string(19) "/muismatten/gaming/"
grote game muismat met logo
grote game muismat met logo
game muismatten
game muismatten met logo
muismat voor gamers

Gaming muismatten voor optimale game ervaring

Onze luxe gamingmuismatten zijn van nog hogere kwaliteit dan onze standaard muismatten. Naast de rubberen onderzijde heeft de luxe gaming muismat een speciale bovenzijde. Deze bovenzijde van de luxe gaming muismat laat de muis vloeiend glijden en zorgt voor optimale controle bij onverwachte bewegingen. Naast de hoge kwaliteit is het formaat van de gaming muismatten groter dan de normale muismatten. Ons standaard formaat game muismat is 32cm bij 27cm en is 2mm dik. Door het grotere formaat heeft de gamer een grotere actieradius en hoeft de muis niet van de mat afgehaald te worden tijdens het spelen van een game.

  • Ruime game muismatten 32cm bij 27cm
  • Speciale bovenzijde voor optimale game ervaring

Game muismatten ontwerpen en bedrukken

Als fabrikant kunnen wij de gaming muismatten bedrukken met het door u aangeleverde ontwerp. Uw ontwerp bedrukken wij in één tot vier kleuren of in full colour op de muismat. Na het bedrukken van de muismat brengen wij een beschermlaag aan op de muismat. De beschermlaag zorgt ervoor dat de muismat niet aan hoge kwaliteit en game comfort inboekt. Het ontwerp mag bestaan uit tekst, foto of afbeelding. Standaard bedrukken wij op één positie, maar indien gewenst kunnen wij tot op de rand van de muismat bedrukken.

  • Standaard game muismatten bedrukken op één positie
  • Eventueel ook all-over en full colour bedrukken

Meer informatie over gaming muismatten

De meest betaalbare muismatten zijn onze stoffen muismatten met rubberen onderzijde. Deze muismatten zijn een stuk kleiner dan de game muismatten. Door het formaat is er minder materiaal nodig bij productie en mede daarom ook goedkoper. Ze zijn ideaal voor normaal computergebruik of voor kantoor medewerkers. Mensen die veel gamen hebben een gaming muismat nodig, die hun behoefte meer bevredigd en het gamen gemakkelijk maakt.

Bij het bedenken van de perfecte game omstandigheden besteden de meeste gebruikers het grootste deel van hun tijd aan het nadenken over hun favoriete toetsenborden, hoge DPI-gaming muizen, comfortabele headsets en hoge kwaliteit computerschermen met weinig vertraging. De perfecte game muismatten zijn zij vaak over het hoofd, terwijl ze een essentieel onderdeel van de game ervaring zijn.

Hoe kies je de beste game muismat met logo?

Hoewel het duidelijk is dat het komt neer op persoonlijke voorkeur en stijl van gaming als het gaat om het kiezen van de beste gaming-muismat. Er zijn echter een paar tips die het waard zijn om te delen als je denkt aan het kopen van een game muismat met logo.

1. Blijf uit de buurt van reflecterende oppervlakken. Alle soorten glanzende of reflecterende oppervlakken. Vooral optische muizen hebben een probleem met reflecterende oppervlakken. Laser muizen zijn meestal beter in het hanteren ervan, maar ze volgen het niet zo goed als op matte oppervlakken. Een matte muismat is een perfecte keuze voor iedere gamer.

2. Oppervlakte. Een gewoon oppervlak dat geschikt is voor gaming begint vanaf formaat 25cm bij 25cm. Je hebt een behoorlijke hoeveelheid oppervlakte nodig om je muis te ondersteunen. Als het oppervlak te klein is, valt uw muis van het uiteinde of raakt u uw toetsenbord aan en wordt u gedwongen om het op te tillen en terug naar het midden te verplaatsen, waardoor kostbare tijd verloren gaat.

3. Snelheid en controle. Het gevoel van een glad oppervlak dat snelheid en controle combineert, zodat je gemakkelijk je muis kunt bewegen en ook snel weer kan stoppen met een beweging. Het perfecte oppervlak hiervoor is afhankelijk van het gewicht van uw muis. Als je een zwaardere muis gebruikt, wil je waarschijnlijk een sneller oppervlak.

4. Het zit in de fijnere details. Denk aan de sensoren aan de onderkant van uw muis als aan een camera die zeer snel foto's maakt en deze vervolgens vergelijkt om de verplaatste afstand te vinden. Een fijner gedetailleerd oppervlak kan u voorzien van nauwkeurigere metingen.

5. Muisgewicht. Een zwaardere muis heeft meer kracht nodig, zodat kleine bewegingen van de muis door de hand worden genegeerd. Als iemand een erg glad muismatje heeft, betekent minder gewicht minder momentum. Een lichtere muis kan sneller zijn met minder wrijving, daarom kan een pad met betere tractie nodig zijn voor betere controle.

goedkoopste muismatten