bureauonderleggers met logo
bedrukte bureauonderlegger
grote bureablad muismatten

Bureauonderleggers voor uw muis en toetsenbord

Als fabrikant van de muismatten kunnen wij ook grote bureauonderleggers met logo produceren. Deze, als het ware grote muismatten, bieden ruimte voor zowel het toetsenbord als de muis. De grote bureauonderleggers zijn daarnaast een handig op ongelijke ondergrond en voor bijvoorbeeld het schoon houden en beschermen van uw bureau tegen krassen. Ook is er veel ruimte om de muis te gebruiken. Wij hebben in ons assortiment twee standaard formaten die allebei 2mm dik zijn: 35cm bij 60cm en 30cm bij 90cm.

  • Grote bureauonderleggers voor muis en toetsenbord
  • Formaat bureauonderleggers 35cm bij 60cm of 30cm bij 90cm

Bureauonderleggers bedrukken met eigen ontwerp

Wilt u grote bureauonderleggers bedrukken met uw logo of afbeelding? Promoboer kan voor u bureauonderleggers bedrukken met tekst, logo of afbeelding. De bureauonderleggers bedrukken wij met één tot vier PMS kleur of in full colour. Wij bedrukken in full colour bij gebruik van meer dan vier kleuren of een kleurenverloop. De bureauonderleggers zijn populair omdat ze groot zijn en daarom ook een groot oppervlakte hebben om te bedrukken. Veel bedrijven kiezen er dan ook voor om verschillende tekst met afbeeldingen te combineren als opdruk.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Meer informatie over bureauonderleggers

Het grote formaat van de bureauonderleggers

Onze standaard muismatten voldoen prima voor veel toepassingen, vooral als er weinig ruimte is. Onze grote bureauonderleggers bieden u echter alle ruimte die u nodig zou kunnen hebben voor een spel, waarbij u vaak bijna het hele bureaublad gebruikt. Of u nu de voorkeur geeft aan lagere gevoeligheidsinstellingen van uw gaming muis of gewoon uw ruimte optimaal wilt benutten, een grote bureauonderleggers is de perfecte oplossing. Met grote muismatten hoef je je nooit zorgen te maken dat de muis wegrent van de rand van het spel en kun je de ruimte optimaal benutten. Bovendien kan uw toetsenbord zelfs op dezelfde comfortabele hoogte worden gebruikt.

Grote bureauonderleggers zijn praktisch en duurzaam

Afgezien van het gebruikersdoeleinde van de muismatten zijn al onze bedrukte muismatten praktisch, betrouwbaar en duurzaam. De bureauonderleggers en bureaumatten zijn van de hoogste kwaliteit duurzame materialen gemaakt en tevens gemakkelijk schoon te houden.

Bureauonderleggers voor uitstekend prestaties

Onze XXL-muismatten of bureauonderleggers zijn niet alleen groot en duurzaam, maar ook ontworpen voor ultieme controle en mobiliteit bij het besturen van de muis. Daarnaast zorgt de rubberen onderkant ervoor dat de muismat goed blijft liggen bij intensief gebruik.

Opfleuren van het bureau

Een bedrukte bureauonderleggers is niet alleen duurzaam, praktisch en prestatie verhogend, maar het draagt ook bij aan de gezelligheid van ieder bureau. Laat een leuke boodschap op de bureauonderleggers bedrukken en geef de grote muismatten weg aan uw relaties.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
goedkoopste muismatten