projectie zaklampjes met logo
projectie zaklampjes met logo
logo projectie zaklampjes bedrukken
projectie zaklampjes met logo
projectie zaklampjes bedrukken
projectie zaklampjes cartoon
zaklamp met logo projectie bedrukken
projectie zaklampjes bedrukt
zaklampje met logo projectie bedrukken
zaklampjes met logo projectie en opdruk
verzameling projectie pennen
projectie pen met logo
verzameling projectie pennen

Projectielamp met logo projectie en logo opdruk

De gewenste projectie van een projectlamp kan in één of meerdere kleuren en het is tevens mogelijk om uw bedrijfslogo te laten projecteren. Hetzelfde lampje kunnen wij op één zijde bedrukken met uw logo, tekst of afbeelding in één tot en met vier kleuren of zelfs geheel in full colour. Wij kunnen uw ontwerp graveren en voorzien van een diepdruk of printen door middel van een tampondruk. Een bedrukte projectielamp is een bij uitstek geschikte give-away met de projectie als verrassingselement.

  • Zaklampjes met logo projectie
  • Pennen met logo projectie

Aluminium projectielamp of projectiepen

De aluminium projectielamp wordt geleverd met een sleutelring, zodat deze te bevestigen is aan een sleutelbos. Het lampje is, met de afmetingen 6.0 x 1.5 cm, klein te noemen maar de prestaties zijn groots. In het donker projecteert het lampje met LED verlichting helder op een afstand van minimaal 2 meter. Inbegrepen en geïnstalleerd zijn de AG3-batterijtjes, zodat er bij ontvangst direct geprojecteerd kan worden.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Bedrukte zaklamp met logo projectie

Wij creëren uiteenlopende projecties voor projectie zaklampjes en projectiepennen. Vaak kiezen bedrijven voor projectielampjes waarmee hun logo geprojecteerd wordt. Ook zijn stukjes tekst populair onder onze klanten. Deze projecties bestaan vaak uit enkele kleuren. Wij bieden echter ook de mogelijkheid om complexere projecties te bestellen, zoals foto's en plaatjes.

Projectielamp of projectiepen voor promotiedoeleinden

De projectielampjes zijn uitermate geschikt als promotiemateriaal voor bedrijven. De belangrijkste reden is, dat behalve dat de zaklampjes zelf te bedrukken zijn met uw logo tevens de lampjes een projectie kunnen krijgen. U kunt de zaklampjes bijvoorbeeld een projectie geven van uw meest populaire product of uw bedrijfslogo. Wanneer u de projectielampjes weggeeft (give-away) aan uw klantrelaties of potentiele klanten zullen zij bij het gebruik van de projectielampjes iedere keer weer in aanmerking komen met uw bedrijf. Waar de lampjes ook heen schijnen, uw projectie zal zichtbaar zijn (afstand projectie). Hierbij heeft u tevens de kans dat meerdere mensen de projectie zullen zien. Kortom, het bedrukken van projectielampjes is uitermate geschikt voor ieder soort onderneming als promotiemateriaal. Doordat wij zelf de producent zijn van de projectielampjes zijn deze nog tegen de laagste tarieven verkrijgbaar bij ons.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte projectie zaklampen