Goedkope theezakjes met logo

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres voor het laten bedrukken van theezakjes. Je hebt de keuze uit goedkope theezakjes met bedrukte omslag, theezakjes in bedrukt doosje en piramide theezakjes met logo. Daarnaast hebben wij ook theedozen met vier compartimenten en theezakjeshouders om aan een glas te hangen.

Theezakjes laten bedrukken

De omslag of verpakking van de goedkope theezakjes zijn verkrijgbaar in eigen PMS kleur en kunnen aan weerskanten bedrukt worden. De piramide theezakjes bedrukken wij op dezelfde wijze. Bij de theezakjes in doosje kan het volledige doosje bedrukt worden. Deze bedrukte theezakjes zijn leuk voor iedere theeliefhebber, maar worden ook veel gebruikt op kantoor, bij beurzen of evenementen en in de horeca.

Bedrukte theezakjes in enkele stappen

Stap 1. Keuze uit diverse soorten theezakjes

Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten theezakjes met logo. Onze meeste klanten kiezen voor goedkope theezakjes met bedrukte omslag. Je kunt ook kiezen voor een bedrukte doosje met 20 theezakjes. Daarnaast hebben wij ook theezakjes in de vorm van een piramide, ook wel piramide theezakjes genoemd. Wij kunnen deze theezakjes bedrukken met een logo of reclame.

Stap 2. Bedrukte theezakjes in eigen kleur

Onze theezakjes zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Het is niet mogelijk om de theezakjes van een kleur te voorzien, maar wel de verpakking of de omslag waarin de theezakjes verpakt zijn. Je kunt kiezen voor een PMS kleur, bijvoorbeeld die van je huisstijl of logo. Hiernaast zie je een afbeelding van bedrukte theezakjes in de PMS kleur van Vodafone.

piramide theezakjes bedrukken

Stap 3. Theezakjes met verschillende smaken

De theezakjes zijn verkrijgbaar in een groot aantal smaken. Van zwarte thee tot groene thee en van Yerba Mate tot munt thee. Het aanbod smaken verschilt bij de goedkope theezakjes en de piramide theezkajes. Daarnaast hebben wij ook nog een aantal specials. Deze zijn allemaal verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Hieronder een overzicht van de beschikbare smaken voor theezakjes met logo.

Goedkope theezakjes Piramide theezakjes Specials
Zwarte thee (standaard)
Earl Grey
Groene thee
Citrus
Bosvruchten
Zwarte thee
Groene thee
Fruit thee
Kruiden thee
(van alles meerdere soorten)
Warmung Up
Yerba Mate
Manuka Honey
Pepermunt
(van alles meerdere soorten)

Stap 4. Theezakjes laten bedrukken

Wil je de theezakjes gebruiken op kantoor, bij beurzen en evenementen of in de horeca? Laat dan theezakjes bedrukken met logo. Deze bedrukte theezakjes worden dan onderdeel van de branding, bijvoorbeeld om de naamsbekendheid aan te jagen of voor het verspreiden van een reclame boodschap. Hieronder een aantal voorbeelden van theezakjes laten bedrukken.

Vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte theezakjes

Heb je interesse gekregen in bedrukte theezakjes? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de soorten theezakjes, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over theezakjes met logo? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over theezakjes personaliseren

Vraag 1. Wat zijn de goedkoopste theezakjes met logo?

Onze theezakjes met bedrukte omslag zijn het goedkoopste. Wil je zoveel mogelijk theezakjes voor je budget, dan raden wij aan om voor deze te gaan. De omslag is verkrijgbaar in eigen kleur en kan volledig bedrukt worden. Dit is de perfecte manier van reclame maken, want de opdruk is zichtbaar bij het openen van het zakje met thee.

goedkoopste theezakjes bedrukt

Vraag 2. Welke smaken hebben de bedrukte theezakjes?

De bedrukte theezakjes uit ons assortiment zijn afkomstig van de merken Lipton en Loyd. Deze theezakjes worden geleverd met groene thee. Het is eventueel mogelijk om voor andere smaken te kiezen, zoals zwarte thee of fruitige smaken. Wij kunnen alle theezakjes bedrukken.

gepersonaliseerde theezakjes met groene-thee

Vrijblijvende prijsopgave voor theezakjes met logo

Heb je interesse gekregen in bedrukte theezakjes? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals de soorten theezakjes, de kleur en de gewenste bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over bedrukte theezakjes? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!