bedrukte zaklampjes full colour
bedrukte zaklampjes full colour
metalen zaklampjes met opdruk
promotionele zaklampjes met logo
Sleutelhanger zaklampjes bedrukken
promotie zaklampjes sleutelhanger
metalen zaklampjes overzicht

Metalen zaklampjes met sleutelhanger

Onze meest verkochte en populairste zaklampjes zijn de metalen zaklampjes met sleutelhanger. Deze kleine zaklampjes zijn ongeveer 13cm lang en hebben een diameter van 0.8cm. Het lampje beschikt over helder LED licht, welke meer licht geeft dan je zou verwachten. Bij ontvangst zijn de sleutelhanger zaklampjes direct klaar voor gebruik omdat de zaklampjes inclusief 4 x AG3 batterijtjes geleverd worden.

  • Verkrijgbaar in eigen PMS kleur
  • Zaklampjes volledig rondom bedrukken
  • Geleverd met handige sleutelhanger

Metalen zaklampjes rondom bedrukken

Als fabrikant kunnen metalen zaklampjes produceren in iedere gewenste kleur. Dit doen wij de door de wrap, die om de behuizing zit, van een PMS kleur te voorzien. Vervolgens kunnen wij wrap van de metalen zaklampjes bedrukken met je logo, naam, tekst of andere bedrukking. Dit kan op een vaste positie, maar het is ook mogelijk om de zaklampjes rondom bedrukken (all-over). Een full colour bedrukking is mogelijk. Het aantal drukkleuren heeft geen invloed op de stukprijs van deze metalen zaklampjes met sleutelhanger.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Bedrukte metalen zaklampjes voor aan je sleutelbos

Welke zaklamp bij u past is afhankelijk van verschillende factoren. Belangrijker is misschien wel de activiteit waarvoor u de zaklantaarn voor wilt gebruiken. Wij leggen een aantal gebruikerssituaties en gebruiksdoeleinden van de mini zaklampjes met opdruk uit.

In en rondom het huis

Altijd handig is een zaklamp in huis. Even iets opzoeken in een slecht belichte ruimte of een kapotte lamp in huis en slecht zicht om deze te vervangen? Een mini led zaklampje is goedkoop en een bijzonder nuttige investering. Tijdens een stroomstoring kunt u wellicht zelf de stoppen controleren in de meterkast. Is de stroomstoring hardnekkig en kunt u de stroomstoring niet zelf verhelpen? Dan kunt u met een mini zaklampje eventjes een boek of tijdschrift gaan lezen of in ieder geval de weg naar de badkamer of slaapkamer vinden. Een mini zaklampje met sleutelhanger heeft een reikwijdte van enkele meters en biedt in dit soort gevallen voldoende licht.

Kamperen

Tijdens kamperen is een zaklamp geen overbodige luxe. Wanneer je op de camping bent en midden in de nacht moet er een toilet bezoek gehouden worden. De toiletruimte is op de camping vaak een stukje lopen en een lampje in het donker kan zeer handig zijn. Maar ook in andere situaties op de camping is een zaklamp handig, zoals het belichten van de tent wanneer u naar bed gaat of tijdens een wandeling. Een grote zaklamp is dan niet altijd handig of praktisch.

Auto

Staat u onverhoopt stil langs de weg met autopech? Een zaklamp kan een aantal problemen dan wellicht verhelpen. Een zaklamp maakt het wisselen van een band in het donker een stuk aangenamer. Problemen onder de motorkap worden ook sneller inzichtelijk gemaakt met een goede zaklamp. Een mini zaklampje met sleutelhanger biedt uitkomst in dit soort situaties. Een lampje met weinig lumen en reikwijdte van een paar meter is voldoende, omdat je op korte afstand wil belichten.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!