Eten en drinkwaren bedrukken met logo

Eten en drinkwaren bedrukken blijft het gehele jaar door populair als relatiegeschenk en promotiemateriaal. Ze zeggen wel eens: “Liefde gaat door de maag!”. Dan hebben we het natuurlijk over eten en drinkwaren. Altijd goed om uit te delen. Je kunt denken aan een verfrissende dorstlessers als relatiegeschenk of snoepgoed als weggever. Eten en drinkwaren bedrukken met logo is een perfecte reclamedrager, zodat er bij iedere slok of hap weer aan jouw bedrijf gedacht zal worden.

Etenswaren bedrukken

Met etenswaren bedrukken kun je iedere relatie verrassen. De heerlijke etenswaren doen het goed op allerlei evenementen en beurzen. Zo zijn pepermuntjes ontzettend populair om weg te geven in een winkel en tijdens beurzen en open dagen. Bedrukte etenswaren zijn er in verschillende soorten en maten en passen bij vrijwel iedere gelegenheid. Leg voorverpakte gelukskoekjes in een grote schaal bij de ingang, bezoekers nemen er gegarandeerd eentje mee.

Drinkwaren bedrukken

Naast etenswaren kunnen wij ook drinkwaren bedrukken. Op kantoor, in de sportschool, op het strand of in de trein. Waar jouw relaties, klanten of medewerkers zich ook bevinden, dorst hebben ze allemaal wel eens. Onze drinkflessen komen dan ook altijd van pas. Zo val je op bij elke slok. Wil je (nieuwe) leden van de sportschool een gewaardeerde relatiegeschenk weggeven, overweeg dan eens bidons, geheid dat het zorgt voor blije gezichten bij de ontvangers!

Bedrukte eten en drinkwaren

Bij lekkere eten en drinkwaren worden positieve herinneringen en associaties gecreëerd. Staat jouw logo of bedrijfsnaam er dan op gedrukt, dan worden deze associaties aan je bedrijf gekoppeld. Zowel bewust als onbewust zal je relatie bij het eten of drinken van de geschenken herinnerd worden aan jou en daarbij positief terugdenken. Met deze bedrukte eten en drinkwaren creëer je voor jouw bedrijf zeker een voorkeurspositie. Liefde gaat door de maag en dus ook de liefde wat klanten zullen hebben voor jouw organisatie.

Eten en drinkwaren bedrukken

Wil je eten en drinkwaren bedrukken? Dan heb je bij ons de keuze uit een breed assortiment. Ons loopt het water al in de mond wanneer we bedenken wat we allemaal in het assortiment hebben aan eten en drinken. En dat zal bij jouw klanten, personeel en overige relaties niet veel anders zijn. Geef bedrukte eten en drinkwaren weg en zorgt voor een positieve herinnering en associaties met jouw bedrijf. Als je zelf een idee hebt en de gewenste producten niet kunt vinden, neem dan contact met ons op, want waarschijnlijk kunnen wij je gewoon helpen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!