keycords met afneembare buckle
keycords met afneembare buckle
keycords met karabijnhaakje en buckle
keycords met afneembaar deel
afneembare keycord bedrukken
goedkope keycord sleutelhanger
leuke keycord met afneembare buckle
buckle keycords met tekst
full colour keycords met accessoires
keycords met bedrukte buckle

Keycords met handige buckle die afneembaar is

Bij Promoboer kunt u goedkope keycords met afneembare buckle kopen. De buckle maakt het mogelijk om het onderste deel van de keycord los te koppelen. Dit is handig om snel een sleutelbos of toegangspas aan iemand mee te geven. Wij leveren standaard een zwarte buckle van plastic, maar tegen meerprijs kunnen wij de plastic buckle in een andere kleur leveren of een metalen buckle. Eventueel kan de keycord worden uitgebreid met een badge of veiligheidssluiting.

  • Keycord met plastic buckle of metalen buckle
  • Keycord bedrukken: goedkoop of full colour
  • Optioneel een opdruk op de plastic buckle

Keycords bedrukken: goedkoop of full colour

Bij ons kunt u niet alleen de keycord laten bedrukken, maar is ook een opdruk op de buckle mogelijk. Bij de keycord hebt u de keuze uit een goedkope opdruk in één tot vier kleuren of een volledig full colour bedrukking. Wilt u de plastic buckle bedrukken, dan is een opdruk in maximaal één kleur mogelijk. Met een bedrukte keycord en bedrukte buckle weet u zeker dat uw keycord een onuitwisbare indruk maakt bij relaties die met uw goedkope keycord in aanraking komen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meer informatie over keycords met buckle

lanyards met buckle

Wat zijn de voordelen van een keycord met buckle die afneembaar is?

De belangrijke redenen op te kiezen voor bedrukte keycords met afneembare buckle is: het vergroot het gebruikersgemak aanzienlijk. De buckle (of beter gezegd koppelstuk) maakt het mogelijk om het onderste deel van de goedkope keycords af te koppelen. Op deze manier kan de keycords met logo om de nek blijven hangen, terwijl u uw sleutelbos even van de keycord afkoppelt. Op deze manier kunt u ook snel en gemakkelijk een deur opendoen of uw sleutels even meegeven aan iemand die ze nodig heeft. De goedkope keycords met afneembare buckle worden standaard voorzien van een karabijnhaakje.

Wat voor soort bedrijven gebruiken keycords met buckle als promotiemiddel?

Keycords met buckle zijn uitermate geschikt voor promotionele doeleinden voor uw organisatie of bedrijf. U kunt door middel van onze bedrukte keycords gemakkelijk uw slogan overbrengen of uw logo zichtbaar maken. Onder bedrijven is het populair om de promotie plaats te laten vinden op zowel indoor als outdoor evenementen. Denk hierbij aan beurzen, festivals en schoolactiviteiten. Vaak worden deze goedkope keycords weggegeven als aandenken aan het evenement. Naast het feit dat keycords zeer geschikt zijn ter promotie, zijn keycords ook nog eens zeer praktisch. Wij hebben een rijk assortiment aan accessoires zodat u vrijwel alles kunt bevestigen aan het keycord. Bevestig uw sleutels, telefoon of pasje aan het keycord, zodat u deze gemakkelijker kunt vinden dan in uw tas. De hiervoor genoemde doeleinden gaan voornamelijk de richting op van evenementen of beurzen. Keycords met logo zijn echter ook zeer populair als give-away in winkels. Veel Nederlanders gebruiken dagelijks een keycord, waardoor een bedrukt keycord veelal als een welkom geschenk ontvangen wordt. Winkels en bedrijven, zoals: kledingwinkels, speelgoedwinkels, en supermarkten spelen hierop in door bijvoorbeeld een keycord weg te geven bij aanschaf van een product of bij uitgave van een x-bedrag.