bureauonderleggers bedrukken met logo
bureauonderleggers met logo
bedrukte bureauonderlegger
grote bureablad muismatten
xxl muismatten met bedrukking
full colour bureau onderleggers muismat
grote muismatten bedrukken

XXL muismatten en bureauonderleggers voor muis en toetsenbord

Als fabrikant van de muismatten kunnen wij ook grote bureauonderleggers met logo produceren. Bureau onderleggers zijn als het ware grote muismatten die ruimte bieden voor zowel het toetsenbord als de muis. De grote bureauonderleggers zijn daarnaast een handig op ongelijke ondergrond en voor het schoon houden en beschermen van een bureau tegen krassen. Ook is er veel ruimte om de muis te gebruiken. Wij hebben in ons assortiment twee standaard formaten die allebei 2mm dik zijn: 35cm x 60cm en 30cm x 90cm. Je kunt ook bureauonderleggers laten maken in eigen formaat. Minimale afname voor bedrukte bureauonderleggers is 100 stuks.

  • Grote bureauonderleggers voor muis en toetsenbord
  • Formaat bureauonderleggers 35cm bij 60cm of 30cm bij 90cm

Grote muismatten bedrukken met eigen ontwerp

Je kunt de grote bureauonderleggers laten bedrukken met een logo, afbeelding of andere bedrukking. De bureauonderleggers bedrukken wij met één tot vier PMS kleur of in full colour. Wij bedrukken in full colour bij gebruik van meer dan vier kleuren of een kleurenverloop, zoals bij een foto vaak het geval is. De bureauonderleggers zijn populair omdat ze groot zijn en daarom ook een groot oppervlakte hebben om te bedrukken. Veel bedrijven kiezen er dan ook voor om verschillende stukjes tekst met afbeeldingen te combineren als opdruk.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meer informatie over bedrukte bureauonderleggers

Het grote formaat van de bureauonderleggers

Onze standaard muismatten voldoen prima voor veel toepassingen, vooral als er weinig ruimte is. Onze grote bureauonderleggers bieden u echter alle ruimte die u nodig zou kunnen hebben voor een spel, waarbij u vaak bijna het hele bureaublad gebruikt. Of u nu de voorkeur geeft aan lagere gevoeligheidsinstellingen van uw gaming muis of gewoon uw ruimte optimaal wilt benutten, een grote bureauonderleggers is de perfecte oplossing. Met grote muismatten hoef je je nooit zorgen te maken dat de muis wegrent van de rand van het spel en kun je de ruimte optimaal benutten. Bovendien kan uw toetsenbord zelfs op dezelfde comfortabele hoogte worden gebruikt.

Grote bureauonderleggers zijn praktisch en duurzaam

Afgezien van het gebruikersdoeleinde van de muismatten zijn al onze bedrukte muismatten praktisch, betrouwbaar en duurzaam. De bureauonderleggers en bureaumatten zijn van de hoogste kwaliteit duurzame materialen gemaakt en tevens gemakkelijk schoon te houden.

Bureauonderleggers voor uitstekend prestaties

Onze XXL-muismatten of bureauonderleggers zijn niet alleen groot en duurzaam, maar ook ontworpen voor ultieme controle en mobiliteit bij het besturen van de muis. Daarnaast zorgt de rubberen onderkant ervoor dat de muismat goed blijft liggen bij intensief gebruik.

Opfleuren van het bureau

Een bedrukte bureauonderleggers is niet alleen duurzaam, praktisch en prestatie verhogend, maar het draagt ook bij aan de gezelligheid van ieder bureau. Laat een leuke boodschap op de bureauonderleggers bedrukken en geef de grote muismatten weg aan uw relaties.