Goedkope sandwichborden en draagbare sandwichborden

Bij Promoboer laat je sandwichborden bedrukken. Je hebt de keuze uit draagbare sandwichborden, sandwichborden met kliklijst, rugzak sandwichborden, lantaarnpaalborden en demonstratieborden. Deze gedrukte sandwichborden zijn een zeer effectieve en populaire manier van beweegbare buitenreclame en zijn perfect te combineren met een flyercampagne.

Sandwichborden laten bedrukken

Naast het produceren en leveren van deze reclame sandwichborden, kunnen wij tevens de sandwichborden bedrukken met een eigen ontwerp dat past bij de campagne. Het ontwerp wordt all-over en full colour aangebracht op de sandwich reclameborden. Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je van A tot Z bijstaan!

Sandwich reclameborden bedrukken

De lopende reclameborden worden veel gedragen door promotors of promotieteam. De promotors dragen de sandwichborden op straat, in een winkelcentrum, in de stad of ergens anders. Door een bepaalde route te lopen kunnen de om de schouders gedragen reclameborden een groot bereik hebben. Consumenten kunnen in aanraking gebracht worden met nieuwe producten of diensten. Politieke partijen kunnen hun campagne ondersteunen door standpunten op de sandwichborden te presenteren. Een diversiteit aan bedrijven, particulieren, verenigingen, stichtingen en instellingen hebben de weg naar ons bedrijf al gevonden.

Wandelende reclameborden zijn een goedkope manier van reclame maken. Maar wat zijn de goedkoopste sandwichborden? Er zijn een aantal prijsbepalende factoren waar u rekening mee dient te houden en die leggen we graag aan u uit.

Soort sandwichbord of mobiel reclamebord

Goedkope sandwichborden

Qua materiaal zullen wij gebruik maken van kanaalplaat met een dikte van ca. 1cm. Voordeel van dit materiaal is dat het stevig is, maar wel heel licht (ca. 1kg), zodat het niet heel vervelend is om te dragen door de promotiemedewerker.

Aan de bovenzijde zullen wij reeds schouderbanden bevestigen en aan de zijkanten zullen wij ook een band plaatsen, zodat de sandwichborden niet gemakkelijk uit elkaar kunnen waaien bij normale weersomstandigheden.

Grote dubbelzijdige sandwichbord boven het hoofd

Wij produceren ook grote dubbelzijdige sandwichborden die als rugtas gedragen dient te worden. De grote achterzijde op de rug is een groot bord, maar ook boven het hoofd is een stuk dat voorzien kan worden van reclame. De grote rugtas sandwichborden is de luxe variant van de goedkope sandwichborden. De grote sandwichborden zijn voorzien van rugtas schouderbanden zodat deze comfortabel gedragen kan worden.

Formaat van de goedkope sandwichborden

Qua sandwichborden maken wij alleen nog de klassieke sets met sandwichborden met een bord voor en een bord achter. Wij maken de sandwichborden op B1-formaat met afmeting ca. 70x100cm.

Tegen meerprijs kunnen wij sandwichborden ook produceren in andere vorm of ander formaat. Een andere vorm of formaat sandwichbord kan de lopende reclame-uiting extra opvallen en groter bereik halen.

Reclame borden bedrukken

Full colour sandwichborden

De reclameborden kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Hierbij kunt u denken aan het zelf bewerken en beplakken of door ons de borden laten beplakken. De sandwichborden kunnen op voorzijde en achterzijde volledig full colour bestickerd worden.

Tips bij het ontwerpen van sandwichbord bedrukken

De goedkoopste sandwichborden worden vaak buiten gedragen, waardoor sandwichborden als buitenreclame beschouwd word. Er zijn genoeg bedrijven die een promotionele flyer vertalen naar een grotere versie op een sandwichbord, maar dit is vaak geen efficiënte manier van reclame maken. De uiting komt dan niet tot zijn recht, want buitenreclame wordt in een beweging gelezen. Consumenten, forenzen, scholieren, studenten en andere personen passeren de wandelende reclame uiting op de fiets, auto, bus, scooter, lopend en kunnen details niet zien. Houd het simpel, kort en bondig en gebruik geen overvloed aan afbeeldingen.

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte sandwichborden

Heb je interesse gekregen in onze bedrukte sandwichborden met reclame? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het soort, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over sandwichborden bedrukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!