< Sandwichborden bedrukken | met logo | Promoboer
sandwichborden voor mobiele buitenreclame
sandwichborden voor mobiele buitenreclame
goedkope promotie sandwichborden
mobiele reclameborden voor buitenreclame
bedrukte reclameborden abri
bedrukte sandwichborden rugdrager
mobiele abri bedrukken

Goedkope sandwichborden kopen

Onze goedkope sandwichborden leveren wij in standaard B1 formaat van 70x100cm en worden gemaakt van kunststof. De sandwichborden zijn van draagbanden en schouderbanden voorzien, zodat deze comfortabel gedragen kan worden. Wij hebben ook nog reclameborden die gedragen word als een rugtas, waarbij boven het hoofd en op de rug reclame zichtbaar word. Deze rugzak billboarden variëren in breedte tot 75cm en hoogte tot 150cm. Het gebruik van sandwichborden is een erg populaire manier van beweegbare buitenreclame voor bedrijven en organisaties. Promoboer levert de sandwichborden snel en tegen lage kosten.

  • Goedkope sandwichborden in B1 formaat 70x100cm
  • Dubbelzijdige sandwichbord rugzakken

Sandwichbord laten bedrukken of zelf bedrukken

Naast het produceren van de mobiele reclameborden, kunnen wij de sandwichborden bedrukken met uw logo, tekst, slogan, afbeelding, ander ontwerp of boodschap. Wij kunnen uw ideeën ook vertalen naar een ontwerp. Van A tot Z kunnen wij u bijstaan, van ontwerp tot drukproef en van het produceren tot afleveren. Het is ook mogelijk om zelf de sandwichborden te voorzien van een logo of bestickering.

  • Goedkope sandwichborden bedrukken op beide borden
  • Sandwichbord boven het hoofd bedrukken aan de voorkant en achterkant
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkoopste sandwichborden bedrukken

De lopende reclameborden worden veel gedragen door promotors of promotieteam. De promotors dragen de sandwichborden op straat, in een winkelcentrum, in de stad of ergens anders. Door een bepaalde route te lopen kunnen de om de schouders gedragen reclameborden een groot bereik hebben. Consumenten kunnen in aanraking gebracht worden met nieuwe producten of diensten. Politieke partijen kunnen hun campagne ondersteunen door standpunten op de sandwichborden te presenteren. Een diversiteit aan bedrijven, particulieren, verenigingen, stichtingen en instellingen hebben de weg naar ons bedrijf al gevonden.

Wandelende reclameborden zijn een goedkope manier van reclame maken. Maar wat zijn de goedkoopste sandwichborden? Er zijn een aantal prijsbepalende factoren waar u rekening mee dient te houden en die leggen we graag aan u uit.

Soort sandwichbord of mobiel reclamebord

Goedkope sandwichborden

Qua materiaal zullen wij gebruik maken van kanaalplaat met een dikte van ca. 1cm. Voordeel van dit materiaal is dat het stevig is, maar wel heel licht (ca. 1kg), zodat het niet heel vervelend is om te dragen door de promotiemedewerker.

Aan de bovenzijde zullen wij reeds schouderbanden bevestigen en aan de zijkanten zullen wij ook een band plaatsen, zodat de sandwichborden niet gemakkelijk uit elkaar kunnen waaien bij normale weersomstandigheden.

Grote dubbelzijdige sandwichbord boven het hoofd

Wij produceren ook grote dubbelzijdige sandwichborden die als rugtas gedragen dient te worden. De grote achterzijde op de rug is een groot bord, maar ook boven het hoofd is een stuk dat voorzien kan worden van reclame. De grote rugtas sandwichborden is de luxe variant van de goedkope sandwichborden. De grote sandwichborden zijn voorzien van rugtas schouderbanden zodat deze comfortabel gedragen kan worden.

Formaat van de goedkope sandwichborden

Qua sandwichborden maken wij alleen nog de klassieke sets met sandwichborden met een bord voor en een bord achter. Wij maken de sandwichborden op B1-formaat met afmeting ca. 70x100cm.

Tegen meerprijs kunnen wij sandwichborden ook produceren in andere vorm of ander formaat. Een andere vorm of formaat sandwichbord kan de lopende reclame-uiting extra opvallen en groter bereik halen.

Reclame borden bedrukken

Full colour sandwichborden

De reclameborden kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Hierbij kunt u denken aan het zelf bewerken en beplakken of door ons de borden laten beplakken. De sandwichborden kunnen op voorzijde en achterzijde volledig full colour bestickerd worden.

Tips bij het ontwerpen van sandwichbord bedrukken

De goedkoopste sandwichborden worden vaak buiten gedragen, waardoor sandwichborden als buitenreclame beschouwd word. Er zijn genoeg bedrijven die een promotionele flyer vertalen naar een grotere versie op een sandwichbord, maar dit is vaak geen efficiënte manier van reclame maken. De uiting komt dan niet tot zijn recht, want buitenreclame wordt in een beweging gelezen. Consumenten, forenzen, scholieren, studenten en andere personen passeren de wandelende reclame uiting op de fiets, auto, bus, scooter, lopend en kunnen details niet zien. Houd het simpel, kort en bondig en gebruik geen overvloed aan afbeeldingen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!