Ontwerp eigen vorm auto luchtverfrissers voor in de auto

Promoboer is één van de grootste leveranciers van bedrukte luchtverfrissers en bedrukte geurkaartjes. Als fabrikant produceren wij geurhangers in iedere vorm, zoals in de vorm van uw logo, product of andere vorm. U kunt ook kiezen uit standaard vormen, zoals de geurboompjes en autogeurkaartjes. De gekozen vorm kunnen wij bedrukken met logo en/of tekst. Geurhangers bedrukken doen wij standaard full colour, maar minder kleuren opdruk is ook mogelijk. De hangers worden voorzien van een boorgaatje met elastiekje, ideaal om op te hangen in de auto of een kledingkast. Welke geur wilt u toevoegen aan de geurhangers?

Meer dan 100 geuren geurkaartjes en geurhangers

Onze geurkaartjes kunnen worden voorzien van meer dan 100+ populaire geuren.Populaire geuren zijn onder andere vanille, cola, lavendel, rozen, hout, jasmijn en verschillende fruitige geuren. Alle luchtverfrissers verpakken wij in een luchtdichte verpakking van plastic zodat de geur behouden blijft tot de verpakking geopend word. Het is ook mogelijk om een bedrukte headercard aan de luchtverfrissers toe te voegen voegen zodat u een leuke give-away hebt voor relaties en klanten. Geen rare luchtjes meer met een van onze luchtverfrissers.

Overzicht luchtverfrissers bedrukken
Verpakking
geurkaartjes verpakken

Tips voor het ontwerpen van luchtverfrissers met eigen logo

goedkope luchtverfrissers kleine oplage bedrukken
  1. Wat is een auto luchtverfrisser?
  2. Worden luchtverfrissers alleen in de auto gebruikt?
  3. Wat zijn de oorzaken van vervelende of vieze geurtjes?
  4. Waarom bestellen bedrijven en organisaties bedrukte luchtverfrissers?
  5. Is het mogelijk om eigen vorm luchtverfrissers te ontwerpen?
  6. Goedkope auto luchtverfrissers bedrukken in full colour
  7. Keuze uit meer dan 100 verfrissende geuren auto luchtverfrissers
  8. Wilt u de luchtverfrissers verpakken als relatiegeschenk?
  9. Is het mogelijk om kleine oplage luchtverfrissers te bestellen?
  10. Hoe werkt het bestelproces van de autoluchtverfrissers?

De papieren lucht verfrisser kan worden geproduceerd in verschillende maten, bedrukt met uw eigen ontwerp en is leverbaar in verschillende geuren. Personaliseer je eigen luchtverfrisser kaart en gebruik het als een promotieartikel voor uw bedrijf, merknaam of evenement. Kijk snel beneden voor de mogelijkheden voor uw eigen persoonlijke luchtverfrisser of neem contact met ons op voor meer informatie. We staan klaar om u te helpen met het design van uw luchtverfrisser.

1. Wat is een auto luchtverfrisser?

Een luchtverfrissers is een papieren kaartje met een sterke verfrissende geur. De papieren auto luchtverfrisser worden veel gebruikt in de auto, facilitaire ruimtes of kantoorgebouwen. De luchtverfrisser kaart geeft uw auto of ruimte een heerlijke verfrissende geur wat een goede indruk zal maken op uw vrienden, bezoekers, klanten en collega’s. De luchtverfrisser is gemaakt van hard papier en wordt geleverd in een luchtdichte sellofaan zodat de geur behouden blijft tot dat deze wordt uitgepakt. Luchtverfrissers worden ook wel geurhangers, geurkaartjes of geurboompjes genoemd.

2. Worden luchtverfrissers alleen in de auto gebruikt?

De meeste luchtverfrissers worden gebruikt in de auto. Maar er zijn nog veel meer plekken en locaties waar vervelende geurtjes kunnen ontstaan. Ook deze plekken kunnen voorzien van een papier luchtverfrissers. Denk maar eens aan kledingkasten, toileten, winkels, kantoor en ga zo maar door. Eigenlijk op iedere plek waar onaangename geurtjes de overhand hebben.

3. Wat zijn de oorzaken van vervelende of vieze geurtjes?

Dat vraagt iedereen zich wel eens af. Als we de oorzaak weten, dan weten we vaak ook hoe we er zo snel mogelijk weer vanaf komen. Vaak zoeken we het bij de bron, maar soms komt het uit een hoek waar je het niet verwacht of uit een hoek waarvan je niet weet hoe dit snel opgelost moet worden. Wij beschrijven een aantal oorzaken en situaties waar geurtjes kunnen ontstaan en welke ook opgelost kunnen worden met onze bedrukte geurkaartjes en luchtverfrissers met logo.

Onaangename geurtjes in de auto

Een veel voorkomende plek waar onaangename geurtjes optreden is de auto. De meeste autobezitters brengen veel tijd door in hun auto. Het is dan voor zowel uzelf als uw bijrijders wel zo prettig als de auto aangenaam ruikt. In je auto kan om allerlei redenen een vervelende geur blijven hangen. Met onze auto-luchtverfrissers en autogeurkaartjes bent u nare of muffe lucht in de auto de baas. Een goede oplossing hiervoor is het ophangen van een autoluchtverfrisser, autogeurkaartjes en geurhangers aan de achteruitkijkspiegel in uw auto. Dit om uw auto weer te laten ruiken naar de geur waar u van houdt.

frisse geur in auto

Vervelende geuren op kantoor

Ook op kantoor willen vieze geurtjes wel eens de overhand krijgen. Het is dan vaak zoeken naar een speld in een hooiberg. Op kantoor zijn er veel potentiële bronnen die een vervelende geur kunnen verspreiden. Het kunnen de zweetvoeten van je collega zijn, maar het kan ook een van de vele prullenbakken zijn die onder ieders bureau staan. Sommige bedrijven verminderen het aantal prullenbakken of er zijn zelf bedrijven die prullenbakken weghalen op de werkvloer, zodat de kans op nare geurtjes verkleind word. Het zijn slechts enkele voorbeelden, welke simpel en snel opgelost kunnen worden met onze geurhangers en geurkaartjes. Een frisse geur rondom je bureau werkt wel zo fijn!

Luchtverfrissers voor in het huis

Naast kantoor en de auto brengen wij ook veel tijd door in en rondom ons huis. Ook daar hebben we te maken met prullenbakken en kleine ruimtes waar een sterke geur vervelend kan zijn. Denk maar eens aan het afvoerputje in de douche, toilet of badkamer. Ook een afgesloten kledingkast kan een sterke geur bevatten. Sommige mensen wassen niet iedere keer hun kleding nadat ze het aangehad hebben, omdat ze bijvoorbeeld denken dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de kleding. Wat doen die mensen? Die mensen hangen hun kleding weer terug in de kast en sluiten deze vervolgens. De kleding hangt dan dicht op andere kleding en heeft geen ruimte om te luchten, ook kan de lucht niet weg uit de afgesloten kast. De vervelende geur gaat dan in de kast zitten en creëert een zweetlucht. Ook huisdieren kunnen een onaangename geur verspreiden, bijvoorbeeld door de mand of hok waarin ze slapen of hun behoefte doen.

4. Waarom bestellen bedrijven en organisaties bedrukte luchtverfrissers?

Veel bedrijven laten goedkope luchtverfrissers bedrukken, geurkaartjes bedrukken en geurboompjes bedrukken omdat het efficiënte manier is van reclame maken. De bedrukte auto-luchtverfrissers, bedrukte geurkaartjes en bedrukte geurboompjes kunnen ook snel en gemakkelijk uitgedeeld worden op bijvoorbeeld evenementen of beurzen en kunnen worden gebruikt door de consument (bruikbaar product). Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf een boost krijgen. Het uitdelen van bedrukte luchtverfrissers is buiten alle voorgaande voordelen ook een leuke en unieke manier van reclame maken.

5. Is het mogelijk om eigen vorm luchtverfrissers te ontwerpen?

Heeft u al nagedacht over de vormgeving van de luchtverfrissers? Bij de vormgeving komt niet alleen de vorm van de auto-luchtverfrisser aan bod, maar ook de bedrukking. Wat de vormgeving van de luchtverfrissers betreft kunt u kiezen uit onze verschillende standaard vormen of een eigen vorm. Wij informeren u kort over de onbegrensde mogelijkheden.

Geurboompjes laten maken

Wij hebben een aantal geurboompjes die wij snel kunnen produceren en leveren. De standaard stansvormen zijn vormen zoals een geurboompje. Voor deze vorm hoeven wij geen nieuwe stansvorm te maken, zodat wij deze geurboompjes tegen zeer aantrekkelijk lage prijs kunnen produceren. De stansvormen vallen binnen de meest gebruikelijke formaten 6x10cm en 8x8cm.

Auto-luchtverfrissers ontwerpen in eigen vorm

Bij ons kunt u uw eigen vorm luchtverfrissers ontwerpen. In samenwerking met medewerkers van onze vormgeving kunt u een mooi ontwerp realiseren. Het biedt voor u de mogelijkheid om leuke en grappige auto-luchtverfrissers te laten maken. Naast de gebruikelijke formaten kunt u dus ook voor een ander formaat luchtverfrisser kiezen.

Om inzichtelijk te maken wat de mogelijkheden zijn, hebben wij een aantal voorbeelden van verschillende vormen luchtverfrissers die wij in het verleden hebben geproduceerd. Uit het oog springende producties waren de langwerpige geurkaartjes in de vorm van een bladwijzer, geurhangers in de vorm van een vrachtwagen, luchtverfrissers in de vorm van een huisje, geurkaartjes in de vorm van een kies en geurkaartjes in de vorm van flesjes frisdrank. Deze producties waren voorzien van een relevante geur die aansloot op de vormgeving en wensen van de bedrijven.

6. Goedkope auto luchtverfrissers bedrukken in full colour

Wij kunnen geurhangers bedrukken, luchtverfrissers bedrukken, autogeurtjes bedrukken, geurboompjes bedrukken en geurkaartjes bedrukken met uw eigen ontwerp opdruk. Het maakt qua prijs dus niet uit of uw ontwerp opdruk bestaat uit één, twee, drie of vier kleuren of een full colour opdruk.

Wij kunnen de luchtverfrissers bedrukken aan zowel de voorkant als achterkant. Veel bedrijven kiezen ervoor om op beide kanten dezelfde opdruk te plaatsen. Het is ook mogelijk om beide kanten van een andere opdruk voorzien. Zo kunt u op de ene kant uw logo laten plaatsen en op de andere kant uw contactgegevens, zoals website of adres.

7. Keuze uit meer dan 100 verfrissende geuren auto luchtverfrissers

Onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van luchtverfrissers, geurkaartjes, geurhangers en geurstrookjes heeft ons inzicht gegeven in de meest populaire geuren. Staat de door u gewenste geur er niet tussen? Geen probleem, wij helpen u graag.

Meest populaire geuren

De meest verkochte geuren zijn: vanille, appel, jasmijn, zwart ijs, nieuwe auto, citroen, aardbei, pijnboom, hout, lavendel, kokosnoot, kersen, honing, berg en tropisch. Bij de keuze uit een van deze geuren kan het productieproces vrijwel direct beginnen.

Ontwerp uw eigen geur

Naast de meest verkocht en populaire geuren produceren wij ook luchtverfrissers met een andere geur. Bij grote afname van grote aantallen bieden wij de mogelijkheid om een eigen geur te ontwerpen. Wij kunnen bijvoorbeeld een specifieke nieuwe geur ontwikkelen op maat van de klant, al dan niet gerelateerd aan uw product. Hoe leuk is dat?

8. Wilt u de luchtverfrissers verpakken als relatiegeschenk?

Alle geurhangers, luchtverfrissers, geurstrookjes en geurkaartjes worden individueel verpakt waardoor ze de geur behouden tot de verpakking wordt geopend. Door de luchtdichte verpakking gaat de geur niet verloren. Afhankelijk van uw budget en doeleinden kunnen de luchtverfrissers voorzien worden van een mooie headercard, welke wij ook kunnen bedrukken met logo of tekst.


luchtverfrissers in polybag

Standaard luchtdichte plastic poly bag verpakking

Deze wijze van luchtverfrissers verpakken in de goedkoopste. De plastic verpakking is standaard transparant, maar indien wenselijk leveren wij een kleurdichte verpakking. Kiest u voor een gekleurde plastic verpakking, dan behoud de bedrukte luchtverfrisser het verrassingselement omdat de ontvanger nog niet weet wat er in de verpakking zit. Op deze manier is het niet noodzakelijk om voor een dure verpakkingstechniek te kiezen en heeft u toch een leuk product.

luchtverfrissers met kaartje

Luchtverfrissers met headercard of topkaart

De luchtverfrissers verpakken wij naar uw wensen, zodat u een leuk product heeft om weg te geven. Bedrijven kiezen vaak voor een headercard. Een headercard is een kaart waar artikelen in winkels aan op worden gehangen. Wij kunnen naast de luchtverfrissers bedrukken ook de headercard bedrukken. Wij raden aan om de headercard van extra informatie te voorzien, zoals informatie over het product, uw bedrijf of andere informatie de relevant is voor de ontvanger of uw bedrijf helpt aan naamsbekendheid. Onze headercards worden ook standaard in CMYK full color gedrukt.

9. Is het mogelijk om kleine oplage luchtverfrissers te bestellen?

Als ontwerper, fabrikant en bedrukker van de luchtverfrissers produceren wij de goedkoopste luchtverfrissers. Wilt u kleine oplage luchtverfrissers bestellen? Dat is mogelijk vanaf 1000 stuks. Hoe groter de afname, hoe hoger de korting. Tussen het ontwerpen, bedrukken en leveren van de auto geurkaartjes zit ongeveer 2-3 weken tijd.


10. Hoe werkt het bestelproces van de autoluchtverfrissers?

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u een aanvraag indienen via de onderstaande offerte button. U kunt hier ons de nodige informatie geven van de aanvraag. Belangrijk zijn het aantal, de vorm, de geur en de opdruk. Op basis van de informatie die u ons doorgeeft zullen wij voor u een scherpe offerte opstellen. Wilt u uiteindelijk het ontwerp van de auto-luchtverfrisser zien? Dan maken wij een vrijblijvende digitale drukproef. Hierbij ontvangt u het digitale ontwerp van de autoluchtverfrisser na bedrukking met uw logo. Als u akkoord bent met het digitale ontwerp en de offerte, zullen wij beginnen met produceren. Wij zullen de luchtverfrissers voor in de auto binnen het afgesproken termijn bij u afleveren.


vraag offerte aan