eigen vorm stressballen bedrukt
eigen vorm stressballen product vorm
bedrukte stressballen eten en drinken
bedrukte stressfiguren blikje
custom-made stressbal bedrukt
custom made stressbal bedrukt
pu stressballen eigen vorm
schoenen stressballen met logo
stressbal bedrukt rondom
stressballen in eigen vorm laten maken
stressballen maken eigen vorm
telefoon iphone stressbal productvorm
dokter pillendoosje stressballen eigen vorm
bedrukte stressfiguren auto
kleine oplage stressballen laten bedrukken
goedkope stressballen met logo

Custom-made stressballen in vorm op maat

Als fabrikant kunnen wij custom-made stressballen op maat maken. Je kunt dus helemaal zelf bepalen hoe de stressballen eruit komen te zien. Je kunt onder andere de vorm, de afmetingen en de bedrukking bepalen. De populairste vormen zijn stressballen in de vorm van een nieuw product of een bedrijfslogo. Het is eventueel mogelijk om de eigen vorm stressballen met sleutelhangers te leveren.

  • Vorm van de stressballen ontwerpen
  • Volledig rondom bedrukken in full colour

Eigen vorm stressballen bedrukt met logo

Wanneer wij stressballen op maat maken kunnen wij de volledig stressballen bedrukken. Met volledig willen wij zeggen: helemaal rondom en in full colour. Op die manier bieden wij je de mogelijkheid om een nieuw product – welke je wilt promoten – volledig na te bootsen. Met custom-made stressballen heb je een extra leuke weggever ter ondersteuning van je promotiecampagne.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

In enkele stappen je eigen stressballen ontwerpen

Stressballen zijn verkrijgbaar in alle denkbare vormen, maten, kleuren en stijlen. Je kunt stressballen krijgen die op een auto, vrachtwagen of zelfs een product lijken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij vertellen welke stappen er doorlopen worden bij de productie van stressballen in eigen vorm.

stressballen idee

Stap 1. Idee

Van onze klanten krijgen wij te horen welk idee zij hebben. In veel gevallen komen onze klanten met een vorm die zij op internet hebben gevonden en willen zij hier op verder borduren.

stressballen schets

Stap 2. Schets

Dit idee vertalen wij naar een schets op papier. De schets zal naar wens aangepast kunnen worden. Vervolgens kan er op basis van deze schets een digitale schets gemaakt worden.

stressballen digitale drukproef

Stap 3. Digitale proefdruk

Bij het maken van een digitale drukproef moet onder andere rekening gehouden worden met de vorm, de afmetingen en de bedrukking. Op basis van deze gegevens kunnen wij een digitale drukproef maken. Na akkoord gaan wij een prototype maken.

stressballen prototype

Stap 4. Prototype ontwerp

Het prototype ontwerp zal al een goed beeld schetsen van hoe de stressballen er uit komen te zien. Het prototype wordt van klei gemaakt en zal ook volledig deze kleur krijgen. We delen digitale foto's zodat de klant een idee krijgt hoe de stressballen er uit komen te zien.

stressballen maken

Stap 5. Productieproces

Na goedkeuring op het prototype is het tijd om het productieproces in gang te zetten. Men begint met het maken van een stansvorm. De stansvorm wordt iedere keer weer gevuld met foam PU materiaal. Naar verloop van tijd is de vorm klaar en word deze uit het de stansvorm gehaald. Daarna worden de stressballen bedrukt met de afgesproken kleuren. Als voorlaatste stap zal de bedrukking, zoals een logo of tekst, worden aangebracht in full colour. Nu is de stressbal klaar en zal deze moeten drogen.

stressballen verpakken

Stap 6. Verpakken en transport

Tot slot worden de stressballen verpakt in plastic zakjes. Deze verpakking zorgt ervoor dat de bedrukking van de stressballen niet zal beschadigen tijdens transport. Indien mogelijk proberen wij de stressballen ruim voor de afgesproken datum te leveren, zodat wij onverhoopte vertragingen voor zijn en de klant de stressballen op tijd binnen heeft.

Heb je interesse gekregen in het laten maken van stressballen in eigen vorm? Neem dan contact met ons op via onderstaande offerte aanvragen. Heb je meerdere vragen of wil je graag snel antwoord, dan kun je ook telefonisch contact met ons opnemen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!