string(23) "/muismatten/eigen-vorm/"
custom-made muismatten
custom-made muismatten
muismatten in eigen vorm
muismat in huis vorm
muismat in dop vorm
muismat op maat gemaakt
muismat in eigen vorm
ronde muismatten op maat
muismat in tand vorm
bedrukte muismatten in eigen vorm

Bedrukte muismatten in uw eigen vorm

Een eigen unieke muismat creëren in een eigen bedachte vorm? Naast bijvoorbeeld ronde, vierkante, rechthoekige muismatten, kunt u de muismatten eigen afmetingen laten produceren. Wij bieden u dan de mogelijkheid om muismatten in uw eigen vorm, zoals bijvoorbeeld uw eigen logo te fabriceren. Het is mogelijk om bij ons muismatten te creëren in iedere materiaal soort voor muismatten. De materiaal soorten die wij gebruiken zijn EVA of foam en rubber.

  • Unieke muismatten in eigen vorm
  • Keuze uit muismat van foam of muismat van rubber

Custom made muismatten bedrukken met logo

Als fabrikant kunnen wij muismatten produceren in iedere gewenste vorm en afmetingen. Daarnaast is het mogelijk om de custom-made muismatten te voorzien van een logo, afbeelding of tekst. Muismatten bedrukken wij met het door u aangeleverd ontwerp in enkele PMS kleuren of in full colour. Wij kunnen uw ontwerp aanbrengen tot op de rand van de muismat in eigen vorm. Zet de bedrukte muismatten in als relatiegeschenk, die tijdens kantooruren altijd onder de aandacht van de gebruiker wordt gebracht.

  • Custom-made muismat bedrukken op één positie
  • Muismatten bedrukken full colour en all-over

Voorbeelden van muismatten in eigen vorm

Het leuke van custom-made muismatten is dat ze in iedere gewenste vorm en afmetingen gemaakt kunnen worden. Zorg er wel voor dat het oppervlakte waar de muis op beweegt groot genoeg is en niet irritatie op wekt. Wat zijn nou leuke voorbeelden van muismatten in eigen vorm?

Muismatten in de vorm van een vrachtwagen

Bent u werkzaam in de transportwereld? Dan raden wij onze vrachtwagen muismatten of heftruck muismatten aan. Deze muismatten in eigen vorm zijn populair om weg te geven aan relaties die actief zijn in dezelfde branche. Laat de custom-made muismatten bedrukken met een kalender en uw relaties hebben een praktisch cadeau. Misverstanden over levertijden zijn direct verledentijd.

Muismatten in de vorm van een huis

Zou uw makelaarskantoor wat hulp kunnen gebruiken bij uw marketinginspanningen om mensen te helpen om uw naam te onthouden? Misschien heeft uw bouwbedrijf behoefte aan wat meer zaken tijdens de langzame maanden? Laat deze muismatten bedrukken met de boodschap die u wilt overbrengen.

Muismatten in de vorm van een spaarvarken

De spaarvarken muismatten zijn een geweldig relatiegeschenk voor klanten, leveranciers, collega's en iedereen in uw zakelijke omgeving. Het is een bijzonder effectief relatiegeschenk voor banken, kredietverenigingen, beleggingsondernemingen of andere bedrijven die zich bezighouden met het besparen van geld. Laat de muismatten bedrukken met uw logo en bedrijfsgegevens en u weet zeker dat ze bij u terugkomen!

Muismatten in de vorm van een voetbaltenue

Wil je al je fans een shirt geven, maar kan je het niet betalen? Wij hebben een goedkope manier op fans tevreden te stellen. Laat de muismat bedrukken met uw tenue! Of het nu hun favoriete nationale voetbalteam is of het team van de plaatselijke middelbare school, deze bedrukte muismatten in eigen vorm zullen zeker een positieve indruk op hen maken.

goedkoopste muismatten