Zonnebrillen van hout of met houtlook

Ben je op zoek naar houten zonnebrillen met logo? Dan bieden wij diverse opties. De luxe houten zonnebrillen produceren wij van echt hout, zoals kersenhout en beukenhout. Deze worden met de hand vervaardigd en zijn daarom relatief duur. Wanneer je op zoek bent naar een goedkope variant kan er gekozen worden voor volledig kunststof zonnebrillen met een houtlook print of kunststof zonnebrillen met houten pootjes.

Houten zonnebrillen laser graveren of bedrukken

Als je de houten zonnebrillen van een logo, tekst of andere bedrukking wilt voorzien bieden wij 2 opties: graveren of bedrukken. Deze opties zijn afhankelijk van het model dat je kiest. Bij de luxe houten zonnebrillen en kunststof zonnebrillen met houten pootjes kunnen wij de opdruk in het pootje graveren. Bij de kunststof zonnebrillen met houtlook print bedrukken wij de pootjes met je naam of logo.

Zonnebrillen met houten pootjes
houten zonnebrillen met logo
  • Houten pootjes & plastic frame
  • Frame in kleur naar keuze
  • Met bedrukte pootjes
Bekijk
Kunststof zonnebrillen met houtlook
plastic zonnenbrillen houtlook
  • Plastic zonnebrillen
  • Voorzien van houtlook
  • Met bedrukte pootjes
Bekijk
Luxe houten zonnebrillen
houten zonnebrillen graveren
  • Zonnebrillen van 100% hout
  • In de kleur van het hout
  • Gravering op de pootjes
Bekijk

Heb je nog vragen over houten zonnebrillen met logo?

Hoe worden onze houten zonnebrillen gemaakt?

Bij Promoboer worden alle houten zonnebrillen met de hand gemaakt. Doordat wij vanaf het begin van het productieproces aanwezig zijn, is er veel mogelijk. Wij kunnen bijvoorbeeld houten zonnebrillen leveren van diverse houtsoorten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor bamboo hout, Zebrano hout, kersenhout en veel meer! Tevens is het mogelijk om het frame van een custom materiaal te laten maken en alleen de pootjes van hout. Standaard leveren wij onze brillen met bruine of zwarte uv400 glazen. Gekleurde glazen zijn eventueel ook mogelijk.

Waarom houten zonnebrillen bedrukken?

Wanneer u een luxere variant van een zonnebril wilt uitdelen als promotiemateriaal is ons advies te kiezen voor de houten zonnebrillen. Door de vele mogelijkheden qua houtsoort kunt u de houten zonnebril de uitstraling geven die u wilt. De zonnebrillen kunnen tevens bedrukt worden met uw eigen logo in één kleur tot een maximum van vier kleuren. Het is tevens mogelijk om de houten zonnebrillen te bedrukken met een full colour opdruk. Enkele soorten houtkleuren die u de zonnebrillen kunt geven zijn: licht bamboe hout, donker hout en gekleurd skateboard hout

Hoe verloopt het bestelproces van de houten zonnebrillen?

Als uw een keuze gemaakt heeft van wat voor soort houten zonnebrillen u wilt bedrukken kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wanneer u contact met ons opneemt hebben wij de volgende informatie nodig van u. Als eerste willen wij weten wat voor soort houten zonnebril u wilt hebben. Daarnaast het aantal stuks die u nodig heeft en het aantal drukkleuren of laser gravering op de zonnebril. Tevens is de gewenste levertijd noodzakelijke informatie voor ons. Op basis van deze informatie zullen wij u een scherpe offerte toesturen. Wij kunnen een digitale drukproef voor u maken, zodat u een beeld krijgt hoe de houten zonnebrillen eruit gaan zien na het bedrukken. Wanneer u akkoord bent gegaan met de prijs en de drukproef zullen wij de productie starten. Na productie zullen wij de houten zonnebrillen bij u afleveren op uiterlijk de afgesproken leverdatum.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!