kerstballen laten bedrukken
kerstballen laten bedrukken
kleine kerstbal met eenkleurig logo
kleine kerstballen met logo
kleine kerstbal met tekst opdruk
kleine kerstbal met tekst opdruk
kleine kerstballen met logo
kleine kerstbal tweekleurig
glazen kerstballen met logo
kleine kerstballen van glas
kleine kerstbal met tekst opdruk
kleine kerstbal met tekst opdruk
plastic kerstballen met logo

Onbreekbare kleine kerstballen van 6cm

Voor kleine kerstballen bent u bij Promoboer aan het juiste adres. Deze kleine kerstballen worden gemaakt van onbreekbaar hard plastic / kunststof en hebben een diameter van ongeveer 6cm. Als kerstballen groothandel kunnen wij veel verschillende kleuren kunnen zijn snel uit voorraad leveren. Hier kan gedacht worden aan de meest verkochte kleuren rood, zilver, goud en wit. Hebben wij de gewenste kleur niet meer op voorraad? Dan vragen wij onze fabriek om kerstballen in PMS kleur te produceren. Omdat de onbreekbare kerstballen goed tegen een stootje kunnen zijn ze ideaal om in te zetten voor een promotionele campagne.

  • Populaire kleuren uit voorraad zijn zilver, wit, zwart, goud en rood
  • Eigen PMS kleur mogelijk bij grote afname

Kleine kerstballen met bedrukking

Nadat u de kleur van de kleine kerstballen heeft gekozen, kunt u gaan nadenken over de opdruk van de kerstballen. In principe is alles mogelijk: kerstbal met logo, kerstbal met foto, kerstbal met kerstwens en kerstballen met naam of tekst. Standaard bedrukken wij op één positie op de kerstbal, maar indien gewenst kunnen wij op twee posities bedrukken. Een bedrukking op twee posities maakt het mogelijk om een logo met kerstwenst te combineren. Kleine kerstballen bedrukken wij vanaf 1 kleur tot een maximum in full colour. Met bedrukte kerstballen heb je een leuke give-away voor de decembermaand.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Voordelen van kleine kerstballen

Onze kleine kerstballen worden vaak ingezet als relatiegeschenk of promotiemateriaal tijdens de kerstdagen. Kerst is het feest van geven, dus het weggeven van bedrukte kerstballen past hier zeer goed bij. Ook kiezen bedrijven ervoor om kerstballen bij ons te bestellen, zodat zij hiermee de kerstbomen in hun bedrijfspand(en) kunnen vullen.

1. Mini kerstballen zijn goedkoop

Onze goedkoop bedrukte kleine kerstballen worden eenkleurig of tweekleurig bedrukt. De instelkosten van onze drukmachines worden lager wanneer u minder verschillende kleuren opdruk kiest. Zoekt u naar de aller goedkoopste kerstballen met logo, dan raden wij onze kleine 6cm kerstballen aan. Onze kleine kerstbal is ons goedkoopste formaat kerstbal, doordat deze de minste hoeveelheid grondstof nodig heeft. U kunt zowel kiezen voor een onbreekbare kunststof kerstbal als een glazen kerstbal.

2. Reclame maken met kleine kerstballen

Het gebeurt vaak dat klanten zoveel mogelijk reclame willen bedrukken op een kerstbal. Wij adviseren echter om een overvloed aan informatie en kleuren te vermijden. Volgens het principe “less = more”. Een minimalistische aanpak is vaak beter te onthouden en begrijpen door de doelgroep. Het is ons advies om zo min mogelijk tekst te bedrukken op de kerstbal. Kies ervoor om bijvoorbeeld enkel uw logo of enkel uw slogan te plaatsen op de bedrukte kerstbal.

3. Meest verkochte kleuren van de kleine kerstballen

Jaar in jaar uit veranderen de trends en thema's van de kleine kerstballen. Wij proberen in te schatten welke kleurtrends populair gaan worden en importeren grote aantallen van de kleine gekleurde kerstballen. Dit jaar zijn kleine kerstballen roze, kleine kerstballen rood, kleine kerstballen blauw en kleine kerstballen groen erg populair. Vooral roze kerstballen is een vreemde eend in de bijt, maar bij de andere kleuren kunnen we ongetwijfeld spreken over traditionele kerstkleuren.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte