string(36) "/kerstballen-bedrukken/kersthangers/"
plastic goedkope kerstballen bedrukken
platte groene kerstbal
platte rode kerstbal
platte goude kerstbal
houten kersthanger bel
houten kersthanger boom
houten kersthanger hart
kersthanger kerstman vilt
vilten kerstbellen
vilten kersthangers

Goedkope kerstboom hangers

Nieuw in ons assortiment zijn de goedkope 2D kersthangers van kunststof, vilt of hout. Deze kunnen wij zeer voordelig leveren vanwege het volume. Er is weinig transportruimte nodig voor kerstboomhangers, waardoor dit de goedkoopste kerstdecoratie is uit ons assortiment. Platte kersthangers zijn verkrijgbaar in standaard vorm, zoals een kerstbal, kaars, kerstster, hart en rendier.

  • Kerstboomhangers in de vorm van kerstbal, kaars, kerstster, hart of rendier
  • Bij grote oplage kersthanger in eigen vorm en/of eigen PMS kleur

Populaire kerstboomhangers met logo

Kersthangers kunnen dubbelzijdig bedrukt worden. Het platte drukoppervlak van een kersthanger leent zich uitstekend voor een full colour opdruk, maar tevens is het mogelijk om in één tot en met vier kleuren te bedrukken.

  • Kersthangers van kunststof bedrukken
  • Kersthangers van hout graveren

Kersthangers bedrukken als relatiegeschenk

Kerst promotiematerialen en kerst giveaways met bedrukking vormen een leuke verrassing voor bezoekers van uw evenement, uw eigen medewerkers of andere relaties die u op een bijzondere wijze wilt verrassen. De diverse kerst promotiematerialen en give-aways met logo zijn voordelig verkrijgbaar omdat wij de kersthanger produceren en de kersthanger bedrukken zonder tussenkomst van andere partijen. Dat biedt voor u mogelijkheden, omdat u met een beperkt marketingbudget een grote doelgroep kunt bereiken.

Veel bedrijven laten kersthangers bedrukken met op de ene kant een logo bedrukking en op de andere kant de contactgegevens. Bedrijven die een specifiek product aan de man brengen, zoals een schoenenzaak schoenen verkoopt, laten een kersthanger is de vorm van een product produceren. Terugkomend op de schoenzaak of andere kledingzaak, deze laten kersthanger vormen produceren in schoenen of andere kledingstukken.

Kunststof kersthanger bedrukken

Wij kunnen iedere gewenste vorm kersthanger produceren van kunststof of hard plastic. Zowel aan de voorkant als achterkant van de kersthanger kunnen wij het gehele oppervlak naar wens bedrukken. Het is mogelijk om het gehele oppervlak te bedrukken doordat wij eerst het materiaal bedrukken en vervolgens pas in de gewenste vorm produceren. Het gehele oppervlak van de kersthanger bedrukken heeft voor u als voordeel dat uw bedrijf of boodschap goed zichtbaar is. De bedrukking is ook goed beschermd, omdat de opdruk verwerkt zit in het materiaal alvorens wij het op maat produceren.

Een kleinere opdruk kan door middel van een tampondruk in één tot en met vier kleuren of een full colour bedrukking. Tampondruk kunnen wij plaatsen nadat de gewenste vorm kersthanger is geproduceerd.

Houten kersthanger graveren

Het is ook mogelijk om een houten kersthanger te produceren. Naast het duurzame en warme karakter leent het zich goed om te bedrukken door middel van graveren of laseren. Door te kiezen voor uw eigen logo of wellicht een pakkende tekst zorgt u ervoor dat het relatiegeschenk naast een goed gebaar ook bijdraagt aan de naamsbekendheid. Kersthangers van hout bedrukken wij aan de voorkant en/of achterkant.

Kerst relatiegeschenken met logo bestellen? We zorgen voor een digitaal voorbeeld, aan de hand waarvan u het ontwerp op voorhand kunt beoordelen. Na akkoord gaan we voor u aan de slag met de definitieve bedrukking.

goedkoopste keycords smal