goedkope zaklampjes bedrukken
blauw vingerlampje
groen vingerlampje
rood vingerlampje
verzameling vingerlampjes
vingerlampjes bedrukken
vingerlampjes licht donker
blauw vingerlampje vinger
groen vingerlampje vinger
rood vingerlampje vinger

Gekleurde vingerlampjes voor evenementen en feesten

De plastic vingerlampjes hebben flexibele siliconen bandjes waarmee de lampjes aan een vinger bevestigt kunnen worden. Met de afmetingen 1.5 x 1.5 x 4 cm zijn de lampjes geschikt voor aan de vingers. Inbegrepen en geinstalleerd zijn de AG3-batterijen, zodat de gekleurde LED lampjes direct op een festival, concerten of andere evenement gebruikt kunnen worden.

  • Vingerlampjes in verschillende kleuren
  • Vingerlampjes bedrukken op zijkant of bovenkant

Bedrukte vingerlampjes met logo

Wij kunnen een of twee zijden van de LED vingerlampjes bedrukken met je logo, tekst of afbeelding. De plastic zaklampjes kunnen bedrukt worden met een tot en met vier kleuren of in full colour opdruk. Onze LED vingerlampjes worden standaard geleverd in de kleuren wit, rood, blauw en groen of als set van vier. Liever een andere kleur die beter bij je bedrijf of promotionele campagne past? Bij grote afname kunnen vingerlampjes ook in een PMS kleuren worden geleverd.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Waar worden goedkope vingerlampjes gebruikt?

Promotiedoeleinden en vingerlampjes met logo

Vingerlampjes worden ook wel concertlampjes of festivallampjes genoemd. In het buitenland wordt een vingerlampje ook wel een pushlight of een fingerlight genoemd. De mooie gekleurde led-lichtjes zijn de perfecte accessoire om extra sfeer en show te creeren bij evenementen en feesten. Wij bedrukken daarom ook vaak vingerlampjes voor bedrijven die werkzaam zijn in de volgende sectoren.

  • Festivals
  • Carnaval
  • Feesten
  • Evenementen
  • Partijen
  • Concerten

De gekleurde LED lampjes worden bijvoorbeeld uitgedeeld gedurende de dag van een festival of evenement en worden dan 's avonds, wanneer het donker is, gebruikt om de sfeer te verhogen of extra waarde te creeren aan een show. De bezoekers wordt gevraagd om tijdens een optreden de vingerlampjes om te doen en aan te zetten.

Bedrijven uit de genoemde sectoren gebruiken de vingerlichtjes vaak als promotiemiddel. Het is populair promotiemateriaal, omdat het een goedkoop product is en op twee zijden bedrukt kan worden. Tevens zijn de batterijen inbegrepen en geinstalleerd zodat het product direct klaar is om gebruikt te worden.

Vingerlampjes en veiligheid

Zijn vingerlampjes alleen maar leuk? Nee, ze zorgen ook nog eens voor extra veiligheid. Door de flexibele bevestigingsring kan je het lampje ook voor andere doeleinden gebruiken. Het is mogelijk om de lampjes te gebruiken op de fiets, zowel aan je vingers of onderdelen van je fiets. In het donker kunnen andere weggebruikers jou nog beter zien en daarmee word de kans op een ongeluk verkleind. Voor hardlopers, wandelaars en mensen die bijvoorbeeld de hond uitlaten geldt hetzelfde. Bevestig het lampje aan de halsband van de hond en ook de hond valt op in het donker.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!