Keycords met badgehouder voor pasjes en identificatie

Onze keycords met badgehouder maken het mogelijk om personen, personeel of bezoekers herkenbaar te maken of te identificeren, bijvoorbeeld op festivals, bij conferenties of andere evenementen. Meest verkocht zijn de plastic badgehouders en lederen badgehouder waar je zelf een pasje in plaatst. Wij maken tevens bedrukte plastic pasjes, welke uniek gepersonaliseerd kunnen worden. De keycords met pasjeshouder worden naar wens bedrukt en zijn uitbreidbaar met een veiligheidssluiting, buckle of andere haakjes.

Keycord met badgehouder bedrukken

Keycord met badgehouder zijn er in verschillende soorten en maten. Bij ons kun je de een keycord met badgehouder bestellen van verschillende materialen. Zo kun je bij ons de keycords met badgehouder laten maken van plastic of leer. Dit keycord met badgehouder is aan de achterzijde voorzien van een opening, waarin je je eigen kaart kunt plaatsen. Ook hebben we plastic pasjes. Dit zijn volledig bedrukte kaarten die je aan de keycord met badgehouder kunt hangen.

keycord met badgehouder

Keycords met badgehouder: kies je accessoires

Onze keycords met badgehouder worden veel gebruikt om medewerkers/personen herkenbaar te maken tijdens evenementen, conferenties, feesten en nog veel meer. Voor het vasthouden van de badge dien je een haakje te kiezen. Standaard worden de keycords met badgehouder geleverd met een karabijnhaak. Keycords met badgehouder worden ook vaak als pashouder gebruikt. Het is ook mogelijk om de keycords met badgehouder uit te breiden met verschillende accessoires. Onderstaand hebben we een aantal populaire accessoires voor keycords met badge op een rijtje gezet.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!