Keycords met badge voor pasjes en identificatie

Onze keycords met badge maken het mogelijk om personen, personeel of bezoekers herkenbaar te maken of te identificeren. Je kunt een o.a. een ID kaart, naamkaartje of toegangspas toevoegen aan de badgehouder, zodat je mensen van elkaar kunt onderscheiden. Keycords met badgehouder zie je veel terug op festivals, conferenties, evenementen, bijeenkomsten en de werkvloer.

Keuze uit diverse insteekhoesjes of bedrukte kaarten

Je hebt de keuze uit diverse insteekhoesjes en bedrukte kaarten. Bij de insteekhoesjes dien je zelf een naamkaart of pasje toe te voegen. Meest verkocht zijn onze horizontale en verticale badges van doorzichtig plastic. Voor een exclusieve uistraling kies je voor leren insteekhoesjes. Tot slot kunnen wij ook bedrukte kaarten toevoegen aan de keycords.

Accessoires voor de keycords met badgehouder

Onze keycords met badges worden veel gebruikt om medewerkers/personen herkenbaar te maken tijdens evenementen, conferenties, feesten en nog veel meer. Voor het vasthouden van de badge dien je een haakje te kiezen. Daarnaast zijn er nog andere accessoires waarmee je de naambadge keycord kan uitbreiden. Wij bespreken de populairste.

bedrukte keycord met leren insteekhoesje

Keycords met afneembare buckle

De keycords met afneembare buckle zijn onze meest verkochte keycords in combinatie met de naambadgehouder. De afneembare buckle maakt het mogelijk om de naambadge, ID kaart of toegangspas even los te koppelen en aan iemand mee te geven. Ook handig als je even van toegangspas moet wisselen met je collega.

bedrukte-keycords-met-twee-bevestigingshaken-voor-badge

Keycords met 2 bevestigingshaken

Ook de keycords met 2 haken zijn populair. De haken zorgen ervoor dat de badge stabieler hangt en niet draait. Dit kan handig zijn bij evenementen in de buitenlucht, waar het kan waaien. Je hebt de keuze uit diverse haakjes, waaronder karabijnhaakjes en krokodillenbekjes.

keycords populair bedrukken 15mm

Keycords met veiligheidssluiting in de nek

Ook de keycords met badge en veiligheidssluiting worden meer gebruikt dan je denkt. De veiligheidssluiting is een extra plastic clip die los klikt zodra er kracht op komt te staan. Zeer geschikt voor gebruik in fabrieken en spelende kinderen. De safety lanyard wordt standaard uitgevoerd met karabijnhaak.

keycords populair bedrukken 15mm

Keycords met uittrekbare pashouder

Onze goedkope keycords met logo worden standaard geleverd met een karabijnhaakje. Deze stevige metalen haak is ideaal om bijvoorbeeld sleutels of toegangspas aan te bevestigen. In plaats van het karabijnhaakje kan er ook gekozen worden voor een ander soort haakje, zoals: een hondenhaak, krokodillenbekje, telefoonhaakje of ovale haak. Naast metalen haken kunt u ook kiezen voor een extra voordelige plastic haak

Gratis en vrijblijvende prijsopgave voor bedrukte keycords met badge

Heb je interesse gekregen in onze bedrukte keycords met badge? En wil je deze uitbreiden met extra accessoires? Geef dan je wensen door via onderstaande button. Ook voor andere vragen kun je diezelfde button gebruiken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Door wie worden lanyards met badgehouder gebruikt?

keycords bedrukken

De keycords met logo hebben veel verschillende gebruikersdoeleinden. Vroeger zat er alleen een karabijnhaakje aan voor bijvoorbeeld een sleutelbos. Maar tegenwoordig worden de bedrukte keycords meestal uitgebreid met extra accessoires zodat ze voor nog veel meer toepassingen gebruikt kunnen worden. Wij bespreken een aantal situaties waar keycords met badge gebruikt.

  1. Door docenten en studenten op scholen
  2. Op scholen en universiteiten worden keycords met logo voornamelijk gedragen door docenten, hoogleraren en ander personeel. Soms als identiteitsbewijs, regelmatig in combinatie met een toegangspas en vaak met sleutels voor toegang tot verschillende lokalen of ruimtes. Ook gebruiken studenten bedrukte keycords voor het dragen van sleutels.

  3. Op bedrijfskantoren door werknemers
  4. Bij advocatenkantoren, financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen en grote kantoren worden bedrukte keycords, neklinten en sleutelkoorden bewaard achter de receptie. Bezoekers dienen zich te melden bij de receptie en krijgen vervolgens een keycord met bezoekerspas mee. Het identificeren van bezoekers is een eerste stap om de veiligheid van bedrijven en medewerkers te waarborgen.

  5. Personeel op evenementenlocaties
  6. Van voetbalwedstrijden tot concerten, het personeel van deze evenementen heeft speciale vrijstellingen om backstage te gaan of op het veld te staan. Door neklinten met een ID badge of toegangspas kan men snel geïdentificeerd worden.

  7. In ziekenhuizen voor toegang en identificatie
  8. Verpleegkundigen, artsen, leveranciers en ander personeel gebruiken de keycords met badge om toegang te krijgen tot ruimtes die bestemd zijn voor bevoegden. Ook kunnen sleutelkoorden voorzien worden van een ID kaart. De identiteitskaarten en toegangskaarten kunnen door middel van een intrekbare badgehouder dicht op het lichaam gehouden worden.

Gratis en vrijblijvende prijsopgave voor keycords met badgehouder

Heb je interesse gekregen in onze keycords met badgehouder? En wil je deze uitbreiden met extra accessoires? Geef dan je wensen door via onderstaande button. Ook voor andere vragen kun je diezelfde button gebruiken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!