string(38) "/kerstballen-bedrukken/met-verpakking/"
kleine kerstbal met speciale verpakking
kleine kerstbal met speciale verpakking
transparante kerstballen verpakt
kerstballen in kartonnen doosjes

Kerstversiering verpakken in geschenkdoos

Wij produceren en leveren de goedkoopste kerstballen met een verpakking. Wij produceren de verpakkingen in onze eigen fabriek in China, waardoor wij onze doosjes op maat kunnen produceren. U bepaalt wat wij produceren. Onze kerstballen kunnen bijvoorbeeld per stuk, per 3 stuks of in ieder ander gewenst aantal verpakt worden. Daarnaast kunt u qua verpakking kiezen voor diverse materiaalsoorten, zoals transparant plastic, kartonnen doosjes of kartonnen doosje met plastic raampjes.

Verpakking kerstversiering bedrukken

Wij bedrukken niet alleen kerstballen. Wij bedrukken ook de verpakking van de kerstballen. Een bedrukte kerstbal in een verpakking heeft uitstraling en is leuk om weg te geven. Personaliseer de verpakking met een stukje tekst en/of afbeelding. De verpakkingen kunnen in meerdere kleuren bedrukt worden. Het is ook mogelijk om een afbeelding in full colour op de verpakking te bedrukken. Daarnaast kunnen wij onze verpakkingen tot aan de randen of zelfs volledig bedrukken.

Bestel procedure en productieproces

Wanneer u contact opneemt met Promoboer zullen wij u eerst een aantal vragen stellen over uw bestelling. Ten eerste willen wij graag weten hoeveel stuks u zou willen bestellen. Onze kerstballen zijn namelijk leverbaar vanaf 500 stuks. Bij grote afname kunnen wij vaak staffelkorting geven.

Bestelprocedure kerstballen bedrukken

Wij zijn wij benieuwd naar de eventuele bedrukking voor op de kerstbal. U kunt kiezen uit een opdruk bestaande uit één, twee, drie of vier kleuren of een complete full-colour opdruk. Een onbedrukte kerstbal is ook mogelijk. Het aantal kleuren opdruk is van invloed op de prijs (minder kleuren, lagere prijs). Ook zullen wij u vragen naar de levertijd. Heeft u nog een aantal weken de tijd, of wilt u liever een spoedlevering?

Zodra wij over de nodige informatie beschikken, zullen wij een digitale drukproef voor u maken. Gaat u akkoord met deze drukproef, dan zullen wij direct het productieproces van start laten gaan. Voordat u akkoord gaat kunt u uiteraard ook nog aanpassingen aanbrengen aan het ontwerp.

Productieproces van kerstballen

De eerste stap van het productieproces is het vormen van de grondstof naar een kerstbal. Dan zal de kerstbal worden gespoten in de juiste kleur. Hierna kunnen wij de kroontjes bevestigen aan de bovenzijde. Vervolgens zullen de touwtjes worden bevestigd, zodat de kerstbal kan worden opgehangen. De meest gevraagde basiskleuren hebben wij reeds geïmporteerd, waardoor wij deze extra voordelig kunnen aanbieden. Kerstballen die een andere basiskleur moeten hebben zullen wij moeten laten maken in onze drukkerij in China om ze vervolgens naar Nederland te halen. De laatste stap is het aanbrengen van de bedrukking. De standaard bedrukkingsmethode is een tampondruk. Dit is een stempel in 1 t/m 4 (PMS) kleuren. Ook kunnen wij hier een full-colour bedrukking van maken. Wanneer het gewenst is om een kerstbal in het geheel te bedrukken dan kunnen we dat alleen in onze drukkerij in het verre oosten laten maken. Door middel van drukfolie kunnen wij dan de gehele kerstbal omplakken. Het volledig bedrukken van kerstballen is mogelijk vanaf 1000 stuks. Kerstballen met een tampondruk kunt u al bestellen vanaf 500 stuks.

goedkoopste keycords smal