Goedkope waterflesjes etiket bedrukken met logo

Goedkope waterflesjes bedrukken kan bij Promoboer. Bij ons kunt u kiezen uit waterflesjes van 330ml of 500ml. Deze flesjes water leveren wij met een platte dop of handige sportdop in diverse kleuren. Deze water flesjes voorzien wij standaard van een full color bedrukt etiketje. Eventueel kunnen wij ook een bedrukte dop en/of een bedrukt kaartje aanbrengen. Bedrukte waterflesjes zijn de perfecte manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij dorstige klanten en relaties.

Andere soorten drinkflessen bedrukken

Naast de flesjes water met eigen etiket hebben wij ook diverse herbruikbare waterflessen. Zo kunnen wij glazen waterflesjes bedrukken met een eigen label. Voor een handige drinkflesjes voor onderweg kunt u kiezen voor opvouwbare waterflesjes met logo. Steeds populairder worden drinkflessen met fruitfilter, waarin fruit of kruiden gestopt kan worden voor een extra smaakje. Waterflesjes bestellen kan vanaf een kleine oplage van 500 stuks.

Bedrukte waterflesjes in 4 stappen

waterflesjes met logo bedrukken

Bij ons kunt u waterflesjes bestellen voor een reclame of promotiecampagne. Deze waterflesjes kunnen wij bedrukken met een logo, tekst of andere opdruk. In het onderstaande stappenplan kunt u uw eigen waterflesjes ontwerpen. Heeft u naar aanleiding van het stappenplan nog vragen? Dan helpen wij u graag!

Stap 1. Met welke inhoud wilt u de water flesjes?

Hoe dorstig zijn uw klanten? Of wat is uw budget? Bent u op zoek naar kleine flesjes of grote flessen? Bij ons kunt u kiezen tussen kleine waterflesjes van 330ml en waterflesjes van 500ml. De verschillen tussen deze varianten leggen wij hieronder uit. Bij ons kunt u beiden waterflesjes laten bedrukken.

waterflesjes met 330ml inhoud
Waterflesjes met 330ml inhoud

De eerste variant is een flesje waarbij de inhoud 33cl is. Deze kleine flesjes water zijn geschikt voor bijvoorbeeld recepties en vergaderingen. Deze waterflesjes zijn ideaal omdat ze goedkoop zijn. Bovendien is het te bedrukken oppervlakte even groot als bij de 500ml waterflesjes.

waterflesjes met 500ml inhoud
Waterflesjes met 500ml inhoud

Deze tweede variant bestaat uit een versie met een inhoud van 500ml. Doordat de inhoud hoger is dan bij de 330ml waterflesjes met logo, zijn deze meer geschikt voor langer gebruik. Ideaal voor mensen die onderweg zijn of een lange dag weg zijn, want deze lopen langer met uw reclame rond.

Stap 2. Wil u platte doppen of sportdoppen met drinktuitje?

U kunt de waterflesjes met logo laten afsluiten met twee soorten doppen: een platte schroefdop of sportdop met drinktuitje. De afsluitbare doppen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus u kunt een gekleurde dop kiezen die het beste past bij uw bedrijf of campagne.

Platte schroefdop

Onze meeste klanten kiezen voor de bekende platte schroefdop. Het is bovendien de goedkoopste optie, wat ook een reden kan zijn om voor deze dop te kiezen. De platte dop is verkrijgbaar in meer dan 10 verschillende kleuren.

Waterflesjes met sportdop

Waterflesjes met sportdop en drinktuitje zijn handig tijdens het autorijden of praktisch tijdens het sporten. De doppen zijn wel iets duurder dan de platte schroefdop, maar vergroot de kans wel dat het flesje hergebruikt word. Kiest u voor een sportdop, dan kunt u kiezen uit 5 verschillende kleuren.

Stap 3. Hoe wilt u de waterflesjes laten bedrukken?

Wilt u waterflesjes bedrukken met een logo, tekst of andere opdruk? Dat is mogelijk. Onze meeste klanten kiezen voor het bedrukken van het etiket, maar daarnaast bieden wij nog een aantal interessante mogelijkheden. Het is mogelijk om verschillende opdruk opties te combineren.

bedrukte waterflesjes met logo

Etiket bedrukken in full colour (meest gekozen)

Onze meeste klanten laten flesjes water met eigen etiket bedrukken. De etiketten worden standaard volledig full color bedrukt. Een full color bedrukking is ideaal voor het bedrukken van waterflesjes met logo, foto, afbeeldingen of andere opdrukken met veel kleuren.

bedrukte-doppen-waterflesjes

Dop bedrukken

Bij ons kunt u ook de dop van de waterflesjes bedrukken met eigen logo. Het bedrukken van de dop kan in maximaal één drukkleur. Standaard bedrukken wij platte doppen, omdat sportdoppen niet bedrukt kunnen worden vanwege de vorm.

full-colour-flap-over-waterflesjes

Flap-over bedrukken

Het is mogelijk om een papieren kaartje toe te voegen aan onze reclameflesjes. Dit wordt ook wel een flap-over genoemd. Het kaartje hangt als het ware om de nek of hals van het plastic waterflesjes met logo.

Stap 4. Met welk soort water wilt u de water flessen vullen?

Bij ons kunt u kiezen uit koolzuurvrij bronwater en koolzuurhoudend bronwater (ook wel mineraalwater met of zonder bruisende bubbels). Wij kunnen beide soorten waterflesjes bedrukken met uw gewenste opdruk.

Standaard zijn de waterflesjes gevuld mineraalwater uit de Celtic Vale bron in Wales

Onze goedkope waterflesjes worden standaard gevuld met puur natuurzuiver mineraalwater uit de Celtic Vale bron, te Wales. Het water is van hoge kwaliteit, omdat het gewonnen wordt in natuurlijk ondergrondse bronnen en voldoet aan allerlei kwaliteitseisen. Verder komt er geen extra filtering of zuivering aan te pas. Het water belandt dus in pure vorm in de fles alvorens het gebotteld word.

Optioneel: waterflesjes gevuld met mineraalwater met bruisend of sparkling water

Mocht u toch naar iets anders op zoek zijn dan koolzuurvrij vitaminewater, dan kunt u kiezen voor bruisend water (sparkling water). Koolzuurhoudend water wordt gekenmerkt door de toevoeging van koolzuur. Dit is een gas en kan natuurlijk in het water zitten, maar wordt vaak achteraf toegevoegd. Het gas zorgt voor belletjes in het water, die een unieke smaak aan het water kunnen toevoegen.

duurzame-waterflesjes-hergebruiken
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Waterflesjes laten bedrukken

De meest gestelde vragen met betrekking tot waterflesjes bedrukken hebben wij voor u op en rijtje gezet. Heeft u naar het doorlopen van de meest gestelde vragen nog vragen of informatie nodig over gepersonaliseerd water? Neem dan contact met ons op.

1. Zijn de waterflesjes milieuvriendelijk en recyclebaar?

Voor ons is duurzaamheid een steeds belangrijker thema en wij proberen dan ook onze productie zo in te richten dat producten op een milieuvriendelijke manier worden gemaakt. Als u puur kijkt naar de productie van goedkope waterflesjes, wordt er door ons specifiek gekozen voor waterflesjes van PET materiaal. Dit zijn plastic waterflesjes gemaakt van polyethyleentereftalaat die 100% gerecycled kunnen worden. Wij kunnen de duurzame waterflesjes bedrukken met een logo.

gerecycelde waterflesjes

2. Wat is het verschil tussen de sportdop en platte schroefdop?

Een sportdop heeft als voordeel dat het makkelijk drinken is, waarbij zelfs zonder handen gedronken kan worden. Ideaal voor sportieve situaties of bijvoorbeeld voor in de auto. Een platte schroefdop is handig wanneer er bijvoorbeeld uit het flesje in een glas geschonken moet worden. Naast de keuze voor het type dop, moet er ook gekozen voor voor de kleur van de dop. Doppen zijn in allerlei verschillende kleuren leverbaar en wij raden aan om de kleur van de dop af te stemmen op de kleur van uw te bedrukken etiket.

waterflesjes doppen

3. Waar worden de flesjes met water gebruikt?

Onze bedrukte reclameflesjes zijn breed inzetbaar voor reclame- en promotiedoeleinden. Waterflesjes met bedrukt etiket worden onder andere uitgedeeld op straat en bij stations, op beurzen en evenementen, tijdens sportdagen van werk of studie, als herinnering aan een bruiloft, aan winkelend publiek bij diverse retailers, in wachtruimtes van bedrijven, in hotels aan gasten en tijdens open dagen van universiteiten en hogescholen. Het is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Bedrukte waterflesjes zijn daarmee enorm populair als promotiemateriaal.

reclame waterflesjes voor promotiedoeleinden

4. Kan ik een kleine oplage waterflesjes bestellen?

Dat is mogelijk. Goedkope waterflesjes bedrukken wij al vanaf een kleine oplage van 500 stuks. Dit lage aantal waterflesjes met logo kan prettig zijn als u geen hele grote doelgroep heeft. Ideaal voor sportdagen, bruiloften of voor in de winkel. Bent u benieuwd naar de prijs van de waterflesjes met opdruk op het etiketje? Wij maken vrijblijvend een offerte voor u.

kleine oplage waterflesjes

Heeft u na het zien van deze stappen interesse gekregen in een van onze goedkope waterflesjes? Dan kunt u een vrijblijvende prijsopgave opvragen via de onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!