string(20) "/muismatten/stoffen/"
muismat van zwaar materiaal
muismat van zwaar materiaal
stoffen muismatten
muismatten met kalender
goedkope muismat met logo
rubberen muismatten
muismat met logo
muismat in full-colour bedrukken
muismatten in full-colour
bedrukte muismatten met kalender
ronde muismatten met logo
muismatten in huis vorm
stoffen muismatten in eigen vorm

Stoffen muismatten met rubberen onderzijde

Onze stoffen muismatten zijn onze meest verkochte muismatten. Bij de stoffen muismatten is het mogelijk om gecontroleerd de muis te bewegen. Deze populaire muismatten hebben een rubberen onderkant. De rubberen onderkant heeft als functie dat de muismat niet verschuift bij muisgebruik. De rechthoekige muismatten zijn 22cm bij 18cm en 2mm dik. Daarnaast produceren wij ook ronde muismatten of vierkante muismatten in de door u gewenste afmetingen.

  • Meest verkochte rechthoekige muismat 22cm x 18 cm
  • Eventueel ronde muismatten of vierkante muismatten

Stoffen muismatten met logo bedrukken

Wij kunnen stoffen muismatten bedrukken met uw logo, tekst of ander ontwerp. Wilt u de muismatten goedkoop bedrukken, dan bedrukken wij het ontwerp op de muismat in één tot vier PMS kleuren. Bij een opdruk bestaande uit meer dan vier PMS kleuren, kleurenverloop of complexe opdruk (logo of afbeelding) dan bedrukken wij de muismatten full colour. Wij kunnen de bedrukking aanbrengen op één standaard positie of volledig all-over.

  • Eenvoudig muismatten bedrukken op één positie
  • Muismatten bedrukken full colour en all-over

Meer informatie over stoffen muismatten

Welk type muismat is geschikt voor secuur werk?

Als u op zoek bent naar muismatten die geschikt zijn voor secuur werk, dan bent u bij Promoboer aan het juiste adres. Al onze stoffen muismatten hebben een stoffen top en de stoffen top zorgt ervoor dat u meer gecontroleerd de muis kunt bewegen. De stoffen muismatten zijn uitermate geschikt voor beroepen die zeer nauwkeurig werk moeten verrichten op de computer. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld bouwtekenaars, technische tekenaars en architecten.

Welke soorten muizen zijn er?

Er zijn twee soorten computermuizen, als eerste is er de optische computermuis met rond lampje. De optische muis is minder gevoelig voor vuil en slijtage. De optische muis bevat een led lampje en een mini ccd camera. De mini ccd camera neemt de bewegingen van de muis optisch waar ten opzichte van de onderlaag. De optische muis is vergeleken met andere computermuizen veel beheersbaarder. De tweede computer muis is de mechanische muis. De mechanische muis heeft een zware muisbal die de bewegingen waarneemt van de muis op de muismat. Het nadeel van de mechanische muis is dat deze vuil met zich meeneemt, waardoor deze vaak schoongemaakt moet worden. Daarom is het mogelijk om de kogel los te maken van de gehele muis.

Wat is het voordeel van vierkante of rechthoekige muismatten?

Wij kunnen muismatten maken in iedere gewenste vorm. Het meest voorkomend zijn de ronde, vierkante en rechthoekige muismatten. Het voordeel van de vierkante en rechthoekige muismatten is dat deze veel meer ruimte hebben om de computermuis te bedienen. Een ander groot voordeel is, is dat de bedrukking van uw logo of afbeelding tevens groter is op de vierkante en rechthoekige muismatten.

Waar moet u opletten bij muismatten bedrukken?

Zoals eerder vermeld kunnen wij de muismatten bedrukken in iedere gewenste kleur met één kleur opdruk tot zelfs een gehele full colour bedrukking. Wij geven u het advies om uit te kijken met teveel rood te gebruiken bij de bedrukking van uw logo of afbeelding. Dit om problemen te voorkomen bij het gebruik van een optische muis. Het rode lampje van de muis kan moeite hebben met lezen op een rode kleur.

goedkoopste muismatten