korte keycord armband
Korte keycord armband
Armband keycord
korte keycord met naam
sleutelhanger keycord
bedrukte sleutelhanger keycord
goedkope short straps

Korte keycords met een lengte van 10cm

Promoboer is ook leverancier van korte keycords en short straps met een lengte van 10cm en breedte van 1cm. Deze goedkope keycords worden doorgaans om de pols gedragen of als herkenbare sleutelhanger aan een sleutelbos. De korte keycords worden standaard geleverd met een metalen karabijnhaakje aan het uiteinde, maar deze is eventueel vervangbaar door een ander haakje.

  • Korte keycords van 10cm met karabijnhaakje
  • In iedere gewenste basiskleur verkrijgbaar
  • Bedrukken met tekst, logo of naam in maximaal 4 drukkleuren

Korte keycord met logo, tekst of andere opdruk

De short straps zijn snel leverbaar in de meest populaire basiskleuren, zoals blauw, groen, rood, wit, zwart en oranje. Staat de door u gewenste kleur hier niet tussen, dan produceren wij de keycords in uw eigen PMS kleur. Deze korte keycords kunnen bedrukt worden met een logo, tekst of naam in maximaal 4 PMS kleuren. Ons advies is om alleen de buitenkant van de keycord te laten bedrukken, omdat de binnenkant nauwelijks zichtbaar zal zijn.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Nog vragen over korte keycords?

Waarom zou ik kiezen voor een korte keycord?

Er zijn een aantal redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een korte keycord met logo opdruk. De meest voorkomende reden is de prijs. Korte keycord zijn goedkoper dan normale keycord. Bedrijven kunnen voor hetzelfde marketingbudget meer korte keycords met logo afnemen dan standaard keycords met logo. Wanneer er van te voren geen specifiek gebruikersdoeleinde is vastgesteld, maar het enkel gaat om het verspreiden van een promotionele boodschap of het creëren van naamsbekendheid, dan voldoen korte keycords met logo meer dan uitstekend.

Waarvoor kan ik korte keycords gebruiken?

In tegenstelling tot de meest verkochte keycords kunnen de korte keycords niet om de nek gedragen worden. Maar waarvoor kunnen korte keycords dan wel gebruikt worden?

  1. Onze korte keycords worden vaak bevestigd aan een sleutelbos. Geef een sleutelbos een uniek karakter en maak de sleutelbos herkenbaar. Daarom worden korte keycords ook wel sleutelhanger keycords genoemd. De keycords kunnen ook bevestigd worden aan een broek of riem. Er kan bijvoorbeeld een toegangspas of portemonnee aan bevestigd worden. Op deze manier bent u ook beter beschermd tegen zakkenrollers.

  2. Onze korte keycords kunnen ook als armband gedragen worden. Daarom worden korte keycords ook wel armband keycords genoemd. De armband keycords hebben een opening waar de hand doorheen gestoken kan worden.

Hoe worden korte keycords bedrukt?

Net als de standaard keycords kunnen wij ook korte keycords met tekst of logo bedrukken. Wij kunnen korte keycords goedkoop bedrukken met één tot vier kleuren. Bestaat uw tekst of logo uit meer dan vier kleuren, dan kunnen wij ook full colour bedrukte keycords leveren. Het full-colour bedrukken van korte keycords gaat door middel van heat-transfer print techniek, waardoor uw opdruk van bijvoorbeeld een afbeelding in hoge kwaliteit zichtbaar zal zijn op het keycord.