bedrukte zaklampjes eigen vorm met sleutelhanger
zaklampjes custom-made blikje
zaklampjes in eigen vorm
reclame zaklampjes in de vorm van een product
custom zaklampjes ontwerpen
custom made zaklampjes met logo
promotie zaklampjes in eigen vorm
zaklampjes custom-made blikje
zaklampjes sleutelanger eigen vorm
zaklampje met vuilniszak
mini zaklampjes op maat gemaakt
zaklampje met multitool
zaklampje met rode multitool

Siliconen zaklampjes in eigen vorm laten maken

Je kunt bij ons 3D zaklampjes in eigen vorm laten maken. De meeste custom made zaklampjes worden gemaakt van siliconen materiaal, maar in sommige gevallen kun je ook kiezen voor blik materiaal. Siliconen zaklampjes zijn een stuk goedkoper en bieden meer mogelijkheden qua vorm, maar zaklampjes van blik materiaal geven een iets luxere uitstraling. De custom made zaklampjes kunnen gemaakt worden in eigen vorm en afmetingen. Populaire zijn de vormen die symbool staan voor het bedrijf of een dienst van een bedrijf, zoals dat zaklampjes in de vorm van een schoen symbool staan voor een schoenenwinkel.

  • Gemaakt van siliconen of blik in iedere vorm
  • In eigen formaat en afmetingen
  • Rondom bedrukken in full colour

3D zaklampjes rondom bedrukken in full colour

De custom made zaklampjes kunnen volledig naar wens bedrukt worden. Als je met de op maat gemaakte zaklampjes een product wilt nabootsen, dan kunnen wij deze custom-made zaklampjes bedrukken naar het uiterlijk van het product. Qua aantal drukkleuren zijn er geen beperkingen, dus een full colour bedrukking is ook mogelijk. De mogelijkheden in deze categorie zijn onbegrensd en daarom is het verstandig om contact met ons op te nemen zodat wij eventuele vragen direct kunnen beantwoorden.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Voorbeelden van bedrukte custom made zaklampjes

Promoboer biedt u de mogelijkheid om zelf gecreëerde zaklampjes te laten produceren en bedrukken. U moet hierbij denken aan een zaklampje in de vorm van bijvoorbeeld uw eigen product of dienst. Het kan hier gaan om een leuke give-away voor relaties en werknemers. Een zaklampje met logo zal de naamsbekendheid van uw bedrijf stimuleren!

In ons assortiment hebben wij een zaklampje met (hondenpoep) zakje. Wanneer u de hond uitlaat vroeg in de ochtend of ’s avonds laat heeft u waarschijnlijk wel eens last dat u de ontlasting van uw hond niet kunt vinden. Daarom heeft Promoboer voor u zaklampjes met vuilniszakjes, zodat u in het donker gericht de hondenpoep kunt opruimen.

Tevens beschikken wij over zaklampjes die als flesopener of bieropener gebruikt kunnen worden. De zaklampjes worden voorzien van een sleutelhanger voor aan je sleutelbos, zodat je altijd een bieropener op zak hebt. En altijd een biertje kan openen in het donker.

Op zoek naar zaklampjes die niet alleen als zaklamp gebruikt kan worden, maar tevens als multi tool? zaklampjes met multi tool beschikken over twee dubbele bits, helder led lampje en een waterpas. Populair bij bedrijven in de bouw.

Enkele andere voorbeelden zijn zaklampjes in de vorm van een pen, shirtje, een dier of huis. Is dit nog niet genoeg, dan kunt u een custom made zaklamp laten maken. U levert het ontwerp aan en wij zorgen voor een product op maat.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!