string(27) "/zaklamp-bedrukken/plastic/"
plastic goedkope zaklampjes bedrukken
plastic zaklampjes sleutelhanger
rode palstic zaklampjes
blauwe plastic zaklampjes
groene plastic zaklampjes
platic zaklampjes bedrukken
overzicht plastic zaklampjes

Plastic zaklampjes met tamponopdruk of gravering

Onze goedkoopste zaklampjes zijn de plastic zaklampjes met sleutelhanger. U heeft bij ons de mogelijkheid om één zijde van de plastic zaklampjes te bedrukken met logo of afbeelding in iedere gewenste kleur. De plastic zaklampjes kunnen een opdruk krijgen met één tot en met vier kleuren of een full colour bedrukking. De goedkoopste optie is om de zaklampsleutelhangers te bedrukken met één kleur opdruk.

Mini zaklampje met LED verlichting

Het mini zaklampje beschikt over heldere LED verlichting. Door de afmetingen 6.0 x 1.5 cm is het lampje gemakkelijk mee te dragen aan een sleutelbos. Bij ontvangst zijn de lampjes direct klaar voor gebruik omdat de zaklampjes inclusief 4 x AG3 batterijtjes geleverd worden.

Kenmerken

  • Sleutelhangerformaat
  • Heldere LED verlichting
  • Bedrukken door tamponopdruk
  • Batterijen inbegrepen en geïnstalleerd
  • Mini lampje afmetingen 6.0 x 1.5 cm

Vragen over bedrukte plastic zaklampjes

Waarom zijn onze zaklampjes zo goedkoop?

Promoboer is gespecialiseerd in het goedkoop en snel produceren van bedrukte zaklampjes. Doordat wij zelf fabrikant zijn van de lampjes, kunnen wij de laagste tarieven hanteren voor u. Wij produceren direct uit onze fabriek, wat voordelen met zich meebrengt. Zo is er geen sprake van een derde partij tussen u en de fabriek. Bovendien krijgen wij iedere week veel bestellingen, waardoor wij de transportkosten van uw lampjes altijd kunnen verdelen over meerdere bestellingen.

Welke modellen goedkope zaklampjes bieden jullie aan?

Doordat wij zelf de zaklampjes produceren in onze fabriek, kunnen wij zaklampjes zeer goedkoop produceren. Hierdoor komen onze goedkoopste zaklampjes in veel vormen, formaten en materialen. Qua materiaal soorten beschikken wij over metalen, plastic en aluminium zaklampjes. Het standaard goedkope en meest verkochte lampje zijn onze zaklampjes met sleutelhanger. Dit lampje kunnen wij ook in een vierkante uitvoering produceren. Wij leveren bedrukte zaklampjes standaard met een sleutelring, zodat deze gemakkelijk aan de sleutelbos kan worden bevestigd. Deze sleutelring kunnen wij ook vervangen met een karabijnhaak. Met een karabijnhaakje kan je het lampje gemakkelijk losmaken van de sleutelhanger.

plastic zaklampjes