ecologische keycords
keycords van gerecycled materiaal
ecologische keycords
bamboe keycords
milieuvriendelijke keycords
ecologische keycords met buckle
milieuvriendelijke keycords met accessoires

Milieuvriendelijke keycords van bamboe- en maïsvezels

Onder onze ecologische keycords verstaan wij keycords die gemaakt zijn van ecologisch verantwoorde materialen, zoals maïszetmeel en bamboe vezels. Deze milieuvriendelijke grondstoffen zijn snelgroeiend en daarom regelmatig geoogst worden. Ook maken wij keycords van gerecycled PET plastic. Bovendien zijn de materialen biologisch afbreekbaar. Kiest u voor duurzame keycords, dan laat u zien dat u geeft om het milieu. De milieuvriendelijke keycords kunnen uitgebreide worden met handige accessoires, zoals een badge of buckle.

  • Van bamboe-, maïsvezels of gerecycled plastic
  • Verkrijgbaar in iedere kleur en breedte
  • Bedrukken in enkele kleuren of full colour
  • Uit te breiden met extra accessoires

Ecologische keycords bedrukken met logo

Bij ons kunt u de ecologische keycords zelfs samenstellen. De lengte van de keycord is standaard 90cm, maar de breedte kunt u zelf bepalen: 1cm of 2cm. Ook de basiskleur van de keycord kan naar wens worden aangepast. U kunt zelf bepalen wat wij op de keycord bedrukken. Onze afnemers kiezen er vaak voor keycords met tekst, maar het is ook mogelijk om de keycords met een bedrijfslogo of afbeelding te bedrukken. Wij kunnen de milieuvriendelijke keycords bedrukken met één tot vier kleuren of full colour.

  • Ecologische keycords met logo, tekst of ander ontwerp
  • Eco keycord bedrukken, ook in full colour en all over

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meer informatie over ecologische keycords

Van welk materiaal worden eco keycords geproduceerd?

Wij maken ecologische keycords van gerecycled materiaal, zoals PET plastic, maar ook van duurzame grondstoffen, zoals bamboe, katoen en maïsvezels.

PET plastic

Onze meest populaire en betaalbare aangepaste keycords zijn samengesteld uit gerecyclede waterflessen en andere plastic afvalstoffen. We recyclen dit tot zacht en duurzaam materiaal om onze gerecyclede keycords te vervaardigen. Dit materiaal kunnen wij in iedere gewenste kleur produceren, simpelweg omdat wij een kleur kunnen toevoegen aan het materiaal.

Bamboe

Onze bamboe keycords zijn gemaakt van 100% natuurlijk bamboe. Bamboe wordt geregistreerd als het grootste en snelst groeiende grassoort in de wereld. In één dag kan bamboe één meter groeien. En dat zonder bemesting of chemische toevoegingen. De natuurlijke grondstof is sterker dan staal en is gegarandeerd veilig voor het milieu en uw klanten. Een perfect "groen" alternatief voor nylon.

Maïsvezels

Onze milieuvriendelijke keycords van maïsvezels worden geproduceerd met 100% natuurlijke, biologisch afbreekbare maïs. De vezels kunnen in iedere gewenste kleur geproduceerd worden. Ook bieden wij u de mogelijk om de keycords te bedrukken. Bedrukte keycords met uw bedrijfsnaam of logo helpen u om uw specifieke marketingdoelen te bereiken. Met onze ecologische keycords maakt u een positieve keuze die de wereld, uw klanten en uw bedrijf nog jaren ten goede zal komen.