Bedrukte eten en drinkwaren als geschenk

Bedrukte eten en drinkwaren blijven het gehele jaar door populair als relatiegeschenk en promotiemateriaal. Ze zeggen wel eens: “Liefde gaat door de maag!”. Dan hebben we het natuurlijk over eten en drinkwaren. Altijd goed om uit te delen. Je kunt denken aan een verfrissende dorstlessers als relatiegeschenk of snoepgoed als weggever. Bedrukte eet en drinkwaren zijn perfecte reclamedragers, zodat er bij iedere slok of hap weer aan jouw bedrijf gedacht zal worden.

Etenswaren bedrukken: van snoepjes tot koekjes

Met bedrukte etenswaren kun je iedere relatie verrassen. De heerlijke etenswaren doen het goed op allerlei evenementen en beurzen. Zo zijn bedrukte pepermuntjes ontzettend populair om weg te geven in een winkel en tijdens beurzen en open dagen, maar je valt daar vast ook in de smaak met snoepgoed, zoals lolly’s, chocolade en koekjes. Wie houd er nu niet van deze zoete lekkernij. Bedrukte etenswaren zijn er in verschillende soorten en maten en passen bij vrijwel iedere gelegenheid. Laat voorverpakte koekjes bedrukken met logo en leg ze in een grote schaal bij de ingang, bezoekers nemen er gegarandeerd eentje mee.

Drinkwaren bedrukken: van drinkflessen tot glazen

Naast etenswaren, zoals snoepjes, pepermuntjes en koekjes, hebben wij ook een ruim assortiment met drinkwaren. Op kantoor, in de sportschool, op het strand of in de trein. Waar jouw relaties, klanten of medewerkers zich ook bevinden, dorst hebben ze allemaal wel eens. Onze drinkflessen komen dan ook altijd van pas. Zo val je op bij elke slok. Wil je liever iets weggeven waar men uit kan drinken, bijvoorbeeld voor op kantoor of thuis, ga dan voor glazen of mokken. Wil je (nieuwe) leden van de sportschool een gewaardeerde relatiegeschenk weggeven, overweeg dan eens bidons, geheid dat het zorgt voor blije gezichten bij de ontvangers!

Eten en drinkwaren zorgen voor een positieve herinnering

Bij lekkere eten en drinkwaren worden positieve herinneringen en associaties gecreëerd. Staat jouw logo of bedrijfsnaam er dan op gedrukt, dan worden deze associaties aan je bedrijf gekoppeld. Zowel bewust als onbewust zal je relatie bij het eten of drinken van de geschenken herinnerd worden aan jou en daarbij positief terugdenken. Met deze bedrukte etens- en drinkwaren creëer je voor jouw bedrijf zeker een voorkeurspositie. Liefde gaat door de maag en dus ook de liefde wat klanten zullen hebben voor jouw organisatie.

Eten en drinkwaren bedrukken

Wil je eten en drinkwaren laten bedrukken? Dan heb je bij ons de keuze uit een breed assortiment. Van bedrukte snoepjes tot gelukskoekjes en van glazen tot drinkflessen. En alles daartussenin. Ons loopt het water al in de mond wanneer we bedenken wat we allemaal in het assortiment hebben aan eten en drinken. En dat zal bij jouw klanten, personeel en overige relaties niet veel anders zijn. Geef bedrukte eten en drinkwaren weg en zorgt voor een positieve herinnering en associaties met jouw bedrijf. Als je zelf een idee hebt en de gewenste gadgets niet kunt vinden, neem dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je gewoon helpen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!