string(29) "/keycords/milieuvriendelijke/"
ecologische keycords
ecologische keycords
bamboe keycords
milieuvriendelijke keycords
ecologische keycords met buckle
keycords van gerecycled materiaal
milieuvriendelijke keycords met accessoires

Ecologische keycords van milieuvriendelijke grondstoffen

Onder onze ecologische keycords verstaan wij keycords die gemaakt zijn van ecologisch verantwoorde materialen, zoals maïszetmeel en bamboe vezels. Ook maken wij keycords van gerecycled PET plastic. Deze milieuvriendelijke grondstoffen zijn snelgroeiend en daarom regelmatig geoogst worden. Bovendien zijn de materialen biologisch afbreekbaar. Wij produceren milieuvriendelijke keycords met een breedte van 15mm en 20mm. Kiest u voor een van deze duurzame keycords, dan laat u zien dat u geeft om het milieu. Dit geeft weer een positief imago aan uw bedrijf of evenement!

  • Ecologische keycords van gerecycled plastic
  • Milieuvriendelijke keycords van bamboe
  • Eco keycords van maïszetmeel

Milieuvriendelijke keycords bedrukken met logo

Net als alle andere keycords kunnen wij ook ecologische keycords bedrukken. U kunt zelf bepalen wat wij op de keycord bedrukken. Onze afnemers kiezen er vaak voor keycords met tekst, maar het is ook mogelijk om de keycords met een bedrijfslogo of afbeelding te bedrukken. Bij bedrukte keycords met bedrijfsinformatie weet iedereen van wie de keycords die ze dragen afkomen. Als u wenst dat wij de keycords bedrukken, dan heeft u wel een leuke keycord om weg te geven. Wij kunnen daarnaast ook onbedrukte keycords leveren.

  • Ecologische keycords met logo, tekst of ander ontwerp
  • Eco keycord bedrukken, ook in full colour en all over

Nog vragen over milieuvriendelijke keycords?

Waarom zou ik kiezen voor veter keycords?

Onze milieuvriendelijke keycords en ecologische keycords zijn populair bij bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met onze eco keycords gaat u milieubewust te werk terwijl ook de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot word. Dat zijn twee vliegen in één klap.

Van welk materiaal worden eco keycords geproduceerd?

Wij maken ecologische keycords van gerecycled materiaal, zoals PET plastic, maar ook van duurzame grondstoffen, zoals bamboe, katoen en maïsvezels.

PET plastic

Onze meest populaire en betaalbare aangepaste keycords zijn samengesteld uit gerecyclede waterflessen en andere plastic afvalstoffen. We recyclen dit tot zacht en duurzaam materiaal om onze gerecyclede keycords te vervaardigen. Dit materiaal kunnen wij in iedere gewenste kleur produceren, simpelweg omdat wij een kleur kunnen toevoegen aan het materiaal.

Bamboe

Onze bamboe keycords zijn gemaakt van 100% natuurlijk bamboe. Bamboe wordt geregistreerd als het grootste en snelst groeiende grassoort in de wereld. In één dag kan bamboe één meter groeien. En dat zonder bemesting of chemische toevoegingen. De natuurlijke grondstof is sterker dan staal en is gegarandeerd veilig voor het milieu en uw klanten. Een perfect "groen" alternatief voor nylon.

Maïsvezels

Onze milieuvriendelijke keycords van maïsvezels worden geproduceerd met 100% natuurlijke, biologisch afbreekbare maïs. De vezels kunnen in iedere gewenste kleur geproduceerd worden. Ook bieden wij u de mogelijk om de keycords te bedrukken. Bedrukte keycords met uw bedrijfsnaam of logo helpen u om uw specifieke marketingdoelen te bereiken. Met onze ecologische keycords maakt u een positieve keuze die de wereld, uw klanten en uw bedrijf nog jaren ten goede zal komen.

goedkoopste keycords