string(30) "/zonnebrillen/bedrukte-glazen/"
wayfarer zonnebril met glazen bedrukt
wayfarer zonnebril met glazen bedrukt
bedrukte glazen wayfarer zonnebrillen met logo
wayfarer zonnebril met glazen bedrukt
wayfarer zonnebrillen glazen bedrukt groot
wayfarer zonnebril glazen met logo bedrukken
stickerlens bedrukken wayfarer zonnebrillen
bedrukking op de lens wayfarer
stickerlens op glazen bedrukte wayfarer zonnebrillen
lens bedrukken wayfarer zonnebrillen

Zonnebrillen met bedrukking op de lenzen

Als leverancier van bedrukte zonnebrillen met logo, kunnen wij elk type zonnebril volledig op maat laten maken. Naast bedrukking op de pootjes of bedrukking op het gehele montuur, kunnen wij als fabrikant ook zonnebrillen leveren met bedrukte glazen. Wij bieden diverse mogelijkheden om de glazen te voorzien van uw gepersonaliseerde opdruk. Wij kunnen de glazen bedrukken door middel van:

Stickerprint:

Bij een stickerprint wordt er een sticker over de lens geplaatst, deze sticker is voorzien van gaatjes, waardoor de gebruiker nog kan zien.

Logo op de lens:

Bij een opdruk op de lens, wordt er subtiel bedrukt in een hoekje van de lens, waardoor de gebruiker nog volledig zicht heeft.

Wilt u liever het montuur bedrukken in plaats van de glazen? Bekijk dan onze zonnebrillen met bedrukte pootjes of met volledig bedrukt frame.

Meer over bedrukte glazen

bestellen promotionele zonnebrillen

Stickerprint of logo op de lens?

Het bedrukken van de glazen met stickerprint is de goedkoopste mogelijkheid. Bij een stickerprint wordt er over het gehele oppervlak van het glas een sticker aangebracht. Deze sticker is voorzien van gaatjes zodat er nog steeds goed door de glazen gekeken kan worden. Hoewel het zicht nog aanwezig is, is dit niet optimaal. Mocht u optimaal zicht willen, dan raden wij u aan om te kiezen voor bedrukking van een logo direcht op de lens.

Om tóch de glazen te kunnen bedrukken bieden wij ook de mogelijkheid om uw logo direct op de lens aan te brengen. U kunt dan bijvoorbeeld uw logo subtiel in het hoekje van de lens laten bedrukken. Hierbij blijft het zicht nagenoeg het zelfde als bij niet bedrukte glazen, waardoor de drager geen hinder ondervindt van de opdruk.

Waar worden zonnebrillen met bedrukte glazen ingezet?

Zonnebrillen waarbij de glazen zijn bedrukt zijn, zijn ideaal om in te zetten als promotionele middel. De bedrukte brillen kunnen groot over beide glazen bedrukt worden, waardoor uw reclameuiting voor iedereen goed en duidelijk zichtbaar is. Vaak worden de zonnebrillen met bedrukte glazen ingezet bij:

  • Dancefestivals
  • Evenementen
  • Overige festiviteiten
offerte glazen bedrukken