string(28) "/luchtverfrissers-bedrukken/"

Ontwerp eigen vorm auto luchtverfrissers voor in de auto

Promoboer is één van de grootste leveranciers van bedrukte luchtverfrissers en bedrukte geurkaartjes. Als fabrikant produceren wij geurhangers in iedere vorm, zoals in de vorm van uw logo, product of andere vorm. U kunt ook kiezen uit standaard vormen, zoals de geurboompjes en autogeurkaartjes. De gekozen vorm kunnen wij bedrukken met logo en/of tekst. Geurhangers bedrukken doen wij standaard full colour, maar minder kleuren opdruk is ook mogelijk. De hangers worden voorzien van een boorgaatje met elastiekje, ideaal om op te hangen in de auto of een kledingkast. Welke geur wilt u toevoegen aan de geurhangers?

Meer dan 100 geuren geurkaartjes en geurhangers

Onze geurkaartjes kunnen worden voorzien van meer dan 100+ populaire geuren.Populaire geuren zijn onder andere vanille, cola, lavendel, rozen, hout, jasmijn en verschillende fruitige geuren. Alle luchtverfrissers verpakken wij in een luchtdichte verpakking van plastic zodat de geur behouden blijft tot de verpakking geopend word. Het is ook mogelijk om een bedrukte headercard aan de luchtverfrissers toe te voegen voegen zodat u een leuke give-away hebt voor relaties en klanten. Geen rare luchtjes meer met een van onze luchtverfrissers.

Overzicht luchtverfrissers bedrukken
Verpakking
geurkaartjes verpakken

Tips voor het ontwerpen van luchtverfrissers met eigen logo

goedkope luchtverfrissers kleine oplage bedrukken

Veel bedrijven laten goedkope luchtverfrissers bedrukken, geurkaartjes bedrukken en geurboompjes bedrukken omdat het efficiënte manier is van reclame maken. De bedrukte auto-luchtverfrissers, bedrukte geurkaartjes en bedrukte geurboompjes kunnen ook snel en gemakkelijk uitgedeeld worden op bijvoorbeeld evenementen of beurzen en kunnen worden gebruikt door de consument (bruikbaar product). Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf een boost krijgen. Het uitdelen van bedrukte luchtverfrissers is buiten alle voorgaande voordelen ook een leuke en unieke manier van reclame maken.

In dit stappenplan helpen wij u bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot de goedkope luchtverfrissers. Wij behandelen onder andere de verschillende soorten, vormen, geuren en verpakking. Doorloop ons stappenplan op weg naar uw gepersonaliseerde luchtverfrisser.

Tip 1: Geurkaartjes voor in de auto

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van verschillende soorten luchtverfrissers, waaronder auto-luchtverfrissers, auto-geurhangers, geurhangers en luchtverfrissers. Onze goedkope luchtverfrissers worden gebruikt op verschillende locaties en plekken, zoals in de auto, in kledingkasten, op toilet, in winkels, mailingen en ga zo maar door. Eigenlijk op iedere plek waar onaangename geurtjes de overhand hebben. In dit artikel bespreken wij een aantal voorkomende oorzaken van vieze geurtjes.

Voordat we een geurhangers ontwerpen, bedrukken en produceren is het van belang dat u bepaalt waar u de luchtverfrissers voor wilt gebruiken. Gaat u de geurhangers ophangen in de auto of in een kledingkast? Dan is het handig als wij de geurhangers met elastiekje en boorgat leveren. Wilt u de geurhangers niet ophangen maar juist meesturen in een mailing, dan is het zonde om er een gaatje in te boren. Het zijn slechts enkele vragen die u zich moet stellen voordat u een aanvraag doet.

Tip 2: Auto luchtverfrissers ontwerpen in eigen vorm

Heeft u al nagedacht over de vormgeving van de luchtverfrissers? Bij de vormgeving komt niet alleen de vorm van de auto-luchtverfrisser aan bod, maar ook de bedrukking. Wat de vormgeving van de luchtverfrissers betreft kunt u kiezen uit onze verschillende standaard vormen of een eigen vorm. Wij informeren u kort over de onbegrensde mogelijkheden.

Geurboompjes laten maken

Wij hebben een aantal geurboompjes die wij snel kunnen produceren en leveren. De standaard stansvormen zijn vormen zoals een geurboompje. Voor deze vorm hoeven wij geen nieuwe stansvorm te maken, zodat wij deze geurboompjes tegen zeer aantrekkelijk lage prijs kunnen produceren. De stansvormen vallen binnen de meest gebruikelijke formaten 6x10cm en 8x8cm.

Auto-luchtverfrissers ontwerpen in eigen vorm

Bij ons kunt u uw eigen vorm luchtverfrissers ontwerpen. In samenwerking met medewerkers van onze vormgeving kunt u een mooi ontwerp realiseren. Het biedt voor u de mogelijkheid om leuke en grappige auto-luchtverfrissers te laten maken. Naast de gebruikelijke formaten kunt u dus ook voor een ander formaat luchtverfrisser kiezen.

Om inzichtelijk te maken wat de mogelijkheden zijn, hebben wij een aantal voorbeelden van verschillende vormen luchtverfrissers die wij in het verleden hebben geproduceerd. Uit het oog springende producties waren de langwerpige geurkaartjes in de vorm van een bladwijzer, geurhangers in de vorm van een vrachtwagen, luchtverfrissers in de vorm van een huisje, geurkaartjes in de vorm van een kies en geurkaartjes in de vorm van flesjes frisdrank. Deze producties waren voorzien van een relevante geur die aansloot op de vormgeving en wensen van de bedrijven.

Tip 3: Auto luchtverfrissers bedrukken goedkoop

Wij kunnen geurhangers bedrukken, luchtverfrissers bedrukken, autogeurtjes bedrukken, geurboompjes bedrukken en geurkaartjes bedrukken met uw eigen ontwerp opdruk. Het maakt qua prijs dus niet uit of uw ontwerp opdruk bestaat uit één, twee, drie of vier kleuren of een full colour opdruk.

Wij kunnen de luchtverfrissers bedrukken aan zowel de voorkant als achterkant. Veel bedrijven kiezen ervoor om op beide kanten dezelfde opdruk te plaatsen. Het is ook mogelijk om beide kanten van een andere opdruk voorzien. Zo kunt u op de ene kant uw logo laten plaatsen en op de andere kant uw contactgegevens, zoals website of adres.

Tip 4: Meer dan 100 geuren auto luchtverfrissers

Onze jarenlange ervaring met het ontwerpen van luchtverfrissers, geurkaartjes, geurhangers en geurstrookjes heeft ons inzicht gegeven in de meest populaire geuren. Staat de door u gewenste geur er niet tussen? Geen probleem, wij helpen u graag.

Meest populaire geuren

De meest verkochte geuren zijn: vanille, appel, jasmijn, zwart ijs, nieuwe auto, citroen, aardbei, pijnboom, hout, lavendel, kokosnoot, kersen, honing, berg en tropisch. Bij de keuze uit een van deze geuren kan het productieproces vrijwel direct beginnen.

Ontwerp uw eigen geur

Naast de meest verkocht en populaire geuren produceren wij ook luchtverfrissers met een andere geur. Bij grote afname van grote aantallen bieden wij de mogelijkheid om een eigen geur te ontwerpen. Wij kunnen bijvoorbeeld een specifieke nieuwe geur ontwikkelen op maat van de klant, al dan niet gerelateerd aan uw product. Hoe leuk is dat?

Tip 5: Luchtverfrissers verpakken als relatiegeschenk

Alle geurhangers, luchtverfrissers, geurstrookjes en geurkaartjes worden individueel verpakt waardoor ze de geur behouden tot de verpakking wordt geopend. Door de luchtdichte verpakking gaat de geur niet verloren. Afhankelijk van uw budget en doeleinden kunnen de luchtverfrissers voorzien worden van een mooie headercard, welke wij ook kunnen bedrukken met logo of tekst.


luchtverfrissers in polybag
Standaard luchtdichte plastic poly bag verpakking

Deze wijze van luchtverfrissers verpakken in de goedkoopste. De plastic verpakking is standaard transparant, maar indien wenselijk leveren wij een kleurdichte verpakking. Kiest u voor een gekleurde plastic verpakking, dan behoud de bedrukte luchtverfrisser het verrassingselement omdat de ontvanger nog niet weet wat er in de verpakking zit. Op deze manier is het niet noodzakelijk om voor een dure verpakkingstechniek te kiezen en heeft u toch een leuk product.

luchtverfrissers met kaartje
Luchtverfrissers met headercard of topkaart

De luchtverfrissers verpakken wij naar uw wensen, zodat u een leuk product heeft om weg te geven. Bedrijven kiezen vaak voor een headercard. Een headercard is een kaart waar artikelen in winkels aan op worden gehangen. Wij kunnen naast de luchtverfrissers bedrukken ook de headercard bedrukken. Wij raden aan om de headercard van extra informatie te voorzien, zoals informatie over het product, uw bedrijf of andere informatie de relevant is voor de ontvanger of uw bedrijf helpt aan naamsbekendheid. Onze headercards worden ook standaard in CMYK full color gedrukt.

Tip 6: Kleine oplage luchtverfrissers met snelle levertijd

Als ontwerper, fabrikant en bedrukken van de luchtverfrissers produceren wij de goedkoopste luchtverfrissers. Wilt u kleine oplage luchtverfrissers bestellen? Dat is mogelijk vanaf 500 stuks. Hoe groter de afname, hoe hoger de korting. Tussen het ontwerpen, bedrukken en leveren van de auto geurkaartjes zit ongeveer 2-3 weken tijd.


Hoe werkt het bestelproces van de autoluchtverfrissers?

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u een aanvraag indienen via de onderstaande offerte button. U kunt hier ons de nodige informatie geven van de aanvraag. Belangrijk zijn het aantal, de vorm, de geur en de opdruk. Op basis van de informatie die u ons doorgeeft zullen wij voor u een scherpe offerte opstellen. Wilt u uiteindelijk het ontwerp van de auto-luchtverfrisser zien? Dan maken wij een vrijblijvende digitale drukproef. Hierbij ontvangt u het digitale ontwerp van de autoluchtverfrisser na bedrukking met uw logo. Als u akkoord bent met het digitale ontwerp en de offerte, zullen wij beginnen met produceren. Wij zullen de luchtverfrissers voor in de auto binnen het afgesproken termijn bij u afleveren.


vraag offerte aan