Goedkope lippenbalsem met logo en eigen smaak

Promoboer produceert lippenbalsem en kan de lippenbalsem bedrukken met uw logo, afbeelding of tekst. Wij bedrukken lippenbalsem full colour wanneer de opdruk uit meer dan vier kleuren bestaat of een kleurenverloop heeft. Meest verkocht en het populairste is de lippenbalsem stick met logo, welke lijkt op de bekende Labello stift. Deze goedkope lippenbalsem met logo kan geleverd worden met een keycord of lanyard, waarbij tevens de mogelijkheid bestaat om het om de nek gedragen koord te bedrukken. Liever een andere smaak dan naturel? Wij regelen het.

Tubes of potjes luxe lippenbalsem met opdruk

Naast de goedkope lippenbalsem met logo produceren wij ook lippenbalsem potjes en lippenbalsem tubes. Ook deze lippenbalsem helpt uitdroging van de lippen te voorkomen of barstjes in de lip te herstellen. Wij kunnen zonnebrandcrème met beschermingsfactor toevoegen aan de lippenbalsem, zodat ook verbranding door de zon voorkomen wordt. Een bedrukte lippenbalsem is een praktisch en fijn relatiegeschenk voor nieuwe en bestaande klanten of inzetbaar als leuke give-away op een beurs of evenement.

Overzicht lippenbalsem bedrukken

Lippenbalsem sticks

lippenbalsem sticks bedrukken

Lippenbalsem potjes

potjes lippenbalsem bedrukken

Lippenbalsem tubes

metalen lippenbalsem bedrukken

Stappenplan lippenbalsem bedrukken

Bent u op zoek naar een leuke bedrukte give-away voor zowel de warme lente en zomerdagen als voor de frisse herfst dagen met harde wind? Dan is lippenbalsem met logo een leuk artikel, want deze kan het gehele jaar door gebruikt worden. Maar er zijn verschillende soorten lippenbalsem, bedrukt of onbedrukt, zonder of met SPF, in diverse (transparante) kleuren of in fruitige smaken. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en begeleiden u daarbij door middel van een stappenplan. Heeft u naderhand nog vragen? Wij helpen u graag.

1. Kies soort product lippenbalsem

Meest verkocht en populair is de goedkope lippenbalsem stick of stift met opdruk. Wij hebben daarnaast ook luxe lippenbalsem in aluminium blik of lippenbalsem in een plastic tube. Optioneel is de lippenbalsem met SPF (Sun Protecion Factor).lippenbalsem

Lippenbalsem stick of lippenbalsem stift

Standaard produceren wij lippenbalsem in een ronde stick. Bij deze lippenbalsem is de onderkant van de stick is voorzien van draaimechanisme om de balsem naar boven te draaien. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor lippenbalsem met een handige keycord of lanyard voorzien van een metalen karabijnhaak.

potjes

Lippenbalsem in blik of potje

Wij produceren ook lippenbalsem in blikje of lippenbalsem in potje. Dit wordt ook wel een lippenbalsem lipjar genoemd. Het blikje of potje is rondvorming bestaat uit metaal of aluminium. Indien gewenst kunnen wij ook de potjes in een andere vorm produceren, zoals een hartje of een voetbal.

lippenbalsem

Tube lippenbalsem

Wij hebben voor ieder wat wils en produceren daarom ook lippenbalsem in tubes. De lippenbalsem zit in een handige knijp tube met draaidop. Verwijder de dop van de tube door te draaien. De tube en dop bestaan uit plastic.

2. Kies de basiskleur

De verschillende soorten plastic en kunststof lippenbalsem kunnen wij produceren in iedere gewenste kleur. Populaire basiskleuren zijn zwart, wit, rood, groen, blauw en grijs. Wij kunnen de lippenbalsem ook leveren in een (PMS) kleur naar wens. Basiskleuren zijn over het algemeen sneller leverbaar dan kleuren op maat. Het is ook mogelijk om voor een afwijkende kleur dop of deksel te kiezen.

Bij de lippenbalsem stick kunt u voor een transparante kleur kiezen. Bij een transparante stick kunt u door de stick heenkijken, zodat u bijvoorbeeld kunt zien hoeveel balsem de stick nog bevat. Het is ook mogelijk om te kiezen voor hard colour stick, waarbij niet door de stick heengekeken kan worden en de kleur hard is. U kunt er nog voor kiezen om de lippenbalsem stick af te werken met een mat of glanzende beschermlaag.

3. Kies opdruk lippenbalsem

Maak de verschillende soorten lippenbalsem persoonlijk door deze te laten bedrukken, domen of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft uw bedrijf onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Bedrukte lippenbalsems, wel overeenkomsten vertoond met de Labello, hebben een groot bereik als relatiegeschenk of give-away. Een lippenbalsem met logo is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen.

lippenbalsem

Lippenbalsem stick met logo

De lippenbalsem stick of lippenbalsem stift kan aan de voorzijde en/of achterzijde voorzien worden van een opdruk. De druktechnieken die wij gebruiken zijn de zeefdruk of tamponopdruk, afhankelijk van het door u gekozen ontwerp of opdruk. Wij kunnen de stick bedrukken in één kleur tot een maximum van vier kleuren. Als de opdruk bestaat uit meer dan vier kleuren of een kleurenverloop dan wordt de lippenbalsem bedrukt in full colour.

Wij kunnen de lippenbalsem ook geheel rondom de stick bedrukken. Wij printen dan eerst op een geplastificeerde ondergrond en brengen dit vervolgens aan op de lippenbalsem stick. Deze manier van bedrukken biedt voor u de mogelijkheid om de lippenbalsem full colour te bedrukken met logo of afbeelding.

Wilt u graag een lippenbalsem stick met een keycord of lanyard? Wij kunnen de lanyard bedrukken. Met een bedrukt keycord zorgt u ervoor dat de lippenbalsem op een zichtbare plek gedragen word. Ook zorgt een extra accessoire met reclame-uiting voor meer herkenning van uw bedrijf.

lippenbalsems

Bedrukte lippenbalsem potjes

Wij kunnen de deksel van de lippenbalsem in aluminium blik bedrukken met een logo, afbeelding of tekst. De goedkoopste opdruk bestaat uit één kleur en wordt door middel van een zeefdruk aangebracht op de deksel. Kiest u voor twee, drie of vier kleuren opdruk dan schakelen wij door naar een tampondruk. Bij een full colour bedrukking werken wij met een doming. Bij doming wordt eerst een sticker (in full colour) geprint en vervolgens aangebracht op de deksel van de lippenbalsem in aluminium blik. Een bedrukte lippenbalsem in blik wordt ook wel een bedrukte lipjar genoemd.

De lippenbalsem potjes van plastic en kunststof kunnen, net als de aluminium potjes, op de deksel worden bedrukt. Uw ontwerp opdruk zal worden aangebracht door middel van een zeefdruk of tampondruk. Het oppervlak van de deksel leent zich uitstekend voor een complexe opdruk in full colour, maar ook een simpele opdruk in één of twee kleuren misstaat niet.

lippenbalsems

Tube lippenbalsem met opdruk

Wilt u graag een tube lippenbalsem met logo, afbeelding of tekst? Geen probleem, want wij kunnen de tube naar wens bedrukken met uw ontwerp of design. Net als bij onze lippenbalsem stick met logo kunnen wij bedrukken in één tot vier kleuren of zelfs in full colour.

Bent u benieuwd hoe uw lippenbalsem stick met logo, lippenbalsem in aluminium blik met opdruk of tube lippenbalsem met bedrijfslogo eruit zien? Bij ons ontvangt u, na het plaatsen van een bestelling, altijd een gratis digitale proefdruk. Zodra alles naar wens is, start onze fabriek met het produceren van de gewenste lippenbalsem met opdruk.

4. Smaak en beschermingsfactor lippenbalsem

Naast de soorten lippenbalsem, de kleur en de bedrukking heeft u ook de mogelijkheid om de smaak naar wens aan te passen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om SPF toe te voegen aan de lippenbalsem. Een lippenbalsem met SPF biedt bescherming tegen de zon, welke niet misstaat voor activiteiten in zowel de zomer als winter.

Smaak lippenbalsem

Standaard leveren wij de lippenbalsem met een original of naturel smaak, zoals de welbekende Labello, maar u heeft de keuze uit meer verschillende fruitige smaken. Van appel, braam en chocolade tot framboos, citroen, aardbei, sinaasappel en zelfs cola. De smaken zijn verrassend! Geen idee welke smaak u moet kiezen? Ga dan voor de standaard naturel smaak, deze komt qua smaak dicht in de buurt van de bekende Labello. Staat de gewenste smaak er niet tussen, neem dan contact met ons op! Dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bescherming tegen UV straling (SPF)

Onze lippenbalsem wordt standaard geleverd zonder bescherming tegen UV straling of zonder zonbescherming. Aan zee, in de bergen en tijdens wintersport is het echter wel belangrijk om je lippen extra te beschermen tegen de zon. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om te kiezen voor lippenbalsem die ook bescherming biedt tegen UV straling.

Heeft u na het doorlopen van het stappenplan nog vragen over lippenbalsem met opdruk? Of bent geïnteresseerd geraakt in één van onze populaire bedrukte lippenbalsem? Neem dan contact met ons op door het contact formulier in te vullen. Het contact formulier vind je onder offerte aanvragen. Ook voor het aanvragen van een gratis digitale proefdruk verwijzen wij graag door naar het contact formulier.

Vragen over lippenbalsems?

Wat is lippenbalsem?

Lippenbalsem is een harde zalf of was die meestal in de vorm van een lippenstift of in een klein doosje, potje of tubetje wordt verkocht. Lippenbalsem wordt gebruikt om de lippen te beschermen tegen verschillende weersinvloeden en om schrale of droge lippen te herstellen. De balsem iserkrijgbaar bij drogisterijen en supermarkten. Wilt u graag een lippenbalsem bedrukken, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Waaruit bestaat de balsem?

De balsem wordt meestal gemaakt van bijenwas, menthol, kamfer en aromatische olie, en bevat soms ook vitamines of aspirine. Vooral in de lippenbalsem die in sportzaken wordt verkocht, zitten ook middelen die UV-filters bevatten om schade door zonnestraling te beperken. Handig voor activiteiten in de zomer en in de winter, tijdens bijvoorbeeld het skiën.

lippenbalsems met logo

Labello

Bij lippenbalsem denkt men als snel aan de welbekende Labello. In Nederland en Vlaanderen wordt de markt voor lippenbalsem sterk beheerst door het bedrijf Labello, waardoor de naam van dat bedrijf bijna synoniem is komen te staan aan lippenbalsem. Maar er zijn er natuurlijk van veel verschillende merken, zoals Blistex of het Kruidvat huismerk. Of zelfs lipgloss, maar is eigenlijk voor cosmetisch gebruik, al heeft tegenwoordig een lipgloss soms ook bestanddelen die een verzachtende werking op de lippen hebben. In plaats van een echte lippenbalsem kunt u ook gewoon cacaoboter, vaseline of Purol gebruiken. Onze lippenbalsem is van hoge kwaliteit en voldoet aan alle strenge Europese richtlijnen en eisen, waardoor deze niet onder doet van de bekende Labello.

Is lippenbalsem verslavend?

Er wordt wel eens gezegd dat lippenbalsem een verslavende werking kan hebben en dat mensen die het middel gebruiken het steeds weer moeten gebruiken, omdat ze anders al snel weer droge en pijnlijke lippen krijgen. Soms wordt er zelfs beweerd dat de bedrijven die lippenbalsem maken er met opzet verslavende stoffen in verwerken. Beide aannames zijn nog nooit bewezen.

lippenbalsems bedrukken met logo

Waarom een bedrukte lippenbalsem?

Bij Promoboer kunnen wij lippenbalsem bedrukken met opdruk, logo, afbeelding of tekst naar wens. De lippenbalsem met opdruk komt het gehele jaar door van pas. Schrale lippen van de kou of verbranden lippen door de warme felle zomerzon? Juist, de lippenbalsem met bedrukking komt in beide situaties van pas. Het verzorgen van de lippen is belangrijk, dus laten we onze lippen dan maar goed verzorgen met een goedkope bedrukte premium. Voeg uw logo toe aan de lippenbalsem en u heeft hét relatiegeschenk voor komend jaar.

Waar zien wij de bedrukte lippenbalsem terug?

Een bedrukte Labello stick, lipjar of lipgloss met logo, afbeelding of tekst is ideaal voor de vrouw in de handtas, maar voor de man net zo gemakkelijk om een bedrukte lippenbalsem altijd bij de hand te hebben. De lipverzorging als relatiegeschenk is populair in schoonheidssalons, kledingwinkels, maar ook als give-away tijdens beurzen, evenementen en open dagen worden ze zeer gewaardeerd. Staat u bijvoorbeeld binnenkort op een beurs of evenement? Met een lippenbalsem met opdruk heeft u een goedkoop relatiegeschenk voor uw relaties of bezoekers. Het bereik van de lippenbalsem is groot, want de kans op herhalingsgebruik is enorm. Heeft de ontvanger geen interesse in de lippenbalsem, dan zal deze worden doorgegeven tot de balsem bij een gebruiker terecht komt. Hierdoor zal uw logo of opdruk ook iedere keer zichtbaar zijn bij het gebruik van de lippenbalsem, dat positief effect heeft op de naamsbekendheid van uw bedrijf.

lippenbalsem bedrukken met logo