Geurhangers of geurkaartjes in eigen vorm laten maken

Promoboer is één van de grootste leveranciers van bedrukte luchtverfrissers en bedrukte geurkaartjes. Als fabrikant kunnen wij geurhangers in elke gewenste vorm produceren, zoals in de vorm van uw logo, product of andere vorm. U kunt ook kiezen uit standaard vormen, zoals de geurboompjes en autogeurkaartjes. De gekozen vorm kunnen wij bedrukken met logo en/of tekst. Geurhangers bedrukken doen wij standaard full colour, maar minder kleuren opdruk is ook mogelijk. De hangers worden voorzien van een boorgaatje met elastiekje, ideaal om op te hangen in de auto of een kledingkast. Welke geur wilt u toevoegen aan de geurhangers?

Bedrukte luchtverfrissers met keuze uit 100+ geuren

Onze geurkaartjes kunnen worden voorzien van meer dan 100+ populaire geuren. U kunt kiezen uit de populaire geurkaartjes of een geur op maat. Populaire geuren zijn onder andere vanille, cola, lavendel, rozen, hout, jasmijn en verschillende fruitige geuren. Alle luchtverfrissers verpakken wij in een luchtdichte verpakking van plastic zodat de geur behouden blijft tot de verpakking geopend word. Eventueel kunnen wij een bedrukte headercard aan de luchtverfrissers toevoegen zodat u een leuke give-away hebt voor relaties en klanten. Geen rare luchtjes meer met een van onze luchtverfrissers.

Overzicht luchtverfrissers bedrukken

Kies uw vorm

geurhangers bedrukken

Kies uw geur

geurkaartjes bedrukken

Kies uw verpakking

geurkaartjes verpakken

Stappenplan voor luchtverfrissers op maat

Wij ontwerpen luchtverfrissers voor clubs, bedrijven, overheidsinstanties, verenigingen, zelfstandigen, scholen, winkels en schoonmaakbedrijven. Het unieke aan deze geurhangers is dat u zelf de kleur, de vorm en de geur bepaalt. Uniek en gepersonaliseerd naar uw wensen. Een ideale en leuke manier om uw boodschap over te brengen.

In dit stappenplan helpen wij u bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot de goedkope luchtverfrissers. Wij behandelen onder andere de verschillende soorten, vormen, geuren en verpakking. Doorloop ons stappenplan op weg naar uw luchtverfrissers op maat.

Stap 1. Waarvoor gaat u de geurhangers of luchtverfrissers gebruiken?

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van verschillende soorten luchtverfrissers, waaronder auto-luchtverfrissers, auto-geurhangers, geurhangers en luchtverfrissers. Onze goedkope luchtverfrissers worden gebruikt op verschillende locaties en plekken, zoals in de auto, in kledingkasten, op toilet, in winkels, mailingen en ga zo maar door.

Voordat we een geurhangers ontwerpen, bedrukken en produceren is het van belang dat u bepaalt waar u de luchtverfrissers voor wilt gebruiken. Gaat u de geurhangers ophangen in de auto of in een kledingkast? Dan is het handig als wij de geurhangers met elastiekje en boorgat leveren. Wilt u de geurhangers niet ophangen maar juist meesturen in een mailing, dan is het zonde om er een gaatje in te boren. Het zijn slecht enkele vragen die u zich moet stellen voordat u een aanvraag doet.

Kortom, bepaal waar u de luchtverfrissers voor wilt gaan gebruiken en ga dan verder naar de resterende stappen waarin wij u over de mogelijkheden wat betreft vorm, vormgeving, bedrukking, geur en verpakking informeren. Wij ontwerpen naar uw idee en wens de ideale luchtverfrissers op maat.

Stap 2. Kies de vorm, ontwerp en opdruk

Heeft u al nagedacht over de vormgeving? Bij de vormgeving komt niet alleen de vorm van de auto-luchtverfrisser aan bod, maar ook de bedrukking. Wat de vormgeving van de luchtverfrissers betreft kunt u kiezen uit onze verschillende standaard vormen of een stansvorm op maat. Wij informeren u kort over de onbegrensde mogelijkheden.

Standaard stansvormen, klaar voor productie

Wij hebben een aantal luchtverfrissers die wij snel kunnen produceren en leveren. De standaard stansvormen zijn vormen zoals een geurboompje, geurautootje, rondje of rechthoekige vorm. Voor deze vormen hoeven wij geen nieuwe stansvorm te maken, zodat wij deze geurkaartjes en geurhangers tegen zeer aantrekkelijk lage prijs kunnen aanbieden. De standaard stansvormen vallen binnen de meest gebruikelijke formaten 6x10cm en 8x8cm.

Geurhangers op maat laten maken

Tevens beschikken wij ook over de nodige mensen in de vormgeving die samen met u een mooi concept en ontwerp kunnen realiseren. Het biedt voor u de mogelijkheid om een geurkaartjes op maat of geurhanger op maat te laten produceren. Naast de gebruikelijke formaten kunt u dus ook voor een ander formaat luchtverfrisser kiezen. U kunt de afwijken van de meest gebruikelijke formaten geurhangers en luchtverfrissers.

Om inzichtelijk te maken wat de mogelijkheden zijn, hebben wij een aantal voorbeelden van luchtverfrissers op maat die wij in het verleden hebben geproduceerd. Uit het oog springende producties waren de langwerpige geurkaartjes in de vorm van een bladwijzer, geurhangers in de vorm van een vrachtwagen, luchtverfrissers in de vorm van een huisje, geurkaartjes in de vorm van een kies en geurkaartjes in de vorm van flesjes frisdrank. Deze producties waren voorzien van een relevante geur die aansloot op de vormgeving en wensen van de bedrijven.

Goedkope luchtverfrissers bedrukken met eigen ontwerp

Wij kunnen alle luchtverfrissers bedrukken met uw eigen ontwerp opdruk. Wij bedrukken geurhangers en bedrukken geurkaartjes standaard in full colour. Het maakt qua prijs dus niet uit of uw ontwerp opdruk bestaat uit één, twee, drie of vier kleuren of een full colour opdruk.

Wij kunnen de luchtverfrissers bedrukken aan zowel de voorkant als achterkant. Veel bedrijven kiezen ervoor om op beide kanten dezelfde opdruk te plaatsen. Het is ook mogelijk om beide kanten van een andere opdruk voorzien. Zo kunt u op de ene kant uw bedrijfslogo laten plaatsen en op de andere kant uw contactgegevens, zoals website of adres.

Stap 3. Kies uit één van onze meer dan 100 geuren

Onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van luchtverfrissers, geurkaartjes, geurhangers en geurstrookjes heeft ons inzicht gegeven in de meest populaire geuren. Staat de door u gewenste geur er niet tussen? Geen probleem, wij helpen u graag met een geur op maat.

Meest populaire geuren

De meest verkochte geuren zijn: vanille, appel, jasmijn, zwart ijs, nieuwe auto, citroen, aardbei, pijnboom, hout, lavendel, kokosnoot, kersen, honing, berg en tropisch. Kiest u een van deze geuren dan kunnen wij zeer snel het productieproces starten.

Overige geuren en geuren op maat

Naast de meest verkocht en populaire geuren kunnen wij ook luchtverfrissers met andere geur produceren. Bij grote afname kunnen wij namelijk een eigen geur op maat ontwikkelen. Wij kunnen bijvoorbeeld een specifieke nieuwe geur ontwikkelen op maat van de klant, al dan niet gerelateerd aan uw product. Hoe leuk is dat?

Stap 4. Kies de verpakking

Alle geurhangers, luchtverfrissers, geurstrookjes en geurkaartjes worden individueel verpakt waardoor ze de geur behouden tot de verpakking wordt geopend. Door de luchtdichte verpakking gaat de geur niet verloren. Afhankelijk van uw budget en doeleinden kunnen de luchtverfrissers voorzien worden van een mooie headercard, welke wij ook kunnen bedrukken met logo of tekst.


luchtverfrissers

Standaard luchtdichte plastic poly bag verpakking

Deze wijze van luchtverfrissers verpakken in de goedkoopste. De plastic verpakking is standaard transparant, maar indien wenselijk kunnen wij de plastic verpakking ook in een kleurdichte verpakking leveren. Kiest u voor een gekleurde plastic verpakking, dan behoud de bedrukte luchtverfrisser het verrassingselement omdat de ontvanger nog niet weet wat er in de verpakking zit. Op deze manier is het niet noodzakelijk om voor een dure verpakkingstechniek te kiezen en heeft u toch een leuk product.

luchtverfrissers

Luchtverfrissers met headercard of topkaart

Op verzoek kunnen wij de luchtverfrissers ook anders verpakken, zodat u een leuk product heeft om weg te geven. Bedrijven kiezen vaak voor een headercard. Een headercard is een kaart waar artikelen in winkels aan op worden gehangen. Wij kunnen naast de luchtverfrissers bedrukken ook de headercard bedrukken. Wij raden aan om de headercard van extra informatie te voorzien, zoals informatie over het product, uw bedrijf of andere informatie de relevant is voor de ontvanger of uw bedrijf helpt aan naamsbekendheid. Onze headercards worden ook standaard in CMYK full color gedrukt.

Stap 5. Hoe werkt het bestelproces van de autoluchtverfrissers?

Heel gemakkelijk. Heeft u na de eerste vier stappen van het stappenplan keuzes kunnen maken? Dan kunt u via onderstaande offerte aanvragen-button contact met ons opnemen. U kunt hier ons de nodige informatie geven van de aanvraag. U kunt hier het aantal geurkaartjes, geurhangers, auto-luchtverfrissers of autogeurkaartjes doorgeven. Belangrijk het ontwerp, vorm en bedrukking van de luchtverfrissers. Ook speelt de levertijd een belangrijke rol. Wilt u toch liever direct persoonlijk contact, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden, dan kunt u ook telefonisch met ons contact opnemen. Op basis van de informatie die u ons doorgeeft zullen wij voor u een scherpe offerte opstellen. Wilt u uiteindelijk het ontwerp van de auto-luchtverfrisser zien, dan kunnen wij vrijblijvend een digitale drukproef voor u maken. Hierbij ontvangt u het digitale ontwerp van de autoluchtverfrisser na bedrukking met uw logo. Als u akkoord bent met het digitale ontwerp en de offerte, zullen wij beginnen met produceren. Wij gaan ons best doen om zo snel mogelijk de autoluchtverfrissers naar u op te sturen.

goedkoopste fietslampjes

Waarom luchtverfrissers en door wie worden ze gebruikt?

Wie gebruiken er luchtverfrissers?

Veel bedrijven laten goedkope auto-luchtverfrissers bedrukken, geurkaartjes bedrukken en geurboompjes bedrukken omdat het efficiënte manier is van reclame maken. De bedrukte auto-luchtverfrissers, bedrukte geurkaartjes en bedrukte geurboompjes kunnen ook snel en gemakkelijk uitgedeeld worden op bijvoorbeeld evenementen of beurzen en kunnen worden gebruikt door de consument (bruikbaar product). Populair zijn de geurboompjes en de autogeurkaartjes.

Er zitten veel voordelen aan autogeurtjes bedrukken met reclame. Allereerste bereikt u veel mensen voor weinig geld. De bestaande of potentiële klant komt dagelijks in aanraking met uw bedrijfsnaam en diensten. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf een boost krijgen. Het uitdelen van bedrukte luchtverfrissers is buiten alle voorgaande voordelen ook een leuke en unieke manier van reclame maken.

Kortom, luchtverfrissers bedrukken is een leuke en goedkope manier om de bestaande en potentiële klant te bereiken.

Waarom luchtverfrissers?

Heeft u wel eens last van vieze geuren in huis, kantoor, in de winkel, in de auto omdat de hond mee geweest is of blijven die zweet geuren in huis hangen, dan is een bedrukte luchtverfrisser de oplossing om vieze geuren weg te krijgen uit uw omgeving. Hoewel de naam doet vermoeden verfrist een luchtverfrisser niet de lucht, maar geeft het een speciale sterke geur af. Deze geuren zijn in veel verschillende soorten te verkrijgen om uw omgeving weer fris en fruitig te laten ruiken zodat u nooit meer last heeft van vieze geuren.

De bedrukte luchtverfrissers met logo kunnen eigenlijk op iedere plek opgehangen worden waar u maar wilt. Echter zijn er natuurlijk de meest populaire plekken waar een luchtverfrisser opgehangen wordt. Allereerste is de meest populaire plek aan de achteruitkijkspiegel in de auto, dit is de autoluchtverfrisser. De luchtverfrisser ophangen in de kantoorruimte of woonkamer komt ook zeer vaak voor. Ook worden luchtverfrissers regelmatig opgehangen in winkels of andere openbare gebouwen. De bedrukte luchtverfrisser, bedrukte geurkaartjes en bedrukte geurhangers worden opgehangen op bijna alle plekken waar veel geuren samenkomen.

Wat zijn de oorzaken van de vervelende of vieze geurtjes?

Dat vraagt iedereen zich wel eens af. Als we de oorzaak weten, dan weten we vaak ook hoe we er zo snel mogelijk weer vanaf komen. Vaak zoeken we het bij de bron, maar soms komt het uit een hoek waar je het niet verwacht of uit een hoek waarvan je niet weet hoe dit snel opgelost moet worden. Wij beschrijven een aantal oorzaken en situaties waar geurtjes kunnen ontstaan en welke ook opgelost kunnen worden met onze geurkaartjes en luchtverfrissers.

Onaangename geurtjes treden vaak op in de auto

Een veel voorkomende plek waar onaangename geurtjes optreden is de auto. De meeste autobezitters brengen veel tijd door in hun auto. Het is dan voor zowel uzelf als uw bijrijders wel zo prettig als de auto aangenaam ruikt. In je auto kan om allerlei redenen een vervelende geur blijven hangen. Met onze auto-luchtverfrissers en autogeurkaartjes bent u nare of muffe lucht in de auto de baas. Een goede oplossing hiervoor is het ophangen van een autoluchtverfrisser, autogeurkaartjes en geurhangers aan de achteruitkijkspiegel in uw auto. Dit om uw auto weer te laten ruiken naar de geur waar u van houdt.

Soms is het niet genoeg om een luchtverfrisser te gebruiken. Voor een echt fris geurende auto is het noodzakelijk dat je ook de bron aanpakt. Controleer je auto op vuil en viezigheid en ruim hem grondig op. Begin met het opruimen van etensresten en afval. Vermijd ook roken in de auto, want roken veroorzaakt niet alleen slechte geuren maar trek ook in de kleding van je auto. Houd daarnaast de auto droog door de ramen dicht te laten en vloermatten te gebruiken. Waterlekkage kan namelijk schimmel veroorzaken, die niet alleen stinkt, maar ook slecht is voor de gezondheid. Kijk daarna wat een geschikt schoonmaakmiddel voor je auto is en maak de bekleding, ruiten en de rest van het interieur nauwkeurig schoon. Controleer alle vakjes in de stoelen en deuren en vergeet ook de kofferbak niet.

luchtverfrissers

Vervelende geuren op kantoor

Ook op kantoor willen vieze geurtjes wel eens de overhand krijgen. Het is dan vaak zoeken naar een speld in een hooiberg. Op kantoor zijn er veel potentiële bronnen die een vervelende geur kunnen verspreiden. Het kunnen de zweetvoeten van je collega zijn, maar het kan ook een van de vele prullenbakken zijn die onder ieders bureau staan. Sommige bedrijven verminderen het aantal prullenbakken of er zijn zelf bedrijven die prullenbakken weghalen op de werkvloer, zodat de kans op nare geurtjes verkleind word. Het zijn slechts enkele voorbeelden, welke simpel en snel opgelost kunnen worden met onze geurhangers en geurkaartjes. Een frisse geur rondom je bureau werkt wel zo fijn!

Naast kantoor en de auto brengen wij ook veel tijd door in en rondom ons huis. Ook daar hebben we te maken met prullenbakken en kleine ruimtes waar een sterke geur vervelend kan zijn. Denk maar eens aan het afvoerputje in de douche, toilet of badkamer. Ook een afgesloten kledingkast kan een sterke geur bevatten. Sommige mensen wassen niet iedere keer hun kleding nadat ze het aangehad hebben, omdat ze bijvoorbeeld denken dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de kleding. Wat doen die mensen? Die mensen hangen hun kleding weer terug in de kast en sluiten deze vervolgens. De kleding hangt dan dicht op andere kleding en heeft geen ruimte om te luchten, ook kan de lucht niet weg uit de afgesloten kast. De vervelende geur gaat dan in de kast zitten en creëert een zweetlucht. Ook huisdieren kunnen een onaangename geur verspreiden, bijvoorbeeld door de mand of hok waarin ze slapen of hun behoefte doen.

luchtverfrissers