sleutelhanger zaklampjes met logo projectie
sleutelhanger zaklampjes met logo
zaklampjes met logo projectie en opdruk
projectie zaklampjes bedrukt
projectie zaklampjes met logo
projectie zaklampjes met logo
projectie zaklampjes met logo
projectie zaklampjes bedrukken
logo projectie zaklampjes bedrukken
logo projectie zaklampjes bedrukken

Projectie zaklampjes met sleutelhanger

Ben je op zoek naar zaklampjes met een hoog verassingseffect? Overweeg dan onze logo projectie zaklampjes van metaal. Met dit projectie zaklampje kun je je eigen logo, naam, afbeelding of foto laten projecteren (in full colour). Zo heb je niet alleen leuk verassingseffect, maar kun je ook een extra boodschap onder de aandacht brengen. Deze projectie zaklampjes zijn ongeveer 7cm lang en hebben een diameter van 1cm. De zaklampjes met logo projectie worden geleverd met 4 x AG3 batterijtjes en zijn daarom direct klaar om gebruikt te worden.

  • Verkrijgbaar in eigen PMS kleur
  • Zaklampjes volledig rondom bedrukken
  • Projecteer je eigen logo of afbeelding (full colour)

Logo projectie zaklampjes laten bedrukken

De metalen projectie lampjes voor aan de sleutelbos zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een speciale PMS kleur die bij je huisstijl of marketingcampagne past. Wij kunnen de behuizing van deze zaklampjes met projectie vervolgens bedrukken met je logo, naam of andere bedrukking. Dit kan op een positie naar keuze of helemaal rondom (all-over). Er zijn geen beperkingen qua drukkleuren, dus je kunt de zaklampjes ook full colour laten bedrukken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Bedrukte zaklampjes met logo projectie

Wij creëren uiteenlopende projecties voor projectie zaklampjes en projectiepennen. Vaak kiezen bedrijven voor projectielampjes waarmee hun logo geprojecteerd wordt. Ook zijn stukjes tekst populair onder onze klanten. Deze projecties bestaan vaak uit enkele kleuren. Wij bieden echter ook de mogelijkheid om complexere projecties te bestellen, zoals foto's en plaatjes.

Projectie zaklampjes inzetten als promotiemateriaal

De projectielampjes zijn uitermate geschikt als promotiemateriaal voor bedrijven. De belangrijkste reden is, dat behalve dat de zaklampjes zelf te bedrukken zijn met uw logo tevens de lampjes een projectie kunnen krijgen. U kunt de zaklampjes bijvoorbeeld een projectie geven van uw meest populaire product of uw bedrijfslogo. Wanneer u de projectielampjes weggeeft (give-away) aan uw klantrelaties of potentiele klanten zullen zij bij het gebruik van de projectielampjes iedere keer weer in aanmerking komen met uw bedrijf. Waar de lampjes ook heen schijnen, uw projectie zal zichtbaar zijn (afstand projectie). Hierbij heeft u tevens de kans dat meerdere mensen de projectie zullen zien. Kortom, het bedrukken van projectielampjes is uitermate geschikt voor ieder soort onderneming als promotiemateriaal. Doordat wij zelf de producent zijn van de projectielampjes zijn deze nog tegen de laagste tarieven verkrijgbaar bij ons.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!