goedkope zaklampjes bedrukken
grote zaklamp met tekst
bedrukte zaklamp met logo
relatiegeschenk zaklampen bedrukken
goedkope zaklampen met opdruk
camping zaklampen met naam
grote zaklampen bedrukken

Grote zaklampen met 9 LED lampen

Ben je op zoek naar zaklampen voor bijvoorbeeld op de camping, in het bos of andere outdoor activiteiten? Overweeg dan onze grote zaklampen met 25 lumen en 9 heldere en energiezuinige LED lampen. Deze lampen zorgen voor een grotere reikwijdte en lichtstroom. De grote zaklampen hebben een zwarte polsband, zodat je deze om je pols kunt dragen of ergens aan kunt ophangen. De aluminium contructie zorgt voor de nodige stevigheid, zodat ze ook nog tegen een stootje kunnen. Wij leveren de grote zaklampen met 3 AAA-batterijen, zodat je meteen aan de slag kunt.

  • Aluminium behuizing in iedere gewenste kleur
  • Volledig naar wens te bedrukken, ook full colour

Stevige zaklampen met logo als relatiegeschenk

De aluminium behuizing van de grote zaklampen kunnen gemaakt worden in iedere gewenste kleur. Wij voorzien het zilveren aluminium materiaal van een gekleurde coating. Dit mag een speciale PMS kleur zijn, zodat je huisstijlkleuren kunt laten terugkomen in de zaklampen. Vervolgens kunnen wij de grote zaklampen bedrukken op deze gekleurde behuizing. Populaire opdrukken zijn een stukje tekst, bedrijfsnaam of een logo. Bedrukte zaklampen zijn populair als relatiegeschenk!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Bedrukte grote zaklampen en gebruikersdoeleinden

Welke zaklamp bij u past is afhankelijk van verschillende factoren. Belangrijker is misschien wel de activiteit waarvoor u de zaklantaarn voor wilt gebruiken. Wij leggen een aantal gebruikerssituaties uit.

Outdoor zaklampen

Bent u een natuurliefhebber of betrokken bij outdoor activiteiten? Actief in bossen en bergen? Op pad gaan zonder zaklamp wordt dan vaak afgeraden. Op onverharde paden en in beboste gebieden is het tijdens schemering en de donkere uren vaak handig om de route te voorzien van licht zodat u weet waar u gaat staan of loopt. Ook handig om de omgeving in de gaten te houden. Blijf je langere tijd weg, dan kies je het beste voor een model op batterijen en met een licht gewicht. Denk ook aan een waterdichte behuizing. Een grote zaklamp of een looplamp zijn twee populaire categorieën zaklampen.

Zaklampen voor jagers

Een andere outdoor activiteit is jagen. Voor jacht is een zaklamp met specifieke functies nuttig. Met de speciale functies wordt het bijvoorbeeld makkelijker om wild te spotten of om de weg te vinden door het bos. Belangrijkste voor een jager is dat hij ook nog eens doelgericht kan schieten in het donker. In het donker heeft een jager een zaklamp nodig met een reikwijdte van ongeveer 100 meter. Verder is het belangrijk dat de grote zaklamp goed nachtzicht heeft en het wild niet meteen afschrikt.

Tactische zaklampen

De tactische zaklamp zien wij steeds vaker en zijn bedoeld voor intensief dagelijks gebruik. Het is een zaklamp die veel gebruikt wordt door politie en militaire eenheden in kritische situaties of andere mensen die voor het uitoefenen van hun beroep een zaklamp nodig hebben. De zaklampen kunnen op verschillende manieren worden afgesteld, zodat ze in iedere situatie te gebruiken zijn. Hierbij kan gedacht worden aan beveiligers, arrestatieteams, brandweerlieden, rioolwerkers of het leger. Politie gebruikt een tactische zaklamp zelfs om arrestanten te verblinden met de felle verlichting. De zaklampen hebben een grote reikwijde en is lichtsterk met hoog lumen getal.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!