stressballen goedkope
anti stress chinese ballen set met logo
chinese ballen set met logo
chinese ballen set met logo
chinese ballen set met logo
chinese ballen set met logo
chinese ballen set met logo

Chinese ballenset tegen stress

Als je op zoek bent naar een leuk relatiegeschenk tegen stress, dan is deze Chinese ballenset het overwegen waard. De Chinese ballenset is ongeveer 14 x 10 x 7 cm en bestaat uit twee metalen ballen en een houten standaard. Door het masseren van de vingers en de handpalmen met de ballen, worden de acupunctuurpunten op de hand gestimuleerd. Dit resulteert in een verbetering van de bloedsomloop en het loskomen van de spieren. Mede daarom worden de Chinese stressballen ook als anti-stressballen gezien.

  • Chinese ballen set met standaard van hout graveren
  • Massage ballen in bedrukt doosje

Chinese ballenset bedrukken op de houten standaard

Het is mogelijk om de Chinese ballenset van een logo, tekst of andere bedrukking te voorzien. Het is niet mogelijk om de ballen te laten bedrukken, maar het is wel mogelijk om de standaard van een bedrukking of gravering te voorzien. Gun je jullie relaties wat ontspanning? Geef ze dan deze anti-stress Chinese ballenset voor directe ontspanning. Ook erg leuk om op je bureau te hebben staan. Zie er dan maar eens vanaf te blijven.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Waar worden Chinese stressballen of meridiaankogels voor gebruikt?

meridiaankogels gebruiken

De Chinesse stressballen worden ook wel gebruikt als massagekogels of meridiaankogels. Ze worden zelfs gebruikt op therapeutische basis. Wij bespreken een aantal doeleinden waarvoor de Chinese ballenset gebruikt kan worden:

1. Het trainen van de gewrichten in de hand

Je gebruikt de kogels door ze allebei in de handpalm te houden en ze met behulp van de vingers om elkaar heen te laten draaien. De kogels mogen elkaar niet raken! Laat de kogels afwisselend linksom en rechtsom draaien. Voor een goede werking wordt aanbevolen om de meridiaankogels iedere dag een tijd te gebruiken.

2. Meridiaankogels als massagekogels tegen lichamelijke klachten

De meridiaankogels worden ook gebruikt om lichamelijke klachten, zoals stress, tegen te gaan. Volgens de Chinese geneeskunde zijn de vingertoppen door middel van energiebanen (ook wel meridianen genoemd) verbonden met onder andere het hart en nekwervels. Door deze banen stroomt de levensenergie en deze energie kan positief worden beïnvloeden door met de kogels in de handpalm te draaien (linksom en rechtsom).

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!