oplaadbare usb zaklamp led
oplaadbare usb zaklamp led
usb zaklamp met logo
oplaadbare zaklampjes bedrukken
zaklampje zonne energie
bedrukte zaklampjes zonne energie
zaklamp solar energie oplaadbaar

Oplaadbare zaklampjes met opdruk

Promoboer is specialist in het bedrukken van met tekst, logo of afbeelding. U heeft de optie om de oplaadbare zaklampjes te bedrukken met één kleur tot een maximum van vier kleuren. Bestaat de opdruk uit meer dan vier kleuren, dan bedrukken wij in full colour. Onze zijn al verkrijgbaar van 500 stuks in iedere gewenste kleur. Wat is er nou leuker dan voor uw relaties een lichtpuntje in het donker te zijn?

  • USB oplaadbare zaklamp
  • Zonne-energie of solar oplaadbare zaklamp met opdruk

Duurzaam en milieuvriendelijke oplaadbare zaklampjes

Kiest u voor een ecologische, milieuvriendelijke of duurzame zaklamp, dan maken de batterijen plaats voor een accu. De oplaadbare zaklampjes met knijpkat laadt op door knijpbewegingen en is voorzien van een polsbandje dat het gebruikersgemak bevordert. De oplaadbare zaklampjes via USB en de oplaadbare zonne-energie lampjes beschikken over een sleutelring voor aan een sleutelbos.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Duurzaam en milieuvriendelijke oplaadbare zaklampjes met bedrukking

Bedrukte , waarbij de accu in de lamp geladen kan worden, zijn ideaal. De bedrukte zaklamp is altijd klaar voor gebruik, mits deze is opgeladen natuurlijk. De in ons assortiment kunnen gebruikt worden met oplaadbare batterijen of accu’s. Het meenemen of vervangen van batterijen is dus niet meer nodig.

Knijpkat oplaadbare zaklamp

Oplaadbare zaklampjes met knijpkat worden opgeladen door middel van de eigen energie. Het is een hand aangedreven elektrische zaklamp. U drukt herhaaldelijk op de zaklamp en de dynamo laad de zaklamp op, zodat deze voor een tijdje licht geeft. Wanneer het licht zwakker wordt moet de gehele handeling weer opnieuw uitgevoerd worden. Deze met de hand oplaadbare knijpkat is voorzien van 3 LED's en een accu.

USB oplaadbare zaklamp

Deze herlaadbare USB zaklamp met logo is perfect voor vakantie, onderweg, meterkast, in de auto en camper of caravan. De die via de USB opgeladen moeten worden, kunnen via de computer, laptop of andere apparaten met een USB ingang opgeladen worden, zodat deze voor een geruime tijd licht kan geven.

Zonne-energie of solar oplaadbare zaklamp

Ons meest milieuvriendelijke, ecologische en duurzame zaklamp is de oplaadbare zaklamp met logo die oplaad door middel van zonne-energie. Dankzij het ingebouwde zonnepaneeltje zijn batterijen verleden tijd en verlicht u de gewenste omgeving op een vriendelijke manier. Handig voor bij outdoor activiteiten of binnenhuis. Deze zonne-energie oplaadbare zaklamp is voorzien van 3 LED's en een accu.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte zaklampen