string(30) "/keycords/met-veiligheidsclip/"
Keycords met veiligsheidsclip nek
Keycords met veiligsheidsclip nek
keycords met veiligheidssluiting
safety break keycords
full colour keycords bedrukken
full colour keycords met veiligheidssluiting
smalle keycords met veiligheidsclip

Keycords met veiligheidsclip in de nek

Wij zijn producent van de keycords met veiligheidsclip. Veel van onze afnemers kiezen voor bedrukte keycords met een veiligheidssluiting. De veiligheidssluiting is een plastic clip die los klikt zodra er kracht op komt te staan. De veiligheidsclip is standaard zwart, maar kunnen wij produceren in iedere gewenste PMS kleur. Ook de basiskleur van de keycords kunt u naar wens invullen. Standaard leveren wij de keycords met veiligheidsclip met een karabijnhaakje, maar indien gewenst kunnen wij deze keycords uitbreiden met een afneembare buckle of overige accessoires

  • Keycords met veiligheidsclip in de nek
  • Keycords uitbreiden met andere accessoires

Bedrukte keycords met veiligheidsclip

Net als alle andere keycords kunnen wij ook keycords bedrukken die voorzien zijn van een veiligheidssluiting. Wij kunnen deze veilige keycords bedrukken met uw logo, tekst, naam of ander ontwerp. Wilt u uw opdruk enkelzijdig of dubbelzijdig? In enkele kleuren of full colour? Bedrukte keycords met veiligheidssluiting zijn populair als give-away bij zowel kinderen als volwassenen.

  • Keycords bedrukken, ook in full colour en all-over

Nog vragen over keycords met veiligheidsclip?

Waarvoor is de veiligheidsclip bedacht?

Deze specifieke optie is ontworpen met het oog op veiligheid. Hoewel het standaardsnoer ideaal is voor de meeste mensen, zijn er momenten waarop veiligheid een probleem kan zijn.

Deze veiligheidsclip accessoire is niet verplicht. Kies je voor de keycord met veiligheidssluiting dan kan je de clip terugvinden aan de achterkant van de keycord. De achterkant van de keycord bevind zich in de nek. De clip springt automatisch open als het snoer onder een soort spanning komt te staan. De drager hoeft niets te doen.

Veiligheid moet voor iedereen de eerste zorg zijn. Lanyards kunnen mensen helpen met allerlei dingen. Als het dragen van een traditioneel koord echter enig risico inhoudt, moet de persoon een snoer krijgen met deze geweldige functie.

Wie gebruiken de keycords met veiligheidsclip?

Deze speciale keycords met veiligheidsclips zijn perfect geschikt voor werkplekken die moeten voldoen aan gezondheids- en veiligheidsvoorschriften, zoals scholen, ziekenhuizen en gevangenissen. Ook zeer geschikt in het dagelijks leven.

Veiligheid van kinderen

Kinderen worden vaak gevraagd om keycords met veiligheidsclip te dragen. Ze worden soms gevraagd om hun huissleutel aan deze keycords met karabijnhaakje te bevestigen. Ouders maken gebruik van deze methode omdat het de kans verkleind dat kinderen de sleutels vergeten of kwijtraken. Andere kinderen moeten hun school-ID-kaarten dragen. In beide situaties moet het kind een snoer krijgen dat de beveiligingsfunctie heeft.

De reden hiervoor moet duidelijk zijn. Kinderen spelen graag en als je een actief kind hebt is er een kleine kans dat het snoer vast komt te zitten. Er is ook een risico als het kind een soort van ruzie krijgt met een ander kind. Als het andere kind het snoer vastpakt, kan de drager letsel oplopen. De veiligheidsclip van de keycords voorkomt risicovolle situaties.

Veiligheid van volwassenen

Er zijn ook mensen die in industrieën werken die regels hebben over het dragen van iets rond de nek. De reden hiervoor is het feit dat het bedrijf zich zorgen maakt over het ophangen van het hangende object in de machine. Deze regels kunnen vaak worden omzeild als de persoon ervoor kiest om een veiligheidskoord te dragen.

Veiligheid van sporters

Iedereen die een keycord draagt tijdens het sporten moet een keycord met veiligheidsclip dragen. Tijdens het fietsen is een keycord met veiligheidsclip belangrijk, want stel je voor dat de fietsers met de keycord ergens achter blijft hangen? Door de veiligheidssluiting zal de keycord van de nek losschieten.

goedkoopste keycords