bedrukte gel stressballen
bedrukte gel stressballen
gel stressballen met logo
gel stressballen bedrukken
bedrukte gel stressballen
gel stressballen met logo
gel stressballen bedrukken

Gel stressballen in eigen kleur

Nieuw zijn onze gel stressballen met bedrukking. De stressballen van gel worden gemaakt van helder, plastic en rubberachtig materiaal. Je hebt de keuze uit 2 varianten. De ene gel stresbal heeft aan de binnkant gekleurde massageparels, welke een ontspannen gevoel geven als je erin knijpt. De andere is beter kneedbaar door de aanwezige luchtbuisjes. Net als alle andere stressballen behoudt ook deze stressbal zijn vorm nadat deze geperst is. De ronde anti-stress gelballen hebben een diameter van 5 tot 7cm.

  • Ronde gel stressballen met een diameter van 5-7cm
  • Gel stressballen in eigen vorm laten maken

Bedrukte stressballen met gel

Het is mogelijk om de gel stressballen naar wens aan te passen. Je kunt onder andere de kleur van stressballen bepalen, zoals een speciale PMS kleur. Naast de populaire ronde en hartjes vormen kunnen wij de gel stressballen in een eigen vorm maken. Laat de gel stressballen bedrukken met je logo, tekst of andere bedrukking. Met een gepersonaliseerde stressbal heb je een leuk relatiegeschenk om te ontspannen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Wat is het verschil tussen gel stressballen en PU stressballen?

Een stressbal of handoefenbal is een kneedbaar speeltje met een diameter van ongeveer 7cm. Het kan in de handpalm en met behulp van de vingers worden geperst. Het doel is om stress en spierspanning te verlichten of om de spieren van de hand te oefenen. De meeste stressballen worden gemaakt van PU foam of van gel. Wij bespreken de verschillen.

1. Gel stressballetjes worden gebruikt voor handtherapie

Het grootste verschil met normale stressballen van PU foam is dat gel stressballen gebruikt worden voor therapie, bijvoorbeeld voor het trainen van bepaalde gewrichten of spieren in de hand. Deze bedrukte gel stressballen worden dan ook vaak weggegeven bij fysiotherapeuten en sportscholen.

2. Stressballen van gel zijn iets duurder, maar van hogere kwaliteit

De gel stressballen zijn duurder dan normale stressballen. Dat heeft er alles mee te maken dat het materiaal duurder is. Dit is dan ook terug te zien in de kwaliteit. Wanneer je in de gel stressballen knijpt, zal duidelijk worden dat de ballen sneller in de oorspronkelijke vorm terugkeren en bovendien is het materiaal duurzaam.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!