plastic goedkope kerstballen
kerstballen met logo
kleine kerstbal met logo
full-colour kleine kerstbal
kleine kerstbal eigen kleur
full colour custom made kerstbal
grote kerstballen met logo

Op maat gemaakte kerstballen ontwerpen

Als kerstballen groothandel staan wij nauw contact met onze fabriek. Deze fabriek maakt het mogelijk om unieke kerstballen op maat te laten maken. Wat de mogelijkheden zijn voor custom-made kerstballen? Naast het formaat of diameter kun je ook de (PMS) kleur van de kerstballen bepalen. Je mag kiezen tussen matte kerstballen en glanzende kerstballen. Ter verfraaiing van de kerstbal kunnen wij custom-made kerstballen voorzien van glitters of sneeuw en een strikje om de bal mee op te hangen.

  • Kerstballen in formaat naar keuze
  • Kerstballen in kleur naar keuze
  • Kerstballen in materiaal naar keuze
  • Kerstballen met lintje of kroontje om op te hangen
  • Kerstballen met bedrukking naar keuze (volledig rondom te bedrukken)
  • Bedrukte kerstballen laten verpakken

Custom-made kerstballen met logo

Wij kunnen custom-made kerstballen bedrukken met een logo, naam, foto of andere opdruk. De opdruk mag bestaan uit één tot en met vier kleuren of full colour. Standaard bedrukken wij de kerstballen op één of twee posities. Bij custom-made kerstballen bieden wij je de mogelijkheid om de volledige kerstballen rondom te bedrukken, zodat je all-over bedrukte kerstballen krijgt. Het leuke van de custom-made kerstballen is dat dit altijd een unieke productie tot gevolg heeft. Wil je de kerstballen verpakken? Vraag naar de mogelijkheden.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Voordelen kerstballen op maat?

custom kerstballen

Als fabrikant van de goedkoopste kerstballen kunnen wij niet alleen goedkoop en snel kerstballen leveren, maar zijn er ook erg veel mogelijkheden wat betreft het op maat maken van kerstballen.

1. Extra mogelijk als producent van de custom-made kerstbal

Wij bieden de mogelijkheid om kerstballen op maat te maken. Wij bieden de optie om kerstballen te bestellen in ieder gewenst formaat. Daarnaast is het mogelijk om onze kerstballen te leveren met een mooi strikje in iedere gewenste kleur. Tevens kunnen wij onze kerstballen voorzien van verschillende kleuren glitters. Tevens is het mogelijk om onze kerstballen te voorzien van verschillende kroontjes. Het is mogelijk kerstballen te bestellen met een luxe metalen kroontje of een plastic kroontje. Onze bedrukte kerstballen zijn leverbaar met of zonder luxe touwtje.

2. Bepaal het formaat van de kerstballen

De afgelopen jaren hebben wij veel verschillende formaten kerstballen verkocht. Van kleine kerstballen tot mega kerstballen. Hele grote kerstballen of extra grote kerstballen worden vaak gebruikt als kerstdecoratie of kerstversiering. Kleine mini kerstballen worden vaak in kleine kerstballen opgehangen. De diameter van deze kerstballen liep uiteen van mini kerstballen van 5cm tot soms mega kerstballen van 15cm.

3. Kerstballen in iedere gewenste kleur

Promoboer is gespecialiseerd in het bedrukken van kerstballen op maat. Wij kunnen de kerstballen bedrukken in iedere gewenste kleurcombinatie. Wilt u dat uw huisstijl goed terug te zien is op de kerstbal, dan bieden wij ook de mogelijkheid de kerstballen volledig te bedrukken in uw eigen PMS-kleur.

4. Matte kerstballen of glanzende kerstballen

Wij hebben kerstballen in veel verschillende kleuren en maten. Of je nu kiest voor een traditionele kerst of juist de laatste trends volgt. Laat u een kerstbal op maat maken? Dan kunt u kiezen tussen matte kerstballen en glanzende kerstballen. Wat is het verschil? Glanzende kerstballen lijken iets meer op glazen kerstballen, maar bij matte kerstballen zal de opdruk duidelijker en daardoor mooier zichtbaar zijn. Onze kunststof kerstballen zijn nauwelijks van glazen kerstballen te onderscheiden.

5. Uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden all-over en full colour

Bij custom-made kerstballen zijn de bedrukkingsmogelijkheden onbegrend. Wilt u er zeker van zijn dat uw reclame-uiting niet word gemist? Dan is een kerstbal met all-over bedrukking iets voor u. Dat betekent dat wij de gehele kerstbal rondom bedrukken met het door u gewenste ontwerp. Hoe groter het formaat kerstbal, hoe groter de all-over bedrukking. Het all-over bedrukken van kerstballen is een productie op maat en valt onder custom-made kerstballen.

6. Kerstballen verpakken als eindejaarsgeschenk

Doordat wij niet alleen vroeg bij het productieproces van onze kerstballen zijn, maar ook bij de productie van de verpakkingen kunnen wij ook uw verpakking geheel op maat produceren. Bij ons heeft u de mogelijkheid uw kerstballen te verpakken per elke gewenste hoeveelheid. De verpakkingen zijn beschikbaar in iedere gewenste kleur, zo ook in de exacte PMS-kleur van uw huisstijl. Het is ook mogelijk de verpakking te voorzien van uw logo, tekst of full-colour opdruk van een afbeelding. Dit alles is mogelijk op enkele posities op de verpakking, maar ook over het gehele oppervlak. Dit noemen wij een all-over bedrukking. U heeft keuze uit diverse materialen verpakking, zoals: plastic, karton, kunststof en veel meer.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte