<
wayfarer zonnebril met glazen bedrukt
wayfarer zonnebril met glazen bedrukt
bedrukte glazen wayfarer zonnebrillen met logo
wayfarer zonnebril met glazen bedrukt
wayfarer zonnebrillen glazen bedrukt groot
wayfarer zonnebril glazen met logo bedrukken
stickerlens bedrukken wayfarer zonnebrillen
bedrukking op de lens wayfarer
stickerlens op glazen bedrukte wayfarer zonnebrillen
lens bedrukken wayfarer zonnebrillen
lens bedrukken wayfarer zonnebrillen
lens bedrukken wayfarer zonnebrillen
lens bedrukken wayfarer zonnebrillen

Zonnebrillen met bedrukte glazen

Bij de zonnebrillen met bedrukte glazen of lenzen bieden wij je 2 opties. De meest bekende vorm van zonnebril glazen bedrukken is de stickerprint. Bij deze techniek wordt er een bedrukte sticker over de lens geplaatst. Deze sticker is voorzien van gaatjes, waardoor de gebruiker nog kan zien. De andere optie is een subtiele opdruk in een hoekje van de lens, waardoor de gebruiker nog volledig zicht heeft. De opdruk op de glazen mag van elkaar afwijken.

  • Zonnebrillen in alle denkbare kleuren of kleurcombinaties
  • Volledige of subtiele bedrukking van de glazen
  • Glanzende, matte of rubberen afwerking van het frame

Kleur en afwerking van de zonnebrillen

Voordat wij de glazen van de zonnebrillen bedrukken is het handig om te weten hoe de rest van de zonnebril eruit komt te zien. Je kunt de kleur van het frame helemaal zelf kiezen, het is zelfs mogelijk om de pootjes van een andere kleur te voorzien. Tot slot kunnen wij de zonnebrillen met een soort coating/laag, waarbij er gekozen kan worden tussen glanzend, mat of rubber.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Meer over bedrukte glazen

bestellen promotionele zonnebrillen

Stickerprint of logo op de lens?

Het bedrukken van de glazen met stickerprint is de goedkoopste mogelijkheid. Bij een stickerprint wordt er over het gehele oppervlak van het glas een sticker aangebracht. Deze sticker is voorzien van gaatjes zodat er nog steeds goed door de glazen gekeken kan worden. Hoewel het zicht nog aanwezig is, is dit niet optimaal. Mocht u optimaal zicht willen, dan raden wij u aan om te kiezen voor bedrukking van een logo direcht op de lens.

Om tóch de glazen te kunnen bedrukken bieden wij ook de mogelijkheid om uw logo direct op de lens aan te brengen. U kunt dan bijvoorbeeld uw logo subtiel in het hoekje van de lens laten bedrukken. Hierbij blijft het zicht nagenoeg het zelfde als bij niet bedrukte glazen, waardoor de drager geen hinder ondervindt van de opdruk.

Waar worden zonnebrillen met bedrukte glazen ingezet?

Zonnebrillen waarbij de glazen zijn bedrukt zijn, zijn ideaal om in te zetten als promotionele middel. De bedrukte brillen kunnen groot over beide glazen bedrukt worden, waardoor uw reclameuiting voor iedereen goed en duidelijk zichtbaar is. Vaak worden de zonnebrillen met bedrukte glazen ingezet bij:

  • Dancefestivals
  • Evenementen
  • Overige festiviteiten
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte