gaming muismatten bedrukken
game muismatten
gaming muismatten met opdruk in full colour
gamingmuismatten laten bedrukken
game muismatten met logo
muismat voor gamers
bedrukte gaming muismatten voor gamers
grote game muismat met logo

Gaming muismatten voor optimale game ervaring

Onze gaming muismatten zijn van nog hogere kwaliteit dan onze standaard muismatten. Naast de rubberen onderzijde heeft de luxe gaming muismat een speciale bovenzijde. Deze bovenzijde van de luxe gaming muismat laat de muis vloeiend glijden en zorgt voor optimale controle bij onverwachte bewegingen. Ons standaard formaat game muismat is 32cm x 27cm en is 2mm dik. Wil je game muismatten in andere formaat? Als fabrikant kunnen wij de game muismatten op maat maken. Minimale afname voor bedrukte gaming muismatten is 250 stuks.

  • Standaard game muismatten van 32cm bij 27cm
  • Ook mogelijk de door u gewenste afmetingen

Game muismatten ontwerpen en bedrukken

Als fabrikant kunnen wij de gaming muismatten bedrukken met het door u aangeleverde ontwerp. Uw ontwerp bedrukken wij in één tot vier kleuren of in full colour op de muismat. Na het bedrukken van de muismat brengen wij een beschermlaag aan op de muismat. De beschermlaag zorgt ervoor dat de muismat niet aan hoge kwaliteit en game comfort inboekt. Het ontwerp mag bestaan uit tekst, foto of afbeelding. Standaard bedrukken wij op één positie, maar indien gewenst kunnen wij tot op de rand van de muismat bedrukken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meer informatie over gaming muismatten bedrukken

Mensen die veel gamen hebben een gaming muismat nodig, die hun behoefte meer bevredigd en het gamen gemakkelijk maakt. Bij het bedenken van de perfecte game omstandigheden besteden de meeste gebruikers het grootste deel van hun tijd aan het nadenken over hun favoriete toetsenborden, hoge DPI-gaming muizen, comfortabele headsets en hoge kwaliteit computerschermen met weinig vertraging. De perfecte game muismatten zien zij vaak over het hoofd, terwijl ze een essentieel onderdeel van de game ervaring zijn.

Hoe kies je de beste muimatten voor gamers?

Dat is sterk afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Maar er zijn echter een paar tips die het waard zijn om te delen als je denkt aan het kopen van een game muismat met logo.

Kies voor een stoffen bovenzijde

Vooral optische muizen hebben een probleem met reflecterende oppervlakken. Laser muizen zijn meestal beter met een reflecterende ondergrond. Maar als u geen problemen wilt met zowel optische muizen als laser muizen, dan kiest u voor een stoffen muismat.

Kies voor een gangbaar formaat game muismat

De standaard afmetingen van een gaming muismat zijn ongeveer 32cm bij 27cm. Vooral met gamen is een grote oppervlakte cruciaal, want bij een te klein oppervlakte kan de muis er van af vallen. Dit zal de game prestaties negatief beïnvloeden.