custom-made muismatten
custom-made muismatten
gepersonaliseerde muismatten in eigen vorm
full colour muismatten ontwerpen
muismatten in eigen vorm
muismatten in eigen vorm
muismat in huis vorm
muismat in dop vorm
muismat op maat gemaakt
muismat in eigen vorm
ronde muismatten op maat
muismat in tand vorm
bedrukte muismatten in eigen vorm

Bedrukte muismatten in eigen vorm laten maken

Als fabrikant bieden wij je de mogelijkheid om muismatten in eigen vorm te laten maken. Veel bedrijven kiezen voor een standaard rechthoekige muismat, maar sommige bedrijven willen relaties verrassen met een muismat in eigen vorm. Zij kiezen dan voor een vorm muismat die de kernwaarden van het bedrijf communiceert. Dit kan het logo zijn, maar ook een product of dienst. Enkele voorbeelden zijn transportbedrijven die muismatjes laten ontwerpen in de vorm van een vrachtwagen of een muismat in de vorm van een huisje voor een makelaarskantoor. Je kunt zelf de vorm en afmetingen kiezen. Minimale afname voor bedrukte muismatten in eigen vorm is 500 stuks.

  • Unieke muismatten in eigen vorm en afmetingen
  • Volledig muismatten bedrukken (ook full colour)

Custom made muismatten bedrukken met logo

Daarnaast is het mogelijk om de custom-made muismatten te voorzien van een logo, afbeelding of tekst. Muismatten bedrukken wij met het door jou aangeleverde ontwerp in enkele kleuren of in full colour. Wij kunnen de bedrukking aanbrengen tot op de rand van de muismatten in eigen vorm. Wij bedrukken muismatten standaard full colour. Dat betekent dat de grootte en het aantal kleuren van de opdruk geen invloed hebben op de prijs. Bedrukte muismatjes in eigen vorm zijn leuk om weg te geven als relatiegeschenk of give-away.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Voorbeelden van muismatten in eigen vorm

Het leuke van custom-made muismatten is dat ze in iedere gewenste vorm en afmetingen gemaakt kunnen worden. Zorg er wel voor dat het oppervlakte waar de muis op beweegt groot genoeg is en niet irritatie op wekt. Wat zijn nou leuke voorbeelden van muismatten in eigen vorm?

Muismatten in de vorm van een vrachtwagen

Bent u werkzaam in de transportwereld? Dan raden wij onze vrachtwagen muismatten of heftruck muismatten aan. Deze muismatten in eigen vorm zijn populair om weg te geven aan relaties die actief zijn in dezelfde branche. Laat de custom-made muismatten bedrukken met een kalender en uw relaties hebben een praktisch cadeau. Misverstanden over levertijden zijn direct verledentijd.

Muismatten in de vorm van een huis

Zou uw makelaarskantoor wat hulp kunnen gebruiken bij uw marketinginspanningen om mensen te helpen om uw naam te onthouden? Misschien heeft uw bouwbedrijf behoefte aan wat meer zaken tijdens de langzame maanden? Laat deze muismatten bedrukken met de boodschap die u wilt overbrengen.

Muismatten in de vorm van een spaarvarken

De spaarvarken muismatten zijn een geweldig relatiegeschenk voor klanten, leveranciers, collega's en iedereen in uw zakelijke omgeving. Het is een bijzonder effectief relatiegeschenk voor banken, kredietverenigingen, beleggingsondernemingen of andere bedrijven die zich bezighouden met het besparen van geld. Laat de muismatten bedrukken met uw logo en bedrijfsgegevens en u weet zeker dat ze bij u terugkomen!

Muismatten in de vorm van een voetbaltenue

Wil je al je fans een shirt geven, maar kan je het niet betalen? Wij hebben een goedkope manier op fans tevreden te stellen. Laat de muismat bedrukken met uw tenue! Of het nu hun favoriete nationale voetbalteam is of het team van de plaatselijke middelbare school, deze bedrukte muismatten in eigen vorm zullen zeker een positieve indruk op hen maken.