Bedrukte houten zonnebrillen

Onze houten zonnebrillen hebben een geweldige uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren hout. Je hebt de keuze uit luxe houten zonnebrillen van 100% hout waarbij zonnebrillen met houten pootjes en houtlook zonnebrillen. Onze houten zonnebrillen zijn gemaakt van een kunststof Wayfarer montuur. Je hebt de keuze uit zwarte, gekleurde, spiegel of gepolariseerde glazen met UV400 bescherming. We kunnen het montuur bedrukken of graveren van de houten zonnebrillen. Hierbij heb je de keuze uit verschillende opdruk posities.

Luxe houten zonnebrillen
graveren houten zonnebrillen
 • Houten zonnebrillen van 100% hout
 • In de kleur van het hout
 • Ruime keuze aan glazen
 • Met gravering of print
Bekijk
Zonnebrillen met houten pootjes
zonnebril met houten pootjes bedrukken
 • Houten pootjes & kunststof montuur
 • Montuur in PMS kleur naar keuze
 • Ruime keuze aan glazen
 • Met gravering of metaalprint
Bekijk
Houtlook zonnebrillen
bedrukte houtlook zonnebrillen
 • Houten zonnebrillen van kunststof
 • Voorzien van houtlook
 • Zwarte glazen met UV400
 • Met bedrukte pootjes
Bekijk

Heb je nog vragen over houten zonnebrillen?

Hoe worden onze houten zonnebrillen gemaakt?

Bij Promoboer worden alle houten zonnebrillen met de hand gemaakt. Doordat wij vanaf het begin van het productieproces aanwezig zijn, is er veel mogelijk. Wij kunnen bijvoorbeeld houten zonnebrillen leveren van diverse houtsoorten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor bamboo hout, Zebrano hout, kersenhout en veel meer! Tevens is het mogelijk om het frame van een custom materiaal te laten maken en alleen de zijkant van hout. Standaard leveren wij onze brillen met bruine of zwarte uv400 glazen. Gekleurde glazen zijn eventueel ook mogelijk.

Waarom houten zonnebrillen?

Door de vele mogelijkheden qua houtsoort kunt u de houten zonnebrillen de uitstraling geven die u wilt. De houten zonnebrillen kunnen tevens bedrukt worden met uw eigen logo in één kleur tot een maximum van vier kleuren. Het is tevens mogelijk om de houten zonnebrillen te bedrukken met een full colour opdruk. Enkele soorten houtkleuren die u de houten zonnebrillen kunt geven zijn: licht bamboe hout, donker hout en gekleurd skateboard hout.

Hoe verloopt het bestelproces van de houten zonnebrillen?

Als uw een keuze gemaakt heeft van wat voor soort houten zonnebrillen u wilt bedrukken kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wanneer u contact met ons opneemt hebben wij de volgende informatie nodig van u. Als eerste willen wij weten wat voor soort houten zonnebril u wilt hebben. Daarnaast het aantal stuks die u nodig heeft en het aantal drukkleuren of laser gravering op de houten zonnebrillen. Tevens is de gewenste levertijd noodzakelijke informatie voor ons. Op basis van deze informatie zullen wij u een scherpe offerte toesturen. Wij kunnen een digitale drukproef voor u maken, zodat u een beeld krijgt hoe de houten zonnebrillen eruit gaan zien na het bedrukken. Wanneer u akkoord bent gegaan met de prijs en de drukproef zullen wij de productie starten. Na productie zullen wij de houten zonnebrillen bij u afleveren op uiterlijk de afgesproken leverdatum.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!