goedkope zaklampjes bedrukken
goedkope zaklampjes bedrukken
budget zaklampjes bedrukken goedkoop
plastic zaklamp met sleutelhanger
goedkoop zaklampjes bedrukken
Plastic zaklampje bedrukt logo sleutelhanger
bedrukte zaklampjes kleine oplage
bedrukte zaklampjes met sleutelhanger
bedrukte zaklampjes met logo
goedkoopste zaklampjes met sleutelhanger
reclame-zaklampjes met opdruk
reclame-zaklampjes met logo
promotie-zaklampjes met opdruk

Goedkope plastic zaklampjes met sleutelhanger

Onze goedkoopste zaklampjes zijn de plastic zaklampjes met sleutelhanger. U heeft bij ons de mogelijkheid om één zijde van de plastic zaklampjes te bedrukken met logo of afbeelding in iedere gewenste kleur. De plastic zaklampjes kunnen een opdruk krijgen met één tot en met vier kleuren of een full colour bedrukking. De goedkoopste optie is om de zaklampsleutelhangers te bedrukken met één kleur opdruk.

  • Goedkoopste zaklampjes met sleutelhanger
  • Luxe zaklampjes met sleutelring

Mini zaklampje met LED verlichting

Het mini zaklampje beschikt over heldere LED verlichting. Door de afmetingen 6.0 x 1.5 cm is het lampje gemakkelijk mee te dragen aan een sleutelbos. Bij ontvangst zijn de lampjes direct klaar voor gebruik omdat de zaklampjes inclusief 4 x AG3 batterijtjes geleverd worden.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Vragen over bedrukte plastic zaklampjes

Waarom zijn onze zaklampjes zo goedkoop?

Promoboer is gespecialiseerd in het goedkoop en snel produceren van bedrukte zaklampjes. Doordat wij zelf fabrikant zijn van de lampjes, kunnen wij de laagste tarieven hanteren voor u. Wij produceren direct uit onze fabriek, wat voordelen met zich meebrengt. Zo is er geen sprake van een derde partij tussen u en de fabriek. Bovendien krijgen wij iedere week veel bestellingen, waardoor wij de transportkosten van uw lampjes altijd kunnen verdelen over meerdere bestellingen.

Welke modellen goedkope zaklampjes bieden jullie aan?

Doordat wij zelf de zaklampjes produceren in onze fabriek, kunnen wij zaklampjes zeer goedkoop produceren. Hierdoor komen onze goedkoopste zaklampjes in veel vormen, formaten en materialen. Qua materiaal soorten beschikken wij over metalen, plastic en aluminium zaklampjes. Het standaard goedkope en meest verkochte lampje zijn onze zaklampjes met sleutelhanger. Dit lampje kunnen wij ook in een vierkante uitvoering produceren. Wij leveren bedrukte zaklampjes standaard met een sleutelring, zodat deze gemakkelijk aan de sleutelbos kan worden bevestigd. Deze sleutelring kunnen wij ook vervangen met een karabijnhaak. Met een karabijnhaakje kan je het lampje gemakkelijk losmaken van de sleutelhanger.

plastic zaklampjes