Goedkope handgemaakte houten zonnebrillen

Promoboer beschikt over een ruim assortiment aan zonnebrillen van verschillende houtsoorten, zoals: bamboe, kersenhout, beukenhout en meer. De originele houten zonnebril is een relatief duur model, wat speciaal met de hand wordt vervaardigd en is daarom al leverbaar vanaf 100 stuks. Wanneer u op zoek bent naar een goedkopere variant, dan hebben wij ook kunststof brillen beschikbaar met een houten uitstraling. Deze zijn wel zeer gunstig geprijsd, maar de minimale afname hiervan is 500 stuks.

Houten zonnebrillen bedrukken met uw logo?

Op het pootje van de originele houten zonnebril kunnen wij uw logo of tekst bedrukken met laser gravering. Bij de kunststof brillen met houtlook kan het logo geprint worden in meerdere kleuren. Indien gewenst kunnen wij de brillen ook leveren in een luxe houten geschenkbox.
Overzicht houten zonnebrillen
Kunststof zonnebrillen met houtlook
zonnebrillen met bamboe hout
Kunststof zonnebrillen met houten pootjes
zonnebrillen ebbenhout
Luxe houten zonnebrillen
zonnebril gekleurd hout

Heeft u nog vragen?

Hoe worden onze houten zonnebrillen gemaakt?

Bij Promoboer worden alle houten zonnebrillen met de hand gemaakt. Doordat wij vanaf het begin van het productieproces aanwezig zijn, is er veel mogelijk. Wij kunnen bijvoorbeeld houten zonnebrillen leveren van diverse houtsoorten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor bamboo hout, Zebrano hout, kersenhout en veel meer! Tevens is het mogelijk om het frame van een custom materiaal te laten maken en alleen de pootjes van hout. Standaard leveren wij onze brillen met bruine of zwarte uv400 glazen. Gekleurde glazen zijn eventueel ook mogelijk.

Waarom houten zonnebrillen bedrukken?

Wanneer u een luxere variant van een zonnebril wilt uitdelen als promotiemateriaal is ons advies te kiezen voor de houten zonnebrillen. Door de vele mogelijkheden qua houtsoort kunt u de houten zonnebril de uitstraling geven die u wilt. De zonnebrillen kunnen tevens bedrukt worden met uw eigen logo in één kleur tot een maximum van vier kleuren. Het is tevens mogelijk om de houten zonnebrillen te bedrukken met een full colour opdruk. Enkele soorten houtkleuren die u de zonnebrillen kunt geven zijn: licht bamboe hout, donker hout en gekleurd skateboard hout

Hoe verloopt het bestelproces van de houten zonnebrillen?

Als uw een keuze gemaakt heeft van wat voor soort houten zonnebrillen u wilt bedrukken kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wanneer u contact met ons opneemt hebben wij de volgende informatie nodig van u. Als eerste willen wij weten wat voor soort houten zonnebril u wilt hebben. Daarnaast het aantal stuks die u nodig heeft en het aantal drukkleuren of laser gravering op de zonnebril. Tevens is de gewenste levertijd noodzakelijke informatie voor ons. Op basis van deze informatie zullen wij u een scherpe offerte toesturen. Wij kunnen een digitale drukproef voor u maken, zodat u een beeld krijgt hoe de houten zonnebrillen eruit gaan zien na het bedrukken. Wanneer u akkoord bent gegaan met de prijs en de drukproef zullen wij de productie starten. Na productie zullen wij de houten zonnebrillen bij u afleveren op uiterlijk de afgesproken leverdatum.

vraag offerte wayfarer bril aan