Goedkoopste lippenbalsem personaliseren

Het lippenbalsem assortiment van Promoboer bestaat uit sticks, potjes en tubes. Meest verkocht en het populairste is de lippenbalsem stick met logo, welke lijkt op de bekende Labello stift. Deze goedkope lippenbalsem met logo kan geleverd worden met een keycord of lanyard. Wij kunnen de lippenbalsems bedrukken met naam, logo of andere opdruk. Promoboer produceert lippenbalsem en kan de lippenbalsem bedrukken met uw logo, afbeelding of tekst. Met welke smaak wilt u de lippenbalsem?

Tubes of potjes lippenbalsem met naam of logo

Naast de goedkope lippenbalsem met logo produceren wij ook lippenbalsem potjes en lippenbalsem tubes. Ook deze lippenbalsem helpt uitdroging van de lippen te voorkomen of barstjes in de lip te herstellen. Wij kunnen zonnebrandcrème met beschermingsfactor toevoegen aan de bedrukte lippenbalsem, zodat ook verbranding door de zon voorkomen wordt. Een bedrukte lippenbalsem is een praktisch en fijn relatiegeschenk voor nieuwe en bestaande klanten of inzetbaar als leuke give-away op een beurs of evenement.

Overzicht lippenbalsem bedrukken
Lippenbalsem sticks
lippenbalsem sticks bedrukken
 • Goedkope sticks
 • In gewenste PMS kleur
Lippenbalsem potjes
potjes lippenbalsem bedrukken
 • Diverse materialen
 • Full colour bedrukking
Lippenbalsem tubes
metalen lippenbalsem bedrukken
 • Tegen UV-straling
 • Met bedrukking

Uw lippenbalsem in enkele stappen

assortiment promotionele lippenbalsems
 1. Wat is lippenbalsem?
 2. Welke soorten lippenbalsem zijn er?
 3. Wat is de overeenkomst tussen lippenbalsem en labello?
 4. Kleuren lippenbalsems
 5. Hoe kan de lippenbalsem bedrukt worden?
 6. Naturel en andere smaken lippenbalsems
 7. Is er ook lippenbalsem met zonnefactor beschikbaar?
 8. Is lippenbalsem gezond?
 9. Waar zien wij de bedrukte lippenbalsem terug?
 10. Is het mogelijk om kleine oplage lippenbalsem met logo te bestellen?

Bent u op zoek naar een leuke relatiegeschenken voor zowel de warme lente en zomerdagen als voor de frisse herfst dagen met harde wind? Dan is bedrukte lippenbalsem met logo een leuk artikel, want deze kan het gehele jaar door gebruikt worden. Maar er zijn verschillende soorten lippenbalsem, bedrukt of onbedrukt, zonder of met SPF, in diverse (transparante) kleuren of in fruitige smaken. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en begeleiden u daarbij door middel van een stappenplan. Heeft u naderhand nog vragen? Wij helpen u graag.

1. Wat is lippenbalsem?

Lippenbalsem is een harde zalf of was die meestal in de vorm van een lippenstift of in een klein doosje, potje of tubetje wordt verkocht. Het wordt gebruikt om de lippen te beschermen tegen verschillende weersinvloeden en om schrale of droge lippen te herstellen. De balsem is verkrijgbaar bij drogisterijen en supermarkten.

De balsem wordt meestal gemaakt van bijenwas, menthol, kamfer en aromatische olie, en bevat soms ook vitamines of aspirine. Vooral in de bedrukte lippenbalsem die in sportzaken wordt verkocht, zitten ook middelen die UV-filters bevatten om schade door zonnestraling te beperken. Handig voor activiteiten in de zomer en in de winter, tijdens bijvoorbeeld het skiën.

2. Soorten lippenbalsems

Meest verkocht en populair is de goedkope lippenbalsem stick of stift met opdruk. Wij hebben daarnaast ook luxe lippenbalsem in aluminium blik of lippenbalsem in een plastic tube. Optioneel is de lippenbalsem met SPF (Sun Protecion Factor).

3. Overeenkomst tussen lippenbalsems en Labello

Bij goedkope lippenbalsem denkt men als snel aan de welbekende Labello. In Nederland en Vlaanderen wordt de markt sterk beheerst door het bedrijf Labello, waardoor de naam van dat bedrijf bijna synoniem is komen te staan aan lippenbalsem. En dan met name de lippenbalsem stick. Maar er zijn er natuurlijk van veel verschillende merken, zoals Blistex of het Kruidvat huismerk. Of zelfs lipgloss, maar is eigenlijk voor cosmetisch gebruik. Al heeft een lipgloss tegenwoordig ook bestanddelen die een verzachtende werking op de lippen hebben. In plaats van een echte lippenbalsem bedrukken kunt u ook gewoon cacaoboter, vaseline of Purol gebruiken. Onze bedrukte lippenbalsem is van hoge kwaliteit en voldoet aan alle strenge Europese richtlijnen en eisen, waardoor deze niet onder doet van de bekende Labello.

4. Kleurrijke lippenbalsems

De verschillende soorten plastic en kunststof bedrukte lippenbalsem kunnen wij produceren in iedere gewenste kleur. Populaire basiskleuren zijn zwart, wit, rood, groen, blauw en grijs. Wij kunnen ze ook produceren in een (PMS) kleur naar wens. Basiskleuren zijn over het algemeen sneller leverbaar dan kleuren op maat. Het is ook mogelijk om voor een afwijkende kleur dop of deksel te kiezen.

Bij de lippenbalsem stick kunt u voor een transparante kleur kiezen. Bij een transparante stick kunt u door de stick heenkijken, zodat u bijvoorbeeld kunt zien hoeveel balsem de stick nog bevat. Het is ook mogelijk om te kiezen voor hard colour stick, waarbij niet door de stick heengekeken kan worden en de kleur hard is. U kunt er nog voor kiezen om de lippenbalsem stick af te werken met een mat of glanzende beschermlaag.

5. Hoe kan de lippenbalsem bedrukt worden?

Maak de goedkope lippenbalsem persoonlijk door deze te laten bedrukken, domen of voorzien van een ander eigen opdruk. Bedrukte lippenbalsems met logo, welke overeenkomsten vertoond met de Labello, hebben een groot bereik als relatiegeschenk. Zo blijft uw bedrijf onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Wat voor opdruk kiezen onze klanten vaak?

lippenbalsem stift bedrukt

Lippenbalsem personaliseren

U kunt de goedkope lippenbalsem personaliseren door de gewenste opdruk aan ons door te geven. Wij kunnen de lippenbalsem bedrukken in één kleur tot een maximum van vier kleuren of in full colour. Wilt u de opdruk op één positie of geheel rondom? Wij printen dan eerst op een geplastificeerde ondergrond en brengen dit vervolgens aan op de stick.

lippenbalsem potjes met logo

Potjes lippenbalsem met logo

Wij kunnen de deksel van de blikjes of potjes lippenbalsem bedrukken met een logo of afbeelding in full colour. Bedrijven kiezen vaak voor een logo om deze vervolgens uit te delen aan klanten en andere relaties. Ook worden deze vaak ingezet als give-away op beurzen en evenementen. Een leuk geschenk met langdurige bereik. Want zeg nou zelf: hoe lang doet u wel niet met zo'n ding? Een bedrukte lippenbalsem met logo in blik wordt ook wel een bedrukte lipjar genoemd.

lippenbalsem tubes met logo

Tube lippenbalsem met naam

Wilt u graag goedkope lippenbalsems bedrukken met naam of andere tekst? Veel van onze klanten kiezen voor een bedrijfsnaam als opdruk. U kunt ook kiezen voor een persoonlijke boodschap of slogan. Een bedrukte lippenbalsem met een persoonlijke boodschap is een praktisch en fijn geschenk.

6. Naturel en andere smaken lippenbalsems

Standaard leveren een original of naturel smaak, zoals de welbekende Labello, maar u heeft de keuze uit meer verschillende fruitige smaken. Van appel, braam en chocolade tot framboos, citroen, aardbei, sinaasappel en zelfs cola. De smaken zijn verrassend! Geen idee welke smaak u moet kiezen? Ga dan voor de standaard naturel smaak, deze komt qua smaak dicht in de buurt van de bekende Labello. Staat de gewenste smaak er niet tussen, neem dan contact met ons op! Dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

7. Is er ook lippenbalsem met zonnefactor beschikbaar?

Tevens bieden wij de mogelijkheid om SPF toe te voegen. Een lippenbalsem met SPF biedt bescherming tegen de zon. De zon is er altijd, zowel in de winter als de zomer. Aan zee, in de bergen en tijdens wintersport is het echter belangrijk om je lippen extra te beschermen tegen de zon. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om te kiezen voor bedrukte lippenbalsem met logo die ook bescherming biedt tegen UV straling. Onze goedkope lippenbalsems worden standaard geleverd zonder bescherming tegen UV straling of zonder zonbescherming.

8. Is lippenbalsem gezond?

Onze lippenbalsems met logo bevatten alleen plantaardige oliën en vetten, zoals sheaboter of bijenwas. Deze ingrediënten zijn 100% veilig voor de gezondheid van gebruikers.

In september 2017 liep de lippenbalsems reputatie schade op. De balsems zouden de gevaarlijke stoffen MOSH en MOAH bevatten en daarmee de veiligheid en gezondheid in gevaar brengen. Onze goedkope lippenbalsems zijn daar vrij van en daarmee niet schadelijk voor de gezondheid.

gekleurde lippenbalsems

9. Waar zien wij de bedrukte lippenbalsem terug?

Een bedrukte Labello stick, lipjar of lipgloss met logo, afbeelding of tekst is ideaal voor de vrouw in de handtas, maar voor de man net zo gemakkelijk om een bedrukte lippenbalsem altijd bij de hand te hebben. De lipverzorging als relatiegeschenk is populair in schoonheidssalons, kledingwinkels, maar ook als give-away tijdens beurzen, evenementen en open dagen worden ze zeer gewaardeerd. Staat u bijvoorbeeld binnenkort op een beurs of evenement? Met een lippenbalsem met logo heeft u een goedkoop relatiegeschenk voor uw relaties of bezoekers. Het bereik van de bedrukte lippenbalsems is groot, want de kans op herhalingsgebruik is enorm. Heeft de ontvanger geen interesse in de goedkope lippenbalsem, dan zal deze worden doorgegeven tot de balsem bij een gebruiker terecht komt. Hierdoor zal uw logo of opdruk ook iedere keer zichtbaar zijn bij het gebruik en dat positief effect heeft op de naamsbekendheid van uw bedrijf.

10. Is het mogelijk om kleine oplage lippenbalsem te bestellen?

Als fabrikant kunnen wij ook kleine oplage bedrukte lippenbalsems bedrukken. De minimale afname bij ons is 250 stuks. Wij hanteren de regel: hoe meer producten u afneemt, hoe groter uw voordeel. En de levertijd van de lippenbalsems? Wij hebben ongeveer 2-3 weken nodig om de bedrukte lippenbalsems met logo bij u af te leveren.

Bent u eruit? Ga dan via onderstaande offerte knop naar onze contactformulier en vul de gegevens in die wij nodig hebben om uw aanvraag te behandelen. Ook voor vragen kunt u hier terecht.


Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte lippenbalsems bedrukken