goedkope gevelvlaggen voor aan de muur
goedkope gevelvlaggen voor aan de muur
gevelvlaggen laten bedrukken
goedkope gevelvlaggen bedrukken met logo
gevelvlaggen laten bedrukken
gevelvlag bedrukt met eigen logo
grote gevelvlaggen voor aan de muur
grote gevelvlaggen bedrukt met logo
goedkope gevelvlaggen voor aan de muur
goedkope gevelvlaggen bedrukken

Goedkoopste gevelvlaggen met een eigen opdruk

Bij Promoboer ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar goedkope gevelvlaggen met bedrukking. Wil je kleine gevelvlaggen (30x45cm) of grote gevelvlaggen (40x60cm). Een aangepast formaat is tevens mogelijk. Door het PVC materiaal zullen de gevelvlaggen bijna geen last hebben van de wind en zal ook regen geen invloed hebben op de kwaliteit van de bedrukte gevelvlaggen. Onze gevelvlaggen zijn al te bestellen vanaf 250 stuks.

  • Kleine gevelvlaggen van 30 x 45 cm
  • Grote gevelvlaggen 40 x 60 cm
  • Gevelvlaggen op maat bij grote afname

Gevelvlaggetjes bedrukken met logo

Wij bieden je de mogelijkheid om de gevelvlaggen te bedrukken met logo of afbeelding. Onze gevelvlaggen kunnen bedrukt worden met een opdruk in één tot en met vier kleuren opdruk of zelfs met een gehele full colour opdruk. Het bedrukken van een gevelvlag in full colour is het meest gebruikelijke, omdat veel bedrijven er voor kiezen om een foto of afbeelding te plaatsen. Hoe mindere kleuren opdruk je gebruikt, hoe goedkoper de gevelvlaggen worden.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkope gevelvlaggen met logo

Wanneer u door de winkelstraat loopt in de stad ziet u ze vaak hangen boven winkels, de gevelvlaggen. Een gevelvlag is bedoeld om herkenning van uw bedrijf te veroorzaken. Wanneer een persoon door de winkelstraat loopt en de vlaggen op afstand ziet weet deze persoon precies waar hij of zij heen moet (locatie herkenning). Wij bedrukken gevelvlaggen vooral voor snackbars, ijssalons en retailers, zoals telefoonwinkels en kledingwinkels. Ook voor makelaars kantoren worden gevelvlaggen bedrukt die deze gebruiken voor open huizendagen. Een kleine gevelvlag is tevens geschikt als beursvlaggetje aan de beursstand.

Bent u op zoek naar een goedkope gevelvlag met opdruk? Houdt u dan rekening met onderstaande factoren die de stukprijs van de goedkoopste gevelvlag bepalen.

Kleine gevelvlag of grote gevelvlag

Zoekt u naar een opvallende manier voor reclame maken voor uw onderneming, dan is een bedrukte gevelvlag een goede optie voor u. Een gevelvlag wordt opgehangen aan een vlaggenstok en kan geplaats worden aan de gevel van uw gebouw. Wanneer mensen langs lopen zal uw bedrijf gelijk opvallen door de vlaggen.

Allereerst moet u bedenken of het uiteinde van de gevelvlag recht of schuin moet zijn. De volgende stap is om het formaat van de vlag te bepalen. Ons advies is te kiezen voor de standaard formaten van 30 x 45cm of 40 x 60cm. Waarbij de goedkoopste gevelvlag de vlag is met de kleinste afmetingen. Een grote gevelvlag of een gevelvlag op maat zijn duurder.

Gevelvlag bedrukken

Wij kunnen de gevelvlaggen bedrukken met een logo, afbeelding, foto of tekst in iedere gewenste kleur (inclusief PMS). De gevelvlaggen worden standaard bedrukt aan beide zijde. De goedkoopste manier van bedrukken is om een opdruk te plaatsen in één kleur op één positie. Het is echter ook mogelijk om een opdruk te plaatsen in twee tot en met vier kleuren of zelfs geheel in full colour. Een full colour opdruk wordt geplaatst wanneer uw opdruk bestaat uit meet dan vier kleuren of als het beschikt over een verloop van kleuren. Veelal worden full colour opdrukken geplaatst bij foto’s en afbeeldingen. Wanneer u zo min mogelijk kleuren opdruk neemt, worden de gevelvlaggen goedkoper.

Bestelproces

Op basis van deze informatie zullen wij u een scherpe offerte toesturen. Het is mogelijk om een digitale drukproef van de gevelvlaggen te laten maken. Zo kunt u goed zien hoe de gevelvlaggen eruit gaan zien na bedrukking. Wanneer u akkoord bent gegaan met de prijs en de digitale drukproef zullen wij de productie starten van de gevelvlaggen. Na productie zullen wij de gevelvlaggen bij u afleveren op uiterlijk de afgesproken leverdatum.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!