Bedrukte linialen voor een meetbaar effect

Geef bedrukte linialen weg voor een meetbaar resultaat! Je kunt diverse soorten linialen laten bedrukken. Van goedkope linialen tot houten linialen en van geodriehoeken tot driehoekige linialen met meerdere schaalverdelingen. Onze plastic linialen zijn verkrijgbaar in iedere (transparante) kleur, in eigen afmetingen en kunnen all-over bedrukt worden. Wij kunnen alle linialen bedrukken met een logo, reclame of andere opdruk. Deze linialen met logo worden veel gebruikt en zijn daarom onmisbaar op kantoor of in een etui.

Linialen ontwerpen in 4 stappen

Wanneer je de lengte van een voorwerp of object moet opmeten, komt een liniaal altijd van pas. De linialen uit de uitgebreide collectie van Promoboer hebben verschillende functies en mogelijkheden. De linialen bieden de uitkomst voor iedere situatie. De linialen zijn erg geschikt voor op school of in de bouw en worden dankzij de personalisatie mogelijkheden vaak als relatiegeschenk uitgedeeld. Je kunt de linialen personaliseren aan de hand van de onderstaande stappen!

linialen bedrukken

Stap 1. Linialen van plastic/kunstof, hout of andere materialen

De linialen zijn bij Promoboer verkrijgbaar in verschillende materialen. Het voordeel van plastic linialen is dat deze het goedkoopste zijn gemakkelijk te bedrukken zijn. Plastic linialen worden vaak ingezet als promotie linialen. Ook kun je er voor kiezen om de linialen van hout te laten maken. Houten linialen zijn milieuvriendelijk, duurzaam en gemaakt van hoge kwaliteit hout. Verder kun je kiezen voor de metalen linialen, de ijzeren linialen kunnen tegen een stootje en worden veel gebruikt in de bouw.

Stap 2. Linialen in eigen kleur (ook transparant)

De linialen zijn verkrijgbaar in iedere basiskleur of PMS kleur. Ook is het mogelijk om de liniaal te produceren in verschillende kleurencombinaties. Kies je voor plastic linialen? Dan kunnen we de linialen zelfs in full colour leveren. Onze klanten kiezen het vaakst voor onderstaande basiskleuren.

Stap 3. Lengte en schaalverdeling van de linialen

Bij Promoboer gaan we ver voor de wensen van de klant. Bij ons kun je niet alleen de kleur en de vorm van de liniaal bepalen, maar bepaal je ook de lengte en schaalverdeling. Je hebt de keuze uit een bladwijzerliniaal van 15cm, huishoudliniaal van 30cm, lange liniaal van 40cm of een liniaal in eigen afmetingen. Wij kunnen de linialen van 4 schalen voorzien. Naast centimeters en inches zijn ook andere verdelingen mogelijk, zoals 1:20, 1:50, 1:100 of schaalverdeling op maat. Deze schaallinialen zijn populair bij mensen die tekenen op schaal, zoals kleermakers en bouwtechnische tekenaars.

Lengte

Populaire linialen die vaak gekozen worden, zijn de mailing liniaal van 15cm en de huishoudliniaal van 30 centimeter. Naast de linialen van 15 en 30 centimeter is ook een liniaal van 40cm erg populair. We kunnen bij Promoboer de linialen in ieder gewenste afmeting op maat voor je maken!

Liniaal met 4 schalen

Naast het kiezen van de schaal, kunnen we bij Promoboer de linialen ook voorzien met tot wel 4 schaalverdelingen! We kunnen de linialen voorzien van schaalverdelingen in inches. In de tabel vind je de gebruikelijke maatverdelingen.

Maatverdeling Meters
1:125 0 tot 38 meter
1:100 0 tot 30 meter
1:75 0 tot 22,5 meter
1:50 0 tot 15 meter
1:25 0 tot 7,5 meter
1:20 0 tot 6 meter

Stap 4. Linialen laten bedrukken

Bedrukte linialen zijn voor bedrijven in de bouw of voor scholen een veel gebruikt promotie artikel om weg te geven aan relaties en personeel. Door een logo of tekst op de linialen te bedrukken is je ontwerp voor iedereen zichtbaar. De manier waarop we de linialen bedrukken is afhankelijk van het gekozen materiaal. Onderstaand omschrijven we de bedrukkingstemogelijkheden.

goedkope plastic meetlatten met logo
Plastic linialen met logo

De bedrukkingsmogelijkheden voor plastic linialen zijn erg groot. We kunnen de plastic linialen in full colour bedrukken. Daarnaast kunnen we de plastic linialen enkelzijdig of dubbelzijg voorzien van een logo, tekst of andere bedrukking, enkelzijdige bedrukking is ten opzichte van dubbelzijdige bedrukking het goedkoopst. Het bedrukken van plastic linialen is het meest voordelig.

houten linialen graveren
Houten linialen met opdruk

Als je voor een houten liniaal gekozen hebt, kies je voor een milieuvriendelijk liniaal die we van een gepersonaliseerd ontwerp voorzien. Het aangeleverde ontwerp brengen we enkel- of dubbelzijdig aan op houten liniaal toe, door middel van gravering. Enkelzijdige gravering is het goedkoopste, we graveren de houten liniaal dubbelzijdig tegen meerprijs. Gravering is een techniek waarop een logo of tekst in de liniaal gesneden wordt.

metalen meetlatten graveren
Metalen linialen met gravering

IJzeren linialen kunnen we personaliseren met een logo, tekst of ander ontwerp. Het gekozen ontwerp brengen we op de liniaal aan door middel van gravering met een laser. Lasergravering heeft als effect dat de liniaal een luxe en stijlvolle uitstraling krijgt. We kunnen de metalen liniaal enkelzijdig of dubbelzijdig lasergraveren. Enkelzijdige gravering is het goedkoopst, we kunnen de metalen liniaal tegen meerprijs dubbelzijdig gravering.

Ontvang gratis en vrijblijvend een prijsopgave

Heeft u na het zien van deze stappen interesse gekregen in een van onze goedkope vlaggetjes? Dan kunt u een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button. Geef je wensen, zoals de kleur, vorm en bedrukking aan ons door. Op basis van deze gegevens kunnen wij een vrijblijvende prijsopgave toesturen. Heb je andere vragen over bedrukte vlaggetjes? Ook dan kun je gebruikmaken van een contactformulier die je vindt achter onderstaande button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over bedrukte linialen

Vraag 1. Van welke materialen worden linialen gemaakt?

Linialen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. De materialen waar je uit kunt kiezen zijn plastic, hout of metaal. Plastic linialen worden voorzien van een bedrukking, waarbij hout en metaal gegraveerd wordt.

linialen bedrukken met logo

Vraag 2. Wat zijn de goedkoopste linialen?

Plastic linialen zijn de goedkoopste linialen uit de collectie. Plastic linialen worden voorzien van een bedrukking, waarbij enkelzijdige bedrukking het goedkoopste is. De linialen kunnen tegen meerprijs ook dubbelzijdig bedrukt worden.

goedkopste plastic linialen

Vraag 3. Uit welke schaalverdelingen kan er gekozen worden?

We kunnen de linialen voorzien met tot wel 4 schaalverdelingen. De meest voorkomende schaalverdelingen zijn 1:125, 1:100, 1:75, 1:50, 1:25 en 1:20. We kunnen de schaalverdelingen in centimeter of inches weergeven.

houten meetlatten graveren

Vraag 4. Hebben jullie ook milieuvriendelijke linialen?

In de collectie linialen bij Promoboer hebben we milieuvriendelijke linialen. De milieuvriendelijke linialen worden gemaakt van duurzaam hout. De houten linialen graveren we met een gepersonaliseerde tekst of logo.

milieuvriendelijke houten meetlatten graveren

Heb je andere vragen? Neem contact met ons op!

Is je vraag nog niet beantwoord of heb je een andere vraag? Stel je vraag dan via het ons contactformulier die je vind achter de onderstaande button. Wij zullen je op kantoordagen binnen 12 uur beantwoorden. Heb je die tijd niet? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!