kersthangers
Kersthanger hout bel
Kersthanger hout boom
Kersthanger hout hart
kersthanger kerstman vilt
vilten kerstbellen
vilten kersthangers

Vilt of houten kersthangers in eigen vorm

Nieuw in ons assortiment zijn onze houten kersthangers met rood ophanglint. Houten kersthangers zijn verkrijgbaar allerlei soorten en maten. De meest populaire kerstvormen zijn een kerstbal, kaars, ster, hart en rendier. De houten kersthangers vallen doorgaans binnen de afmetingen 10cm bij 10cm en zijn een halve cm dik. Het is eventueel ook mogelijk om een kersthanger in uw eigen vorm en afmetingen te produceren. Kersthangers zijn leuk als kerstdecoratie (in de kerstboom) en daarom leuk om weg te geven als relatiegeschenk of give-away. Eventueel kunnen wij ook goedkope kersthangers van vilt maken.

  • Kersthangers van hout in eigen vorm
  • Vilten kersthangers in eigen vorm

Kersthangers laten bedrukken of graveren

Gaat u de kersthangers van hout weggeven als relatiegeschenk of give-away? Dan raden wij aan om de kersthangers te personaliseren met een logo, naam, kerstwens of combinatie daarvan. Het combineren van opdrukken is leuk omdat u beide kanten van de kersthangers kunt laten bedrukken. Wij kunnen uw opdruk in kersthangers graveren of op de kersthangers bedrukken in kleur. Bedrukte kersthangers zijn ook leuk in de kerstboom op de werkvloer van uw bedrijf.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Bedrukte kersthangers als relatiegeschenk

Veel bedrijven laten kersthangers bedrukken met op de ene kant een logo bedrukking en op de andere kant de contactgegevens. Bedrijven die een specifiek product aan de man brengen, zoals een schoenenzaak die schoenen verkoopt, laten een kersthanger is de vorm van een schoen produceren. En zo kan vrijwel ieder bedrijf haar identiteit koppelen aan de kersthangers.

1. Kunststof kersthangers bedrukken

Wij kunnen iedere gewenste vorm kersthanger produceren van kunststof of hard plastic. Zowel aan de voorkant als achterkant van de kersthanger kunnen wij het gehele oppervlak naar wens bedrukken. Het is mogelijk om het gehele oppervlak te bedrukken doordat wij eerst het materiaal bedrukken en vervolgens pas in de gewenste vorm produceren. Het gehele oppervlak van de kersthanger bedrukken heeft voor u als voordeel dat uw bedrijf of boodschap goed zichtbaar is. Een kleinere opdruk kan door middel van een tampondruk in één tot en met vier kleuren of een full colour bedrukking. Tampondruk kunnen wij plaatsen nadat de gewenste vorm kersthanger is geproduceerd.

2. Traditionele houten kersthangers lasergraveren

Het is ook mogelijk om een houten kersthanger te produceren. Naast het duurzame en warme karakter leent het zich goed om te bedrukken door middel van graveren of laseren. Door te kiezen voor uw eigen logo of wellicht een pakkende tekst zorgt u ervoor dat het relatiegeschenk naast een goed gebaar ook bijdraagt aan de naamsbekendheid. Kersthangers van hout bedrukken wij aan de voorkant en/of achterkant.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte