kunnen wij het naar wens aanpassen, net zo lang totdat je tevreden bent.

knuffels ontwerpen

Stap 4. Materiaal van de knuffels

De zachtheid en flexibiliteit van knuffels maakt hen bijzonder aantrekkelijk. De zachtheid van een knuffel hangt grotendeels af van de materialen waarvan het gemaakt is. De meeste knuffels zijn aan de buitenkant gemaakt van pluche, waardoor ze zacht aanvoelen. De binnenkant wordt voorzien van vulling, zodat knuffels hun vorm behouden.

Buitenkant van de knuffels (pluche)

Pluche is een zacht, harig weefsel dat onder andere gebruikt wordt om stoelen te bekleden, voor gordijnen, tafelkleden en voor knuffels. Het materiaal lijkt enigszins op fluweel en op velours, maar pluche heeft iets langere draden. Het materiaal is heerlijk knuffelbaar.

Binnenkant van de knuffels (vulling)

Knuffel vulling is vaak gemaakt van fiberfill. Dit is een synthetisch materiaal, wat gemaakt is uit de kunststof polyester. Het is een lichte, veerkrachtige stof. Deze vulling voor knuffels voelt lekker zacht aan. Bovendien kan dit materiaal gewassen worden zonder de vorm te verliezen.

Stap 5. Knuffels met kleding & accessoires

Als je wilt kunnen we de knuffels nog aankleden met een shirt, broek, jas of een ander kledingstuk naar wens. Deze kledingstukken brengen de knuffels echt tot leven. De finishing touch zijn de accessoires, zoals een pet, tennisracket of ander voorwerp dat symbool staat voor je organisatie.

kleding knuffels laten maken

Aankleding

Je kunt de knuffels ook nog aankleden. Bekende kledingstukken zijn een broek, jas, pet sokken, zweetbandjes, een t-shirt of een trui. Wij kunnen deze kledingstukken bedrukken of personaliseren met een logo of andere gewenste opdruk. Door de knuffels aan te kleden komen deze echt tot leven.

gepersonaliseerde knuffels met product in de hand

Accessoires

Tot slot is het mogelijk om accessoires te laten maken, bijvoorbeeld voorwerpen die symbool staan voor je organisatie. Denk maar eens aan een tennisracket voor knuffel van de plaatselijke tennisvereniging.

Vrijblijvende prijsopgave voor het laten maken van knuffels

Heb je interesse gekregen in knuffels op maat? Vul dan het contactformulier in. Vertel ons daar meer over je wensen, bijvoorbeeld over de vorm en het formaat van de knuffel. Je ontvangt binnen 24 uur reactie per mail of per telefoon. Heb je andere vragen over het laten maken van een mascotte pak? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!