stoffen muismatten met logo bedrukken
muismat van zwaar materiaal
muismatten full colour bedrukt
gepersonaliseerde muismatten met opdruk als relatiegeschenk
muismatten met kalender
stoffen muismatten
muismatten met kalender
ronde muismatten met logo
muismatten in huis vorm
stoffen muismatten in eigen vorm

Stoffen muismatten met anti slip onderkant van rubber

Onze stoffen muismatten zijn onze meest verkochte muismatten. Bij de stoffen muismatten is het mogelijk om gecontroleerd de muis te bewegen. Deze muismat voorzien wij van een rubberen anti slip onderkant. De rubberen onderkant heeft als functie dat de muismat niet verschuift bij muisgebruik. Standaard leveren wij rechthoekige muismatten van 22cm bij 18cm en 2mm dik. Als fabrikant bieden wij ook de mogelijkheid om andere vormen muismatjes te produceren, zoals ronde muismatten of vierkante muismatten. Minimale afname voor bedrukte muismatten met anti-slip is 500 stuks.

  • Stoffen bovenkant voor optimaal muisgebruik
  • Anti-slip onderkant van rubber zodat de muismat goed blijft liggen

Stoffen muismatten met logo bedrukken

De stoffen muismat bedrukken wij standaard in full colour. Is een opdruk in enkele kleuren dan niet mogelijk? Jawel, het maakt alleen qua prijs niet uit om in slechts enkele kleuren of in full colour te bedrukken. Ook de grote van de opdruk maakt niet uit. Een simpele opdruk op één positie in één kleur is bijvoorbeeld even duur als een volledige bedrukte muismat in full colour. Een full colour opdruk maakt met mogelijk om een foto of afbeelding in hoge kwaliteit op de muismat te drukken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Voordelen van anti-slip muismatten bedrukken

verschillende soorten muismatten bedrukken

1. Stoffen muismat is geschikt voor secuur werk

Al onze stoffen muismatten hebben een stoffen top en deze zorgt ervoor dat je meer gecontroleerd de muis kunt bewegen. De stoffen muismatten zijn uitermate geschikt voor beroepen die zeer nauwkeurig werk moeten verrichten op de computer. Je moet hierbij denken aan bijvoorbeeld bouwtekenaars, technische tekenaars en architecten.

2. Rubberen onderzijde zorgt voor anti-slip laag

De muismat heeft een rubberen antislip onderkant, waardoor de mat goed op zijn plek blijft en geen krassen achterlaat op een bureau. Het rubber dat wij gebruiken is gemaakt van gerecycled rubber, zodat het een milieuvriendelijke muismat is.

3. Goedkoop full colour bedrukken

Als fabrikant bedrukken wij muismatten standaard in full colour. Liever een opdruk in één of twee kleuren? Dit is ook mogelijk. Het maakt qua prijs niet uit of je kiest voor een opdruk in enkele kleuren op in full colour.

4. Snelle levertijd

De standaard levertijd van bedrukte muismatten is 2-3 weken. Wens je een snellere levertijd? Tegen een kleine meerprijs kunnen wij een spoedlevering inboeken. Je order krijgt dan voorrang op andere orders. De levertijd is bij een spoedlevering teruggebracht naar ongeveer 1 week.

5. Al mogelijk vanaf kleine oplage

Wij leveren al kleine aantallen muismatten vanaf 500 stuks. Dit is het minimale aantal omdat anders de instel- en productiekosten van onze fabriek te hoog zijn. Hoe groter de bestelling, hoe hoger de korting.