plastic goedkope zaklampjes bedrukken
vingerlampjes bedrukken
vingerlampjes bedrukken
vingerlampjes bedrukken
vingerlampjes bedrukken
vingerlampjes bedrukken
vingerlampjes bedrukken
vingerlampjes bedrukken
vingerlampjes bedrukken
vingerlampjes bedrukken

LED vingerlampjes met uw logo

Wij kunnen één of twee zijden van de LED vingerlampjes bedrukken met uw logo, tekst of afbeelding. De plastic zaklampjes kunnen bedrukt worden met één tot en met vier kleuren of in full colour opdruk. Onze LED vingerlampjes worden standaard geleverd in de kleuren wit, rood, blauw en groen of als set van vier. Liever een andere kleur die beter bij uw bedrijf of promotionele campagne past? Bij grote afname kunnen vingerlampjes ook in een PMS kleuren worden geleverd.

Festivallampjes en concertlichtjes bedrukken

De plastic vingerlampjes hebben flexibele siliconen bandjes waarmee de lampjes aan een vinger bevestigt kunnen worden. Met de afmetingen 1.5 x 1.5 x 4 cm zijn de lampjes geschikt voor op vingers. Inbegrepen en geïnstalleerd zijn de AG3-batterijen, zodat de gekleurde LED lampjes direct op een festival, concerten of andere evenement gebruikt kunnen worden.

Samengevat

  • Vinger formaat
  • LED lampjes in gewenste kleur
  • Bedrukking op zijkant(en) van de lampjes
  • Levering is inclusief batterijen

Meer informatie over vingerlampjes met logo bedrukking

Promotiedoeleinden en vingerlampjes met logo

Vingerlampjes worden ook wel concertlampjes of festivallampjes genoemd. In het buitenland wordt een vingerlampje ook wel een pushlight of een fingerlight genoemd. De mooie gekleurde led-lichtjes zijn de perfecte accessoire om extra sfeer en show te creëren bij evenementen en feesten. Wij bedrukken daarom ook vaak vingerlampjes voor bedrijven die werkzaam zijn in de volgende sectoren.

  • Festivals
  • Carnaval
  • Feesten
  • Evenementen
  • Partijen
  • Concerten

De gekleurde LED lampjes worden bijvoorbeeld uitgedeeld gedurende de dag van een festival of evenement en worden dan ’s avonds, wanneer het donker is, gebruikt om de sfeer te verhogen of extra waarde te creëren aan een show. De bezoekers wordt gevraagd om tijdens een optreden de vingerlampjes om te doen en aan te zetten.

Bedrijven uit de genoemde sectoren gebruiken de vingerlichtjes vaak als promotiemiddel. Het is populair promotiemateriaal, omdat het een goedkoop product is en op twee zijden bedrukt kan worden. Tevens zijn de batterijen inbegrepen en geïnstalleerd zodat het product direct klaar is om gebruikt te worden.

Vingerlampjes en veiligheid

Zijn vingerlampjes alleen maar leuk? Nee, ze zorgen ook nog eens voor extra veiligheid. Door de flexibele bevestigingsring kan je het lampje ook voor andere doeleinden gebruiken. Het is mogelijk om de lampjes te gebruiken op de fiets, zowel aan je vingers of onderdelen van je fiets. In het donker kunnen andere weggebruikers jou nog beter zien en daarmee word de kans op een ongeluk verkleind. Voor hardlopers, wandelaars en mensen die bijvoorbeeld de hond uitlaten geldt hetzelfde. Bevestig het lampje aan de halsband van de hond en ook de hond valt op in het donker.

goedkoopste keycords smal