bedrukte muismatten met polsondersteuning
muismatten met polsondersteuning
muismatten met polsondersteuning
ergonomische muismat met logo
ergonomische muismatten met logo
muismat met polssteun
ergonomische muismat met logo
bedrukte muismat met logo
muismatten tegen RSI
ergonomische muismat full-colour

Ergonomische muismatten met polsondersteuning

Ergonomische muismatten met polssteun voorkomen RSI klachten en blessures bij mensen die langdurig achter de computer werken. Belangrijk kenmerk van deze muismatten is het gel kussentje waarop de pols moet steunen. Het kussentje is ongeveer 2cm hoog. Onze ergonomische muismatten hebben een standaard ei vormig formaat van ongeveer 25cm bij 22 cm en 2mm dik, maar kunnen eventueel ook in een andere vorm gemaakt worden.

  • Ergonomische muismatten met gel kussentje voor de pols
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren, alsmede een PMS kleur
  • Volledig full colour te bedrukken, ook op het kussentje

Ergonomische muismatten bedrukken met een logo

De ergonomische muismatten zijn uit voorraad leverbaar in diverse basiskleuren. Daarnaast is het mogelijk om muismatten in eigen kleur te laten maken. Vervolgens kunnen wij de ergonomische muismatten bedrukken met logo of andere bedrukking. Je kunt de volledige ergonomische muismatten laten bedrukken, zelfs een bedrukt kussentje is mogelijk. Bedrukte muismatten met polssteun zijn een praktisch cadeau voor je personeel of andere relaties. De ergonomische muismatten met logo zorgen ervoor dat je lichamelijke belasting van de armen, handen en pols bij werken op de computer verminderd wordt.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meer informatie over bedrukte muismatten met polssteun

verschillende soorten muismatten bedrukken

Wat is een ergonomische muismat met logo?

Ergonomische muismatten zijn muismatten met polssteun. Deze muismatten zijn speciaal gemaakt voor mensen die dagelijks veel bezig zijn op de computer. De polsondersteuning zorgt er voor dat RSI tegen wordt gegaan. RSI is veel voorkomend in Nederland, omdat er steeds meer geautomatiseerd wordt in het land. Hierdoor wordt er steeds meer werk via de computer gedaan. Beroepen waar steeds en langdurig dezelfde handeling gedaan wordt zijn gevoelig voor spier- en gewrichtsklachten. Het wordt aangeraden om ergonomische muismatten te gebruiken om deze klachten tegen te gaan, zodat u zonder problemen uw werk kan blijven doen.

Onderzoek naar RSI en computer gebruik

Een gemiddelde computergebruiker is meer dan vier uur per dag met een muis in de weer. Dit is een groot deel van de dag en dat mag niet onderschat worden. Uit onderzoek van TNS Nipo blijkt dat 1 op de 6 mensen in Nederland last hebben van RSI welke ontstaat door de toename in beeldschermwerk en muisgebruik. De afgelopen jaren is dit aantal klachten flink toegenomen. RSI of ook wel Carpal Tunnel Syndrome wordt veroorzaakt door de verkeerde bureau houding mede door het gebruik van een traditionele muis en toetsenbord.

Maar wat RSI precies? RSI (Repetitive strain injury) is een verzamelnaam voor allerlei klachten die te maken hebben met het gedurende lange tijd herhaaldelijk uitvoeren van dezelfde, soms kleine en op zich niet inspannend lijkende bewegingen. Met RSI samenhangende aandoeningen zijn onder andere slijmbeursontsteking en peesschedeontsteking.

Voordelen van ergonomische muismatten met logo

Consistente computergebruikers zouden in de toekomst moeten nadenken over hun gezondheid. Lichaamsdelen zoals handen, ogen, nek, rug en benen kunnen lijden aan slechte effecten van een slechte lichaamshouding. Dus, als u een werkplek heeft, overweeg dan om ergonomische computeronderdelen, stoelen en werkbanken te bieden. Een ergonomische muismat is een van die accessoires die u kunt bestellen. Wanneer u uw pols op een pad laat rusten, kunt gewrichtspijn en polsklachten voorkomen. Het vermindert de druk op de polspezen en gewrichten.

Het gebruik van een muismat heeft volgens in het algemeen twee ergonomische voordelen. Ten eerste: door de muismat direct naast je toetsenbord te leggen, op de juiste reikafstand, beweeg je je arm dichterbij je lichaam. Ten tweede: hij voorkomt de ‘koude muishand’. Door het gebruik van een muismat voorkom je direct contact met een koude ondergrond, waardoor de doorbloeding van de pols beter zou moeten zijn. Het eivormig ontwerp van de ergonomische muismatten moet daarbij tegemoet komen aan het natuurlijke patroon van de bewegingen die je met een muis maakt.