string(14) "/waterflesjes/"

Goedkope waterflesjes met bedrukt etiket

Promoboer is een van de goedkoopste leveranciers van bedrukte waterflesjes. Het is mogelijk om verschillende soorten en formaten flesjes water goedkoop te laten bedrukken om deze aan te passen naar uw eigen voorkeur. De meest populaire flesjes die wij verkopen zijn waterflesjes met bedrukt etiket met een inhoud van 330ml tot 500ml. Deze plastic flesjes zijn uitermate geschikt om duidelijk en overzichtelijk uw bedrukte tekst of logo weer te geven. Waterflesjes bedrukken kan in 1 t/m 4 kleuren of zelfs full-colour. Wij kunnen onze bedrukte waterflesjes al leveren binnen enkele dagen.

Diverse waterflesjes bestellen in kleine oplage

Naast onze standaard waterflesjes kunnen wij ook veel andere soorten waterflesjes bedrukken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze luxe glazen waterfles met een eigen label. Voor een handig flesje voor onderweg kunt u kiezen voor opvouwbare waterflesjes met logo. Steeds populairder worden drinkflesjes met fruitfilter, waarin fruit of kruiden gestopt kan worden voor een extra smaakje. Wij leveren al waterflesjes vanaf 500 stuks.

Overzicht waterflesjes
Waterflesjes met bedrukt etiket
waterflesjes bedrukken met etiket
Glazen waterfles met eigen label
luxe glazen waterflessen bedrukken
Opvouwbare waterflesjes
opvouwbare waterflessen bedrukken
Drinkflesjes met fruitfilter
waterflesjes bedrukken met fruitfilter

Waterflesjes bestellen in enkele stappen

goedkope waterflesjes kleine oplag
  1. Water is goed voor de gezondheid
  2. In welk formaat kunnen waterflesjes bedrukt worden?
  3. Bronwater of mineraalwater?
  4. Platte dop of sportdop in verschillende kleuren
  5. Waterflesjes etiketten bedrukken
  6. Waar worden waterfles uitgedeeld?
  7. Zijn de waterflesjes duurzaam?
  8. Flesjes water met snelle levertijd
  9. Waterflesjes bedrukken al mogelijk vanaf kleine oplage

Nederlanders worden steeds meer bewust van hun gezondheid en het drinken van water wint elk jaar aan populariteit. Promotie maken via het uitdelen van uw flesjes met eigen logo is dan ook een goede manier om uw boodschap te verkondigen. Hieronder proberen wij u in vijf stappen te adviseren, hoe u tot uw juiste besluit kunt komen.

1. Water is goed voor de gezondheid

Uit een onderzoek van TNS Nipo blijft dat ruim een derde van alle Nederlanders minder water drinkt dan de aanbevolen hoeveelheid van 1,5 liter. Wel zou meer dan de helft graag meer water willen drinken.

Waarom wil iedereen meer water drinken? Water drinken helpt bij het afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Bovendien zorgt water voor een goede vochtbalans, wat belangrijk is om voedingsstoffen te transporteren door het lichaam, de lichaamstemperatuur te reguleren en voeding te verteren. Door voldoende water te drinken worden bepaalde giftstoffen uit het lichaam verbannen. Ook dient het als brandstof voor de spieren, waardoor het lichaam na intensieve sportactiviteiten sneller hersteld. Kortom, allemaal redenen die in verband met de gezondheid van de mens.

2. In welk formaat kunnen waterflesjes bedrukt worden?

Wanneer u besluit om uw waterflesjes met logo in te gaan zetten voor promotionele doeleinden, is de eerste stap om na te denken over welk formaat flesje u hiervoor wilt gebruiken. De meest gangbare maten in Nederland wat betreft waterflesjes zijn de flesjes met twee verschillende inhoudsmaten, namelijk: 330ml en 500ml. In de oppervlakte van het te bedrukken etiket zit geen verschil. Of u nou kiest voor flesjes met een inhoud van 330ml of flesjes met een inhoud van 500ml, de maat van het te bedrukken oppervlakte blijft hetzelfde.

Plastic flesjes water 330ml

De eerste variant is een flesje waarbij de inhoud 33cl is. Deze kleinste versie is geschikt voor bijvoorbeeld recepties of vergaderingen. Deze kleinere flesjes zijn ideaal omdat ze goedkoop zijn, de inhoud is laag, waardoor de flesjes snel leeggedronken kunnen worden en de oppervlakte van bedrukking even groot is als bij de 500ml flesjes.

Plastic flesjes water 500ml

Deze tweede variant bestaat uit een versie met een inhoud van 500ml. Deze bedrukte waterflesjes zijn geschikt om in te zetten voor verschillende doeleinden variërend van beurzen tot evenementen. Doordat de inhoud hoger is dan bij de 330ml waterflesjes met logo, zijn deze meer geschikt voor langer gebruik. Ideaal voor mensen die onderweg zijn of een lange dag ergens zijn. Het waterflesje met een inhoud van 50cl kan ook geproduceerd worden met een geribbeld oppervlakte. Dit geribbelde oppervlakte zorgt voor meer grip. De 500ml flesjes worden vaak ingezet op beurzen of evenementen, waarbij bezoekers langer onderweg zijn en dus meer zullen drinken.

3. Keuze uit bronwater of mineraalwater

Minstens net zo belangrijk als het formaat is de keuze voor het soort water dat u graag in de flesjes wilt hebben. In de praktijk drinken Nederlanders 3 verschillende soorten water: kraanwater, bronwater en mineraalwater. Wij kunnen de waterflesjes vullen met bronwater of mineraalwater. Navullen kan altijd nog met kraanwater.

Mineraalwater

Dit water komt uit ondergrondse bronnen en bevat altijd een stabiele samenstelling van mineralen. Mineralen die hierin voorkomen zijn bijvoorbeeld zout, ijzer en magnesium. De stabiele samenstelling vertelt ons dat in ieder flesje water de samenstelling aan mineralen gelijk is. Mineraalwater moet bij de bron worden gebotteld (is in flessen gestopt). De naam van de bron is erkend en dat waarborgt een constante kwaliteit. Het bekendste mineraalwater in Nederland en België is Spa, uit België. De eigennaam van dit merk is (in Nederland) een soortnaam geworden.

Bronwater

Ook dit water komt uit ondergrondse bronnen wat op een natuurlijke wijze wordt gefilterd. In tegenstelling tot natuurlijk mineraalwater hoeft bronwater niet bij de bron verpakt te worden. Nog een verschil is dat de samenstelling van mineralen niet constant is. Het is wettelijk verplicht om zowel de bron voor natuurlijk mineraal- als bronwater te beschermen. Zo mag er geen zout gestrooid worden bij sneeuw, maar moet er zand gestrooid worden.

Wilt u liever water met wat extra's? Dan kunt u kiezen voor bruisend water (sparkling water), waar extra koolzuur is toegevoegd. Het gas zorgt voor belletjes in het water, die een unieke smaak aan het water kunnen toevoegen.

waterflesjes met gekleurde doppen

4. Platte dop of sportdop in verschillende kleuren

U heeft bij ons keuze uit verschillende type doppen. Zo zijn er flesjes met een platte/schroefdop en flesjes met sportdop. De doppen zijn leverbaar in de meest populaire baiskleuren. Beide type doppen hebben zo hun voordelen.

Platte schroefdop

Een platte draaidop is de bekendste dop. Deze wordt vaak gekozen wanneer u op een rustig moment een slok uit uw flesje wilt nemen. Het is bovendien de goedkoopste optie.

Sportdop

Waterflesjes met sportdop zijn handig voor het drinken tijden het autorijden of snel een verfrissende slok nemen tijdens het uitoefenen van uw sport. Het openen van een sportdop kan immers zonder handen.

5. Waterflesjes etiketten bedrukken

Het ontwerp van het etiket is van essentieel belang om tot uw uiteindelijke resultaat te komen. De juiste bedrukking zorgt ervoor dat uw promotionele boodschap goed tot zijn recht komt en ook daadwerkelijk ontvanger word. Naast uw eigen gepersonaliseerde tekst of logo staat er nog verplichte informatie op het etiket, zoals de houdbaarheidsdatum en ingrediënten verklaring.

Formaat etiket

De maten van bedrukking op waterflesjes met bedrukt etiket van 330ml en 500ml flesjes zijn 220mm breed en 65mm hoog. Het wordt aangeraden om bij de rechterkant van het label rekening te houden met een overlapping van 15mm. Dit deel zal niet zichtbaar zijn op het flesjes. Ook wel de plakrand genoemd. Ook dient er bij het ontwerp rekening gehouden te worden met het vrijhouden van 30mm aan de linkerzijde. Deze ruimte is bedoeld voor de houdbaarheidsdatum en de verklaring van de ingrediënten.

formaat etiketten waterflesjes

Tips voor het ontwerpen van het etiket

Maak je ontwerp op het formaat van 211x71mm (dat is inclusief 3 mm snijmarge rondom) en lever je bestand aan zonder de hulplijnen en -teksten uit de werktekening. Laat je achtergrond doorlopen over de afloop (rode lijn), hier geldt namelijk een minimale speling tijdens het snijden. Dit voorkomt witranden na het snijden en zorgt ervoor dat de achtergrond mooi doorloopt aan alle zijden. De minimale lettergrootte die we aanraden is 6 pt. De leesbaarheid is ook afhankelijk van het lettertype dat gebruikt wordt.

Aanleverspecificaties

Via het contactformulier kan er een aanleverdocument opgevraagd worden. Wij raden aan om bestanden voor drukwerk op te maken in Adobe InDesign, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop en het bestand als drukklare pdf aan te leveren, weggeschreven onder PDF profiel PDF/X-1a:2001. De bestanden dienen aangeleverd te worden als 1 laag. Als alternatieve bestanden kun je jpg of tiff (1 laag) aanleveren.

Gratis ontwerp service

Indien je geen kennis hebt of gewoon geen tijd hebt om een etiketontwerp te maken, dan doen wij dit graag voor je, kosteloos uiteraard. Wij maken dan een voorstel en sturen deze per email naar u toe ter controle. Mocht dit ontwerp nog niet goed zijn naar uw smaak, dan passen wij dit gratis aan, nét zo lang totdat u tevreden bent over het ontwerp.

Blanco etiket met verplichte gegevens

Het is niet mogelijk om waterflesjes zonder etiket te leveren. Er moet namelijk belangrijke informatie op de waterflesjes staan, zoals de houdbaarheidsdatum en ingrediënten verklaring. Deze opdruk is ongeveer 20 x 65 mm.

waterflesjes bedrukking

6. Waar worden waterfles uitgedeeld?

Het uitdelen van flesjes water is populairder dan ooit. Iedereen drinkt water. Kijk maar eens om u heen. Het is daarom een uitgelezen methode om reclame te maken voor uw bedrijf. Wij zetten de activiteiten

Op straat

Water wordt veel gedronken op straat. Daar wordt natuurlijk slim op ingespeeld. Hoe vaak worden er geen flesjes water uitgedeeld in het stadscentrum of bij het station? Daar komen veel mensen samen en kan snel een grote groep bereikt worden. Helemaal tijdens warme zomerdagen.

Festivals en concerten

Wie wel eens naar een festival of concert gaat weet dat er veel water gedronken word. Het is dan ook een uitgelezen mogelijkheid voor het verkopen of gratis uitdelen van waterflesjes.

Beurzen

In Nederland zijn er door het jaar heen veel verschillende beurzen, zoals de huishoudbeurs, motorbeurs en carrièrebeurs. Er zijn daar veel beursstands en iedere stand heeft wel een premium voor bezoekers. Waarom geen flesjes water? Bezoekers lopen al wandelend met uw reclame over het beursterrein.

Winkels

Wachtende klanten tevreden houden? Of heeft uw klant een lange doorlooptijd? Wel zo netjes op deze klanten van wat drinken te voorzien. Je ziet het steeds meer in telecomwinkels bij het afsluiten van een abonnement.

Open dagen

Open dagen van studies, scholen en verenigingen zijn een populaire locatie waar veel water gedronken word. Bij binnenkomst kunnen bezoekers vaak gratis een flesje water pakken.

Sportdagen van scholen

Iedere school heeft vrijwel jaarlijks een sportdag. Het is vaak een dorstige aangelegenheid en daarom worden tijdens een dergelijk evenement vaak waterflesjes uitgedeeld.

Als premium in een goodiebag

Het onderscheid van een goede goodiebag, maak je met een origineel geschenk. Naast de producten die betrekking hebben op het evenement of workshop word ook wel eens een flesje water meegeven. Handig voor onderweg naar huis.

7. Zijn de waterflesjes duurzaam?

Voor ons is duurzaamheid een steeds belangrijker thema en wij proberen dan ook onze productie zo in te richten dat producten op een milieuvriendelijke manier worden gemaakt. Als u puur kijkt naar de productie van waterflesjes, wordt er door ons specifiek gekozen voor PET-flesjes. Dit zijn flesjes gemaakt van polyethyleentereftalaat die 100% hergebruikt kunnen worden. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze flesjes zo duurzaam en milieuvriendelijk te produceren en tegelijk de kwaliteit van hoog niveau te houden. Ook proberen wij onze flesjes steeds lichter te maken, dit is gunstig voor het milieu, omdat dit zorgt voor een lagere dosis aan afval en zo kan er ook bespaard worden op grondstoffen.

8. Flesjes water met snelle levertijd

Bij het bestellen van goedkope bedrukte waterflesjes is het altijd belangrijk om rekening te houden met de levertijd. Gemiddeld duurt de levertijd ongeveer tien dagen, maar dit kan weleens variëren. Daarnaast is het altijd belangrijk om te weten dat er altijd een mogelijkheid is om spoedzendingen te doen. Mocht u met spoed bedrukte waterflesjes willen bestellen, dan kunt u het beste even contact opnemen met betrekking tot wat de mogelijkheden zijn. Al onze goedkope waterflesjes worden verzonden op kleine pallets om de verzending snel, netjes en zonder beschadigingen te laten verlopen.

9. Waterflesjes bedrukken al mogelijk vanaf kleine oplage

Bij ons het mogelijk om een kleine oplage waterflesjes te bestellen. Een kleine oplage waterflesjes kan prettig zijn wanneer u niet een hele grote doelgroep heeft. Ideaal voor bruiloften of sportdagen van school. Bent u benieuwd naar de prijs van de bedrukte waterflesjes? Wij maken vrijblijvend een offerte voor u!waterflesjes bedrukking
goedkoopste waterflesjes