string(21) "/keycords/met-buckle/"
keycords met afneembare buckle
keycords met afneembare buckle
keycords met karabijnhaakje en buckle
keycords met afneembaar deel
buckle keycords met tekst
full colour keycords met accessoires
keycords met bedrukte buckle

Keycords met afneembare buckle

Wij kunnen de keycords met afneembare buckle produceren. De buckle is afneembaar en maakt het mogelijk om het laatste deel van de keycord los te koppelen van het nekkoord. Dit is handig om even snel een sleutelbos of toegangspas aan een collega of bezoeker mee te geven. Bij ons kunt u kiezen tussen een plastic buckle of metalen buckle. De plastic buckle is standaard zwart, maar kunnen wij net als de keycords in iedere gewenste kleur PMS produceren. Al onze keycords worden geleverd met een karabijnhaakje. Het is mogelijk om de keycord met buckle uit te breiden met een veiligheidsclip of overige accessoires.

  • Keycords in iedere gewenste afmetingen
  • Standaard zwarte plastic buckle, maar eventueel in eigen PMS kleur
  • Keycords uitbreidbaar met andere accessoires

Bedrukte keycords met buckle met logo

Onze klanten kiezen vaak voor een keycord met buckle. De buckle is een goedkope toevoeging en verhoogt het gebruikersgemak van de keycord. Het is zelfs mogelijk om de plastic buckle te bedrukken met een logo of tekst. Met een bedrukte keycord met bedrukte buckle weet u zeker dat uw keycord een onuitwisbare indruk maakt bij relaties die met uw goedkope keycord in aanraking komen.

  • Keycords bedrukken met eigen ontwerp
  • Plastic buckle bedrukken of metalen buckle graveren

Nog vragen over keycords met buckle?

lanyards met buckle

Wat voor soort bedrijven gebruiken keycords met buckle als promotiemiddel?

Keycords met buckle zijn uitermate geschikt voor promotionele doeleinden voor uw organisatie of bedrijf. U kunt door middel van onze bedrukte keycords gemakkelijk uw slogan overbrengen of uw logo zichtbaar maken. Onder bedrijven is het populair om de promotie plaats te laten vinden op zowel indoor als outdoor evenementen. Denk hierbij aan beurzen, festivals en schoolactiviteiten. Vaak worden deze goedkope keycords weggegeven als aandenken aan het evenement. Naast het feit dat keycords zeer geschikt zijn ter promotie, zijn keycords ook nog eens zeer praktisch. Wij hebben een rijk assortiment aan accessoires zodat u vrijwel alles kunt bevestigen aan het keycord. Bevestig uw sleutels, telefoon of pasje aan het keycord, zodat u deze gemakkelijker kunt vinden dan in uw tas. De hiervoor genoemde doeleinden gaan voornamelijk de richting op van evenementen of beurzen. Keycords met logo zijn echter ook zeer populair als give-away in winkels. Veel Nederlanders gebruiken dagelijks een keycord, waardoor een bedrukt keycord veelal als een welkom geschenk ontvangen wordt. Winkels en bedrijven, zoals: kledingwinkels, speelgoedwinkels, en supermarkten spelen hierop in door bijvoorbeeld een keycord weg te geven bij aanschaf van een product of bij uitgave van een x-bedrag.

goedkoopste keycords
>