transparante kerstballen
tweedelige kerstballen
vulbare kerstballen bedrukken
transparante kerstbal met bedrukking
transparante kerstballen met logo
transparante kerstballen in kleur
vulbare kerstballen
doorzichtige vulbare kerstballen rond
vulbare transparante ster bedrukt
transparante plastic hartjes vulbare
tweedelige transparante kerstballen die je kunt vullen
vulbare plastic ballen bedrukken
plastic kerstballen om te vullen
transparante opvulbare kerstbal

Goedkope transparante kerstballen om te vullen

De tweedelige kerstballen van kunststof bestaan uit twee helften en moeten in elkaar gezet worden. Door de losse delen kan er een boodschap, presentje of kaartje in de kerstbal verstopt worden alvorens u hem weggeeft. Tijdens transport schuiven wij de losse delen in elkaar waardoor het een van de goedkoopste kerstballen is. De meest verkochte kerstbal heeft een diameter van 8cm. Wij kunnen ook kleine kerstballen van 6cm, grote kerstballen van 10cm of custom-made formaat kerstballen produceren.

  • Vulbare kerstballen met boodschap, kaartje of presentje
  • Tweedelige kerstballen in diverse kleuren

Doorzichtige kerstballen bedrukken

De tweedelige kerstballen produceren wij transparant of transparant gekleurd. Naast standaard kleuren tweedelige kerstballen, kunnen wij deze goedkope kerstballen ook leveren in uw eigen PMS kleur. De transparant gekleurde kerstbal bedrukken wij naar wens. Kies voor contrasterende opdruk en kleur kerstbal zodat uw bedrukking goed zichtbaar is als de kerstbal in de boom hangt. De opvulbare kerstbal is een leuke give-away en populair relatiegeschenk.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Voordelen van tweedelige kerstballen bedrukken?

De kunststof bollen zijn vervaardigd van hard, glanzend plastic dat een mooie transparantie heeft. Onze transparant doorzichtige plastic kerstballen bestaan uit twee delen die gemakkelijk en eenvoudig in elkaar gestoken kunnen worden. De afwerking is goed en de bollen sluiten perfect op elkaar aan. Men kan ze eventueel op elkaar lijmen, maar dit is niet noodzakelijk. Met ophangoogje voor in de kerstboom. De tweedelige opvulbare bal kan gebruikt worden als kerstbal of decoratiebal.

1. Transparant of transparant gekleurd

Wij hebben standaard in ons assortiment transparante ballen en transparant gekleurd tweedelige kerstballen. Veel basiskleuren hebben wij standaard op voorraad, zodat wij deze snel en goedkoop kunnen leveren. Standaard kleuren zijn wit, rood, geel, groen, blauw, paars, oranje, wit, zwart, goud, zilver en veel meer. Bijna iedere kleur op de kleurenwaaier kunnen wij direct uit voorraad leveren. Mocht uw kleur daar tóch niet tussen zitten, dan kunnen wij tevens kerstballen bedrukken in uw eigen PMS-kleur.

2. Opvullen van de ballen

Tweedelige transparant kerstballen zijn populair omdat de kerstballen gevuld kunnen worden. Afhankelijk van het gekozen formaat kan de kerstbal gevuld worden met een boodschap in de vorm van een kaartje, kleinigheidje of cadeautje. Met kerst worden de ballen vaak gevuld met iets lekkers. Overigens zijn de transparante kerstballen ook leuk zonder opvulling en met enkel een bedrukking.

3. Personaliseren van de transparante kerstballen

Net als de andere kerstballen in ons assortiment, kunnen ook de tweedelige kerstballen bedrukt worden met uw logo, tekst of afbeelding. Wij kunnen de kerstballen bedrukken met één tot en met vier kleuren. Bestaat de opdruk uit meer dan vijf kleuren of een kleurenverloop, dan bedrukken wij de kerstballen full colour.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte