keycord met badgehouder
keycord met badgehouder
keycord met badgehouder horizontaal
keycord met kaarthouder
bedrukte keycords met badgehouder
keycord met pashouder
keycord met badge voor pasjes
keycords met badgehouders
full colour keycord met kaarthouders
keycord met badgehouder voor evenementen

Keycord met naamkaarthouder voor identificatie

Bij Promoboer kunt u goedkope keycords met badgehouder of naamkaarthouder bestellen. Deze keycords worden gebruikt om medewerkers/personen herkenbaar te maken tijdens evenementen en conferenties, maar zijn ook inzetbaar voor andere doeleinden. De horizontale/verticale badges worden gemaakt van transparant plastic. Voor het vasthouden van de badge dient u een haakje te kiezen en eventueel kan de keycord worden uitgebreid met een buckle of veiligheidssluiting.

 • Keycord met verticale of horizontale badgehouder
 • Keycord bedrukken: goedkoop of full colour
 • Eventueel leverbaar met bedrukte naamkaartjes of badges

Keycords bedrukken: goedkoop of full colour

De keycords kunnen wij goedkoop bedrukken met één tot vier kleuren of volledig full colour bedrukken bij meer dan vier kleuren of een kleurenverloop. Bij het goedkoop bedrukken van keycords dient u rekening te houden met de basiskleur van het koord, dat komt omdat wij de keycord niet volledig bedrukken. De lengte van de keycords is standaard 90cm, alleen de breedte moet u nog even aan ons doorgeven: 1cm tot 2.5cm. Indien wenselijk kunnen wij ook kaartjes bedrukken die in de badgehouders geplaatst dienen te worden.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Meer informatie over keycords met naamkaartje

keycords bedrukken

De keycords met logo, neklinten en sleutelkoorden hebben veel verschillende gebruikersdoeleinden. Vroeger zat er alleen een karabijnhaakje aan voor bijvoorbeeld een sleutelbos. Maar tegenwoordig worden de bedrukte keycords meestal uitgebreid met extra accessoires zodat ze voor nog veel meer toepassingen gebruikt kunnen worden. Wij bespreken een aantal situaties waar sleutelkoorden met badge gebruikt.

 1. Door docenten en studenten op scholen
 2. Op scholen en universiteiten worden keycords met logo voornamelijk gedragen door docenten, hoogleraren en ander personeel. Soms als identiteitsbewijs, regelmatig in combinatie met een toegangspas en vaak met sleutels voor toegang tot verschillende lokalen of ruimtes. Ook gebruiken studenten bedrukte keycords voor het dragen van sleutels.

 3. Op bedrijfskantoren door werknemers
 4. Bij advocatenkantoren, financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen en grote kantoren worden bedrukte keycords, neklinten en sleutelkoorden bewaard achter de receptie. Bezoekers dienen zich te melden bij de receptie en krijgen vervolgens een keycord met bezoekerspas mee. Het identificeren van bezoekers is een eerste stap om de veiligheid van bedrijven en medewerkers te waarborgen.

 5. Personeel op evenementenlocaties
 6. Van voetbalwedstrijden tot concerten, het personeel van deze evenementen heeft speciale vrijstellingen om backstage te gaan of op het veld te staan. Door neklinten met een ID badge of toegangspas kan men snel geïdentificeerd worden.

 7. In ziekenhuizen voor toegang en identificatie
 8. Verpleegkundigen, artsen, leveranciers en ander personeel gebruiken de keycords met badge om toegang te krijgen tot ruimtes die bestemd zijn voor bevoegden. Ook kunnen sleutelkoorden voorzien worden van een ID kaart. De identiteitskaarten en toegangskaarten kunnen door middel van een intrekbare badgehouder dicht op het lichaam gehouden worden.

  Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
goedkoopste keycords