Lippenbalsem bedrukken met logo

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor lippenbalsem bedrukken met logo. Meest verkocht is onze goedkope lippenbalsem van plastic materiaal. Daarnaast hebben wij ook luxe metalen lippenbalsem met een UV afwerking. Wil je graag lippenbalsem met 100% natuurlijke materialen? Kies dan voor onze vegan lippenbalsem. Onze lippenbalsem met logo is voorzien van SPF factor voor bescherming tegen de zon. Lippenbalsem bedrukken wij met een logo, naam of andere opdruk. Onze lippenbalsems voldoen aan alle Europese veiligheidseisen en zijn dermatologisch getest.

Lippenbalsems bedrukken

Lippenbalsems bedrukken zijn populair promotiemateriaal voor zowel de lente, zomer als voor de herfst en winter! Met ons ruime assortiment aan goede lippenbalsems hebben wij voor ieder wat wils. Aan de hand van dit stappenplan kun je je eigen lippenbalsems bedrukken en personaliseren. Naast de kleur, druktechniek en de opdruk kun je bij ons ook kiezen uit de smaak van jouw lipstick. Standaard worden de lippenbalsems geleverd met vanille smaak.

lippenbalsems bedrukken

1. Bedrukken lippenbalsem in eigen kleur

Wij bedrukken lippenbalsem in vrijwel iedere kleur. Alle basiskleuren van de bedrukte lippenbalsem houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Het is ook mogelijk om jouw lippenbalsem met kleur naar keuze te bedrukken. Ook een andere kleur dop, een transparante kleur of een metallic kleur behoort tot de mogelijkheden.

2. Lippenbalsem bedrukken of lippenbalsem graveren

Als je het model en de kleur hebt gekozen gaan we aan de slag met het ontwerp en bepalen hier of de opdruk bedrukt moet worden of dat we de lippenbalsem graveren. Lippenbalsem bedrukken doen we door een logo, tekst of ander ontwerp op de lippenbalsem te bedrukken. Afhankelijk van het model kunnen we de lippenstift ook op meerdere posities drukken. Wil je liever de lippenbalsem volledig bedrukken? Dan heb je bij ons ook de mogelijkheid om de lippenbalsem full colour te bedrukken. Kies je voor een wat luxere uistraling? Ga dan voor lippenbalsem graveren.

lippenbalsems bedrukken

Lippenbalsem bedrukken

Klanten kiezen het meest voor een standaard bedrukking, in een of meerdere kleuren. Dit is de voordeligste manier om de lippenbalsem te personaliseren. Vaak bedrukken we een ontwerp in de vorm van een logo of tekst op de lippenbalsem.

lippenbalsem graveren

Lippenbalsem graveren

Wil je de lippenbalsem voorzien van een luxe personalisering? Laat je logo, tekst of ander ontwerp dan op de lippenbalsem graveren. De gravering kunnen we op één of meerdere posities voorzien. Bij lippenbalsem graveren maken we gebruik van een lasergravering.

lippenbalsem full colour bedrukken

Lippenbalsem full colour bedrukken

Wil je lippenbalsem volledig bedrukken? Laat dan lippenbalsem full colour bedrukken. Full colour bedrukking is een vorm van bedrukken, waarbij we het hele oppervlak van de lippenbalsem kunnen personaliseren. Bij lippenbalsem full colour bedrukken heb je de keuze uit onbeperkte kleurencombinaties om zo jouw logo/ontwerp tot leven te brengen.

3. Lippenbalsem met logo: kies je opdruk

Je kan bij ons lippenbalsem met logo, lippenbalsem met afbeelding, lippenbalsem met naam en lippenbalsem met tekst bedrukken. Meeste klanten kiezen voor lippenbalsem met hun logo of bedrijfsnaam. Lippenbalsem is namelijk een product dat door vrijwel iedereen gebruikt wordt en is daarom ideaal om weg te geven als promotie materiaal.

5. Lippenbalsem bedrukken kleine oplage?

Heb je interesse gekregen in de lippenbalsems? Wij kunnen lippenbalsem bedrukken kleine oplage of in grote oplage. Hoe hoger het aantal, hoe goedkoper de prijs per stuk wordt. Wij kunnen leveren met een minimale afname van 100 stuks. Op basis van jouw wensen kunnen we je van een vrijblijvende offerte voorzien voor lippen balsem.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!