string(16) "/keycords/korte/"
korte keycord armband
Korte keycord armband
Armband keycord
korte keycord met naam
sleutelhanger keycord
bedrukte sleutelhanger keycord

Korte keycords als sleutelhanger of armbandje

Wij hebben ook goedkope korte keycords van 10cm lang. Daarin maken wij onderscheid tussen sleutelhanger keycords en armband keycords. Het verschil tussen deze twee is dat de sleutelhanger keycords aan de sleutelbos bevestigd dienen te worden en de armband keycords op de pols gedragen kunnen worden. De short straps kunnen wij leveren iedere standaard basiskleur, zoals blauw, groen, rood, wit, zwart en oranje. Staat de door u gewenste kleur hier niet tussen, dan kunnen wij een keycord op maat maken in uw eigen PMS kleur. De korte keycords worden standaard geleverd met een metalen karabijnhaakje aan het uiteinde.

  • Korte keycords te gebruiken als armband of sleutelhanger
  • Korte keycords in iedere basiskleur of eigen PMS kleur

Bedrukte keycords met tekst of logo

Korte keycords bedrukken met tekst, afbeelding of logo kan op twee verschillende manieren. U kunt er namelijk voor kiezen alleen de buitenkant, of zowel de binnen- als buitenkant van het keycord te bedrukken. Als uw budget het toelaat, raden wij het altijd aan om gebruik te maken van beide kanten. Als beide kanten bedrukt zijn, maakt het niet uit hoe de keycord met bedrukking gedragen wordt, het logo of uw bedrijfsnaam is dan altijd zichtbaar. Wij bedrukken keycords met één tot vier kleuren of volledig full colour.

  • Korte keycords bedrukken, ook all-over en full colour

Nog vragen over korte keycords?

Waarom zou ik kiezen voor een korte keycord?

Er zijn een aantal redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een korte keycord met logo opdruk. De meest voorkomende reden is de prijs. Korte keycord zijn goedkoper dan normale keycord. Bedrijven kunnen voor hetzelfde marketingbudget meer korte keycords met logo afnemen dan standaard keycords met logo. Wanneer er van te voren geen specifiek gebruikersdoeleinde is vastgesteld, maar het enkel gaat om het verspreiden van een promotionele boodschap of het creëren van naamsbekendheid, dan voldoen korte keycords met logo meer dan uitstekend.

Waarvoor kan ik korte keycords gebruiken?

In tegenstelling tot de meest verkochte keycords kunnen de korte keycords niet om de nek gedragen worden. Maar waarvoor kunnen korte keycords dan wel gebruikt worden?

Onze korte keycords worden vaak bevestigd aan een sleutelbos. Geef een sleutelbos een uniek karakter en maak de sleutelbos herkenbaar. Daarom worden korte keycords ook wel sleutelhanger keycords genoemd. De keycords kunnen ook bevestigd worden aan een broek of riem. Er kan bijvoorbeeld een toegangspas of portemonnee aan bevestigd worden. Op deze manier bent u ook beter beschermd tegen zakkenrollers.

Onze korte keycords kunnen ook als armband gedragen worden. Daarom worden korte keycords ook wel armband keycords genoemd. De armband keycords hebben een opening waar de hand doorheen gestoken kan worden.

Keycord sleutelhangers bedrukken en keycord armbanden bedrukken?

Net als de standaard keycords kunnen wij ook korte keycords met tekst of logo bedrukken. Wij kunnen korte keycords goedkoop bedrukken met één tot vier kleuren. Bestaat uw tekst of logo uit meer dan vier kleuren, dan kunnen wij ook full colour bedrukte keycords leveren. Het full-colour bedrukken van korte keycords gaat door middel van heat-transfer print techniek, waardoor uw opdruk van bijvoorbeeld een afbeelding in hoge kwaliteit zichtbaar zal zijn op het keycord.

goedkoopste keycords