Op zoek naar waterflesjes met bedrukt etiket?

Promoboer is een van de goedkoopste leveranciers van bedrukte waterflesjes. Het is mogelijk om verschillende soorten en formaten flesjes water goedkoop te laten bedrukken om deze aan te passen naar uw eigen voorkeur. De meest populaire flesjes die wij verkopen zijn waterflesjes met bedrukt etiket met een inhoud van 330ml tot 500ml. Deze flesjes zijn uitermate geschikt om duidelijk en overzichtelijk uw bedrukte tekst of logo weer te geven. Waterflesjes bedrukken kan in 1 t/m 4 kleuren of zelfs full-colour. Wij kunnen onze bedrukte waterflesjes al leveren binnen enkele dagen.

Speciaal type waterflesjes bedrukken

Naast onze standaard waterflesjes kunnen wij ook veel andere soorten waterflesjes bedrukken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze luxe glazen waterfles met een eigen label. Voor een handig flesje voor onderweg kunt u kiezen voor opvouwbare waterflesjes met logo. Steeds populairder worden drinkflesjes met fruitfilter, waarin fruit of kruiden gestopt kan worden voor een extra smaakje. Wij leveren al waterflesjes vanaf 500 stuks.

Overzicht waterflesjes

Waterflesjes met bedrukt etiket

waterflesjes bedrukken met etiket

Glazen waterfles met eigen label

luxe glazen waterflessen bedrukken

Opvouwbare waterflesjes

opvouwbare waterflessen bedrukken

Drinkflesjes met fruitfilter

waterflesjes bedrukken met fruitfilter

Stappenplan waterflesjes bedrukken

Nederlanders worden steeds meer bewust van hun gezondheid en het drinken van water wint elk jaar aan populariteit. Promotie maken via het uitdelen van uw flesjes met eigen logo is dan ook een goede manier om uw boodschap te verkondigen. Hieronder proberen wij u in vijf stappen te adviseren, hoe u tot uw juiste besluit kunt komen.

#1: Kies de inhoud van het bedrukte flesje water

Wanneer u besluit om uw waterflesjes met logo in te gaan zetten voor promotionele doeleinden, is de eerste stap om na te denken over welk formaat flesje u hiervoor wilt gebruiken. De meest gangbare maten in Nederland wat betreft waterflesjes zijn de flesjes met twee verschillende inhoudsmaten, namelijk: 330ml en 500ml. In de oppervlakte van het te bedrukken etiket zit geen verschil. Of u nou kiest voor flesjes met een inhoud van 330ml of flesjes met een inhoud van 500ml, de maat van het te bedrukken oppervlakte blijft hetzelfde.

Waterflesjes met inhoud van 330ml

De eerste variant is een flesje waarbij de inhoud 33cl is. Deze kleinste versie is geschikt voor bijvoorbeeld recepties of vergaderingen. Deze kleinere flesjes zijn ideaal omdat ze goedkoop zijn, de inhoud is laag, waardoor de flesjes snel leeggedronken kunnen worden en de oppervlakte van bedrukking even groot is als bij de 500ml flesjes.

Waterflesjes met inhoud van 500ml

Deze tweede variant bestaat uit een versie met een inhoud van 500ml. Deze bedrukte waterflesjes zijn geschikt om in te zetten voor verschillende doeleinden variërend van beurzen tot evenementen. Doordat de inhoud hoger is dan bij de 330ml waterflesjes met logo, zijn deze meer geschikt voor langer gebruik. Ideaal voor mensen die onderweg zijn of een lange dag ergens zijn. Het waterflesje met een inhoud van 50cl kan ook geproduceerd worden met een geribbeld oppervlakte. Dit geribbelde oppervlakte zorgt voor meer grip. De 500ml flesjes worden vaak ingezet op beurzen of evenementen, waarbij bezoekers langer onderweg zijn en dus meer zullen drinken.

#2: Kies het type dop voor het bedrukte flesje

Naast de keuze voor het formaat van een flesje, is het belangrijk om te weten welk type dop u op de door u bestelde flesjes wilt hebben. U heeft bij ons keuze uit verschillende type doppen. Zo zijn er flesjes met een platte/schroefdop en flesjes met sportdop. Beide type doppen hebben zo hun voordelen.

Platte dop of sportdop?

Een platte dop is wordt vaak gekozen wanneer u op een rustig moment een slok uit uw flesje wilt nemen. Waterflesjes bedrukken met sportdop is handig in een sportsetting of setting waarbij er even snel gedronken kan worden zonder nauwkeurig te zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het drinken tijden het autorijden of snel een verfrissende slok nemen tijdens het uitoefenen van uw sport. Het openen van een sportdop kan immers zonder handen.

#3: Kies de bedrukking voor het flesje

Het kiezen van de juiste bedrukking op het flesjes is van essentieel belang om tot uw uiteindelijke resultaat te komen. De juiste bedrukking zorgt ervoor dat uw promotionele boodschap goed tot zijn recht komt. Standaard zijn onze flesjes van hoge kwaliteit en alle flesjes hebben een krasbestendig oppervlakte. Naast uw gepersonaliseerde tekst of logo, is het bij waterflesjes bedrukken zo, dat er standaard informatie op staat zoals houdbaarheidsdatum en ingrediënten verklaring. Bedrukking gebeurt standaard in full-color.

Opties voor kleuren

Zowel het etiket en de dop kan gedrukt worden in uw gewenste kleuren. Wij raden aan om te kiezen voor een felle opvallende achtergrondkleur, die goed past bij uw gewenste te bedrukken tekst of logo. Bedrukking van tekst of logo wordt standaard in full-colour gedaan. Met full-colour kunt u veelkleurige logo’s of afbeeldingen bedrukken op de waterflesjes. Mocht u ervoor willen kiezen om de bedrukking in uw eigen gewenste PMS-kleur willen, dan kan dit natuurlijk ook.

Aanleveren van artwork

Wanneer u weet wat u wilt laten bedrukken kunnen wij u een template toesturen, waarin aangegeven kan worden hoe de bedrukking eruit moet zien. Wanneer u niet beschikt over een vormgever of niet precies weet hoe het ontwerp het beste geplaatst kan worden, mag u uw gewenste tekst of logo naar ons opsturen, zodat wij u verder kunnen helpen bij het maken van het design.

Maten van bedrukking

Waterflesjes bedrukken kan over het gehele oppervlak van het etiket. Uw tekst of logo kan dan ook zeer duidelijk op het flesje worden bedrukt. De maten van bedrukking op waterflesjes met bedrukt etiket van 330ml en 500ml flesjes zijn 220mm breed en 65mm hoog. Het wordt aangeraden om bij de rechterkant van het label rekening te houden met een overlapping van 15mm. Ook dient er bij het ontwerp rekening gehouden te worden met het vrijhouden van 30mm aan de linkerzijde. Deze ruimte is bedoeld voor de houdbaarheidsdatum en de verklaring van de ingrediënten.

#4: Kies het soort water

Minstens net zo belangrijk als het formaat, de dop en de bedrukking is de keuze voor het soort water dat u graag in de flesjes wilt hebben. Bij ons kunt u kiezen uit koolzuurvrij bronwater en koolzuurhoudend bronwater (ook wel mineraalwater met of zonder bruisende bubbels).

Mineraalwater

Het meest verkochte waterflesje is die met puur natuurlijk, zuiver mineraalwater, zonder toegevoegd koolzuur. Dit water is van hoge kwaliteit, omdat het gewonnen wordt in natuurlijk ondergrondse bronnen. Verder komt er geen extra filtering of zuivering aan te pas. Het water belandt dus in pure vorm in de fles.

Mineraalwater met koolzuur

Wilt u liever water met wat extra's? Dan kunt u kiezen voor bruisend water (sparkling water), waar extra koolzuur is toegevoegd. Het gas zorgt voor belletjes in het water, die een unieke smaak aan het water kunnen toevoegen.

#5: Kies de levertijd

Bij het bestellen van goedkope bedrukte waterflesjes is het altijd belangrijk om rekening te houden met de levertijd. Gemiddeld duurt de levertijd ongeveer tien dagen, maar dit kan weleens variëren. Daarnaast is het altijd belangrijk om te weten dat er altijd een mogelijkheid is om spoedzendingen te doen. Mocht u met spoed bedrukte waterflesjes willen bestellen, dan kunt u het beste even contact opnemen met betrekking tot wat de mogelijkheden zijn. Al onze goedkope waterflesjes worden verzonden op kleine pallets om de verzending snel, netjes en zonder beschadigingen te laten verlopen.

goedkoopste waterflesjes

Nog vragen over waterflesjes?

Waar komt ons water vandaan?

Nederland staat bekend als land waar veel mensen water drinken. De kwaliteit van water is dan ook belangrijk voor de gemiddelde Nederlander. Met dit in ons geheugen hebben wij dan ook lang gezocht naar wat wij het perfecte water vonden. Na een lange zoektocht zijn wij uitgekomen bij een bron in Wales. Deze bron heet de Celtic Vale en wordt officieel gezien als een bron van natuurlijk mineraalwater. Om officieel de naam mineraalwater te mogen dragen, dient het stromende water voor een periode van twee jaar constante kwaliteit op te leveren. De natuurlijke Celtic Vale bron levert per dag ruim 300.000 liter water op en ligt zo’n 250 meter boven zeeniveau.

Duurzame verpakking

Voor ons is duurzaamheid een steeds belangrijker thema en wij proberen dan ook onze productie zo in te richten dat producten op een milieuvriendelijke manier worden gemaakt. Als u puur kijkt naar de productie van waterflesjes, wordt er door ons specifiek gekozen voor PET-flesjes. Dit zijn flesjes gemaakt van polyethyleentereftalaat die 100% hergebruikt kunnen worden. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze flesjes zo duurzaam en milieuvriendelijk te produceren en tegelijk de kwaliteit van hoog niveau te houden. Ook proberen wij onze flesjes steeds lichter te maken, dit is gunstig voor het milieu, omdat dit zorgt voor een lagere dosis aan afval en zo kan er ook bespaard worden op grondstoffen.

zadelhoesje bedrukken met logo

Hoeveel water wordt er gedronken in Nederland

Water is goedkoop en vooral gezond. Steeds meer Nederlanders beginnen bewuster te leven en kiezen steeds vaker voor gezonde opties met betrekking tot eten en drinken. Het Voedingscentrum in Nederland raadt aan om dagelijks 1,5 liter water te drinken. Deze hoeveelheid betreft zo’n zes glazen per dag. Het is essentieel voor het lichaam om voldoende te drinken. Het lichamelijke vochtbalans op peil houden draagt bij aan een goede lichamelijke gezondheid. In Nederland blijft de inname van water achter bij wat er wordt aanbevolen. Waar aanbevolen wordt om dagelijks zes glazen te drinken, blijken Nederlanders slechts vier glazen te drinken. De dagelijkse hoeveelheid gedronken water, neemt door de jaren heen steeds meer toe. Voornamelijk het drinken van water uit flesjes neemt toe, zowel uit lage kwaliteit flesjes als hoge kwaliteit flesjes.

Waarom is water gezond?

Zoals hierboven al beschreven is, is water gezond voor de mens. Bij een te lage inname van water kunnen er lichamelijk verschillende negatieve effecten optreden. Enkele negatieve effecten kunnen zijn: concentratieproblemen, slechte adem/droge mond, uitputting, hoofdpijn, duizeligheid en een droge huid. Vaak hebben mensen mede door hun drukke leven niet eens door dat ze te weinig drinken, waardoor er uiteindelijk een structureel probleem ontstaat. Water drinken is lichamelijk noodzakelijk en het brengt veel positieve effecten met zich mee. Meer dan 60% van ons lichaam bestaat uit water en een voldoende dagelijkse inname is dan ook cruciaal. Het drinken van water brengt verschillende positieve effecten voor het lichaam met zich mee. Het helpt om gewicht te verliezen, het hydrateert de huid, het reinigt het lichaam, helpt tegen opkomende hoofdpijn en zal de kans op het krijgen van nierstenen verkleinen.

zadelhoesje bedrukken met logo