Goedkope klokken bedrukken
Goedkope klokken bedrukken
Kunststof wandklok met logo
Kunststof klok met logo opdruk
Metalen wandklok met logo
Metalen klokken bedrukken met logo
Metalen klok full colour bedrukken
Houten klok met logo
Milieuvriendelijke wandklok met logo
Milieuvriendelijke houten klok bedrukken

Goedkope klokken voor aan de wand

Wij staan bekend als drukke Nederlanders die altijd met planning en tijd bezig zijn. Wij hebben graag een klok in de buurt zodat wij de tijd kunnen aflezen. De handigste is een bedrukte klok die aan een muur bevestigd kan worden, waarop veel mensen tegelijk de tijd kunnen aflezen. De goedkoopste klok produceren wij van plastic of kunststof, maar wij produceren ook ecologische klokken van hout of luxe klokken met metalen rand.

  • Goedkope klok van kunststof/plastic
  • Luxe wandklok met rand van metaal
  • Ecologische wandklok van hout

Wandklokken bedrukken met bedrijfslogo

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van de goedkoopste klokken, zoals wandklokken, keukenklokken en bedrijfsklokken. De klokken worden standaard geleverd met een witte wijzerplaat, maar kunnen wij ook produceren in uw eigen PMS kleur. Wij kunnen vervolgens de wijzerplaat bedrukken met uw logo, zodat uw bedrijf altijd gezien word als men de tijd afleest. Milieuvriendelijke klokken van hout bedrukken wij in slechts enkele kleuren vanwege het materiaal.

  • Wijzerplaat standaard wit of in eigen PMS kleur
  • Kunststof/plastic wijzerplaat bedrukken in full colour
  • Houten wijzerplaat bedrukken in één of twee kleuren
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkoopste klokken met logo

Een klok met een logo is een leuk relatiegeschenk voor uw relaties of medewerkers. De klok met logo zal in de huiskamer of op kantoor geplaatst worden en zal ieder moment van de gebruikt worden. Het logo komt vaak in beeld waardoor de kijker continue aan uw bedrijf herinnerd word en dit heeft positieve invloed op de naamsbekendheid.

Bent u op zoek naar goedkope klokken als relatiegeschenk? Misschien zoekt u iets voor een beurs of een eindejaarsgeschenk? Wij hebben verschillende klokken in het assortiment. De wandklokken verschillen in formaat en materiaal. Zo hebben wij goedkope klokken van hout, metaal of kunststof/plastic. Wilt u met een beperkt budget een zo groot mogelijk doelgroep bereiken, dan bent u op zoek naar de goedkoopste klok. Wij zetten voor u de verschillende factoren op een rij die van invloed zijn op de prijs van onze meest goedkope klok met logo.

Formaat klok

Het klok formaat of de diameter van de klok bepaalt voor een groot deel de stukprijs. Hoe groter de diameter van de klok, hoe duurder die is. Dit komt voornamelijk door de materiaalkosten, productiekosten en vervoerskosten. De wandklok die wij standaard verkopen heeft een diameter van ongeveer 23 centimeter, dit is de goedkoopste klok. Wilt u een grotere klok met een diameter van 30 centimeter, dan is dit mogelijk tegen meerprijs. Denk bij de keuze van het formaat goed na over de afstand die de mensen moet kijk voordat zij de klok kunnen aflezen.

Materiaal van de klok

Wij bieden klokken aan in verschillende soorten materialen. Wij hebben metalen wandklokken, houten wandklokken en kunststof wandklokken. Zowel metaal en hout zijn duurder dan kunststof, waardoor de keuze voor kunststof klok de voordeligste keuze is. De goedkope kunststof leveren wij standaard met een witte wijzerplaat met zwarte rand, zwarte wijzers en zwarte getal aanduiding. Deze contrasterende kleuren zorgen ervoor dat de klok goed afleesbaar is. Liever andere kleur, zoals de PMS kleuren van uw eigen huisstijl, dan is dit mogelijk tegen extra kosten.

Japans mechanisme of Chinees mechanisme

Wij produceren standaard wandklokken met een Japans klok mechanisme. Wij kiezen voor een Japans mechanisme, omdat dit de goedkoopste wandklok mogelijk maakt. U kunt ook voor een Chinees klok mechanisme kiezen. Echter is vanaf de buitenkant van de klok geen verschil te zien tussen de verschillende mechanisme. Wilt u zoveel mogelijk goedkope klokken, dan randen wij wandklokken aan met een Japans klok mechanisme.

Wandklok bedrukking

Wij zijn de fabrikant van goedkope klokken en wij kunnen goedkope klokken bedrukken met logo. U kunt de wijzerplaat laten bedrukken in één tot en met vier kleuren of zelfs geheel in full colour. In het algemeen wordt de bedrukte klok duurder naar mate de opdruk uit meer kleuren bestaat, echter is dit verschil bij de wandklokken minimaal en raden wij aan om hier niet teveel over na te denken. Wij raden echter wel aan om te kiezen voor contrasterende kleuren tussen de wijzers, getal aanduiding en bedrukking wijzerplaat omdat anders de tijd niet goed af te lezen is.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!