string(20) "/keycords/met-badge/"
keycord met badgehouder
keycord met badgehouder
keycord met badgehouder horizontaal
keycord met kaarthouder
bedrukte keycords met badgehouder
keycord met pashouder
keycord met badge voor pasjes
keycords met badgehouders
full colour keycord met kaarthouders
keycord met badgehouder voor evenementen

Keycords met badge voor identificatiedoeleinden

Bedrukte keycords met badge zijn voor het herkenbaar maken van medewerkers in winkels en bij receptiebalies. Bezoekers van bijeenkomsten en deelnemers aan evenementen, beurzen en festivals kunt u door een badge met naamkaart gemakkelijk identificeren. In ons assortiment hebben wij keycords met horizontale en verticale badge. De badges zijn gemaakt van transparant plastic en kunnen meerdere keren gebruikt worden. Wij leveren de keycords met krokodillenbekje zodat de naamkaart geklemd kan worden.

  • Keycords met badge horizontaal
  • Keycords met badge verticaal
  • Plastic badge in eigen transparante kleur

Keycords bedrukken met naamkaartje

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst van goedkope keycords met badges dan leveren wij in principe lege badgehouders zonder bedrukte naamkaart of identiteitskaart. De kaart kunt u bijvoorbeeld zelf toevoegen of uw bezoekers en werknemers een bedrijfspas laten plaatsen. Indien wenselijk kunnen wij ook kaartjes bedrukken die in de badgehouders geplaatst dienen te worden.

  • Bedrukte keycords met badge
  • Kaartjes bedrukken of pasjes bedrukken voor in de badgehouderd

Nog vragen over keycords met badge?

Een keycord kan worden gebruikt om vrijwel alles om de nek op te hangen. Een van de meest verkochte keycords zijn de keycords met badge. De badge maakt het mogelijk om een ID kaart of naamkaart aan de keycord te hangen. ID-badgehouders of kaarthouders worden gebruikt om deze documenten vast te houden. Ook moet het de kaart beschermen, want laten we wel wezen: een gescheurde of beschadigde kaart ziet er onprofessioneel uit en is voor niemand goed.

Hoe werkt een keycord met badge?

Onze ID-kaarthouders zijn gemaakt van stevig plastic dat duurzaam en sterk is. Ze zijn ontworpen met een speciale framehouder en bieden geweldige ondersteuning en bescherming voor uw identiteitskaarten. Ze geven een professionele uitstraling en voegen de finishing touch toe aan uw keycord. De speciaal geïntegreerde gaten aan de bovenkant van de badge betekenen dat u uw keycord snel en eenvoudig in de houder kunt vastklikken.

Voor wie zijn keycords met badges?

Keycords met badge zijn handig om personen, relaties of medewerkers herkenbaar te maken. Bijvoorbeeld in winkels en bij receptiebalies. Ook bezoekers van bijeenkomsten, vergaderingen en conferenties worden vaak voorzien van een badge, al dan niet met een keycord. Daarnaast kunt u ook deelnemers aan evenementen, beurzen en festivals van een badgehouder met naamkaart voorzien zodat zij gemakkelijk geïdentificeerd kunnen worden. Dit maakt ook een efficiënte en betrouwbare toegangscontrole mogelijk. Badgehouders of naamkaarthouders zorgen voor een professionele uitstraling. Ze zijn goed voor uw naamsbekendheid en imago.

Wat zijn de mogelijkheden van keycords met badges?

Toegangskaarten, toegangspassen, pinpasjes, creditkaarten, naamkaarten, visitekaartjes en allerlei anderen soorten pasjes kunnen in de keycords met badgehouders geplaatst worden. Promotioneel biedt dit vele mogelijkheden. U kunt ze gebruiken als naamkaarthouder, pashouder of perskaarthouder. Dit is ontzettend handig tijdens feesten, congressen, workshops, evenementen, festivals, open dagen en beurzen. Voor uzelf en de deelnemers. Iemand aanspreken met zijn of haar naam wordt zo gemakkelijk en de dragers zullen elkaars naam sneller leren kennen. U kunt de keycords bedrukken. Met de bedrukte keycords zorgt u ervoor dat uw bedrijfsnaam of logo voortdurend in beeld is en daarmee werkt u aan uw imago en bekendheid.

goedkoopste keycords