string(33) "/kerstballen-bedrukken/grote-8cm/"
kerstballen met logo
kerstballen met logo
grote kerstballen één kleur
eenkleurige grote kerstballen
grote kerstballen 8cm
grote kerstballenbedrukken
Zwarte kerstbal met logo
8cm kerstballen met logo
glazen kerstballen met tekst
glazen kerstballen met logo

Goedkope kerstballen diameter 8cm

Wij produceren ook goedkope kerstballen met een diameter van 8cm. Deze grote kerstballen worden gemaakt van hard plastic zodat de kerstballen onbreekbaar zijn. Onbreekbare kerstballen zijn handig voor uw promotionele actie, omdat de onbreekbare kerstbal verhouding lang meegaat en daarom vaak gezien word. Wilt u toch liever een glas kerstbal met een diameter van 8cm, dan helpen wij u ook graag verder.

Grote kerstballen bedrukken

Promoboer is gespecialiseerd in het bedrukken van kerstballen met uw eigen logo of tekst. Onze grote kerstballen bedrukken wij in iedere gewenste kleurencombinatie. De voordeligste bedrukking bestaat uit slechts één kleur. Hoe minder kleuren u wilt bedrukken op de kerstbal, hoe voordeliger onze tarieven. Bestaat uw bedrukking uit meer dan vier kleuren, zoals een afbeelding, dan bedrukken wij grote kerstballen full colour.

  • Populaire kleuren zijn rood, zilver, goud en wit
  • Eigen PMS kleur mogelijk bij grote afname
  • Grote kerstballen bedrukken met logo

Waarom zijn grote bedrukte kerstballen populair?

kerstballen full-colour bedrukt

Onze grote kerstballen hebben een diameter van 8cm. Dit is een gangbare en veel verkocht formaat kerstbal. Vrijwel in iedere kerstboom kom je deze kerstballen tegen. De opdruk van een grote kerstbal is maximaal 4cm. Dit formaat bedrukking is op grote afstand zichtbaar waardoor deze bedrukte kerstbal zich goed leent voor promotionele doelstellingen.

Goed zichtbaar promotiemateriaal

Kerstballen bedrukken bij Promoboer is een goedkope en effectieve manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Doordat onze kerstballen veelal gemaakt zijn van kunststof en dus onbreekbaar zijn, zullen de ballen lang meegaan. Iedere kerst kunnen de ballen opnieuw worden gebruikt, waardoor uw reclame jaarlijks zichtbaar zal zijn. Wanneer u kiest voor onze grote kerstballen van 8cm, kunnen wij uw logo nóg groter bedrukken. Kortom, grote kerstballen met logo is ideaal als effectieve en langdurige reclame.

Welke kleurcombinaties kan ik het beste kiezen?

Wilt u effectief reclame maken met onze bedrukte kerstballen dan adviseren wij om te kiezen voor contrasterende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een kerstbal met een rode basiskleur met een witte bedrukking. Contrasterende kleuren worden ook wel complementaire kleuren genoemd. Om erachter te kunnen komen welke kleur hoort bij welke complementaire kleur dan kunt u een kijkje nemen naar de kleurencirkel. De kleur aan de andere kant van de cirkel is de kleur die het beste contrasteert. Voorbeelden hiervan zijn: rood en groen, geel en paars, blauw en oranje.

Standaard formaat kerstballen snel leverbaar

Wanneer u snel op zoek bent naar bedrukte grote kerstballen, dan adviseren wij u te kiezen voor één van onze basiskleuren. Deze kerstballen hebben wij standaard op voorraad, waardoor u deze nog sneller in huis kunt hebben. Kiest u voor onbedrukte kerstballen in één van onze basiskleuren, kunnen wij deze al in één werkdag leveren. Wij bieden ook de snelste levertijden wanneer u op zoek bent naar grote kerstballen in uw eigen gewenste PMS-kleur.

goedkoopste keycords smal