Keycords van biologisch afbreekbare of gerecycelde materialen

Bij Promoboer kun je ook kiezen voor milieuvriendelijke keycords. Deze keycords worden gemaakt van biologisch afbreekbare of gerecycelde materialen, zoals kurk, rPET of bamboe. Qua breedte heb je de keuze uit 10, 15, 20 of 25 mm. Je kunt deze goedkope keycords uitbreiden met een afneembare buckle, veiligheidssluiting in de nek, badge voor pasjes of een ander haakje.

Bedrukte milieuvriendelijke keycords

Deze keycords van milieuvriendelijke materialen kunnen - afhankelijk van het gekozen materiaal - in eigen PMS kleur gemaakt worden. Vervolgens kunnen de ecologische keycords naar wens bedrukt worden: van een goedkope opdruk in enkele kleuren tot een all-over en full colour bedrukking. Met deze bedrukte milieuvriendelijke keycords laat je zien dat je om het milieu geeft.

Meer informatie over duurzame keycords

Van welk materiaal worden eco keycords geproduceerd?

Wij maken ecologische keycords van gerecycled materiaal, zoals PET plastic, maar ook van duurzame grondstoffen, zoals bamboe, katoen en maïsvezels.

PET plastic

Onze meest populaire en betaalbare aangepaste keycords zijn samengesteld uit gerecyclede waterflessen en andere plastic afvalstoffen. We recyclen dit tot zacht en duurzaam materiaal om onze gerecyclede keycords te vervaardigen. Dit materiaal kunnen wij in iedere gewenste kleur produceren, simpelweg omdat wij een kleur kunnen toevoegen aan het materiaal.

Bamboe

Onze bamboe keycords zijn gemaakt van 100% natuurlijk bamboe. Bamboe wordt geregistreerd als het grootste en snelst groeiende grassoort in de wereld. In één dag kan bamboe één meter groeien. En dat zonder bemesting of chemische toevoegingen. De natuurlijke grondstof is sterker dan staal en is gegarandeerd veilig voor het milieu en uw klanten. Een perfect "groen" alternatief voor nylon.

Maïsvezels

Onze milieuvriendelijke keycords van maïsvezels worden geproduceerd met 100% natuurlijke, biologisch afbreekbare maïs. De vezels kunnen in iedere gewenste kleur geproduceerd worden. Ook bieden wij u de mogelijk om de keycords te bedrukken. Bedrukte keycords met uw bedrijfsnaam of logo helpen u om uw specifieke marketingdoelen te bereiken. Met onze ecologische keycords maakt u een positieve keuze die de wereld, uw klanten en uw bedrijf nog jaren ten goede zal komen.

Gratis en vrijblijvende prijsopgave voor milieuvriendelijke keycords

Heb je interesse gekregen in onze milieuvriendelijke keycords? En wil je deze uitbreiden met extra accessoires? Geef dan je wensen door via onderstaande button. Ook voor andere vragen kun je diezelfde button gebruiken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!