blauw bedrukte zonnebril
blauw bedrukte zonnebril
éénkleurige tekst bedrukken op zonnebril pootje
goedkope simpele opdruk pootje zonnebril
goedkoopste wayfarer bril met logo
oranje zonnebril goedkoopste bedrukking
zonnebril met goedkoopste opdruk tekst
meerkleurige bril met logo
zonnebril met gekleurde pootjes
zonnebril met verschillende kleuren pootjes

Goedkope zonnebrillen bedrukken op pootjes

Bent u op zoek naar leuke zonnebrillen met een opdruk op de pootjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren zonnebrillen in allerlei verschillende modellen met allerlei verschillende afwerkingsopties. Populaire modellen zijn de Clubmaster en Wayfarer. Deze goedkope zonnebrillen hebben brede pootjes, waardoor uw tekst of logo groot op de pootjes kan worden bedrukt.

 • In iedere gewenste kleur of kleurencombinatie
 • Zwarte glazen, gekleurde glazen of spiegelglazen
 • Glanzende, matte of rubberen afwerking
 • Bedrukken op één of beide pootjes

Bepaal de kleur, glazen en afwerking van de zonnebrillen

Onze zonnebrillen met bedrukking op de pootjes zijn volledig op maat samen te stellen. U kunt de kleur van onze zonnebrillen zelf bepalen. Standaard leveren wij deze in één kleur, maar het is ook mogelijk om voor een kleurencombinatie te gaan. Standaard leveren wij de zonnebrillen met zwarte glazen, maar het is ook mogelijk om voor een andere kleur te kiezen. Andere populaire kleuren zijn bruin, grijs en blauw. Liever spiegelglazen? Geen probleem. De zonnebrillen worden standaard glanzend afgewerkt, maar u heeft de mogelijkheid om dit naar wens aan te passen. Mat heeft een luxere uitstraling en rubber een hoger draagcomfort.

Wilt u liever het hele frame groot laten bedrukken? Kijk dan eens bij zonnebrillen op volledig montuur bedrukken.

Heeft u nog vragen?

zonnebrillen pootjes

Bedrukken op de pootjes

Onze populaire zonnebrillen zijn volledig op de pootjes te bedrukken. De brede poten zorgen er voor dat de opdruk op één plek aan de zijkant van het pootje gedaan kan worden. Naast bedrukking op de zijkanten, kunnen de pootjes ook bedrukt worden op de binnenkant. Bedrukking is mogelijk in:

 • Eén tot drie kleuren
 • Full-colour

Mocht u meerkleurig willen laten bedrukken, dan is het mogelijk om in full-colour te drukken. Full-color bedrukking zorgt voor een glad verloop van kleuren bij de print. Bedrukking is mogelijk in alle kleuren, maar mocht u specifieke wensen hebben met betrekking tot een kleur, dan kunnen wij ook in uw eigen PMS-kleur bedrukken.

Kleur van de bril

Wij leveren onze zonnebrillen standaard in tien verschillende basiskleuren. Wij leveren zwarte, witte, rode, gele, oranje, paarse, lichtblauwe, donkerblauwe, groene en roze zonnebrillen. Mocht u specifieke wensen hebben met betrekking tot de basiskleur van de bril, dan is het ook mogelijk om de bril in uw eigen PMS-kleur op maat te laten maken.

De onderdelen van de bril zijn ook in verschillende kleuren te krijgen. Zo kunnen bijvoorbeeld de pootjes een andere kleur hebben, dan de voorkant van de bril. Wij kunnen de volgende delen in aparte kleuren en aparte bedrukking leveren:

 • Pootjes (binnen- buitenkant)
 • Voorkant frame (binnen- buitenkant)

Afwerking van de bril

Onze zonnebrillen met bedrukking op de pootjes zijn beschikbaar met verschillende soorten afwerking. Wij leveren onze zonnebrillen met een matte, glanzende of luxe rubberen afwerking. Elke soort afwerking heeft zo zijn voordelen.

 • Matte afwerking: Stoere uitstraling, duidelijk oppervlakte voor bedrukking, ietsjes gevoelig voor krassen en oneffenheden.
 • Glanzende afwerking: Beschermend goed tegen krassen en beschadigingen, glimmend oppervlakte.
 • Rubberen afwerking: Luxe voorkomen, mat uiterlijk, krasbestendig, glijd niet af, ultiem draagcomfort.

Zonnebrillen met montuur extra luxe afgewerkt?

Bij Promoboer kunnen de bedrukte brillen worden voorzien van een montuur met glanzende of matte afwerking. Bent u op zoek naar een luxere uitstraling? Dan kunt u tevens kiezen voor een transparant frame of een frame met rubberen afwerking.. De volgende afwerkingen bieden wij:

 • Glanzend
 • Mat
 • Luxe rubber
 • Transparant

Standaard worden onze zonnebrillen glanzend afgewerkt. Het voordeel van deze afwerking is dat deze de bril goed kan beschermen tegen krasjes. Mocht u liever een wat luxere uitstraling willen hebben dan maken wij de bril graag met een matte afwerking. De tarieven van mat en glans zijn hetzelfde. Het nadeel van een matte afwerking is echter dat de bril gevoeliger is voor krasjes. Om dit op te lossen kunnen wij de bril ook maken van rubber. Het voordeel van deze bril is niet alleen dat het er luxer uitziet, maar ook dat het comfortabel en prettiger is om te dragen. Tot slot kunt u ook kiezen voor een transparante afwerking. De bril kan dan bijvoorbeeld in het doorzichtig-blauw of doorzichtig-rood worden geproduceerd met een transparante afwerking.


Glazen van de zonnebril

Onze goedkope zonnebrillen zijn verkrijgbaar met verschillende soorten glazen. Zowel de kleur als de weerspiegeling kan aangepast worden. Al onze zonnebrillen hebben een UV-400 normering. Dit houdt in dat de ogen goed beschermd zijn tegen schadelijke Uv-straling.

Standaard worden onze zonnebrillen geleverd met zwarte lenzen. Wij leveren onze bedrukte zonnebrillen standaard met zwarte glazen, omdat deze kleur geschikt is voor verschillende weertypen en zorgt voor optimale bescherming. Zonnebrillen met zwarte glazen zijn geschikt voor zonnige dagen, maar het zicht blijft ook optimaal bij bijvoorbeeld bewolking.

Hebt u liever een bepaalde kleur lens, dan is dit mogelijk. Wij kunnen als fabrikant zonnebrillen met verschillende kleuren glazen leveren. Gekleurde glazen zorgen er voor dat de zonnebril een leuke uitstraling krijgt, die mogelijk past bij de kleur van het montuur.

Naast de kleur voor de glazen, kan de weerspiegeling ook aangepast worden. Wij kunnen al onze zonnebrillen leveren met spiegelglazen. Spiegelglazen hebben verschillende voordelen. Zo kunnen de ogen van de drager niet gezien worden en wordt zonlicht gereflecteerd. Spiegelglazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Waar en wanneer worden zonnebrillen met bedrukte pootjes ingezet?

Zonnebrillen bedrukken op pootjes is een goede manier om als organisatie in snelle tijd veel naamsbekendheid te verkrijgen. Het is interessant om te weten dat zonnebrillen zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden en in de meeste gevallen uniseks zijn. Dezelfde modellen kunnen dus vaak gedragen worden door zowel mannen als vrouwen. Bedrukte zonnebrillen worden vaak ingezet tijdens:

 • Festivals
 • Concerten
 • Sportevenementen
 • Strandfeesten
 • Als ‘give-away’ in goodiebags
 • Trouwerijen

Zonnebrillen worden dagelijks gebruikt en bieden bescherming tegen de zon. Dagelijkse activiteiten, waarbij vaak een zonnebril gedragen word zijn: autorijden, fietsen, wandelen, relaxen, sporten en meer.