glow-in-the-dark-keycord met logo
glow-in-the-dark-keycord met logo
glow-in-the-dark-keycords
keycords met fluoriserende kleuren
reflecterende keycords met opdruk
reflecterende keycords
lichtgevende keycords

Lichtgevende keycords vallen op in het donker

Promoboer heeft ook keycords die extra opvallen in het donker, zoals glow in the dark keycords of reflecterende keycords. Niet alleen leuk om feesten en evenementen, maar ook op de fiets in het donker. Onze reflecterende keycord hebben een reflecterende strook, welke op licht zodra er licht op schijnt. De glow in the dark keycord wordt geleverd in een felgroene kleur die altijd groen gloeit in het donker. De keycord leveren wij met een karabijnhaakje, maar is uit te breiden met andere accessoires zoals een buckle of naamkaarthouder.

  • Lichtgevende keycord: glow in the dark of met reflecterend
  • In iedere gewenste basiskleur verkrijgbaar
  • Bedrukken met tekst, logo of naam, ook all-over en full colour

Keycord laten bedrukken met logo, tekst of andere opdruk

Wij kunnen zowel glow in the dark keycords bedrukken als reflecterende keycords bedrukken met een logo, tekst of andere gewenste opdruk. De opdruk kan herhalend worden aangebracht op de gehele lengte van de keycord. De opdruk mag bestaan uit één tot vier kleuren. De bedrukking levert in het donker een unieke effect op: de keycord licht namelijk op, maar de bedrukking niet. Hierdoor valt de bedrukking, mede door het contrast, extra goed op!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Waarom zou ik voor lichtgevende keycords kiezen?

Wat voor soorten lichtgevende keycords zijn er allemaal?

Er zijn veel verschillende soorten lichtgevende keycords. In de categorie lichtgevende keycords hebben wij: reflecterende keycords, glow in the dark keycords en keycords met LED verlichting. Overdag of in het daglicht is er niets bijzonders aan de verschillende soorten lichtgevende keycords, maar in het donker vallen de lichtgevende keycords extra op. Op deze manier blijft de bedrukking van de keycords zowel in het licht als in het donker goed zichtbaar.

Waarom zou ik kiezen voor lichtgevende keycords?

Een eenvoudige, effectieve manier om de veiligheid te bevorderen, is met een reflecterende keycord met logo. De keycords zijn er niet alleen om uw naambadge of sleutelbos te bevestigen. De opvallende keycords zorgen er ook voor dat dat degenen die ze dragen worden gezien!

Daarnaast kan onze lichtgevende keycords worden bedrukt met de naam, het logo of de speciale boodschap van uw bedrijf. Op deze manier zijn lichtgevende keycords ideaal om uw merk te promoten en anderen u te helpen zien. Door het toevoegen van extra accessoires, zoals een veiligheidsclip, afneembare buckle of badge kunt u ze voor verschillende doeleinden gebruiken.

Door wie worden lichtgevende keycords gebruikt?

Reflecterende keycords worden aanbevolen voor hulpdiensten, verkeersveiligheid, luchthavens, bouwplaatsen en overal waar zichtbaarheid van belang is. Ook zijn keycords met LED verlichting leuk tijdens concerten en evenementen. Glow in de dark keycords zijn erg leuk voor kinderen!