string(25) "/keycords/veter-keycords/"
ronde veter keycord met tekst
ronde veter keycord met tekst
veter keycord met naam
platte veter keycord
veter keycord met buckle
veter keycord met veiligheidsclip
tubular keycord met accessoires

Goedkope veter keycords

Bent u op zoek naar veter keycords? Dan bent u bij Promoboer op de juiste plaats. Wij bieden verschillende soorten tube keycords, zoals met een platte veter of ronde veter. De lengte is standaard 90cm en de breedte kunt u zelf bepalen: smalle veter keycords (10mm) of brede veter keycords (20mm). Wij kunnen ze produceren in iedere gewenste kleur en houden de meest populaire op voorraad zodat wij deze extra snel kunnen leveren. Onze veter keycords worden standaard geleverd met een handige karabijnhaak om sleutels aan te hangen. Wij kunnen de veter keycords ook voorzien van een buckle, veiligheidsclip en/of badgehouder.

  • Ronde veter keycords
  • Platte veter keycords

Veter keycord bedrukken met uw eigen opdruk

Promoboer is gespecialiseerd in het bedrukken van veter keycords met logo. Onze veter keycords worden standaard volledig bedrukt met uw logo of tekst. Dit kan in één of meerdere kleuren opdruk. Bestaat uw logo uit veel kleuren, dan bieden wij ook de mogelijkheid de veter keycords te bedrukken met een full-colour opdruk. Bedrukte veter keycords zijn populair als promotiemiddel omdat ze relatief goedkoop zijn.

  • Veter keycords bedrukken met uw logo, tekst of naam
  • Keycords bedrukken, ook in all-over en full colour

Nog vragen over veter keycords?

Waarom zou ik kiezen voor veter keycords?

De veter keycords zijn de beste keuze voor mensen met een beperkt budget. Het is ons meest economische type keycord zonder in te boeken aan de kwaliteit en duurzaamheid. Het is gemaakt van gestikt polyester en tot een buis gevormd om de sterkte en duurzaamheid te vergroten. Het ziet eruit en voelt aan als een buisvormige schoenveter en kan zich enigszins uitrekken. Kies uw eigen tekst en/of logo om de keycord te bedrukken.

Kan ik accessoires aan de veter keycords toevoegen?

Ja, dat kan. Net als bij al onze andere keycords kunnen wij ook veter keycords met accessoires leveren. Standaard leveren wij de veter keycords met karabijnhaakje, maar dit haakje kan ook vervangen worden door een ander soort haakje of uitgebreid worden met een extra haakje. Daarnaast is het ook mogelijk om de keycord met een buckle, veiligheidsclip of badge te leveren.

Wie waren mij voor met bedrukte veter keycords?

Veter keycords worden voornamelijk besteld door bedrijven die actief zijn op evenementen, beurzen en congressen. Deze geven bedrukte keycords gratis weg als give-away. Door de keycord met logo hopen zij op een blijvende herinnering bij de bezoekers. Deze bedrijven lieten de keycords bedrukken met hun bedrijfslogo en/of bedrijfsgegevens, zoals het adres van hun website.

goedkoopste keycords