ronde veter keycord met tekst
veter keycord met naam
ronde veter keycord met tekst
platte veter keycord
veter keycord met buckle
veter keycord met veiligheidsclip
tubular keycord met accessoires

Keycord van ronde of platte veter

Promoboer heeft ook goedkope veter keycords die worden gemaakt van een ronde veter of platte veter. Deze veter keycords hebben standaard een lengte van 90cm en zijn maximaal 1cm breed. Onze veter keycords worden standaard geleverd met een handige karabijnhaak om sleutels aan te hangen. Wij kunnen de veter keycords ook voorzien van een buckle, veiligheidsclip en/of badgehouder.

  • Ronde of platte veter keycords in iedere gewenste kleur
  • Met karabijnhaakje en uit te breiden met extra accessoires
  • Veter keycords bedrukken in enkele kleuren of full colour

Veter keycords bedrukken met uw opdruk

Als fabrikant kunnen wij zowel de ronde als platte veter keycords produceren in iedere gewenste PMS kleur. Na het vaststellen van de kleur kunt u gaan nadenken over de bedrukking. Wij kunnen de keycords bedrukken met een logo, tekst of andere subtiele opdruk. De opdruk mag bestaan uit één tot vier kleuren en kan herhalend worden aangebracht. Bedrukte veter keycords zijn populair als promotiemiddel omdat ze relatief goedkoop zijn.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Nog vragen over bedrukte veter keycords?

Waarom zou ik kiezen voor veter keycords?

De veter keycords zijn de beste keuze voor mensen met een beperkt budget. Het is ons meest economische type keycord zonder in te boeken aan de kwaliteit en duurzaamheid. Het is gemaakt van gestikt polyester en tot een buis gevormd om de sterkte en duurzaamheid te vergroten. Het ziet eruit en voelt aan als een buisvormige schoenveter en kan zich enigszins uitrekken. Kies uw eigen tekst en/of logo om de keycord te bedrukken.

Kan ik accessoires aan de veter keycords toevoegen?

Ja, dat kan. Net als bij al onze andere keycords kunnen wij ook veter keycords met accessoires leveren. Standaard leveren wij de veter keycords met karabijnhaakje, maar dit haakje kan ook vervangen worden door een ander soort haakje of uitgebreid worden met een extra haakje. Daarnaast is het ook mogelijk om de keycord met een buckle, veiligheidsclip of badge te leveren.

Wie waren mij voor met bedrukte veter keycords?

Veter keycords worden voornamelijk besteld door bedrijven die actief zijn op evenementen, beurzen en congressen. Deze geven bedrukte keycords gratis weg als give-away. Door de keycord met logo hopen zij op een blijvende herinnering bij de bezoekers. Deze bedrijven lieten de keycords bedrukken met hun bedrijfslogo en/of bedrijfsgegevens, zoals het adres van hun website.