Eigen vorm luchtverfrissers met eigen logo

Promoboer is één van de grootste leveranciers van auto-luchtverfrissers, geurboompjes en auto parfum. Als fabrikant produceren wij geurhangers in iedere vorm, zoals in de vorm van je logo of product. Vervolgens kunnen wij de luchtverfrissers bedrukken. Dit kan enkel- of dubbelzijdig en doen wij standaard in full colour, maar een opdruk in minder kleuren is ook mogelijk. Na ontvangst van je gewenste opdruk maken wij gratis een digitale drukproef op.

Keuze uit ruim 100 geuren en diverse verpakkingen

Bij ons heb je de keuze uit meer dan 100 geuren. Populaire geuren zijn vanille, nieuwe auto, lavendel, rozen, hout, jasmijn en fruitige geuren. Alle luchtverfrissers verpakken wij in een luchtdichte plastic verpakking zodat de geur behouden blijft tot de verpakking geopend word. Eventueel kunnen wij een bedrukte headercard aan de luchtverfrissers toe te voegen voegen zodat u een leuke give-away hebt voor relaties en klanten.

Geurhangers en auto luchtverfrissers voor diverse klanten

Als auto-luchtverfrissers fabrikant staan wij jaarlijks garant voor tientallen producties geurboompjes en geurkaartjes. Deze papier kaartjes met geur worden vaak in de auto gehangen, maar dat betekent niet dat wij alleen auto gerelateerde klanten hebben. Sterker nog, ons klantenbestand is breder dan ooit: van retailers tot hotels en van voetclubs tot tankstations. Hieronder een greep uit onze klanten.

luchtverfrissers bedrukken
Doorloop deze stappen om je eigen luchtverfrissers te ontwerpen.
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Ontwerp je eigen bedrukte luchtverfrissers voor in de auto

goedkope luchtverfrissers kleine oplage bedrukken

De papieren auto luchtverfrisser worden veel gebruikt in de auto (auto parfum), facilitaire ruimtes of kantoorgebouwen. De papieren lucht verfrisser kan worden geproduceerd in verschillende maten, bedrukt met je eigen ontwerp en is leverbaar in verschillende geuren. Personaliseer je eigen luchtverfrisser kaart en gebruik het als een promotieartikel voor je bedrijf, merknaam of evenement. Bij ons kun je zelf auto luchtverfrissers ontwerpen.

1. Kies je vorm

Als fabrikant kunnen wij auto-luchtverfrissers maken in iedere gewenste vorm en formaat. De meeste vormen vallen binnen de formaten 6x10cm of 8x8cm, omdat ze anders te groot worden om aan de achteruitkijkspiegel te hangen. Wij maken onderscheid tussen standaard vormen en nieuwe vormen op maat.

Voorbeelden van standaard vormen geurkaartjes

De standaard stansvormen zijn vormen zoals een geurboompje, autootje, rondje of vierkant. Voor deze vorm hoeven wij geen nieuwe stansvorm te maken, zodat wij deze geurboompjes tegen zeer lage prijs kunnen produceren. De standaard stansvormen vallen de formaten 6x10cm en 8x8cm.

Voorbeelden van luchtverfrissers in eigen vorm

Bij ons kun je luchtverfrissers in eigen vorm ontwerpen. In samenwerking met medewerkers van onze vormgeving kun je een mooi ontwerp realiseren. Het biedt je de mogelijkheid om leuke en grappige auto-luchtverfrissers te laten maken. Je bepaalt zelf het formaat, de afmetingen en vorm van de geurkaartjes.

2. Kies je bedrukking

Vervolgens is het belangrijk om na te denken over de bedrukking. Wij kunnen geurhangers bedrukken, luchtverfrissers bedrukken, autogeurtjes bedrukken, geurboompjes bedrukken en geurkaartjes bedrukken. Je kunt zelf de opdruk ontwerpen.

Enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking

Wij kunnen de bedrukking op zowel de voorkant als achterkant plaatsen. Deze opdruk mag van elkaar afwijken, zodat je bijvoorbeeld op de ene kant een logo laat plaatsen en om de andere kant contactgevens. Bij een dubbelzijdige bedrukking zal je reclame altijd zichtbaar zijn als het geurkaartje in de auto hangt.

auto luchtverfrissers dubbelzijdig bedrukken in full colour

Standaard full colour opdruk

Onze luchtverfrissers worden standaard full colour bedrukt. Het maakt qua prijs niet uit of je ontwerp opdruk uit één, twee, drie of meer kleuren bestaat. Een full colour bedrukking maakt het mogelijk om een foto of afbeelding met kleurenverloop op het geurkaartje te drukken.

full colour bedrukte auto luchtverfrissers

3. Kies je geur

Je hebt bij ons de keuze uit enkele tientallen geuren. Onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van luchtverfrissers, geurkaartjes, geurhangers en geurstrookjes heeft ons inzicht gegeven in de meest populaire geuren. Staat de door u gewenste geur er niet tussen? Geen probleem, wij helpen u graag.

Meest verkochte geuren op een rijtje

De meest verkochte geuren zijn: vanille, appel, jasmijn, zwart ijs, nieuwe auto, citroen, aardbei, pijnboom, hout, lavendel, kokosnoot, kersen, honing, berg en tropisch. Bij de keuze uit een van deze geuren kan het productieproces vrijwel direct beginnen.

Ontwerp je eigen geur

Naast de meest verkocht en populaire geuren produceren wij ook luchtverfrissers met een andere geur. Bij grote afname van grote aantallen bieden wij de mogelijkheid om een eigen geur te ontwerpen. Wij kunnen bijvoorbeeld een specifieke nieuwe geur ontwikkelen op maat van de klant, al dan niet gerelateerd aan uw product. Hoe leuk is dat?

4. Kies je verpakking (optioneel)

Alle geurhangers, luchtverfrissers, geurstrookjes en geurkaartjes worden individueel verpakt waardoor ze de geur behouden tot de verpakking wordt geopend. Afhankelijk van je budget en doeleinden kunnen de luchtverfrissers voorzien worden van een mooie headercard, welke wij ook kunnen bedrukken met logo of tekst.

luchtverfrissers in plastic polybag

Standaard: luchtdichte plastic verpakking

Deze wijze van luchtverfrissers verpakken in de goedkoopste. De plastic verpakking is standaard transparant, maar indien wenselijk leveren wij een kleurdichte verpakking. Kiest u voor een gekleurde plastic verpakking, dan behoud de bedrukte luchtverfrisser het verrassingselement omdat de ontvanger nog niet weet wat er in de verpakking zit. Op deze manier is het niet noodzakelijk om voor een dure verpakkingstechniek te kiezen en heeft u toch een leuk product.

luchtverfrissers met bedrukte headercard

Optioneel: luchtverfrissers met headercard of topkaart

De luchtverfrissers verpakken wij naar uw wensen, zodat u een leuk product heeft om weg te geven. Bedrijven kiezen vaak voor een headercard. Een headercard is een kaart waar artikelen in winkels aan op worden gehangen. Wij kunnen naast de luchtverfrissers bedrukken ook de headercard bedrukken. Wij raden aan om de headercard van extra informatie te voorzien, zoals informatie over het product, uw bedrijf of andere informatie de relevant is voor de ontvanger of uw bedrijf helpt aan naamsbekendheid. Onze headercards worden ook standaard in CMYK full color gedrukt.

Wil je een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Dan kun je een aanvraag indienen via de onderstaande offerte button. Wij vragen je daar de benodigde informatie in te vullen. Belangrijk zijn het aantal, de vorm, de geur en de opdruk. Op basis van deze informatie zullen wij een prijsopgave maken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Auto luchtverfrissers met bedrukking

goedkope luchtverfrissers kleine oplage bedrukken

1. Wat is een auto luchtverfrisser?

Een luchtverfrissers is een papieren kaartje met een sterke verfrissende geur. De papieren auto luchtverfrisser worden veel gebruikt in de auto, facilitaire ruimtes of kantoorgebouwen. De luchtverfrisser kaart geeft je auto of ruimte een heerlijke verfrissende geur wat een goede indruk zal maken op uw vrienden, bezoekers, klanten en collega’s. De luchtverfrisser is gemaakt van hard papier en wordt geleverd in een luchtdichte sellofaan zodat de geur behouden blijft tot dat deze wordt uitgepakt. Luchtverfrissers worden ook wel geurhangers, geurkaartjes of geurboompjes genoemd.

2. Waarom bestellen bedrijven en organisaties bedrukte luchtverfrissers?

Veel bedrijven laten goedkope luchtverfrissers bedrukken, geurkaartjes bedrukken en geurboompjes bedrukken omdat het efficiënte manier is van reclame maken. De bedrukte auto-luchtverfrissers, bedrukte geurkaartjes en bedrukte geurboompjes kunnen ook snel en gemakkelijk uitgedeeld worden op bijvoorbeeld evenementen of beurzen en kunnen worden gebruikt door de consument (bruikbaar product). Hierdoor zal de naamsbekendheid van je bedrijf een boost krijgen. Het uitdelen van bedrukte luchtverfrissers is buiten alle voorgaande voordelen ook een leuke en unieke manier van reclame maken.

3. Worden luchtverfrissers alleen in de auto gebruikt?

De meeste luchtverfrissers worden gebruikt in de auto. Maar er zijn nog veel meer plekken en locaties waar vervelende geurtjes kunnen ontstaan. Ook deze plekken kunnen voorzien van een papier luchtverfrissers. Denk maar eens aan kledingkasten, toileten, winkels, kantoor en ga zo maar door. Eigenlijk op iedere plek waar onaangename geurtjes de overhand hebben.

4. Wat zijn de oorzaken van vervelende of vieze geurtjes?

Wij beschrijven een aantal oorzaken en situaties waar geurtjes kunnen ontstaan en welke ook opgelost kunnen worden met onze bedrukte geurkaartjes en luchtverfrissers met logo.

1. Onaangename geurtjes in de auto

Een veel voorkomende plek waar onaangename geurtjes optreden is de auto. De meeste autobezitters brengen veel tijd door in hun auto. Het is dan voor zowel uzelf als uw bijrijders wel zo prettig als de auto aangenaam ruikt. In je auto kan om allerlei redenen een vervelende geur blijven hangen. Met onze auto-luchtverfrissers en autogeurkaartjes bent u nare of muffe lucht in de auto de baas. Een goede oplossing hiervoor is het ophangen van een autoluchtverfrisser, autogeurkaartjes en geurhangers aan de achteruitkijkspiegel in uw auto. Dit om je auto weer te laten ruiken naar de geur waar u van houdt.

2. Vervelende geuren op kantoor

Op kantoor zijn er veel potentiële bronnen die een vervelende geur kunnen verspreiden. Het kunnen de zweetvoeten van je collega zijn, maar het kan ook een van de vele prullenbakken zijn die onder ieders bureau staan. Sommige bedrijven verminderen het aantal prullenbakken of er zijn zelf bedrijven die prullenbakken weghalen op de werkvloer, zodat de kans op nare geurtjes verkleind word. Het zijn slechts enkele voorbeelden, welke simpel en snel opgelost kunnen worden met onze geurhangers en geurkaartjes. Een frisse geur rondom je bureau werkt wel zo fijn!

3. Luchtverfrissers voor in het huis

Naast kantoor en de auto brengen wij ook veel tijd door in en rondom ons huis. Ook daar hebben we te maken met prullenbakken en kleine ruimtes waar een sterke geur vervelend kan zijn. Denk maar eens aan het afvoerputje in de douche, toilet of badkamer. Ook een afgesloten kledingkast kan een sterke geur bevatten. De kleding hangt dan dicht op andere kleding en heeft geen ruimte om te luchten. De vervelende geur gaat dan in de kast zitten en creëert een zweetlucht. Ook huisdieren kunnen een onaangename geur verspreiden, bijvoorbeeld door de mand of hok waarin ze slapen of hun behoefte doen.

5. Is het mogelijk om kleine oplage luchtverfrissers te bestellen?

Als ontwerper, fabrikant en bedrukker van de luchtverfrissers produceren wij de goedkoopste luchtverfrissers. Wil je een kleine oplage luchtverfrissers bedrukken? Dat is mogelijk vanaf 1000 stuks. Hoe groter de afname, hoe hoger de korting. Tussen het ontwerpen, bedrukken en leveren van de auto geurkaartjes zit ongeveer 2-3 weken levertijd.

6. Hoe werkt het bestelproces van de autoluchtverfrissers?

Heb je een keuze kunnen maken? Dan kun je een aanvraag indienen via onderstaande offerte button. Wij vragen je daar de benodigde informatie in te vullen. Belangrijk zijn het aantal, de vorm, de geur en de opdruk. Op basis van de informatie die u ons doorgeeft zullen wij voor u een scherpe offerte opstellen. Wil je het uiteindelijke ontwerp van de auto-luchtverfrisser zien? Dan maken wij een vrijblijvende digitale drukproef van de autoluchtverfrissers met logo. Als je akkoord bent met het digitale ontwerp en de offerte, dan zullen wij beginnen met produceren. Wij zullen de bedrukte luchtverfrissers voor in de auto binnen het afgesproken termijn bij je afleveren.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!