logo stressballen sleutelhangers
bedrukte stressballen sleutelhangers
bedrukte stressballen sleutelhangers
bouwhelm stressbal met logo sleutelhanger
dieren stressballen sleutelhangers
fruit stressballen sleutelring
makelaar huis stressballen sleutelhangers
stressballen sleutelhangers hartjes vorm
bedrukte voetbal stressball met sleutelhanger
stressballen sleutelhangers

Sleutelhangers stressballen in iedere gewenste vorm

Onze anti-stressballen kunnen geleverd worden met een sleutelhanger. Deze figuren en vormen zijn iets kleiner dan gebruikelijk (maximaal 3 x 3 x 3cm) zodat de sleutelhangers met het stressballetje gewoon in de broekzak past. Naast vele standaard vormen, zoals een voetbal of bouwhelm, kunnen wij ook sleutelhangers stressballen maken in je eigen vorm. Wij kunnen de foam pu stressballen maken in een productvorm of vorm die symbool staat voor je bedrijf.

Sleutelhangers met stressbal laten bedrukken

Het leuke van de stressballen met sleutelhangers is dat deze ook bedrukt kunnen worden met je logo, tekst of andere opdruk. Deze bedrukking plaatsen wij zo groot mogelijk op de gewenste vorm. Laat je een vorm op maat produceren, dan kunnen wij de vorm helemaal rondom bedrukken. Veel klanten laten sleutelhangers met stressballen in product vorm maken, deze laten zij helemaal rondom bedrukken en geven de sleutelhangers vervolgens gratis weg ter promotie van een nieuw product.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Waarom zijn stressballen met sleutelhangers populair?

sleutelhanger stressballen bedrukt-goedkoop

Wij kunnen al onze stressballen, stressfiguren en stressvormen met sleutelhanger leveren. De sleutelhanger maakt het mogelijk om de anti-stressballen aan de sleutelbos te bevestigen, zodat je een leuk speeltje hebt dat tegelijkertijd de sleutelbos herkenbaar maakt. Andere voordelen zijn:

1. Veel stuks voor weinig geld

Sleutelhanger stressballen zijn relatief goedkoop. De vorm is over het algemeen stuk kleiner dan bij een normale stressbal. Dit betekent dat er minder materiaal nodig is en dat daardoor de kosten gedrukt worden. Met een vooraf vastgesteld marketingbudget kan er een groot aantal bedrukte sleutelhanger stressballen verkregen worden.

2. Worden graag ontvangen en daadwerkelijk gebruikt

Onze ervaring leert dat stressballen met sleutelhangers niet in de kast verdwijnen, maar juist echt aan de sleutelbos bevestigd worden. Sommige mensen vinden het onhandig aan hun dagelijkse sleutelbos, maar bevestigen de sleutelhanger stressbal aan een autosleutel die veel minder vaak gebruikt word. Hierdoor zal de bedrukte sleutelhanger stressbal nog regelmatig onder aandacht komen.

3. Ruime keuze aan standaard vormen

De sleutelhangers stressballen met opdruk zijn verkrijgbaar in veel verschillende standaard vormen, zoals een wereldbol, auto, smiley, hartje, kubus, dier en nog veel meer. Als wij je vorm niet standaard in ons assortiment hebben, dan kunnen wij eventueel ook een eigen vorm stressbal met sleutelhanger produceren.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!