Frisbee bedrukken

Wil je een eigen frisbee bedrukken? Onze frisbees zijn leuke items om weg te geven. Door het logo op de frisbee te bedrukken worden relaties op een positieve manier herinnerd aan jouw bedrijf. Wij bieden diverse te bedrukken frisbees aan in verschillende kleuren, maten en materialen. Via onderstaande stappen kun je gemakkelijk je eigen frisbees ontwerpen!

frisbee bedrukken

1. Bedrukken frisbees: Kies de kleur

Breng kleur in je promotiecampagne met onze diverse kleuren frisbees. Van felroze tot helderblauw, onze te bedrukken frisbees kunnen op maat worden gemaakt in ruim 100 kleuren. Als leverancier bieden wij verschillende opties aan. Ook de gekleurde rand is naar wens aan te passen. Zelf een eigen kleur aanleveren is een optie, maar wij kunnen ook multicolour leveren. De frisbees bedrukken met een volledig full colour opdruk is ook mogelijk. Het extra zakje is ook leverbaar in elke gewenste kleur.

2. Bedrukte frisbees: Kies het materiaal

Wij bieden een breed assortiment bedrukte frisbees aan van verschillende materialen. De gepersonaliseerde opties kunnen verschillen per materiaal. De populairste bedrukte frisbees zijn onze plastic frisbees. Wij kunnen ook bedrukte frisbees maken van verschillende materialen zoals touw, nylon of siliconen frisbees. Onze houten frisbees zijn te graveren en onze siliconen frisbees goed te bestickeren. Sommige bedrukte frisbees zijn compact op te vouwen en onze honden frisbees zijn leuk om samen met de hond mee te spelen. Wij hebben ook zachte frisbees beschikbaar zoals opblaasbare frisbees of frisbees van foam.

3. Goedkope frisbee bedrukken: kies je opdrukformaat

Als je goedkope frisbees bedrukken wilt is het opdrukformaat een belangrijke factor. De frisbee goedkoop bedrukken is mogelijk met verschillende opdrukformaten. Een kleine bedrukking zorgt voor een goedkopere frisbee in vergelijking tot volledige bedrukking. Het extra zakje is naar wens aan te passen aangezien wij deze als fabrikant ook zelf maken. De druktechniek is afhankelijk van je budget en het type te bedrukken frisbee wat je gekozen hebt.

frisbees goedkoop bedrukken

Frisbees goedkoop bedrukken

Frisbees goedkoop bedrukken is mogelijk via verschillende variaties. Wij kunnen de frisbees in meerdere kleuren bedrukken, hoe minder kleuren hoe goedkoper. Als je de frisbees zo goedkoop mogelijk wilt bedrukken is het ontwerp rechtstreeks te printen. Dit is de goedkoopst mogelijke manier.

frisbees volledig bedrukken

Frisbees volledig bedrukken

Frisbees volledig bedrukken is mogelijk met bijvoorbeeld een foto of afbeelding. Wanneer je een grote opdruk wilt is een stickeropdruk ook een optie. Elk ander ontwerp naar wens is ook een mogelijkheid. Wanneer je de frisbees volledig tot aan de rand wilt rechtstreekse stickerprint de enige optie. Door ons maatwerk zijn full colour frisbees volledig bedrukken ook een mogelijkheid.

frisbees met tekst

Frisbees met bedrukt zakje

Onze opvouwbare frisbees kunnen met bedrukt zakje geleverd worden. Als fabrikant kunnen wij maatwerk leveren. De frisbees met bedrukt zakje worden meestal ontworpen met bedrijfsinformatie, denk hierbij aan contactgegevens of een websiteadres. Op de frisbees met bedrukt zakje is een uitspraak, propositie of quote ook mogelijk. Vaak kiezen bedrijven ervoor om een boodschap of slogan te communiceren.

4. Frisbees bedrukt: kies je soort opdruk

Onze frisbees kunnen bedrukt worden met verschillende soorten opdrukken. Tijdens een reclamecampagne worden onze frisbees bedrukt met logo's, teksten of foto's. Wij leveren de frisbees bedrukt aan. Wij raden aan om een opdruk te kiezen die past bij je huisstijl of marketingcampagne. Het is ook mogelijk om de opdruk met verschillende ontwerpen te produceren. Als fabrikant kunnen wij de vliegende schijven personaliseren met opdruk naar keuze.

Frisbee bedrukken kleine oplage?

Als groothandel zijn wij vooral gespecialiseerd in grote oplages, maar wij kunnen ze ook bedrukken in kleine oplage. Laat het gewenste aantal achter via het contactformulier. Wij voorzien je graag binnen 24 uur van een vrijblijvende prijsopgave!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!