string(35) "/kerstballen-bedrukken/custom-made/"
plastic goedkope kerstballen bedrukken
kerstballen met logo
kleine kerstbal met logo
full-colour kleine kerstbal
kleine kerstbal eigen kleur
full colour custom made kerstbal
Kerstbal pms kleuren
kerstballen met opdruk
kerstballen met logo bedrukken
kerstballen in eigen kleur

Kerstballen op maat gemaakt

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van kerstballen op maat. U kunt zelf de kerstbal ontwerpen. U kunt bijvoorbeeld onze kerstballen in uw eigen PMS-kleur, formaat of vorm bestellen. Ter verfraaiing van de kerstbal kunnen wij custom-made kerstballen voorzien van glitter of een strikje. Wilt u graag de kerstballen laten verpakken? Wij produceren ook onze verpakkingen op maat. Kies zelf het aantal stuks dat u in iedere verpakking wilt en laat de vorm en het formaat custom-made produceren.

  • Custom made kerstbal op maat gemaakt
  • Eigen vorm, formaat en PMS kleur

Custom-made kerstballen met logo

Wij kunnen custom-made kerstballen bedrukken met uw logo. Wij bedrukken kerstballen standaard op één of twee plekken. De opdruk mag bestaan uit één tot en met vier kleuren of geheel full colour. Kiest u voor een groter formaat kerstbal, dan wordt automatisch ook de opdruk groter. Het is ook mogelijk om de kerstbal geheel rondom te bedrukken, zodat u een all-over bedrukte kerstbal heeft. Laat u de kerstbal verpakken, dan kunnen wij ook de verpakking bedrukken.

  • Kerstbal bedrukken met full colour logo
  • Kerstballen all over bedrukking

Meer informatie over custom-made kerstballen

Als fabrikant van de goedkoopste kerstballen kunnen wij niet alleen goedkoop en snel kerstballen leveren, maar zijn er ook erg veel mogelijkheden wat betreft het op maat maken van kerstballen. De kerstbal kan bijvoorbeeld worden geproduceerd in iedere gewenste PMS-kleur en kan worden bedrukt in iedere gewenste kleurcombinatie. Daarnaast zijn onze kerstballen beschikbaar in diverse materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor kunststof, glazen en plastic transparante kerstballen. Wanneer u zoekt naar de ideale kerstbal voor promotionele doeleinden, adviseren wij onze onbreekbare kunststof kerstballen.

Extra mogelijk als producent van de custom-made kerstbal

Wij bieden de mogelijkheid om kerstballen op maat te maken. Wij bieden de optie om kerstballen te bestellen in ieder gewenst formaat. Daarnaast is het mogelijk om onze kerstballen te leveren met een mooi strikje in iedere gewenste kleur. Tevens kunnen wij onze kerstballen voorzien van verschillende kleuren glitters. Tevens is het mogelijk om onze kerstballen te voorzien van verschillende kroontjes. Het is mogelijk kerstballen te bestellen met een luxe metalen kroontje of een plastic kroontje. Onze bedrukte kerstballen zijn leverbaar met of zonder luxe touwtje.

Custom-made kerstbal bedrukken

Promoboer is gespecialiseerd in het bedrukken van kerstballen op maat. Wij kunnen de kerstballen bedrukken in iedere gewenste kleurcombinatie. Wilt u dat uw huisstijl goed terug te zien is op de kerstbal, dan bieden wij ook de mogelijkheid de kerstballen volledig te bedrukken in uw eigen PMS-kleur. Tevens is het mogelijk de kerstbal all-over te bedrukken met een full-colour opdruk van een afbeelding.

Verpakken custom-made kerstballen

Doordat wij niet alleen vroeg bij het productieproces van onze kerstballen zijn, maar ook bij de productie van de verpakkingen kunnen wij ook uw verpakking geheel op maat produceren. Bij ons heeft u de mogelijkheid uw kerstballen te verpakken per elke gewenste hoeveelheid. De verpakkingen zijn beschikbaar in iedere gewenste kleur, zo ook in de exacte PMS-kleur van uw huisstijl. Het is ook mogelijk de verpakking te voorzien van uw logo, tekst of full-colour opdruk van een afbeelding. Dit alles is mogelijk op enkele posities op de verpakking, maar ook over het gehele oppervlak. Dit noemen wij een all-over bedrukking. U heeft keuze uit diverse materialen verpakking, zoals: plastic, karton, kunststof en veel meer.

goedkoopste keycords smal