Goedkope dienbladen met logo

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor het laten bedrukken van dienbladen. Je hebt de keuze uit ronde dienbladen, rechthoekige dienbladen en dienbladen met hoge rand. Deze goedkope dienbladen worden gemaakt van hoge kwaliteit kunststof materiaal. De binnenkant is voorzien van een anti-slip laag, zodat deze glazen niet gaan schuiven.

Dienbladen laten bedrukken

Deze bedrukte dienbladen kunnen gemaakt worden in iedere PMS kleur, zodat je de kleur van je huisstijl of campagne kunt laten terugkomen. Je kunt de dienbladen laten bedrukken op de onder-, boven- en zijkant. Bedrukte dienbladen worden veel gebruikt op personeelsfeesten, kantoor, in cafés, restaurants op festivals en andere evenementen.

Bedrukte dienbladen

Stap 1. Materiaal van de dienbladen

Onze goedkope dienbladen worden gemaakt van hoge kwaliteit kunststof materiaal. Dat betekent dat de kunststof dienbladen wel tegen een stootje kunnen en extra lang meegaan. Het voordeel van dienbladen van kunststof is dat deze gemakkelijk in een eigen kleur gemaakt kunnen worden en ook nog eens uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden hebben. In de toekomst gaan wij ook houten dienbladen, blikken dienbladen en serveerplanken aan ons assortiment toevoegen. Je kunt deze dienbladen laten bedrukken.

gepersonaliseerde rechthoekige dienbladen in eigen kleur

Stap 2. Keuze uit vormen dienbladen met logo

Dienbladen zijn er in allerlei soorten, maten en vormen. Je ziet de rechthoekige dienbladen vaak terug in de kantine van kantoor of bij restaurants met zelfbediening. Deze dienbladen met hoeken en punten zijn niet handig als je ermee moet lopen en daarom zien we ronde dienbladen vaak terug in de horeca. Hetzelfde geldt voor de bedrukte dienbladen met hoge rand. De opstaande rand heeft als voordeel dat deze rondom bedrukt kan worden.

Stap 3. Bedrukte dienbladen in eigen kleur

Onze kunststof dienbladen zijn verkrijgbaar in iedere kleur. Ook een PMS kleur is mogelijk, zodat je de kleur van je huisstijl of marketingcampagne kan laten terugkomen in de dienbladen. Onze meest verkocht dienbladen zijn zwarte dienbladen en dienbladen in eigen kleur. Hieronder een overzicht van de gekleurde dienbladen met bedrukking.

Stap 4. Dienbladen laten bedrukken

Wil je reclame maken met dienbladen? Laat dan dienbladen bedrukken. De bedrukkingsmogelijkheden zijn afhankelijk van de dienbladen die je kiest. Bij de ronde dienbladen kunnen zowel de onder- als bovenkant bedrukt worden. Als je kiest voor de dienbladen met hoge rand, dan kan ook de rand bedrukt worden. Hieronder de mogelijkheden voor het laten bedrukken van dienbladen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Dienbladen met reclame

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste dienbladen met logo?

Onze goedkoopste dienbladen zijn de ronde dienbladen met een diameter van 29 cm. Bij deze dienbladen is het minste materiaal nodig en dat drukt de prijs. Deze vcordelige dienbladen kunnen gemaakt worden in eigen kleur en kunnen zowel aan de onder- als bovenkant bedrukt worden. Een bedrukking op een zijde is het goedkoopste.

ronde dienbladen bedrukt

Vraag 2. Hebben de bedrukte dienbladen een anti-slip laag?

Ja, alle dienbladen hebben een anti-slip laag aan de binnenkant. Deze laag zorgt ervoor dat de spullen, zoals glazen of borden, niet gaan schuiven als men met de dienbladen loopt. Ideaal voor het serveren van drinken in de horeca, zoals op het terras tijdens zonnige dagen.

bedrukte dienbladen met anti slip

Vrijblijvende prijsopgave voor dienbladen met logo

Heb je interesse gekregen in dienbladen met logo? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de vorm, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over bedrukte dienbladen? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!