voordelige rode stressballen bedrukt
stressballen goedkope
goedkope stressballen met opdruk groot
goedkope stressballen met bedrukking
bedrukte stressbal in eigen kleur
voordelige stressballetjes met grote bedrukking
goedkope anti stressballetjes met bedrukking
pu foam gepersonaliseerde stressballen met logo
goedkoopste anti stressballen bedrukt
goedkope stressballen met logo bestellen

Goedkope stressballen in eigen kleur (PMS)

Bij goedkope stressballen moet je denken aan de ronde stressballen van PU-foam materiaal. Deze anti-stressballen zijn bedoeld om in te knijpen, zodat dit een stress verlichtende werking heeft. Je kunt er natuurlijk ook hele andere dingen mee doen, zoals je stress veroorzakende collega onder vuur te nemen of inzetten als promotiemateriaal. Je kunt bij deze goedkope stressballen zelf het formaat van de diameter kiezen. Meest gekozen zijn de formaten 6cm en 8cm, maar groter of kleiner is ook mogelijk. De minimale afname bedraagt 500 stuks.

  • Stressballen in eigen formaat en kleur (PMS)
  • Extra grote opdruk in maximaal 4 drukkleuren

Gepersonaliseerde stressballen met grote opdruk

Van deze goedkope stressballen kun je de kleur zelf kiezen. Vaak wordt er gekozen voor stressballen in een speciale kleur (PMS), omdat deze beter bij je huisstijl of marketingcampagne past. Je kunt de goedkope stressballen vervolgens laten bedrukken met je logo, tekst of andere bedrukking. Wij kunnen de stressballen op meerdere posities bedrukken met een relatief grote opdruk in maximaal 3 verschillende drukkleuren. Met bedrukte stressballen in eigen kleur kom je op een leuke manier onder de aandacht bij je relaties.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Hoe bestel ik de goedkoopste stressballen met bedrukking?

stressballen goedkoop bedrukken

Je kunt bij ons goedkope stressballen laten bedrukken met je naam, tekst, logo of andere reclameboodschap. Indien je op zoek bent naar de allergoedkoopste bedrukte stressballen, dan raden wij je aan om onderstaande punten even door te nemen alvorens je een offerte aanvraag doet.

1. Verkies een basiskleur boven een speciale PMS kleur

De meeste kleuren van de ronde stressballen houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Je kunt hier denken aan de volgende kleuren: blauw, rood, wit, geel, groen, roze, oranje, zwart en grijs. Wil je een andere of speciale kleur, dan is dit ook mogelijk tegen een kleine meerprijs.

2. Goedkoop laten bedrukken met 1-2 kleuren op 1 positie

De stressballen uit voorraad kunnen wij goedkoop bedrukken met één of twee kleuren. In sommige gevallen is het ook mogelijk om de goedkope stressballen van een drie kleuren opdruk te voorzien. Iedere extra drukkleur brengt kosten met zich mee en dus is zo min mogelijk drukkleuren de goedkoopste optie.

3. Kleine stressballen zijn het goedkoopste

Hoe kleiner de diameter van de stressballen, hoe goedkoper de stressballen worden. Bij de kleine stressballen is er minder materiaal nodig, waardoor ook de productiekosten lager uitvallen. Deze productiekosten werken door in de prijs die onze klanten betalen.

4. Grote aantallen is voordeliger

Hoe groter de aantallen, hoe lager de prijs. Dit heeft er mee te maken dat de totale productie- en materiaalkosten over een groter aantal stressballen verspreid kan worden. Ook geven wij bij grotere aantallen een hogere volumekorting. De minimale afname van goedkoop bedrukte stressballen is 250 stuks.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!