goedkope zaklampjes bedrukken
oplaadbare usb zaklamp led
usb zaklamp met logo
oplaadbare zaklampjes bedrukken
bedrukte mini zaklampjes usb oplaadbaar
gepersonaliseerde usb oplaadbare mini zaklampjes
usb oplaadbare kleine zaklampjes met opdruk

USB oplaadbare zaklampjes met sleutelhanger

Ben je op zoek naar een duurzame zaklampjes voor aan een sleutelbos? Overweeg dan de USB oplaadbare zaklampjes met sleutelhanger. Via de USB aansluiting kunnen de sleutelhanglampjes opnieuw opgeladen worden. Je kunt hiervoor een adapter gebruiken, maar natuurlijk ook gewoon de USB poort van een laptop, computer of powerbank. Het oplaadbare USB-lampje is voorzien van enkelvoudig LED-licht. Dit lampje kan geactiveerd worden met een aan-/uit-draaiknop. Met het compacte formaat van 5,5 x 2,3 cm is dit een ideaal zaklampje voor aan de sleutelbos.

  • USB oplaadbare zaklamp
  • Afmetingen 5,5 x 2,3 cm
  • Opdruk op de zijkant

USB oplaadbare zaklampjes met logo opdruk

Het leuke van deze USB oplaadbare sleutelhangerlampjes is dat ze verkrijgbaar zijn in iedere gewenste kleur. Naast de bekende basiskleuren is het namelijk ook mogelijk om de USB oplaadbare zaklampjes in eigen PMS kleur te laten maken. Vervolgens kunnen wij de gekleurde USB oplaadbare zaklampjes bedrukken met je logo, stukje tekst of andere opdruk. De bedrukking plaatsen wij op de behuizing van het sleutelhangerlampje. Deze bedrukte USB oplaadbare zaklampjes zijn leuk voor aan de sleutelbos van je relaties!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Duurzaam en milieuvriendelijke oplaadbare zaklampjes met bedrukking

Bedrukte oplaadbare zaklampjes, waarbij de accu in de lamp geladen kan worden, zijn ideaal. De oplaadbare zaklampnes met logo zijn altijd klaar voor gebruik, mits deze is opgeladen natuurlijk. De in ons assortiment kunnen gebruikt worden met oplaadbare batterijen of accu’s. Het meenemen of vervangen van batterijen is dus niet meer nodig.

Knijpkat oplaadbare zaklamp

Oplaadbare zaklampjes met knijpkat worden opgeladen door middel van de eigen energie. Het is een hand aangedreven elektrische zaklamp. U drukt herhaaldelijk op de zaklamp en de dynamo laad de zaklamp op, zodat deze voor een tijdje licht geeft. Wanneer het licht zwakker wordt moet de gehele handeling weer opnieuw uitgevoerd worden. Deze met de hand oplaadbare knijpkat is voorzien van 3 LED's en een accu.

USB oplaadbare zaklamp

Deze herlaadbare USB zaklamp met logo is perfect voor vakantie, onderweg, meterkast, in de auto en camper of caravan. De die via de USB opgeladen moeten worden, kunnen via de computer, laptop of andere apparaten met een USB ingang opgeladen worden, zodat deze voor een geruime tijd licht kan geven.

Zonne-energie of solar oplaadbare zaklamp

Ons meest milieuvriendelijke, ecologische en duurzame zaklamp is de oplaadbare zaklamp met logo die oplaad door middel van zonne-energie. Dankzij het ingebouwde zonnepaneeltje zijn batterijen verleden tijd en verlicht u de gewenste omgeving op een vriendelijke manier. Handig voor bij outdoor activiteiten of binnenhuis. Deze zonne-energie oplaadbare zaklamp is voorzien van 3 LED's en een accu.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!