grote zaklampen bedrukken
grote zaklampen bedrukken
grote zaklamp met tekst
bedrukte zaklamp met logo
relatiegeschenk zaklampen bedrukken
goedkope zaklampen met opdruk
camping zaklampen met naam

Grote zaklamp met grote opdruk

De grote zaklampen hebben een grotere reikwijdte en grotere lichtstroom, zodat u meer zicht heeft. Een voordeel is dat op grote zaklampen de bedrukking groter geplaatst kan worden. Wij kunnen de zaklantaarn voorzien van uw logo, tekst of afbeelding in één tot vier kleuren of full colour opdruk. Laat de zaklamp geheel naar wens bedrukken, zodat de grote zaklamp niet alleen uw relatie blij maakt maar ook bijdraagt aan de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Outdoor lamp of handlamp met LED verlichting

Bent u op zoek naar grote zaklampen om donkere omgeving extra goed te kunnen verlichten? Wij hebben grote zaklampen in verschillende formaten in ons assortiment van circa 15 cm en 25 cm. De handlampen worden geleverd inclusief batterijen zodat de heldere LED lichtstroom geproduceerd kan worden.

Het meest verkochte en populaire formaat zijn grote zaklampen van 15 en 25 centimeter. Liever een afwijkend formaat, dan raden wij aan om contact met ons op te nemen zodat wij uw vraag direct kunnen beantwoorden. Het is mogelijk om, tegen extra kosten, de zaklamp in luxe geschenkdoos te leveren en deze doos te voorzien van een bedrukking.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Bedrukte grote zaklampen en gebruikersdoeleinden

Welke zaklamp bij u past is afhankelijk van verschillende factoren. Belangrijker is misschien wel de activiteit waarvoor u de zaklantaarn voor wilt gebruiken. Wij leggen een aantal gebruikerssituaties uit.

Outdoor zaklampen

Bent u een natuurliefhebber of betrokken bij outdoor activiteiten? Actief in bossen en bergen? Op pad gaan zonder zaklamp wordt dan vaak afgeraden. Op onverharde paden en in beboste gebieden is het tijdens schemering en de donkere uren vaak handig om de route te voorzien van licht zodat u weet waar u gaat staan of loopt. Ook handig om de omgeving in de gaten te houden. Blijf je langere tijd weg, dan kies je het beste voor een model op batterijen en met een licht gewicht. Denk ook aan een waterdichte behuizing. Een grote zaklamp of een looplamp zijn twee populaire categorieën zaklampen.

Zaklamp voor jagers

Een andere outdoor activiteit is jagen. Voor jacht is een zaklamp met specifieke functies nuttig. Met de speciale functies wordt het bijvoorbeeld makkelijker om wild te spotten of om de weg te vinden door het bos. Belangrijkste voor een jager is dat hij ook nog eens doelgericht kan schieten in het donker. In het donker heeft een jager een zaklamp nodig met een reikwijdte van ongeveer 100 meter. Verder is het belangrijk dat de grote zaklamp goed nachtzicht heeft en het wild niet meteen afschrikt.

Tactische zaklamp

De tactische zaklamp zien wij steeds vaker en zijn bedoeld voor intensief dagelijks gebruik. Het is een zaklamp die veel gebruikt wordt door politie en militaire eenheden in kritische situaties of andere mensen die voor het uitoefenen van hun beroep een zaklamp nodig hebben. De zaklampen kunnen op verschillende manieren worden afgesteld, zodat ze in iedere situatie te gebruiken zijn. Hierbij kan gedacht worden aan beveiligers, arrestatieteams, brandweerlieden, rioolwerkers of het leger. Politie gebruikt een tactische zaklamp zelfs om arrestanten te verblinden met de felle verlichting. De zaklampen hebben een grote reikwijde en is lichtsterk met hoog lumen getal.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte zaklampen