string(10) "/frisbees/"

Goedkoop frisbees bedrukken

Promoboer is één van de grootste internet-aanbieders van bedrukte frisbees met logo. Wij hebben standaard in ons assortiment: opvouwbare frisbees, plastic frisbees, boomerangs en touw frisbees. De meest populaire formaten plastic frisbees zijn 16cm en 22cm. Opvouwbare frisbees bedrukken wordt het meest gedaan met een frisbee met een doorsnede van 25cm. Bij grotere afname zijn bedrukte frisbees leverbaar in elk gewenst formaat.

Frisbees bedrukken met logo

Wij kunnen onze frisbees bedrukken met uw eigen logo of tekst. Wij kunnen de frisbee bedrukken in 1 of meerdere kleuren, maar ook full-colour. Bij de opvouwbare frisbee is het mogelijk om het bijgeleverde zakje te bedrukken. Vanaf 500 stuks zijn wij u graag van dienst met frisbees.
Overzicht frisbees bedrukken
Opvouwbare Frisbees
opvouwbare frisbees bedrukken met logo
Plastic Frisbees
plastic frisbees bedrukken met logo
Touw frisbees
ronde frisbee met touw/
Boomerangs
boomerangs bedrukt met logo

Vragen over goedkope frisbees bedrukken?

Wat is de meest verkochte frisbee met opdruk?

Promoboer biedt verschillende soorten bedrukte goedkope frisbees met opdruk. U heeft bij ons keuze uit opvouwbare frisbees, plastic frisbees en boomerangs. De bedrukte opvouwbare frisbee is het meest verkochte model, doordat dit de goedkoopste soort is. Vaak willen bedrijven namelijk zoveel mogelijk give-aways laten maken voor hun reclame campagne, waardoor zij kiezen voor de goedkoopste variant. Dit model frisbee met logo is gemaakt van polyester, waardoor zij gemakkelijk klein kunnen worden gemaakt en daardoor passen in het zakje wat wij mee leveren. Wanneer u zoekt naar de goedkoopste manier om frisbees met bedrukking te bedrukken, dan adviseren wij om een relatief simpele bedrukking te kiezen. Denk hierbij aan een opdruk in slechts enkele kleuren. Een complexere full-colour bedrukking is de juiste keuze wanneer uw bedrukking bestaat uit veel kleuren, of wanneer u een afbeelding wilt bedrukken op de stof. Frisbees bedrukt met logo fabriceren wij voor u!

Hoe vraag ik een offerte aan voor frisbees?

Een frisbee laten bedrukken? Nadat u onze website heeft bekeken en u interesse heeft gekregen in onze artikelen, kunt u ons contactformulier invullen voor een offerte. In dit formulier krijgt u de mogelijkheid om wat meer te vertellen over uw wensen. Heeft u bijvoorbeeld een leuke frisbee gezien en wilt u weten hoeveel dat zou kosten, dan kunt u dit hier vragen. Voordat wij een offerte kunnen sturen zouden wij graag weten hoeveel frisbees u wilt bestellen. Ook zijn wij geïnteresseerd in de opdruk die u wilt. Het aantal kleuren in uw bedrukking is namelijk van invloed op de prijs. Tevens is van belang dat wij weten wanneer u de promotie frisbees uiterlijk nodig heeft. Zodra wij dit weten, zullen wij u zo spoedig mogelijk een offerte toesturen.

Frisbees bedrukken als goedkoop promotiemateriaal!

Bent u op zoek naar een efficiënte, maar toch goedkope manier om reclame te maken voor uw onderneming? In de zomer is een frisbee met logo een zeer gewenst artikel voor bijna iedere Nederlander. Zomers op het strand of in het park zie je altijd wel mensen die sportief bezig zijn met het werpen van een bedrukte frisbee. Wanneer u kiest voor onze bedrukte frisbees, dan kunt u uw relatie verblijden met een sportief relatiegeschenk. Onze frisbees zijn van zeer goede kwaliteit, waardoor deze vaak jaren kan worden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de reclame die wij kunnen bedrukken op de frisbee, een zeer lange tijd effect zal hebben. Doordat wij zelf producent zijn van de frisbees bedrukt met logo, kunnen wij frisbees bedrukken tegen een zeer goedkope prijs. Kortom, een bedrukte frisbee met tekst of logo is een goedkope en efficiënte manier van promotie! Een frisbee relatiegeschenk bestelt u bij ons.

Waarom een frisbee goedkoop bedrukken?

Promoboer is zelf fabrikant van de meest goedkope frisbees met logo. Wij kunnen daarom de laagste tarieven hanteren voor het bedrukken van frisbees. De productie vindt plaats in onze eigen fabriek, wat veel voordelen met zich mee brengt. De frisbees kunnen direct vanuit onze fabriek geleverd worden, waardoor er geen andere partijen tussen u en de fabriek zitten. Het bedrukken van frisbees wordt hierdoor nog goedkoper!

Hoe frisbees bedrukken?

De frisbees kunnen enkelzijdig worden bedrukt aan de bovenkant. Wij kunnen frisbees bedrukken in één kleur tot een maximum van drie kleuren opdruk. Bestaat uw logo of afbeelding uit meer dan vier kleuren of uit een verloop van kleuren dan komt u in aanmerking voor de full colour bedrukking. Doordat wij zelf producent zijn van de frisbees vanaf de grondstof kunnen wij de bedrukkingen voor u op maat maken.

Welke formaten hebben de frisbees die te bedrukken zijn?

De te bedrukken frisbees zijn te verkrijgen in een aantal formaten. Ons meest populaire model is de plastic frisbee die een formaat heeft van 16 en 22 centimeter. De opvouwbare frisbees hebben een standaardformaat van 25 centimeter. Het standaardformaat van de frisbees is 18 centimeter en de boemerang heeft een formaat van 410x168mm.

doorklikken voor het contactformulier

Laatste nieuws