Keycords met veiligsheidsclip nek
keycords met veiligsheidsclip nek
keycords met veiligheidssluiting
safety break keycords
full colour keycords bedrukken
full colour keycords met veiligheidssluiting
smalle keycords met veiligheidsclip

Keycords met veiligheidsclip in de nek

Promoboer produceert ook keycords met veiligheidssluiting in de nek. Deze keycords zijn ideaal voor spelende kinderen of mensen die hun beroep uitoefenen, zoals fabriek medewerkers. De veiligheidssluiting is een plastic clip die los klikt zodra er kracht op komt te staan. Naast de veiligheidsclip kan de keycord worden uitgebreid met andere accessoires zoals een afneembare buckle of badgehouder.

  • Keycord met veiligheidssluiting in iedere gewenste kleur
  • Breedte van de keycords is 1cm of 2cm
  • Keycord bedrukken: goedkoop of full colour
  • Optioneel: toevoegen van een buckle of badgehouder

Bedrukte keycords met veiligheidssluiting samenstellen

De veiligheidsclip is gemaakt van plastic en is standaard zwart, maar kunnen wij produceren in iedere gewenste PMS kleur. Net als alle andere keycords kunnen wij ook keycords bedrukken die voorzien zijn van een veiligheidssluiting. Wij kunnen deze veilige keycords bedrukken met uw logo, tekst, naam of ander ontwerp. Wilt u uw opdruk enkelzijdig of dubbelzijdig? In enkele kleuren of full colour? Bedrukte keycords met veiligheidssluiting zijn populair als give-away bij zowel kinderen als volwassenen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meer over de keycord met veiligheidsclip

Bedrukte keycords accessoires

Wie gebruiken de keycords met veiligheidsclip?

Deze speciale keycords met veiligheidsclips zijn perfect geschikt voor werkplekken die moeten voldoen aan gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, zoals scholen, ziekenhuizen en gevangenissen. Ook zeer geschikt in het dagelijks leven.

Veiligheid van kinderen

Kinderen worden vaak gevraagd om keycords met veiligheidsclip te dragen. Kinderen spelen graag en als je een actief kind hebt is er een kleine kans dat het snoer vast komt te zitten. Er is ook een risico als het kind een soort van ruzie krijgt met een ander kind. Als het andere kind het snoer vastpakt, kan de drager letsel oplopen. De veiligheidsclip van de keycords voorkomt risicovolle situaties.

Veiligheid van volwassenen

Er zijn ook mensen die in industrieën werken die regels hebben over het dragen van iets rond de nek. De reden hiervoor is het feit dat het bedrijf zich zorgen maakt over het ophangen van het hangende object in de machine. Deze regels kunnen vaak worden omzeild als de persoon ervoor kiest om een veiligheidskoord te dragen.

Veiligheid van sporters

Iedereen die een keycord draagt tijdens het sporten moet een keycord met veiligheidsclip dragen. Tijdens het fietsen is een keycord met veiligheidsclip belangrijk, want stel je voor dat de fietsers met de keycord ergens achter blijft hangen? Door de veiligheidssluiting zal de keycord van de nek losschieten.