Metalen zaklampjes overzicht
metalen zaklampjes overzicht
Metalen zaklampjes met opdruk
Promotionele zaklampjes met logo
Sleutelhanger zaklampjes bedrukken
bedrukte zaklampjes full colour
promotie zaklampjes sleutelhanger
give-away zaklampjes met logo
aluminium zaklampje met sleutelring
goedkope zaklampjes met sleutelhanger
bedrukte zaklampjes met tekst
zaklampjes bedrukken metaal
metaal zaklampje met bedrijfslogo

Metalen zaklampjes bedrukken of graveren

Onze meest verkochte en populairste zaklampjes zijn de metalen zaklampjes met sleutelhanger. De lampjes kunnen op één zijde gepersonaliseerd worden met logo, tekst of afbeelding. De opdruk kan door middel van een tampondruk in één of meer kleuren of door middel van een gravering. Bij gravering is het mogelijk om de diepgelegen gravure te voorzien van een diepdruk.

  • Goedkoopste zaklampjes met sleutelhanger
  • Luxe zaklampjes met sleutelring

Kleine zaklampjes met LED verlichting

Het kleine zaklampje beschikt over heldere LED verlichting. Door de afmetingen 6.0 x 1.5 cm is het lampje gemakkelijk mee te dragen aan een sleutelbos. Bij ontvangst zijn de lampjes direct klaar voor gebruik omdat de zaklampjes inclusief 4 x AG3 batterijtjes geleverd worden.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Meer informatie over de mini zaklampjes van metaal?

Welke zaklamp bij u past is afhankelijk van verschillende factoren. Belangrijker is misschien wel de activiteit waarvoor u de zaklantaarn voor wilt gebruiken. Wij leggen een aantal gebruikerssituaties en gebruiksdoeleinden van de mini zaklampjes met opdruk uit.

In en rondom het huis

Altijd handig is een zaklamp in huis. Even iets opzoeken in een slecht belichte ruimte of een kapotte lamp in huis en slecht zicht om deze te vervangen? Een mini led zaklampje is goedkoop en een bijzonder nuttige investering. Tijdens een stroomstoring kunt u wellicht zelf de stoppen controleren in de meterkast. Is de stroomstoring hardnekkig en kunt u de stroomstoring niet zelf verhelpen? Dan kunt u met een mini zaklampje eventjes een boek of tijdschrift gaan lezen of in ieder geval de weg naar de badkamer of slaapkamer vinden. Een mini zaklampje met sleutelhanger heeft een reikwijdte van enkele meters en biedt in dit soort gevallen voldoende licht.

Kamperen

Tijdens kamperen is een zaklamp geen overbodige luxe. Wanneer je op de camping bent en midden in de nacht moet er een toilet bezoek gehouden worden. De toiletruimte is op de camping vaak een stukje lopen en een lampje in het donker kan zeer handig zijn. Maar ook in andere situaties op de camping is een zaklamp handig, zoals het belichten van de tent wanneer u naar bed gaat of tijdens een wandeling. Een grote zaklamp is dan niet altijd handig of praktisch.

Auto

Staat u onverhoopt stil langs de weg met autopech? Een zaklamp kan een aantal problemen dan wellicht verhelpen. Een zaklamp maakt het wisselen van een band in het donker een stuk aangenamer. Problemen onder de motorkap worden ook sneller inzichtelijk gemaakt met een goede zaklamp. Een mini zaklampje met sleutelhanger biedt uitkomst in dit soort situaties. Een lampje met weinig lumen en reikwijdte van een paar meter is voldoende, omdat je op korte afstand wil belichten.

offerte zaklampjes