string(14) "/waterflesjes/"

Goedkope waterflesjes bedrukken met eigen logo

Wilt u waterflesjes bedrukken? Dan bent u bij Promoboer op de juiste plaats. Bij ons kunt u uw eigen waterflesjes met logo samenstellen. De meest populaire flesjes die wij verkopen zijn waterflesjes met bedrukt etiket met een inhoud van 330ml of 500ml. U kunt kiezen uit eeen platte schroefdop of handige sportdop in verschillende kleuren. Waterflesjes met etiket kunnen wij volledig naar wens bedrukken, ook in full colour. Bedrukte waterflesjes zijn de perfecte manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij dorstige klanten en relaties. U kunt al goedkope waterflesjes bestellen vanaf een kleine oplage van 500 stuks.

Overzicht waterflesjes bedrukken
Waterflesjes met etiket bedrukken
waterflesjes met etiket bedrukken
Glazen waterflessen
glazen waterflessen
Opvouwbare waterflesjes
opvouwbare waterflesjes
Drinkflesjes met fruitfilter
waterflesjes bedrukken met fruitfilter

Waterflesjes laten bedrukken om reclame te maken

goedkope waterflesjes bedrukken

Bent u van plan waterflesjes te bestellen voor uw reclame of promotiecampagne? Dat is een goed idee, want water drinkt vrijwel iedereen en draagt ook nog eens bij aan een goede gezondheid. Laat de water flesjes bedrukken om uw boodschap op uw relaties en klanten over te brengen. Om u te helpen hebben wij belangrijke informatie op een rijtje gezet voor het samenstellen van de reclameflesjes. Heeft u nog vragen? Dan helpen wij u graag.

 1. Waar zetten onze klanten bedrukte waterflesjes in als reclamewater?
 2. Wenst u waterflesjes van 330ml of waterflesjes van 500ml?
 3. Met welk soort of type water?
 4. Goedkope schroefdop of handige sportdop?
 5. Waterflesjes met eigen etiket? Houd hier rekening mee!
 6. Lukt het niet en heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van het etiket?
 7. Zijn er meer mogelijkheden om waterflesjes om te dopen tot reclameflesjes?
 8. Waarom wij uitsluitend duurzame waterflesjes maken?
 9. Waarom drinken mensen steeds meer water?
 10. Zijn de goedkope waterflesjes herbruikbaar?
 11. Wat zijn alternatieven van de goedkope waterflesjes met bedrukt etiket?
 12. Wilt u kleine oplage waterflesjes bestellen?

1. Waar zetten onze klanten bedrukte waterflesjes in als reclamewater?

Reclame waterflesjes zijn populairder dan ooit. Kijk maar eens om u heen: iedereen drinkt water. Waterflesjes bedrukken is daarom een uitgelezen mogelijkheid om reclame te maken voor uw bedrijf. Wij bespreken een aantal populaire locaties van waterreclame of reclamewater.

Uitdelen op straat en bij stations

Op straat wordt veel water gedronken. Daar wordt slim op ingespeeld. Hoe vaak worden er geen flesjes water of blikjes frisdrank uitgedeeld in het stadscentrum of bij het station? Daar komen veel mensen samen en kan snel een grote groep bereikt worden. Helemaal tijdens warme zomerdagen.

Op beurzen en evenementen

In Nederland zijn er door het jaar heen verschillende beurzen, zoals de huishoudbeurs, motorbeurs en carrièrebeurs. Er zijn daar beursstands en iedere stand heeft wel een premium voor bezoekers. Zakelijk bezoek of heb je een beurs? Geef na afloop een flesje water mee. Gezonde en leuke branding.

Sportdagen van scholen

Iedere school heeft wel eens een sportdag of wedstrijd, zoals voetballen of hardlopen. Het is vaak een dorstige aangelegenheid en daarom worden tijdens dit soort evenementen vaak goedkope waterflesjes met bedrukt etiket uitgedeeld. Verfrissende waterflesjes zijn ideaal om reclame te maken.

Als herinnering aan een bruiloft

Bedrukte waterflesjes zijn ook leuk om als bedankje in te zetten. Na een bruiloftsfeest krijgen de gasten een waterflesjes met logo mee naar huis. De gasten beginnen de volgende dag met een frisse start en denk terug aan onvergetelijke bruiloft. Maak het katerwater persoonlijker door ze te personaliseren met een naam, datum en eventuele boodschap.

waterflesjes met logo Wachtruimtes van grote bedrijven

Grote bedrijven beschikken vaak over special ingerichte ruimtes voor bezoekers moeten wachten. Werknemers komen de bezoekers vaak ophalen uit deze ruimte. In de tussentijd kunnen zij gewoon een koekje en flesje water pakken. Deze waterflesjes zijn vaak bedrukt met een bedrijfslogo en contactgegevens. Iedere bezoeker vindt het fijn om een dortslesser te ontvangen.

Klanten van diverse winkels

Wachtende klanten tevreden houden? Of heeft uw klant een lange doorlooptijd? Wel zo netjes op deze klanten van wat drinken te voorzien. Je ziet het steeds meer in telecomwinkels bij het afsluiten van een abonnement. Maar ook gewoon bij retailers krijgen klanten (die een aankoop hebben gedaan) steeds vaker een flesjes water mee voor onderweg.

Open dagen van studies

In ons klantenbestand hebben wij ook hogescholen en middelbare scholen. Deze laten grote aantallen goedkope waterflesjes bedrukken op het etiketje. Op het etiket staat het logo van de school bedrukt met daarbij de resterende open dagen. Bij binnenkomst kunnen bezoekers vaak gratis een flesje water pakken. Of bij afscheid krijgen zij een goodiebag met daarin waterflesjes met logo. Handig voor onderweg naar huis.

2. Wenst u waterflesjes van 330ml of waterflesjes van 500ml?

Hoe dorstig zijn uw klanten? Of wat is uw budget? Bent u op zoek naar kleine flesjes of grote flesjes? Kleine waterflesjes zijn natuurlijk goedkoper dan grote waterflesjes. De meest verkochte inhoudsmaten in Nederland zijn waterflesjes van 330ml en waterflesjes van 500ml. De flesjes drinken verschillen dus qua inhoud. De waterflesjes bedrukken wij hetzelfde, dat komt omdat de waterflesjes over een identiek etiketje beschikken. De waterflessen bedrukken wij op dezelfde wijze, omdat de etiketten die wij gebruiken evengroot zijn.

waterflesjes met 330ml inhoud
Waterflesjes met 330ml inhoud

De eerste variant is een flesje waarbij de inhoud 33cl is. Deze kleine waterflesjes zijn geschikt voor bijvoorbeeld recepties of vergaderingen. Deze waterflesjes zijn ideaal omdat ze goedkoop zijn. Bovendien is het te bedrukken oppervlakte even groot als bij de 500ml waterflesjes. Omdat de inhoud lager is, zal de ontvanger ook minder lang met de waterfles rondlopen.

waterflesjes met 500ml inhoud
Waterflesjes met 500ml inhoud

Deze tweede variant bestaat uit een versie met een inhoud van 500ml. Doordat de inhoud hoger is dan bij de 330ml waterflesjes met logo, zijn deze meer geschikt voor langer gebruik. Ideaal voor mensen die onderweg zijn of een lange dag ergens zijn, want deze lopen langer met uw reclame rond.

3. Met welk soort of type water?

Minstens net zo belangrijk als het formaat is de keuze voor het soort water dat u graag in de waterflesjes met logo wilt hebben. In de praktijk drinken Nederlanders 3 verschillende soorten water: kraanwater, bronwater en mineraalwater. Bij ons kunt u kiezen uit koolzuurvrij bronwater en koolzuurhoudend bronwater (ook wel mineraalwater met of zonder bruisende bubbels). Wij kunnen beide soorten waterflesjes bedrukken met uw gewenste opdruk.

Standaard zijn de waterflesjes gevuld mineraalwater uit de Celtic Vale bron in Wales

Onze goedkope waterflesjes worden standaard gevuld met puur natuurzuiver mineraalwater uit de Celtic Vale bron, te Wales. Het water is van hoge kwaliteit, omdat het gewonnen wordt in natuurlijk ondergrondse bronnen en voldoet aan allerlei kwaliteitseisen. Verder komt er geen extra filtering of zuivering aan te pas. Het water belandt dus in pure vorm in de fles alvorens het gebotteld word.

Optioneel: waterflesjes gevuld met mineraalwater met koolzuur of sparkling water

Mocht u toch naar iets anders op zoek zijn dan koolzuurvrij water, dan kunt u kiezen voor bruisend water (sparkling water). Koolzuurhoudend water wordt gekenmerkt door de toevoeging van koolzuur. Dit is een gas en kan natuurlijk in het water zitten, maar wordt vaak achteraf toegevoegd. Het gas zorgt voor belletjes in het water, die een unieke smaak aan het water kunnen toevoegen.

waterflesjes bedrukken kleine oplage

4. Goedkope schroefdop of handige sportdop?

Nadat de kleine waterflesjes 330ml of grote waterflesjes 500ml zijn gevuld met bronwater of mineraalwater moeten wij deze afsluiten met de door u gewenste dop. U kunt de waterflesjes met logo laten afsluiten met twee verschillende soorten doppen: een platte schroefdop of sportdop met drinktuitje. De afsluitbare doppen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus u kunt een gekleurde dop kiezen die het beste past bij uw bedrijf of campagne.

Goedkope waterflesjes met platte schroefdop (goedkope reclame)

Onze meeste klanten kiezen voor de bekende platte schroefdop. Deze wordt vaak gekozen wanneer u op een rustig moment een slok uit uw flesje wilt nemen. Het is bovendien de goedkoopste optie, wat waarschijnlijk ook deze reden is dat de meeste klanten voor deze dop kiezen. De platte dop is verkrijgbaar in meer dan 10 verschillende kleuren.

Waterflesjes met sportdop (langdurige reclame)

Waterflesjes met sportdop en drinktuitje zijn handig voor het drinken tijden het autorijden of snel een verfrissende slok nemen tijdens het uitoefenen van sport. Het openen van een sportdop kan immers zonder handen. De doppen zijn wel iets duurder dan de platte schroefdop, maar vergroot de kans wel dat het flesje hergebruikt word. En hergebruik betekent dat uw opdruk vaker zichtbaar zal zijn. Kiest u voor een sportdop, dan kunt u kiezen uit 5 verschillende kleuren. Deze waterflesjes bedrukken wij niet op de dop, want dat is door de vorm van de dop niet mogelijk.

5. Waterflesjes met eigen etiket? Houd hier rekening mee!

Wilt u de waterflesjes laten bedrukken? Denk dan goed na over de juiste bedrukking, want deze zorgt ervoor dat de promotionele of gepersonaliseerde boodschap goed overkomt op de ontvanger van de gratis waterflesjes met logo. Belangrijke punten waar rekening mee gehouden dient te worden bij het ontwerpen van waterflesjes met etiket.

Blanco etiket met verplichte gegevens

Het is niet mogelijk om onbedrukte waterflesjes zonder etiket te leveren. Er moet namelijk belangrijke informatie op de waterflesjes staan, zoals de houdbaarheidsdatum en ingrediënten verklaring. Deze opdruk is ongeveer 20 x 65 mm en bevind zich aan de linkerzijde.

etiketje waterflesjes bedrukken Afmetingen van het te bedrukken etiket

De afmetingen van de etiketjes zijn bij waterflesjes van 330ml en waterflesjes van 500ml identiek. De maten van het etiket van de goedkope waterflesjes zijn 220mm breed en 65mm hoog. Het wordt aangeraden om bij de rechterkant van het label rekening te houden met een overlapping van 15mm. Dit deel zal niet zichtbaar zijn op de bedrukte waterflesjes. Ook wel de plakrand genoemd.

Aanleverspecificaties van het ontwerp

Via het contactformulier kan er een aanleverdocument opgevraagd worden. Wij raden aan om bestanden voor drukwerk op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en het bestand als drukklare pdf aan te leveren.

Tips voor het ontwerpen van het etiketje
 1. Maak je ontwerp op het formaat van 211x71mm (inclusief 3 mm snijmarge rondom) en lever je bestand aan zonder de hulplijnen;
 2. Laat je achtergrond doorlopen over de afloop (rode lijn), want dit voorkomt witranden na het snijden;
 3. De minimale lettergrootte die we aanraden is 6 Pt. De leesbaarheid is ook afhankelijk van het lettertype dat gebruikt wordt.

6. Lukt het niet en heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van het etiket?

Wanneer u niet beschikt over een vormgever of niet precies weet hoe het ontwerp het beste geplaatst of gemaakt kan worden, dan mag u uw gewenste tekst of logo naar ons opsturen, zodat wij u verder kunnen helpen bij het maken van het design. Wij maken dan een voorstel en sturen deze per email naar u toe ter controle. Mocht dit ontwerp nog niet goed zijn naar uw smaak, dan passen wij dit gratis aan, nét zo lang totdat u tevreden bent over het ontwerp. Is het akkoord? Dan gaan wij de waterflesjes bedrukken en krijgt u de bedrukte waterflesjes binnen enkele weken geleverd.

waterflesjes bedrukt etiket

7. Zijn er meer mogelijkheden om waterflesjes om te dopen tot reclameflesjes?

Ja, er zijn meer mogelijkheden. Deze mogelijkheden mogen ook gecombineerd worden. Onze meeste klanten laten waterflesjes bedrukken door middel van een bedrukt etiketje. Het etiketje wordt dan bedrukt en etiketteren wij vervolgens om de goedkope waterflesjes heen. Dit is de goedkoopste methode voor het personaliseren van reclameflesjes. Maar er zijn nog een aantal extra mogelijkheden om van waterflesjes reclameflesjes te maken.

1. Metallic etiketten in plaats van standaard etiket

Metallic look etiketten geven uw labels zoals genoemd een glanzende metallic look. Bijvoorbeeld een goud of zilver kleur. Door het metallic effect toe te passen op uw etiketten creëert u een luxe of exclusieve uitstraling van uw product. Deze etiketten worden gedrukt op een zilver materiaal i.p.v. het standaard wit.

2. Dop bedrukken

In het verleden hebben wij een aantal klanten gehad die de platte dop van het bedrukte waterflesjes wilde laten bedrukken. Dit behoorde niet tot onze standaard bedrukkingsmogelijkheden, maar omdat het wel mogelijk is willen wij u deze kans niet ontnemen. Het bedrukken van de dop kan in maximaal één kleur. Sportdoppen kunnen niet bedrukt worden.

3. Papieren flap-over over de dop

Het is mogelijk om een papieren kaartje toe te voegen aan onze reclameflesjes. Dit wordt ook wel een flap-over genoemd. Het papieren kaartje heeft een opening welke over de dop van het flesjes bevestigd moet worden. Het kaartje hangt als het ware om de nek of hals van het plastic waterflesje. Het kaartje kan full colour bedrukt worden op 1 zijde.

4. Kaartjes aan het waterflesje

Vergelijkbaar met een flap-over zijn kaartjes aan een waterflesje. Hier kan gedacht worden aan een visitekaartje of kaartje met speciale boodschap. De kaartjes kunnen dubbelzijdig bedrukt worden. Het kaartje is door middel van een elastiekje aan de hals bevestigd.

8. Waarom wij uitsluitend duurzame waterflesjes maken?

Voor ons is duurzaamheid een steeds belangrijker thema en wij proberen dan ook onze productie zo in te richten dat producten op een milieuvriendelijke manier worden gemaakt. Als u puur kijkt naar de productie van goedkope waterflesjes, wordt er door ons specifiek gekozen voor waterflesjes van gerecycled rPET. Dit zijn plastic waterflesjes gemaakt van polyethyleentereftalaat die 100% hergebruikt kunnen worden. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze bedrukte waterflesjes zo duurzaam en milieuvriendelijk te produceren en tegelijkertijd de kwaliteit van hoog niveau te houden. Ook proberen wij onze waterflesjes steeds lichter te maken, dit is gunstig voor het milieu, omdat dit zorgt voor een lagere dosis aan afval en zo kan er ook bespaart worden op grondstoffen. Minder grondstoffen betekent ook lagere productiekosten en een lagere kostprijs voor u als klant. Wij kunnen de duurzame waterflesjes bedrukken met uw gewenste reclame-uiting.

goedkopoe waterflesjes met bedrukking op het etiketje

9. Waarom drinken mensen steeds meer water?

Dat komt omdat Nederlanders zich steeds meer bewust worden van hun gezondheid. Het drinken van water is een belangrijk onderdeel daarvan, want het drinken van water is een stuk gezonder dat frisdranken met veel suikers. Het aantal waterdrinkers neemt toe, maar toch blijkt uit een onderzoek van TNS Nipo blijft dat nog steeds een derde van alle Nederlanders minder water drinkt dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 1,5 liter. Wel zou meer dan de helft graag meer water willen drinken.

Op welke manier draagt het drinken van water bij aan de gezondheid?

Water drinken helpt bij het afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Bovendien zorgt water voor een goede vochtbalans, wat belangrijk is om voedingsstoffen te transporteren door het lichaam, de lichaamstemperatuur te reguleren en voeding te verteren. Door voldoende water te drinken worden bepaalde giftstoffen uit het lichaam verbannen. Ook dient het als brandstof voor de spieren, waardoor het lichaam na intensieve sportactiviteiten sneller hersteld. Kortom, allemaal redenen om met een bedrukte waterfles reclame of promotie te maken.

10. Zijn de goedkope waterflesjes herbruikbaar?

Nederlanders zijn kampioen in het hervullen van duurzame waterflesjes. Zowel mannen als vrouwen vullen bronwaterflesje bij met kraanwater. Dit lijkt prima, want elke keer dat je een drinkflesje hervult, koop je geen nieuw waterflesje. En dat is goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. Maar uit hygiënisch oogpunt raden wij aan om gebruikte flesjes goed schoon te maken alvorens u deze opnieuw gaat gebruiken.

Tips voor het hergebruiken van bedrukte waterflesjes

 1. Vervang het flesje geregeld voor een nieuwe of koop een duurzame waterfles;
 2. Was het flesje geregeld af, maar er bestaat geen ideale manier om je plastic fles schoon te maken, omdat plastic hier niet geschikt voor is;
 3. Of zet een grote fles met water op je bureau en gebruik dan elke dag een schoon glas om uit te drinken.
duurzame waterflesjes hergebruiken

11. Wat zijn alternatieven van de goedkope waterflesjes met bedrukt etiket?

Naast onze standaard waterflesjes kunnen wij ook veel andere soorten waterflessen en drinkflessen leveren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze luxe glazen waterflesjes bedrukken met een eigen label. Voor een handige drinkflesjes voor onderweg kunt u kiezen voor opvouwbare waterflesjes met logo. Steeds populairder worden drinkflessen met fruitfilter, waarin fruit of kruiden gestopt kan worden voor een extra smaakje.

12. Wilt u kleine oplage waterflesjes bestellen?

Dat is mogelijk. Waterflesjes bedrukken wij al vanaf een kleine oplage van 500 stuks. Dit lage aantal waterflesjes met logo kan prettig zijn als u geen hele grote doelgroep heeft. Ideaal voor sportdagen, bruiloften of voor in de winkel. Bent u benieuwd naar de prijs van de waterflesjes met opdruk op het etiketje? Wij maken vrijblijvend een offerte voor u.


offerte aanvragen voor waterflesjes