wayfarer zonnebril met glazen bedrukt
wayfarer zonnebril met glazen bedrukt
bedrukte glazen wayfarer zonnebrillen met logo
wayfarer zonnebril met glazen bedrukt
wayfarer zonnebrillen glazen bedrukt groot
wayfarer zonnebril glazen met logo bedrukken
stickerlens bedrukken wayfarer zonnebrillen
bedrukking op de lens wayfarer
stickerlens op glazen bedrukte wayfarer zonnebrillen
lens bedrukken wayfarer zonnebrillen

Zonnebrillen met bedrukte glazen

Wilt u goedkope zonnebrillen met een opdruk op de glazen of lenzen? De meest bekende vorm van zonnebril glazen bedrukken is de stickerprint. Bij deze techniek wordt er een bedrukte sticker over de lens geplaatst, deze sticker is voorzien van gaatjes, waardoor de gebruiker nog kan zien. Het is ook mogelijk om de glazen subtiel te bedrukken in een hoekje van de lens, waardoor de gebruiker nog volledig zicht heeft. De opdruk op de glazen mag van elkaar afwijken. Het is zelfs mogelijk om deze bedrukkingswijze te combineren met een opdruk op de pootjes of een bedrukt montuur.

  • Keuze uit diverse kleuren/modellen zonnebrillen
  • Volledige stickerprint met gaatjes voor zicht
  • Subtiele opdruk rechtstreeks op het glas
  • Mogelijk i.c.m. opdruk op de pootjes of montuur

Kies de kleur en het model van de zonnebril

Heeft u al nagedacht over welke zonnebril u wilt laten bedrukken? De meest populaire zonnebrillen zijn de wayfarer en clubmaster, maar in principe kunnen wij iedere zonnebril met glazen van een opdruk voorzien. De kleur van de zonnebril bepaalt u. Net als de afwerking, waarbij gekozen kan worden tussen glazend, mat of rubber.

Wilt u liever het montuur bedrukken in plaats van de glazen? Bekijk dan onze zonnebrillen met bedrukte pootjes of met volledig bedrukt frame.

Meer over bedrukte glazen

bestellen promotionele zonnebrillen

Stickerprint of logo op de lens?

Het bedrukken van de glazen met stickerprint is de goedkoopste mogelijkheid. Bij een stickerprint wordt er over het gehele oppervlak van het glas een sticker aangebracht. Deze sticker is voorzien van gaatjes zodat er nog steeds goed door de glazen gekeken kan worden. Hoewel het zicht nog aanwezig is, is dit niet optimaal. Mocht u optimaal zicht willen, dan raden wij u aan om te kiezen voor bedrukking van een logo direcht op de lens.

Om tóch de glazen te kunnen bedrukken bieden wij ook de mogelijkheid om uw logo direct op de lens aan te brengen. U kunt dan bijvoorbeeld uw logo subtiel in het hoekje van de lens laten bedrukken. Hierbij blijft het zicht nagenoeg het zelfde als bij niet bedrukte glazen, waardoor de drager geen hinder ondervindt van de opdruk.

Waar worden zonnebrillen met bedrukte glazen ingezet?

Zonnebrillen waarbij de glazen zijn bedrukt zijn, zijn ideaal om in te zetten als promotionele middel. De bedrukte brillen kunnen groot over beide glazen bedrukt worden, waardoor uw reclameuiting voor iedereen goed en duidelijk zichtbaar is. Vaak worden de zonnebrillen met bedrukte glazen ingezet bij:

  • Dancefestivals
  • Evenementen
  • Overige festiviteiten
offerte glazen bedrukken