string(23) "/keycords/lichtgevende/"

Val op met lichtgevende keycords in het donker

Onze lichtgevende keycords, zoals glow in the dark keycords of reflecterende keycords, zijn de perfecte manier om op te vallen tijdens een feest, evenement of in het verkeer. Onze reflecterende keycord hebben een reflecterende strook op de keycords. Er ontstaat een reflecterend effect zodra er licht op schijnt. De Glow in the dark keycord wordt geleverd in een lichtgroene kleur die groen gloeit in het donker. Lichtgevende keycords leveren wij met een karabijnhaakje, maar indien gewenste kunnen wij ook andere accessoires toevoegen zoals een buckle of veiligheidsclip.

  • Glow in de dark keycords
  • Reflecterende keycords
  • Keycords met LED verlichting

Lichtgevende keycords bedrukken met logo

Wij kunnen zowel glow in the dark keycords bedrukken als reflecterende keycords bedrukken. Op de lichtgevende keycords bedrukken wij uw logo of ander ontwerp in maximaal vier kleuren. In het donker levert dit een uniek effect op waarbij uw bedrukking zichtbaar is (bedrukking licht namelijk niet op). Nu kan niemand meer om jouw boodschap of logo heen. Wees origineel en ontwerp uw eigen licht gevende keycords!

  • Lichtgevende keycords bedrukken met eigen ontwerp
  • Ook full colour en all-over mogelijkheden

Waarom zou ik voor lichtgevende keycords kiezen?

Wat voor soorten lichtgevende keycords zijn er allemaal?

Er zijn veel verschillende soorten lichtgevende keycords. In de categorie lichtgevende keycords hebben wij: reflecterende keycords, glow in the dark keycords en keycords met LED verlichting. Overdag of in het daglicht is er niets bijzonders aan de verschillende soorten lichtgevende keycords, maar in het donker vallen de lichtgevende keycords extra op. Op deze manier blijft de bedrukking van de keycords zowel in het licht als in het donker goed zichtbaar.

Waarom zou ik kiezen voor lichtgevende keycords?

Een eenvoudige, effectieve manier om de veiligheid te bevorderen, is met een reflecterende keycord met logo. De keycords zijn er niet alleen om uw naambadge of sleutelbos te bevestigen. De opvallende keycords zorgen er ook voor dat dat degenen die ze dragen worden gezien!

Daarnaast kan onze lichtgevende keycords worden bedrukt met de naam, het logo of de speciale boodschap van uw bedrijf. Op deze manier zijn lichtgevende keycords ideaal om uw merk te promoten en anderen u te helpen zien. Door het toevoegen van extra accessoires, zoals een veiligheidsclip, afneembare buckle of badge kunt u ze voor verschillende doeleinden gebruiken.

Door wie worden lichtgevende keycords gebruikt?

Reflecterende keycords worden aanbevolen voor hulpdiensten, verkeersveiligheid, luchthavens, bouwplaatsen en overal waar zichtbaarheid van belang is. Ook zijn keycords met LED verlichting leuk tijdens concerten en evenementen. Glow in de dark keycords zijn erg leuk voor kinderen!

goedkoopste keycords