string(34) "/kerstballen-bedrukken/kleine-6cm/"
kleine kerstbal
kleine kerstbal
kleine kerstbal met eenkleurig logo
kleine kerstbal met tekst opdruk
kleine kerstbal met meerkleurig logo
kleine kerstbal tweekleurig
kleine kerstballen met logo
kleine kerstballen in een kleur bedrukt
kleine kerstballen van glas
grote kerstballen met logo

Onbreekbare kleine kerstballen van 6cm

Bent u op zoek naar een goedkoop relatiegeschenk voor uw relaties of een leuke give-away voor klanten? Wij hebben leuke kleine kerstballen in het assortiment. De kleine kerstballen hebben een diameter van 6cm en zijn gemaakt van bijna onbreekbaar hard plastic. Ideaal om in te zetten voor een promotionele actie, de kerstballen kunnen immers tegen een stootje. Daarnaast bieden wij ook kleine glazen kerstballen.

Gekleurde kleine kerstbal met logo

U heeft keuze uit verschillende basiskleuren kerstballen. Meest verkochte kleuren zijn rood, zilver, goud en wit. Dit zijn de kleuren die symbool staan voor kerst. Het is ook mogelijk om een kerstbal in eigen PMS kleur te produceren.

De gekleurde kerstbal bedrukken met eigen logo of tekst is mogelijk. De opdruk van de kerstbal mag bestaan uit één tot en met vier kleuren of full colour bedrukking. Wij bedrukken standaard onze kleine kerstballen op één positie of twee posities.

  • Meest verkochte kleuren zijn rood, zilver, goud en wit
  • Eigen PMS kleur mogelijk bij grote afname
  • Kleine kerstballen bedrukken met logo

Informatie over het bedrukken van kleine kerstballen

Onze kleine kerstballen worden vaak ingezet als relatiegeschenk of promotiemateriaal tijdens de kerstdagen. Kerst is het feest van geven, dus het weggeven van bedrukte kerstballen past hier zeer goed bij. Ook kiezen bedrijven ervoor om kerstballen bij ons te bestellen, zodat zij hiermee de kerstbomen in hun bedrijfspand(en) kunnen vullen.

Goedkoop bedrukken kleine kerstballen

Onze goedkoop bedrukte kleine kerstballen worden eenkleurig of tweekleurig bedrukt. De instelkosten van onze drukmachines worden lager wanneer u minder verschillende kleuren opdruk kiest. Zoekt u naar de aller goedkoopste kerstballen met logo, dan raden wij onze kleine 6cm kerstballen aan. Onze kleine kerstbal is ons goedkoopste formaat kerstbal, doordat deze de minste hoeveelheid grondstof nodig heeft. U kunt zowel kiezen voor een onbreekbare kunststof kerstbal als een glazen kerstbal.

Full colour bedrukking kleine kerstballen

Een full-colour bedrukking houdt in dat uw opdruk niet meer zo simpel is als een eenkleurige of tweekleurige opdruk. Vaak bestaat deze opdruk namelijk uit een kleurverloop, van de ene kleur naar de ander. Foto's of afbeeldingen kunnen wij met onze printtechniek in hoge kwaliteit bedrukken op de bal. De keuze voor een full-colour druktechniek is meestal voordeliger vanaf 5 of meer verschillende kleuren opdruk. Tijdens de kerstperiode zijn onze full-colour bedrukte kleine kerstballen populair als relatiegeschenk of promotieartikel. Vaak worden de ballen gebruikt als geschenk bij aanschaf van een product. Met dit premiumgeschenk proberen organisaties consumenten te stimuleren om hun product aan te schaffen of de consument te belonen na aankoop. Ook worden onze kleine kerstballen vaak weggegeven aan werknemers binnen een bedrijf.

Wat is de beste bedrukking voor reclame?

Het gebeurt vaak dat klanten zoveel mogelijk reclame willen bedrukken op een kerstbal. Wij adviseren echter om een overvloed aan informatie en kleuren te vermijden. Volgens het principe “less = more”. Een minimalistische aanpak is vaak beter te onthouden en begrijpen door de doelgroep. Het is ons advies om zo min mogelijk tekst te bedrukken op de kerstbal. Kies ervoor om bijvoorbeeld enkel uw logo of enkel uw slogan te plaatsen op de bedrukte kerstbal.

goedkoopste keycords smal