zaklampjes custom-made blikje
zaklampjes custom-made blikje
zaklampjes sleutelanger eigen vorm
zaklampje met vuilniszak
zaklampje met multitool
zaklampje met rode multitool
zaklampje met flesopener
blauw zaklampje met flesopener
verzameling zaklampjes met multitool
verzameling zaklampjes met flesopener

Zaklamp op maat met opdruk

Afhankelijk van de gekozen vorm en formaat kunnen de custom made zaklampen worden bedrukt. Bestaat het ontwerp van de op maat gemaakte zaklamp al uit een logo opdruk, dan is een opdruk niet altijd meer nodig. U kunt bij ons de custom made zaklampen bedrukken in één tot en met vier kleuren opdruk of zelfs geheel in full colour. De mogelijkheden in deze categorie zijn onbegrensd en daarom is het verstandig om contact met ons op te nemen zodat wij uw vragen meteen kunnen beantwoorden.

Custom made zaklampen

Bent u op zoek naar bedrukte zaklampen die op maat gemaakt kunnen worden? Wij zijn specialist in het produceren van zaklampjes in uw eigen vorm of formaat, zoals in de vorm van een blikje, flesje, honkbalknuppel en meer! In ons assortiment beschikken wij tevens over zaklampjes met flesopener, zakje of multi toon. Onze custom-made lampjes worden standaard geleverd met duurzame batterijtjes. De zaklampen op maat zijn al verkrijgbaar vanaf 1000 stuks.

Specificaties samengevat

  • LED verlichting
  • Zaklamp in de vorm van een blikje, flesje, honkbalknuppel en meer
  • Mogelijkheid om vorm naar wens op maat laten maken
  • Bedrukking in full colour of in één tot en met vier kleuren
  • Inclusief batterijen
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Voorbeelden van bedrukte custom made zaklampjes

Promoboer biedt u de mogelijkheid om zelf gecreëerde zaklampjes te laten produceren en bedrukken. U moet hierbij denken aan een zaklampje in de vorm van bijvoorbeeld uw eigen product of dienst. Het kan hier gaan om een leuke give-away voor relaties en werknemers. Een zaklampje met logo zal de naamsbekendheid van uw bedrijf stimuleren!

In ons assortiment hebben wij een zaklampje met (hondenpoep) zakje. Wanneer u de hond uitlaat vroeg in de ochtend of ’s avonds laat heeft u waarschijnlijk wel eens last dat u de ontlasting van uw hond niet kunt vinden. Daarom heeft Promoboer voor u zaklampjes met vuilniszakjes, zodat u in het donker gericht de hondenpoep kunt opruimen.

Tevens beschikken wij over zaklampjes die als flesopener of bieropener gebruikt kunnen worden. De zaklampjes worden voorzien van een sleutelhanger voor aan je sleutelbos, zodat je altijd een bieropener op zak hebt. En altijd een biertje kan openen in het donker.

Op zoek naar zaklampjes die niet alleen als zaklamp gebruikt kan worden, maar tevens als multi tool? zaklampjes met multi tool beschikken over twee dubbele bits, helder led lampje en een waterpas. Populair bij bedrijven in de bouw.

Enkele andere voorbeelden zijn zaklampjes in de vorm van een pen, shirtje, een dier of huis. Is dit nog niet genoeg, dan kunt u een custom made zaklamp laten maken. U levert het ontwerp aan en wij zorgen voor een product op maat.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte zaklampjes